Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
Ma lesz az X-akták a viasat-on

zaki
Lazio-Inter meccs megy a háttérben

Lynx_TWL
háromnegyed óra alatt nem is olyna sok:d

๏̯͡๏﴿

RelakSfromhome
reklámot ...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Lynx_TWL
nevem Bond, Botond😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jp

๏̯͡๏﴿

Punker
James Bond

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pyx
reklámt

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

zaki
tottenham-man utd meccset (0-2)

zaki
most én se, majd a meccset 3 órától

mukika
semmit

zaki
receptklubot 😛

Punker
tévében nincs semmi 😞
nézem inkább gépen a Karácsonyi Lidércnyomást lassan úgyi sitt az ünnep 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
most fogom megnézni a heti hetes 2. felét

Punker
Spektrum: Mindenáron gyõzelem!

mukika
Simpson Család!!!

Punker
Amerikába Jöttem

Gregorius
Akkor csak a Showder tekintetében tér el aprót az ízlésünk. A Mónikába néha én is belefeledkezem annyira szar, de aztán eszembe jut, hogy ezzel növelem a nézettségét! 😉

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

zaki
Örömapa 2-t, tetszik 😊

Lynx_TWL
reklám!

๏̯͡๏﴿

Punker
Al Bundy

Balo
semmit, mert 4 perce elromlott

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

zaki
a sport1-et nézem, amikor foci, vagy nba meccsek /összefoglalók vannak, ezt nem mondtam

zaki
hát nekem az 1ik kedvenc mûsorom, a másik a vágópityu, többi mûsort úgy sz*rom le, ahogy van, néha-néha megnézem a Balázst, meg a Mónikát jól elröhögök rajta, hogy milyen emberek vannak, ezeken kívül jóformán nem is nézek semmit

Gregorius
A Showder? Engem valahogy iritál, hogy a Fábry mindig olyan feszült, ha a vendége beszél, és nem õ, mert egysterûen sajnálja tõle a dolgot, hogy nem õ beszél fõmüsoridõben. Egyébként régebben nagyon jó volt, amikor indult a mûsor, azóta mondjuk megtanult többet hallgatni, de most már nem olyan jó, amit mond! Legalábbis szerintem.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

zaki
1ébként Leganes-Real meccset

zaki
legjobb

Gregorius
De szar ez a Shoder!

zaki
vágópityut

Punker
Al Bundy

zaki
Mónikát... milyen lol, bazz pestiek vs vidékiek a téma kiírták a csávóhoz, hogy egyszer véletlenül gumicsizmába ment diszkóba

lol

zaki
ilyenkor nem szoktam semmit nézni

PResident Evil
3an párban 😄

Punker
Al Bundy-t várom

zaki
vágópityut

Gregorius
Ja, néztem a Szeged BL meccset, na, az jó volt! Gratula fiúk!

FtranX
az elõbb ment az X-akták

zaki
ja, 1ébként Real-Depor meccset a Sport1-en

zaki
hála istennek én nem néztem meg, mivel nekem megvan dvd-n 😊

CSOCSO
??
Gregorius
Ja, errõl a vágásról jut eszembe. Szokta mondani az öcsém, hogy nézzek már bele ebbe, vagy abba a Klub-os filbe. Olyan fasza dolog, amikor egy tök más, nevetséges, nem hivatalos szinkronnal leadnak egy mozifilmet.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

PResident Evil
Draculát nézzétek !!!

Tikal
ja egyébként ehhez van joguk? mert én pl nem örülnék ha a filmem holmi seggfejek vagdosnák...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
megvágták a Jurasic parkot, de miért?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Guest
A kézilabdadöntõt, és éppen megüt a guta... Kopírozzuk az olimpiai teljesítményünket...
zaki
V-t a buzerga Laci, Muszáj Sanyit meg a Mónika asszem (vagy Melinda, nem tom, nem néztem)

Gregorius
Igen, errõl lehetne nyitni egy másik topicot, de már asszem van is valahol. A magyar rendõrök, na az se semmi. (Persze nem konkrétan a rendõrökkel van bajom, de most nem fejtem itt ki, mert nem ide tartozik.)
Én eddig egyszer láttam azt mûsort, pont tegnap, de nem végig. Szeretnék felmérést végezni? Tudja valaki, hogy ki nyerte a ValóVilág2-t, vagy a Muszály Sándort?

I.C.ram
Jaja! Az szokott menni mindig 😊 Legjobb mikor lehet hallani, hogy a csövesek kurvaanyáznak a magyar rendõröknek 😄
Pyx
hálozat csaPdájában, loál 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.