Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
semmit mert a upc nem képes musort szolgáltatni....hangyás a kép 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PResident Evil
Chucky

Jano
Má megy!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

VALOVILÁG 3 😊))
LOL!

PResident Evil
jaja😄

Nem nézek tévét.De tényleg.Már vasárnaponként a x-aktákat sem.Leszoktam.Mint a cigirõl.

PResident Evil
a nemiszervemet ! 😛PP

Jano
22:00-kor Chucky! 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

zaki
retekklubbot

Mike at home
hm? ez baj? mit kellene neznem?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PResident Evil
ejnye...

Mike at home
National Georaphic:
vmi film a mammutok kihalasarol

aztan DVD-n magot
ja az nem TV

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PResident Evil
hát ja... de S. KING elég jó...

Punker
Spektrum: Vörös Fejezetek 2.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HuAn82
Szintén, bár azért remekmûnek nem nevezném. Egynek elmegy.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker
Spektrum : A Templomos Lovagok 2.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
én még mindig azt...

Punker
X-Akták Viasat3

PResident Evil
én is... és azután a S. KING remekmûvet !!! Jano ON !!!

N.E.O.!!!
mivel az sg fórumon írok sok hülyeséget gondolom semmit sem nézek.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

zaki
én is azt nézem, de csak most kapcsoltam od, mert nem tudtam hogy lesz 😞

Punker
Még zöldebb a szomszéd nõje
Iszonyat jól nyomja a két öreg csóka, kár hogy már nem élnek 😞(((

Punker
James Bond: Oroszországból szeretettel Tv2

zaki
semmit

PResident Evil
MEGA allSTAR

Punker
Végveszélyben M1-n

Punker
Dzsentlemanus

PLackó
megastar

zaki
Liverpool-Aton Villa megy a háttérben

Loál János
Sajnos most nem láttam a filmet, de a legsokkolóbb jelenet szerintem, amikor nyakonszúrják a kisgyereket, és mondja, hogy "Így nem ér"!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pyx
totalcart

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PResident Evil
lolság, de a száját hogy átmetszette... na bazz nem merek kimenni fogat mosni !

Lynx_TWL
másik az, hogy mi a francot keresett egy olyyan sizke, iylen díszdobozban meg minden a táskában?😊)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
vá bazz nekemis tök szar volt, ahogy nézem tévét, térdelve ültem, és a lábam az ágy felé lógott😄....

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
de hogy a gecibe lehet álvágni vkinek a sarkát ??? most is a lábam simogatom

Lynx_TWL
😄DDDD jaja így jött a kissrác hopp kinyúlágy alól😄DD sutty elvág achilles cucc😊)) ilyen tök könnyedén, aztán a legjobb az volt ebben a jelenetben, amikor így ment az öreg felé, és iylen gonosz fejet vágott😄

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
meg amikor a papót megölte.... nekem az teccett 😄DD

Lynx_TWL
kedvencek temetõje😄DDDD uh mekkora nagy volt ahogy a kissrác rárepült az apjára😄

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
bázz most kelltem fel... nem láttam elejétõl 😞

zaki
olasz bajnoki összefoglaló megy a háttérben

The Garrett
wáááááááá kedvencek temetõje wááááááá

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

sztm meg az egyik legjobb, a gülüszemei... vmi iszonyat jók 😄 (sztm jobb a "vissza a suliba"nál)

zaki
Levante - Barca meccs megy a háttérben

Punker
az öreg leggyengébb filmje.... 😞

katicák @tv2
iszonyat kurvajó film, rodney dangerfielddel!
KÖTELEZÕ!

mikike
m+
kész átverés

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

zaki
már semmit

PResident Evil
Szülõszoba LOL !

zaki
besavazósót 😛

Punker
Szörnyecskék 2 HBO, ezer éves film de még mindigg jobb mint a többi szemét....