Mit nézel a TV-ben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Humor1
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Asmodeus a Budapest TV-n!
MegaLOL ez a varázsló,vagy mi,mágus.
Csak aztán engem is el ne varázsoljon,vagy átkozzon!
MegaLOL ez a varázsló,vagy mi,mágus.
Csak aztán engem is el ne varázsoljon,vagy átkozzon!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
*hihi ** *
Ma az HBO-n a Keménykötésüek 2100-kor, az jó film. De már láttam, sazl az RTL Klubbon 2100-kor kezdõdõ Fán Dámos filmet nézem, mert azt nem láttam. 😄
ranciaország-horvátország meccset no meg egy kis Kelly hõsei
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
dettó
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
TV2 - Tomboló tûzvihar (3 óra 40 perc, német-amerikai alkotás)
Lassan ötven perce ment, de tûzrõl még szó sem volt! Ez befaszás!
Lassan ötven perce ment, de tûzrõl még szó sem volt! Ez befaszás!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
semmit 

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
GATTACA
Hello
Van egy furcsa kérdésem. 😊 Nem akarok neki topicot nyitni, sazl itt felteszem.
Szóval, melyik ez a film?
A közeljövõben játszódik, és arról szól, hogy a gyerek születésénél lehet "venni" géneket, és így kialakultak a "normális" és a nem génkezelt emberek csoportja. A fõszereplõ természetesen nem volt génkezelt, de, emiatt, nem érhette el a célját, hogy ûrpilóta (?) legyen. A lényeg az, hogy egy "normális" ismerõse felajánlotta, hogy helyet cserélnek, és így elindult azon az úton, hogy a célját elérje, és a film azt mutatja be, hogy milyen viszontagságokon megy keresztül.
A férfi fõszereplõre nem emléXem. De a nõi az Uma Thurmann, ha jólemléXem. 😊
Köszi elõre is a segítséget! 😊
Van egy furcsa kérdésem. 😊 Nem akarok neki topicot nyitni, sazl itt felteszem.
Szóval, melyik ez a film?
A közeljövõben játszódik, és arról szól, hogy a gyerek születésénél lehet "venni" géneket, és így kialakultak a "normális" és a nem génkezelt emberek csoportja. A fõszereplõ természetesen nem volt génkezelt, de, emiatt, nem érhette el a célját, hogy ûrpilóta (?) legyen. A lényeg az, hogy egy "normális" ismerõse felajánlotta, hogy helyet cserélnek, és így elindult azon az úton, hogy a célját elérje, és a film azt mutatja be, hogy milyen viszontagságokon megy keresztül.
A férfi fõszereplõre nem emléXem. De a nõi az Uma Thurmann, ha jólemléXem. 😊
Köszi elõre is a segítséget! 😊
Szuperhekus kutyabõrben