Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zool
Vújcsitcsvújitycs... Trutykó ( húúúúúú. ) Pokoli izé, vagy mi. Pokoli.

Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.

Ryleh
mit?elmondom:retekklubb-valami feka(a rokibol)aggodik az erdöben,szal tré......tévé2:hirmûsor,de a fele kacsa vagy judeobolsevik seggnyalás......m1:most reklám,de várok 1 kicsit...reklám......huuuuááááá...svéd film Ingmar Bergmanntol...a csend a cime...na ezt besasolom....

Zool
Jó estét, Magyarország. - asszem, vagy a Tremors? Vazzeee... -

Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.

Ryleh
és az 1.piton aki sikitozott!!!na ez ám az evolucio!!!!!
A készitök meg kapjanak DARWIN-dijat!mert nem emberek az tutti!!!!

Ryleh
Bazzzeeee!most néztem a tremors sorozatot....nakyon gagyi😞(((rensen befényképezik a futo hátteret a faszik mögé?IGEN!!!Kicsit gáz ilyesmi manapság,ja és fömûsoridöben!!

Narancs
A piton, nagyon állat!!!
Asszem lesz egészen 4 ig a csodás piton sorozat, úgy mint a kickboxernél!
A könnyem csörgött a röhögéstõl!!!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

wizy
hid a Kwai folyon

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Ryleh
Megprobáltam a kigyos filmet a gagyi2-ön,de annyira tré ,hogy elkezdtem röhögni rajta...

Serpa
Híd a Kwai-folyón

Serpa
Bagi & Nacsa

PResident Evil
semmit sem lehet nézni...

Ryleh
😊)))))))

Narancs
Megérdemlik bazz, tövig bekaphatják!

Ryleh
én most a retekklubbot.....miota ûzemel ez a fosadék azota ez a legjobb mûsora!!!!!!LOL...elsötétités

Ja és Pénteken nézzétek a "Z rohamosztag"-ot a Viasat3-on. Mel Gibson

Ma este: Híd a Kwai folyón. 7 oscar!!!!! Asszem ,ûsorváltozas lsz és korábban kezdõdik.

PetruZ
zaki
7végén lesz a nagy durranás 2, remélem azt nem szabdalják szét

Shodan
Mostanában tényleg sok filmet megvágnak.Mocskos RTL multkor a Sziklát úgy szanaszéjjel vágta hogy azt hittem fölrobbantom a zsidó bandát!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
3rd Watch (3. mûszak)

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Narancs
ALIAS

Bucser
3. Mûszak....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zaki
tényleg az volt, nagyon tetszett

Ryleh
én speciel utálom anettkát de a gyökér ortt néha ilyen keményen bánhatna a félreinformálo retekklubbal,tvkettõvel is...de ha ott ilyesmit mernének csinálni akkor biztos "NAGY VITÁK LENNÉNEK SZOMBATON A ZSINAGOGÁBAN"...UGYHOGY 1 KIS PITI TV-VEL PÉLDÁT STATUÁLNAK A NAGY CSIRÁK MEG TOVÁBB kábitják a népet.....
szvsz:undorito álszentség...

M@TriX
Ez marha jó 😉

Az ORTT egy hétre elnémítja Anettkát

sztem már éppen ideje volt 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Serpa
X-akták

b-type
nagyon jó film...azt én is nézem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zaki
tv2-n lesz este a lesz ez még így se, azt szeretném megnézni

Dzsini
félelmetes amúgy a sztori.. a film legnagyobb része tulajdonképpen dokumentum.

és senki nem tudja, mikor volt rögtönzés, mikor megrendezett amit csinált.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
nem a hanggal van gond, a hangulattal (számomra) - de sajnos azt az akcentust meg stílust nem nagyon lehet lefordítani magyarra. nem rossz, de sehol nem ér fel szerintem az eredetivel. (a dalokon itt is hallatszott, hogy milyen az eredeti)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ez miben merül ki?
kerekes józsef mindig nagyon jó jim carrey
Dzsini
nagyon gyenge a szinkron 😞

Serpa
Híradó, aztán "Ember a Holdon".

zaki
asszem este 8-kor elsz az ember a holdon.

wizy
anyukám vmilyen Salamonos filmet néz az m1-en :I

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Narancs
Galamb mondta, hogy M1nél nincs della mûsor gyártásra ezért kénytelenek az archívumból nyomatni amúgy télleg jó filmeket...

Bucser
MOstanában egyre többet nézek királyi TV-t... Tök jó filmeket adnak.. Sorozatokat is jókat nyomnak (Ügynökség , 24)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Voltan
A kereskedelmi TV-ken nincs már értelme filmeket nézni, mert még ha adnának is jót, annak kivágják a felét. (Jó, most csak RTLklub és TV2-rõl van szó) Viszont az M1-en néha adnak jókat, feltéve, hogy nem csak a holywoodi szemétre vagyunk kiváncsiak. Csak így sokáig fenn kell maradni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bucser
mármint Termetre értem az állatot😊

Bucser
De John Malkovichból nem néztem ki, hogy egy ekkora állatot el tud játszani... De nagyon jó színész.. Gary Sinise meg Producerként és forgatókönyvíróként is jegyzi a filmet... Bár IMo szinészként is nagyon Jó....

Dynamic
Én is láttam, jó film.Nagyon torokszorító volt a vége.
Bucser
Mice and Men... (John Malkovich (egy szellemi fogyatékost alakít) Gary Sinise (a testvére vagy társa nem tudom már)

Jó kis film.. bár kicsit nyomasztó...

Narancs
Görzsaruk, hervasztó...

Gyadi
Eléggé telenyomták reklámmal szegény filmet... 😞

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Bucser
Most lett vége 24-nek,., Navarone Ágyúira kapcsoltam át..

Gyadi
Jó film én is azt nézem, asszem lesz a 2. része is majd, szintén a Retekklubon.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Punker
Navarone Ágyui rtl-n

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
X-akták

Narancs
Fresh Prince

Serpa
My Big Fat Obnoxious Fiance (aka Ara Para)