3220
Szerintetek?
-
#1059 semmit :D -
#1058 nem... én tévedtem. komoly kapcsolatot akartam.. -
#1057 Szvsz ott más problémák vannak. -
#1056 :)) Myrkul barátom sok igazság van szavaid mögött ÉS tapasztalat én ezt jól tudom. -
Vlala #1055 Szerintem azért nem találja meg, mert még nem is azt keresi. Szvsz a legtöbb csajnak 13-14 évesen presztízsből van fiúja, hogy a többiek irigyeljék. Azt sem tudják még, mi az a szerelem, mit akarnak még?
Steweee: aki csajt akar, az tényleg ilyen helyeken kell, hogy keresse. Viszont: itt csak csajt kap, barátnőt nem! Arra jó, hogy mutoassuk, hogy nem vagyunk balfarkak, nekünk is van csajunk, de a viszontszeretést jobb, ha elfelejted... "Szigorúan igényteleneknek" ez tetszik... -
steweee #1054 nos, mindig másütt, ahogy jön. de ajánlok pár helyet, szigorúan igényteleneknek ! :)))) (jó csajok persze vannak, de CSAK ARRA ! )
parádé, amon-ré, eperkettő, mercy bár, ha megnyit majd a manana, JUNO. na ezek tele vannak kis ribikkel, ha ott nem tud vki összeszedni magának csajt az béna -
#1053 még mindig kíváncsi volnék miskolcon melyik szóarkozóhelnél dolgozol...amiket meséltél, elnéznék oda :D -
#1052 Az én időmben miért nem volt ilyen?:D -
steweee #1051 melyik linken ? hová kattintsak ? -
#1050 Azért túl komolyan sem kell venni :) -
#1049 Én sajnos kimondtam, hogy "szeretlek"... és megijedt -
Myrkul #1048 Hali!!
Szerintem felesleges ilyen fiatal lányokkal kezdeni, mert biztosak a nagy számok törvénye és az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy egy lány ritkán találja meg 16 évesen a életepárját. Ahhoz nagyon öntudatosnak és érettnek kell lennie, de a mai nevelési modszerek és társadalmi élet valamint a mai értékrend teljesen más, minthogy ez kifejlődjön egy 16 éves lányban. Ilyne koru lányok csak maradjanak meg a 17-18 éves fiuknál, így mindketten tanulnak, tapasztalatot szereznek. Szóval ha egy 16 évessel kezdesz bizhatsz benne, hogy nem te leszel az egyetlen és utolsó férfi akivel lefekszik.
Visszaolvasgatva itt egyesek tapasztalatait és megismerve mentalitásukat, sajnos valóban romlik az emberek erkölcsi értékrendje. Hisz egyeseknek a nőben már csak a p*nát látják és saját szexuális kielégültségüket, de hol marad az értelmes és tartalmas együtt lét(ami nem csak a szexről szól)?? Az ilyen macsó csávók akik állandóan azzal hencegnek, hogy milyen fiatal csajt szopatott le és hogy saját magát mentse hasonló példákkal hozakodik elő, ezzek csak félnek egy igazi párkapcsolattól, mert nem tudják kimondani, hogy szeretlek, mert félnek hogy ezzel kiszolgáltatják magukat másoknak. Mert már a kidobóképzőben is az elején megmondták, hogy "ne hagyjatok támadási felületet" Szóval aki ilyen akar lenni az szerintem felkészülhet arra, hogy 35-40 éves koráig addig szopathatja a 16 éves lányokat ameddig akarja és utána mikor már csúnya és még butább lesz( mert az a valaki soha nem fog fejődni akinek csak a p*nán jár az esze) már nem fog senkinek sem kelleni és akkor már valójában a saját korosztályának megfelelő felhozatalból válogathat, és meg maradnak neki azok lepusztitott luvnyák akiket a magafajtája tanitotta meg a szexre és egy párkapcsolat működésére. -
#1047 -
#1046 elképzeltelek... -
#1045 Na itt nézzétek meg a Tini fórumot és ámuljatok.. 14 évesen leszop? az már öreg... -
Vlala #1044 Nálam ezt a barátnőm rendezte le, volt egy erőszakos hódolója, aki nem akarta felfogni a tényállást. Először szóban, aztán hangosabb szóban, végül egy alárúgással (tökre betalált... tanítani kellene a mozdulatot!) tudatta vele, hogy már van valakije. Na azóta nem próbálkozik vele. -
#1043 Ha zavarja a barátnödet hogy más beprobálkozik nála akkor szolni fog nálunk is egy kis csotány felhivta a barátnömet hogy vonzonak találja es szexí a hangja stb 2 . hivast zavarta le a srác ekkor én vettem fel és tudattam vele a lehetöségeit azota nem zaklatja a barátnömet
hameg nem szol a barátnöd érte akkor meg nem éri meg szakits vele ennyi
...kinek kell mindeki karácsonyfája... -
steweee #1042 :)))))))))))))))))))) -
szando #1041 ezt meg nem hallottam, de jo :DDD
nem is biraltam a labait, azok jok, csak a szaja budos egy kicsiket :DDD -
Vlala #1040 Tudod, a női lábak olyanok, mint a felső tízezer: nem bírálni kell őket, hanem közéjük kerülni :-) -
szando #1039 hat nekem volt egy sikszoke osztalytarsnom, valami piti szepsegversenyt megnyert, utana hetente mas hapsi dugdosta...
