Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
0 - 1

zaki
én is

Serpa
Csehország - Lettország

Serpa
ehem ... ehem ...

off.

Bucser
melegre???? Olaszországban a bajnoki idényben nincs ám olyan hideg IMO😊 Jó nem egy portugália de erõsen egy szintben vannak...(mármint éghajlatilag).

NA de OFf topic vége😊

Tv-ben nem nézek semmit Rajzfilmet néztem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Serpa
én inkább az olaszoknak drukkolok.
de amilyen meccset produkáltak tegnap ...
én a melegre fogom.
este mindig jobb mérkõzések vannak.

nem értem miért kellett a Kappa -t lecseréni Puma -ra ?!

Evil
Retteges foka

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zaki
jaja, hajrá franciák

Serpa
soha rosszabbat.

hosszabbításban vesztésbõl nyerni ...
nem semmi ...

zaki
jó volt

Serpa
dettó

zaki
francia-angol meccset

Punker
híradót

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
A mexikói Tv2... Ez a JAmes Gandolfini????? A bérgyilkos aki megmentette a Julia Robertset....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Serpa
nagyon egál-szagú a meccs.

zaki
szintén (nem egy nagy meccs )

Punker
F1-et

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wizy
sváj-horvát

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Serpa
Svájc - Horvátország

Mhosah Myth
F1-t

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Adam5
Melyik az a zene szám ami a bigyófelügyelõben volt? (az amikor a kocsiban ültek és akko vették észre hogy a SI-nek mi a röviditése) a kocsiban ült a kutya, a lány, és a bigyó felügyelõ is. Ez a zene volt asszem a Shrek elején is.

zaki
úúúúúúúúúúú, jó hgoy szólsz, neten mindenhol kerestem a filmet, feltétlenül megnézem (és fel is veszem) a múvit, De Niro Oscar-t kapott az alakításért, és vmi 20-25 kg-t hízott, hgoy hiteles legyen a szerepre

zaki
eb meccset

Waterhorse
Most Supermant, de hamarosan EB-t, Portugál-Görög.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Ma lesz az m1-en a Dühöngõ bika!Ezt meg kell nézni,kúltfilm.Mondjuk én még nem láttam,de azt mondják jó.
Punker
HBO 21:00 Gépállat SC

Punker
K-1-et

Seth
Én már csak az összeget hallottam, hogy havi 2,5M
Akkor is megkapja nem? De!

PSN ID.: Beegabor

nem. az az évi prémiuma volt eladott cipõk után, a 9%
Seth
Frei Dosszié----a csaj 2,5 M Ft-ot keres havonta v'zeg
(cipõbolti eladó--mondjuk a NY legdrágább üzletében)

PSN ID.: Beegabor

Evil
Bombajo bokszolo

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zaki
mónikát

zaki
szintén

Punker
dettó

wizy
magyar-német

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Waterhorse
Magyar-Német

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Tuvok
Túszharcot, csak kibaszott szar szinkronja van, nekem megvan az HBO-s, az sokkal jobb ...

Tetsuo
már fél éve semmit

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

zaki
brazil-argentín meccset

Adam5
Detto

Szabina
Ez tényleg nagyon jó volt, megnézem a második részét is a moziban!

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Adam5
SHREK!!!!!!!!!!!!!!!!!
basszus!
EZ NAGYON NAGY VOLT!!!
😄DDDDDD

PResident Evil
SHREK ! 😄DD

shaba23
16:30tól 21:30-ig Harry Potter-t néztem a HBO-n 😊 vaolt benne negyedóra szünet (addig fórumoztam😊
Narancs
Miami Helyszínelõk (Viasat3)

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Glpetyus
Dzsémsz Bond-ot😛P

😊

shaba23
lehet, hogy neked a legjobb! 😊
szar a tévém😞(

shaba23
extreme tívín montis mûsort😊