Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
BL döntõt

zaki
sport1 megy a háttérben, de nem nézem 😊

artschi
dettó

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Glpetyus
semmit

Seth
GATTACA

PSN ID.: Beegabor

zaki
balaton-fradi meccset

HuAn82
RTL Klub Sopranos

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Alien

miért? abban a hozzászólásban csak a racionális álláspontot írtam le.
Serpa

Serpa
nem derült ki mi volt a dobozban.
tippek ?

Seth
És közbe arra gondol hogy már több mint 4 éve nem kefélt egy jót

Seth
Követi a csajt

zaki
rtl klubnak

Serpa
Tom Hanks mit nézett a film végén az úton állva ?

Glpetyus
Te kinek dolgozol??

Glpetyus

Glpetyus
Lázadj a retek ellen!!!!!

Glpetyus
A jó kurva anyjukat!!!!!!
Mingyá'megmondom a magamét az üzenetrögzítõnek...
Aztán majd halgathattok a józan.hu-n😛P

Adják késõbb inkább, de ne csonkítsák már meg a filmet! Elveszti a varázsát..:!!

ezt te sem gondolod, hogy egy viszonylag jobb nézettséget elérni esélyes filmet megölnek azzal, hogy kivesznek fõmûsorból... profit mindenek felett.
Seth
Akkor meg rohadjanak meg

Kik dolgoznak az ORTT-nél(vagy mi a fa**om a nevük), papok? dadusok?
téves. nem az ortt vág, hanem ez a nemzetközi tévés verzió. a sat1 is így nyomta le anno.
Glpetyus
😄DD

Glpetyus
A büdös qrva anyját a kibaszott retek gecinek!!!!!!!!!

Alien
az reklám suxx 😞

Wilson rulez! 😄

Seth
Inkább nézem tovább a Számkivetett-et
Hátha nem vágják ki azt a részt amikor rátalálnak

Glpetyus
Hát így mi a fasz értelme van??????????

Alien
én láttam már mind a két filmet, de a Számkivetettet választottam most 😊 amúgy utálom én is amikor kivágnak jeleneteket, sok filmnél észrevenni...hamár ott van az a rohadt korhatár karika akkor legalább ne vágjanak már ki a filmekbõl...csokálkoztam, hogy a Hannibal-ból a múltkor nem vágtak ki semmit. biztos mert késõbb volt. Na megyek, vége a reklámnak... 😊

Glpetyus
A jó kurva anyjukat bazmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seth
Kivágták....édes istenem
Kik dolgoznak az ORTT-nél(vagy mi a fa**om a nevük), papok? dadusok?

Seth
Lehet fogadni, kivágják amikor elhányja magát a kislány?
mindjárt lesz..

Kandurex
na jó, de ez egy alap film...! És erre tessék...csonkítanak jobb - balra...sík ideg vagyok...kíváncsi vagyok mit fognak még belõle...bár sok mindent már nem lehet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
Még jó, hogy nem nézek TV-t.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
úgy rémlik, hogy megint kivágtak egy jelenetet. amikor mondta a srác, hgoy megmutatja hol tartja a fater a csúzlit. és amikor megfordul a srác, akkora a tarója kicsit szét volt lõve. na ezt kivágták, lehetett a hangból is hallani. rohadt mocskos ertéellklub,, meg tévé2. hogy száradna le a faszuk, hogy kivágnak egy csomó jelenetet. nem értem miért

Kandurex
És ismét kivágtak egyet...a csávó aki tarkón lõtte magát...!! Kész mnindjárt abba is hagyom ezt....ÁÁÁÁÁ::.....kész!!!

Kandurex
Kurva retekkulb, simán kivágták a hatodik érzékbõl az iskolai akasztottak jelenetet....bazzzeggg! Mi ez??!! Adják késõbb inkább, de ne csonkítsák már meg a filmet! Elveszti a varázsát..:!!

zaki
azért nem nézem csak a számkivetettet, mert pc-n is megvan. 1ik kedvenc filmem, tom hanks pedig zseniális. nincs szar filmje, az összes filmjét imádom a segítség felnõttem-tõl a kapj el, ha tudsz-ig

Glpetyus
Wilson😛PP

Glpetyus
dettó
reklám száksz...😞

Alien
Számkivetett

Seth
Öregem..ez az RTL klub egy köcsög aljas nemtudomén micsoda
A Hatodik érzéket is megvágják..már az elején amikor a srác áll a fürdõbe..hiányzik 1-2 mondat( aki nem látta még az is észreveszi,hogy milyen hirtelen következett az a mondat amikor mondja a nevét,pedig még elõtte kérdezi hogy nem emlékszik rám? XY éve)

zaki
6. érzéket. hatalmas film

Szupercsapat

zaki
vizesnyócast

énis

Evil
Body Sylvit

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Punker
Fabry-t

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

üres képernyõt

b-type
detto

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zaki
chelsea-monaco meccset