Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Al Bundy, ez nagyon jó rész volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gfreiter
Egybként mindkettõ:

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Régen (1999) csak azér néztem a délelõtti ismétlést, mert amikor vége volt, pontban akkor kellett menni az ételhordóért 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zaki
akkó nézd a barátokköztöt

Gfreiter
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ISTENMENTS!!!!!!!!

zaki
nézzed a Való Világot, mert az a VALÓ VILÁG

Gfreiter
végülis kétévenként felváltva. 2 év eltelik, Olimpina, 2 év eltelik, VB. Az már kétszer olyan gyakori... Egyébként úgy értettem, hogy nem tapadok olyankor sem a képernyõre, hanem csak néha nézek meg egy-egy meccset, vagy sporteseményt.

zaki
"meg néha a foci vb-ket, meg az olimpiát"

hát azért olyan gyakran nincsenek, csak 4 évenként

Gfreiter
HírTv (ja, meg az összes brazil-mexikói-venezuelai szemetet... ), meg néha a Foci VB-ket, meg az Olimpiát. Ja, meg nagyrészt külföldi (fõleg német+angol nyelvû) adókat.

zaki
Roma-Milan meccset

PResident Evil
most megy a lászt in szépsz.. LOÁL 😄

Punker
HírTV-t

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
Mónikát

zaki
tudom, hogy nem õk motoroztak

cSuwwi
Én is éppen ezért jegyeztem meg, mert nem tudtam elképzelni, mit keresnek pont a sport 1-en... 😊

shit happens

cSuwwi
Nem õk motoroztak, de lehetett látni BDLaca motorját is benne. 😊

shit happens

zaki
de én a ganxstát, és a big daddy lacát nem láttam, lehet, hogy azért mert nem nagyon figyeltem? nem vágom

zaki
lehet, hogy 1 mûsort láttunk akkor, mert ez vmi év végi válogatás volt, kimaradt jelenetek, elb*szott felvételek, stb... és ahogy írtad, sima fõúton nyomatta a csávó olyan 220-al átlagban, és végig lehetett látni a kilóméterórá, szal sztem ugyanazt láttuk... de nagyon komoly volt, nem vmi beszari volt a csákó, az biztos

FtranX
A Zolee meg a Big Daddy vezetett?

cSuwwi
Újévkor is volt egy ilyen film a sport1-en, a be nem került anyagokból vágtak egy filmet. Volt benne Ganxsta Zotya és Big Daddy Laca, meg a motorok. 😊 Az sem volt laza, hogy sima fõúton (nem autópályán), egy Suzukival átlagban 240-260-al repesztettek végig. Lehetett látni a km óráját a mocinak végig. Idõnként meghûlt bennem a vér. 😊)

shit happens

FtranX
egyszer láttam egy olyan videót, ahol a csávó az autópályán szlalomozott az autók között 250-300-zal.

Az ilyenek nem 0 bátorsággal rendelkeznek.

zaki
bazz, csak néztem, úgy kerülgette ki a verdákat, mint én a vice cityben kb, csak kicsit gázosabb volt... nem szégyellte magát a csóka, kanyarokat simán vette be 230-al, és nem nagyon riadt vissza, ha jött vele szembe a verda, és elõtte is ment egy, izoból kikerülgette õket, nagyon cool volt...

FtranX
azt én is megnéztem volna! 😞

zaki
superbike magazint néztem a sport1en, bammeg marha cocl volt, 275-tel nyomultak az országutón, közben meg jöttek-mentek a verdák, nagyon ott volt

FtranX
ma este lesz/van valami jó valahol?

Jano
Jövõ héten meg Kedvencek temetõje 2.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PResident Evil
jaja

PResident Evil
hát elég anim film az egész.... ráadásul gagyi 😛

PResident Evil
de most 3 Stephen Kinges film lesz a héten...

most ez...

csütörtökön: Kedvencek temetõje

vasárnap: megint egy 😄

Jano
Lesz a Lost in space is. Azér nem emléxem arra a filmre, mert egy rakás szar?

Jano
Loál!

PResident Evil
én nézem... a cigányokat 😛

Jano
+j

Jano
Ugy nézitek a Sorvad el!-t?!?!?!?!

PResident Evil
persze hogy teccik... 😄

hykao
Helyszínelõk
Punker
Al Bundy

Evil
lesz ma a Sorvadj el a tv2 n.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Fefe
De mekkora nem Calgon Show Mónikával meg Lajossal 😄DD. Ez már tényleg szánalmas

zaki
azon gondolkoztam, hgy ez most vmi vicc? hát ez olyan szánalmas, hogy no comment

Gregorius
Ez a Calgon-os dolog nagyon gyenge volt...

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Punker
DS-9

zaki
Mónikát

zaki
mé neked teccik?!

FtranX
áá most megy az X-akták a Viasat3-on! megyek is nézni!

BontottCsirke
híradót, külföldit + rajzfilmet

törpe és rohadék

PResident Evil
sajnos ezzel egyedül vagy 😊

zaki
bazz, nagyon gyenge ez az új logo 😞

PResident Evil
hátmég a déjlájt 😊))

0ppika
Ez a Dzsémsz jó kis mese, rég nevettem ennyit...

http://epica.nl