Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
sport 1

Gregorius
Tegnap este ment a Reality TV-n egy mûsor a rendõrökrõl, és a magyar rendõrök is ott voltak, ahogy igazoltatta két prostit, meg kiszálltak egy tûz esethez! Király volt. Fele olyan sebességgel pörögtek a dolgok, mint külföldön. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

BADE
Hol?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
Boca - MIlan Világkupa döntõt

FtranX
Reality TV

zaki
nem is örülsz? tiéd a 300. comment 😛

PResident Evil
Szilárd nyomja az idõjárást !

zaki
én már semmit, most kapcsoltam le

Gregorius
Na, ezért nem nézek én kereskedelmi csatornán filmet. Utálom õket, mint a harmadnapos sz*t. Megnézem rajta a Vágót, meg a Heti7Hetest, aztán jól van. A többi hülyeség meg nem érdekel rajtuk. Nézem az m1-t az m2-t, a Dunát meg az ATV-t, ha kell valami. Egyébként meg sport1, ha jó meccs van, csak curling ne legyen! Esetleg Spektrum, National Geographic és társai. Zenetévékrõl is leszoktam, olyan egyhangúak!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

PResident Evil
me too 😊

K-1 😊
Punker
😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ki nem?
Punker
dettó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
K1-et az Rtl Klubbon

Lynx_TWL
semmit

๏̯͡๏﴿

HuAn82
RTL Klub

22 : 53 K1 Világbajnokság - Tokió 1. rész

23 : 31 K1 Világbajnokság - Tokió 2. rész

00 : 13 K1 Világbajnokság - Tokió 3. rész

Te hol nézed?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Evil
es az hun van?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zaki
Bayern - Vfb meccset

Gladiator
K1 világbajnokság

zaki
bazz ilyen amatõrt... Eusebio brazil... sztem ez elég könnyû kérdés volt, a csávó sem volt annyira hülye a focihoz, és mégis... 1ébként lesz még pár 3X világbajnok, sztem tuti nyernek a brazilok Németországban is, Cafu, Ronaldo pl 2X világbajnok, és van még 1 ezüstjük is, nem semmi...

FtranX
szintén

zaki
vágópityut

FtranX
Fókusz - RTL

zaki
én most semmit

FtranX
ú tényleg!

Punker
K-1

Tikal
egy vak programozo lett az év embere, vakoknak fejlesztett ki felolvaso progit, ráteszel vmi a szkennere a progi meg felolvassa.... NapTV

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FtranX
lesz most valami jó film este?

Punker
Híradót várom

FtranX
Star Trek - DS9, Viasat3.

PResident Evil
muszáj lesz bekötni... a szomszédtól

Kár 😞

Sokáig nálam se volt, szóval ismerem az érzést.

PResident Evil
nincs sport-1 😞

Sport 1-en volt, de már a Fotex - Barcelona BL-negyeddöntõ van.

PResident Evil
hol ?

Illetve nézte, hisz már vége a meccsnek, és nyertünk, még most sem hiszem el...

A kézilabda VB-t senki nem nézi?

BENN VAGYUNK A DÖNTÕBEN!!!!

HAJRÁ MAGYAROK!

PResident Evil
nekem sincs vele semmi bajom

FtranX
szerintem jó film

PResident Evil
bazzegh...

FtranX
ja

PResident Evil
komolyan 5 részes ?

FtranX
én most kezdem el nézni

PResident Evil
lol mekkora már 😊 a majmok szaunáznak !

FtranX
szintén

Punker
Csillagkapu

Planet of the apes 2-t

FtranX
Most lesz 15:30-tól a Sliders!

zaki
meccset