Mit nézel a TV-ben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mingyá'megmondom a magamét az üzenetrögzítõnek...
Aztán majd halgathattok a józan.hu-n😛P
ezt te sem gondolod, hogy egy viszonylag jobb nézettséget elérni esélyes filmet megölnek azzal, hogy kivesznek fõmûsorból... profit mindenek felett.
téves. nem az ortt vág, hanem ez a nemzetközi tévés verzió. a sat1 is így nyomta le anno.
Hátha nem vágják ki azt a részt amikor rátalálnak
PSN ID.: Beegabor
Kik dolgoznak az ORTT-nél(vagy mi a fa**om a nevük), papok? dadusok?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A Hatodik érzéket is megvágják..már az elején amikor a srác áll a fürdõbe..hiányzik 1-2 mondat( aki nem látta még az is észreveszi,hogy milyen hirtelen következett az a mondat amikor mondja a nevét,pedig még elõtte kérdezi hogy nem emlékszik rám? XY éve)

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type