Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
én sem csíptam régen, de most már egy kicsit megkomolyodott

a fridi egy köcsöööögg. f..om nézzzi aztat e

zaki
2-esen a friderikusz-t, riport van a fõkapitánycsávóval, és azt

a monitort nézem vazz

csabawarchief
most éppen semmit.😊

mukika
Nem tom semmit. Van valami értelmes benne???

Gregorius
Jó szar volt tényleg idén a Karácsonyi mûsor. Fõleg a kereskedelmi csatornán. Volt valami karácsonyinak szánt történet egy kurváról, aztán volt valami szétlövöm az agyadat film is, meg ilyenek. Idén már az állami TV is csak érintette a karácsonyi hangulatot. 😞

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Punker
semmit

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
Szuperbajnok-ot a TV2-n

zaki
angol bajnoki összefoglalót a sport1-en

mukika
Semmit, bár lehet hogyha ilyen kihalt lesz továbra is a fórum akko megyek és nézek valamit.

Pyx
semmit

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

mukika
Mostmár a kedvencemet. The Simpsons-t persze csakis videón.

Calver
semmit, zavar az 50Hz-ben az hogy érzékelem a 2 képkocka közti villanást. igencsak idegesítõ tud lenni.

"The trees move. Do you not see it?"

mukika
Semmit. A tv butít...

valami fasság a viasaton. bmõm nézi

zaki
Heti Hetest

Tuvok
ST Voyager

😉

zaki
Man Utd-Everton meccset a Sport1-en

Punker
DS-9-t

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
nem nézek semmit

Punker
Toy Story-t a királyi 1-n

PResident Evil
megnéztem a Grincset 😛PP

Balo
ÁZ!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Tikal
Élve temetik el a csirkéket kacsákat, mert félnek a fertozéstõl, azt hiszem japánban.
Kergemarha kor van a husevõknél, majd kevesebb hust esztek hamburgerzabálok.... meg talán jobban odafigyelnek az állatok tartására etetésére, de ez hiu ábránd....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PResident Evil
szar a karácsonyi mûsor ! 😞

zaki
most sem nézek semmit

FtranX
Azt én is megnézem!

Lynx_TWL
szintén

๏̯͡๏﴿

zaki
semmit

Punker
DS-9

Gregorius
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Lesz ma valami jó a TV-ben?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

PResident Evil
te még ittvagy ?

Lynx_TWL
nagyonismost

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
most, ja...

Lynx_TWL
így igazából egy részt nem láttam, amit láttam kis részt belõel az is semmit mondó volt de nagyon, viszotn amit hallottam,h ogy vmi kukacot kellett enniük, erre mérgezést kapnak a lámák....
belegondolok, hogy mit csinálnak a szervezõk: hmm hmm hogysvolta németeknél vmi kukacot etek? keressünkmi is tök jó lesz, erre hopp itt egy egész rakat nagy geci ez jó lesz..:9
közben azt se tudják mi az a lekvár😊

๏̯͡๏﴿

HuAn82
Nagyon ronda ez a nõ!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

PResident Evil
a szigeten sokkal jobb volt, hátrafogva...

Lynx_TWL
fúúú az istenit naogyn kiélt feje van ám, én jobbra emlékeztem

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
csúnyácskán 😞

Lynx_TWL
nem tudom gyorsan megnézem

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
hogynézmárki ?

Lynx_TWL
jajja az tré ám most a sztripringyónak megy az interjú

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
Fókusz porTRÉ

Lynx_TWL
szintén

๏̯͡๏﴿

zaki
én már semmit

FtranX
Tágra Zárt Szemek - TV2

zaki
Mallorca-Real meccs ment a háttérben

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Semmit.