2121
Mit nézel a TV-ben?
-
#1721 sírhant művek -
#1720 fradi meccset -
#1719 híradót...ez már a vég? -
#1718 X-akták -
#1717 marseille-bordeaux meccset -
#1716 most? -
G_ArchAngel #1715 National Geograpic-ot vagy sportadót... -
#1714 Híradót -
#1713 X-akták -
Csaba #1712 Nekem a kedvenc sorozatom a Dallas volt. Kár, hogy vége... -
#1711 szintén.
de kapcsolok rtl -re.
Navarone Ágyúi 2 -
#1710 fradi meccset -
Mary85 #1709 Sorozatokat nagyon szeretem, pl Gilmore girls, Édes dundi Valentina..+szeretem még a Multimilliomos műsort is, kedvencem+Legyen Ön is milliomos is:DD -
Csaba #1708 A Párbajt a retekklubon. Kurva jó film! -
#1707 X-akták -
#1706 thx.....nincs semmi gáz.....de ez azéé tényleg durva a retektöl....:((((((amikor ezt nyomatták kb 15 lehettem....és akkor is gáz volt:))de mostmár föleg.....a tenkeskapi se semmi de ez ráver 1 kört mind1ikre:)))) -
#1705 2 Cool zsaru:D:D:D:D:D inkább Fool zsaru:) Jólenne ez a sorozat, ha nem lenne az A Hogg meg az Amos meg a többi ilyen törvénytelenül hülye miközben okosnak hiszik magukat.... -
winnie #1704 nemnemnem!!:) no offense! sorry, ha megbántottalak, csak kíváncsi voltam - ez lett volna a tippem, hogy idősebb vagy fiatalabb, mint én 10 évvel:) anno, amikor én kicsi voltam (4-7 év kábé), akkor ment a hazárd megye lordjai a tévében, és szerintem a 'generációm' ezen nőtt fel, és ezért furcsa volt, hogy ezt írtad (az más kérdés, hogy szerintem most én sem tudnék, nagyon végignézni egy részt sem), csak tényleg meglepett, és kíváncsi voltam, hogy lehetséges-e, hogy egy hasonló korú, mint én, így vélekedjen a sorozatról:) (tudod, autós üldözések, ugratások, 2 cool zsaru vagy mi, annyi idősen ez volt a csúcs:) -
#1703 Gondolom te alapbol 1000 éves vagy ,igy tévedhetetlen megvilágosult,stb....ha nem igy van szolj nyugodtan.....vagy ne szolj....tökmind1:)))) -
#1702 35...voltam most...mert?mert ezt a szemetet már gyerekkoromban is láttam/a hazzardot/.....vagy most miért kérdezed?a kérdésed gondolom alapbol negativ töltetű,de kiváncsi volnék az okára...thxx ha válaszolsz....VÁROM!!!! -
winnie #1701 a még igénytelenebb Hazzárd megye elött volt..ez utobbi szemét most megy....:(
?? hány éves vagy? -
#1700 -
#1699 Akkor jó, hogy csak este nézek TV-t:) -
#1698 már lemaradtál erröl a "filmtörténeti gyöngytakonyrol"..igen...nagyrabecsűlt Retekklub-nál tolták az elöbb.a még igénytelenebb Hazzárd megye elött volt..ez utobbi szemét most megy....:( -
#1697 Nem értelek.... Az Ifju Indiana jones Kalandjai megy valahol??? -
#1696 Most "szegény" Indi elö fog lépni Indi ver.1.1 -ééé mert be kell vonulnia....jahhhh kérem ,,,mert ki a faxom fogja a világot megmenteni????igen ,ez a pöcsfej popper.....akinek meg nem tetszik az nézheti a :vizilabdád,vagy a gagyikettön most éppen a reklámot......utána meg....namindegy.... -
#1695 A taknyos Indianadzsonesz ver.1.0 éppen valami irországi höstettet nyomat,meg a feminimistákkal randarilozik....AGYRÉM!!!!!!de itt csak ez van:(((((
de a lényeg/homokosok figyelem!!!!!/a haja mindig be van löve!!!......bázzzzzz -
#1694 Megnéztem a fekete esőt a Pénz Pénz Pénz (Bull) című sorozatot... Megint érdemeebb volt az M1-et nézni mint bármi mást... -
#1693 JAhh és Most kezdődik egy nagyon jó fil szintén az M1-en Fekete eső címmel.. csak ajánlani tudom... -
#1692 MOst lett vége és a vége iszonyat jó.. Én eddig nem láttam ezt a filmet de ahogy masíroznak végtelen sorban a repülő végébe és a Berger győzködi magát, hogy ő biza claude... Isteni... Borzongott tőle a hátam.... -
#1691 Bond, James Bond -
#1690 M1-n HAIR!!!!!!!!!! -
Athlon64 #1689 Na mindjárt kezdődik a Nash Bridges - A trükkös hekus !!!
Veszem is fel PC-vel aztán irány a DVD... -
#1688 Rocky 3 -
#1687 Ma majd a Halál 50 óráját nézem:) Aztán este a Tökéletes gyilkosság jó kis film:) -
akrapek #1686 ja de magyar volt a szoba
-
#1685 Megmutattak belőle egy király kis szobát:) Amit stúdióban vettek fel:) -
akrapek #1684 aliasban volt budapest lol ! -
#1683 semmit -
#1682 X-akták