de nem nagyon tunt fol neki hogy masra nem kell... csak azt nezte hogy huszonakarhanyeves chippendale, es mar tette is szet a labat -
peet69 #1038 persze tisztelet a kivételnek -
peet69 #1037 én már leszarom a sokköcsög úgyis arra pályázik hogy meghuzza és utána dobja ezvan ez a mai világ semmi más.... -
#1036 Nemgáz. -
Vlala #1035 Ezt a "gáz" dolgot úgy érted, hogy mások mit fognak hozzá szólni? Szernitem sz@rd le a véleményeket, és legyetek boldogok... -
#1034 most akkor kinek gaz? -
#1033 Jó, de most arrol van itt szó, hogy mennyire gáz összejönni egy 2X éves fiúnak, egy 16 éves lánnyal.
Tényleg, ez menynire gáz szerintetek? -
steweee #1032 csakha = hacsak
? =! -
steweee #1031 16még a 14et sem tartják be, csak ha nincs terhességmegszakítás vagy szülői feljelentés, akkor ügy sem lesz belőle? hágy olyan csajszit ismerek aki 14 éves kora előtt már cumizott! -
Xboxman #1030 14 -
#1029 És még valami.
Szeretkezéssel kapcsolatban ha jól emlékszem 16 év alatt (15 és lefele) a törvény keményen büntet (nagyon helyesen). 16-tól szabad a préda (ha hozzájárul).
Jól tudom?
-
#1028 Hi!
Beszéljétek meg egymással a dolgot.
Ha őszinte, kiderül, ha nem, akkor az is.
Szerintem az a fontos, hogy van-e köztetek valamilyen érzelem (ez akár kölcsönös bizalom is lehet). Nem elég a Testi vagy esetleg lelki vonzódás. ÁM a szerelem sem minden (elmulik).
Ha úgy érzed gáz van, akkor pedig mindenképpen jobb a dolgokat tisztázni.
Na Üdv!
-
Vlala #1027 Addig jó, amíg nem tudjátok... abból még akármi lehet. -
peet69 #1026 Szó szerint :) -
Psziho Apu #1025 Köszi
Kicsit bajban vagyok mert pontossan nem tom mit akarunk 1 mástól de majd kiforja magát.
Semmiféleképpen sem akarok vele játszani( nem akarom összetörni a szivét)(még fiatal)
De az tény hogy tetszik és jó fejnek tartom, a többi meg jöjjön magától. -
peet69 #1024 akarsz fogadni ? -
#1023 ööö de egy 16 éves lány nem fog otthonmaradni este. Valszeg L akar menni bulizni és nem kifejezetten azért, h "hencegjen" -
peet69 #1022 Amugy meg Vlalának igaza van ha hencegni akar veled az kiderül viszont ha igen akkor gyorsan dob el magadtól mer nagyot fox koppanni "(nem csak a cuffantásról lenne szó)"
ha ez igaz a terészedről !!! -
peet69 #1021 szeretnék gratulálni igen tiszteletre méltónak tartom amit leírtál !!! -
Vlala #1020 Ne az életkort nézd, azok csak számok... Ha igazán szeretitek egymást, akkor nem számít a kor. Na azért túlzásokba (Faludyék) nem kell esni...
Ha "nem csak a cuffantásról lenne szó", a lány részéről sem, akkkor valószínűleg vannak ott érzelmek is.
"Félek hogy a kiscsaj csak azé lenne velem, hogy hencegjen a barátnőeinek."
Erről könnyen meggyőződhetsz: a kezdeti időkben ne járjatok túl nagy társaságba, maradjatok este otthon, videó, chips, vécépucolás :-)
ha Téged szeret, ez nem lesz ellenére.
Ha scak hencegni akar, akkor erőltetni fogja, hogy disco, mozi, légyszike, mindegy, csak a barátnői láthassák.
Különben gratula, hogy Veled akar hencegni... ennek örülni kell, sok faital boldog lenne, ha Vele "csak" hencegni akarnának.
A szülők lehetnek még probléma, egy 16 éves lánynál azért még elég sok beleszólása van az ősöknek. Ha náluk bevágod magad, megnyerted a partit...