2121
Mit nézel a TV-ben?
-
#1681 reklámot
-
#1680 TV2 23:50 Jackie Brown ...akit erdekel ne felejtse el :) -
#1679 X-akták -
#1678 Dr. Moreau szigete -
#1677 A-team
lol -
#1676 most néztem az 1esen a nem vagyunk mi angyalok c. filmet, jó kis vígjáték volt de niroval és a fiatal sean pennel :) -
#1675 Jackass, Ozzy, X-akták
szép sorban ... -
#1674 National Geographic -on vmi életmentős cuccot -
#1673 Semmit......mátol kezdve(itthon)a tv csak arra való,hogy amikor elmegyek itthonról akkor bekapcsolom,igy az unatkozó cigány,stb (aki meglátogatná a lakhandimat)azthiggye,hogy valaki van itt...... -
#1672 7th Heaven -
#1671 Vújcsitcsvújitycs... Trutykó ( húúúúúú. ) Pokoli izé, vagy mi. Pokoli. -
#1670 mit?elmondom:retekklubb-valami feka(a rokibol)aggodik az erdöben,szal tré......tévé2:hirműsor,de a fele kacsa vagy judeobolsevik seggnyalás......m1:most reklám,de várok 1 kicsit...reklám......huuuuááááá...svéd film Ingmar Bergmanntol...a csend a cime...na ezt besasolom.... -
#1669 Jó estét, Magyarország. - asszem, vagy a Tremors? Vazzeee... - -
#1668 és az 1.piton aki sikitozott!!!na ez ám az evolucio!!!!!
A készitök meg kapjanak DARWIN-dijat!mert nem emberek az tutti!!!! -
#1667 Bazzzeeee!most néztem a tremors sorozatot....nakyon gagyi:((((rensen befényképezik a futo hátteret a faszik mögé?IGEN!!!Kicsit gáz ilyesmi manapság,ja és föműsoridöben!! -
#1666 A piton, nagyon állat!!!
Asszem lesz egészen 4 ig a csodás piton sorozat, úgy mint a kickboxernél!
A könnyem csörgött a röhögéstől!!! -
#1665 hid a Kwai folyon -
#1664 Megprobáltam a kigyos filmet a gagyi2-ön,de annyira tré ,hogy elkezdtem röhögni rajta... -
#1663 Híd a Kwai-folyón -
#1662 Bagi & Nacsa -
#1661 semmit sem lehet nézni... -
#1660 :)))))))) -
#1659 Megérdemlik bazz, tövig bekaphatják!
-
#1658 én most a retekklubbot.....miota űzemel ez a fosadék azota ez a legjobb műsora!!!!!!LOL...elsötétités -
Pill #1657 Ja és Pénteken nézzétek a "Z rohamosztag"-ot a Viasat3-on. Mel Gibson -
Pill #1656 Ma este: Híd a Kwai folyón. 7 oscar!!!!! Asszem ,űsorváltozas lsz és korábban kezdődik. -
#1655 http://index.hu/kultur/media/rtl924/ :)
-
#1654 7végén lesz a nagy durranás 2, remélem azt nem szabdalják szét -
#1653 Mostanában tényleg sok filmet megvágnak.Mocskos RTL multkor a Sziklát úgy szanaszéjjel vágta hogy azt hittem fölrobbantom a zsidó bandát! -
#1652 3rd Watch (3. műszak) -
#1651 ALIAS
-
#1650 3. Műszak.... -
#1649 tényleg az volt, nagyon tetszett -
#1648 én speciel utálom anettkát de a gyökér ortt néha ilyen keményen bánhatna a félreinformálo retekklubbal,tvkettővel is...de ha ott ilyesmit mernének csinálni akkor biztos "NAGY VITÁK LENNÉNEK SZOMBATON A ZSINAGOGÁBAN"...UGYHOGY 1 KIS PITI TV-VEL PÉLDÁT STATUÁLNAK A NAGY CSIRÁK MEG TOVÁBB kábitják a népet.....
szvsz:undorito álszentség... -
#1647 Ez marha jó ;)
Az ORTT egy hétre elnémítja Anettkát
sztem már éppen ideje volt ;) -
#1646 X-akták -
#1645 nagyon jó film...azt én is nézem. -
#1644 tv2-n lesz este a lesz ez még így se, azt szeretném megnézni -
#1643 félelmetes amúgy a sztori.. a film legnagyobb része tulajdonképpen dokumentum.
és senki nem tudja, mikor volt rögtönzés, mikor megrendezett amit csinált. -
#1642 nem a hanggal van gond, a hangulattal (számomra) - de sajnos azt az akcentust meg stílust nem nagyon lehet lefordítani magyarra. nem rossz, de sehol nem ér fel szerintem az eredetivel. (a dalokon itt is hallatszott, hogy milyen az eredeti)