3220
Szerintetek?
  • Sir Quno Jedi
    Egy 22 éves srác, egy 15 éves csajtól CSAKIS a LOÁL pólóját akarhatja !
  • gergou
    erre inkabb nem valaszolok... Tegnap Pesten voltam gyakszin, ugy beszeltuk meg, hogy fel 6 ra hazaerek, aztan fogunk talalkozni, el is jottem a haromnegyed 2 es ic vel, aztan este fel 10 re ertem haza:( A rohadt vihar szetszette a kabeleket, aztan ezert 4 orat kestunk, de sebaj, utana egesz este egyutt voltunk:)
  • Sir Quno Jedi
    Nem feltétlen CSAK azért, de az is benne van a programban, nemigaz ?!! :DDD
  • gergou
    Vazze, na a nagy atlaghoz kepest mi nem olyanok vagyunk,mint akik a szopaser jarnak ossze...
  • gergou
    Koszonom, hasonlo jokat kivanok neked is:)
  • Vlala #1094
    Gratula, tartson örökké :-)
  • DannyL
    lol
  • steweee
    miért, lenyeli ? :)))
  • gergou
    Uh, most ertem haza, es meg szerelmesebb vagyok, ....hat...:) imadom ezt a lanyt, imadom, IMADOM, boldog vagyok am mint allat:)
  • Vlala #1090
    Stimmel, szerelmes vagy. Téged is elkapott a vonat :-)
  • gergou
    Kb 3 hete ismertem meg egy hazibulin, aztan egy hetig nem talalkoztunk, majd utana egy koncerten megint, es akkor, de mondom, en nagyon szerelmes vagyok, o ugyszinten( szinte 100% biztos vagyok ebben, bar ugye semmi sem biztos:) Amugy mellesleg olyan, de olyan, de olyan gyonyoru szep, es aranyos, es inteligens, es minden...:) A haverok meg megszakadnak az irigysegtol:D Szerintem nincs nala szeb no nemu leny ezen a bolygon, de lehet az univerzumban sem:) Nah, aszem elmondtam a lenyeget...:)
  • DannyL
    mióta az Imre pilóta
  • Match
    mióta?
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem ??? :DDD
  • gergou
    Szerelem volt eloszor, es annyira szeretjuk egymast, hogy mar 3 percet se birunk ki egymas nelkul, de azer nem vagyunk egyutt allandoan:)
  • Vlala #1084
    felejtsd már el a számokat...

mi volt előbb, A számok vagy a szerelem?
    Ez csak a modern ember átka, hogy mindent megpróbál megmagyarázni. Pedig vannak dolgok, amik csak egyszerűen vannak...
  • gergou
    Tapasztalatok lehet ezt mutatjak, de van kivetel nemde? Csak szerencse kell hozza, ha latnam a csajomon, hogy csak azer kellek neki, hogy menozzon velem, nem jarnek vele...
  • gergou
    En jelenleg 21 eves vagyok, es van egy 15 eves baratnom. Nagyon tetsyik, ennyi idosen is nagyon erett es inteligens, es itt nem tudom hol van a problema... Attol mer egy csaj 18-21 eves, meg lehet sik hulye, es ellenszenves... De en nagyon szeretem a barinomet, szal...:)
  • Hangianix
    Szerinted a :( miert volt ott!?!? :D
  • Sir Quno Jedi
    És még csak nem is szégyelled magad !!! :DDD
  • Hangianix
    4 ev utan eljott a pillanat, amikor egyet kell ertenem Boboval :(
  • CSOCSO
    ha varsz vele mas veri bele a lompost.... nincs mese .. ez a mai vilag.. ez van sahna... szerintem ne varj sokat.. jojj vele ossze.. max ne kurogasd ha nagyon urias akarsz lenni... de add meg neki azt amit kell.. ha kurni akar.. kurjad.. mer ha nem akkor mast 20-25 eves palit talal maganak.. aki mast mond.. az magara vessen...
  • Vlala #1077
    ballábataaa jobbutááán...
    :-)
  • Borcsa
    mit hogy csinálnak pontosan?
    járnak.
  • DannyL
  • HU.man Josy
    hm... figyelnem kell... WildCat nekem is pont az esetem :)
  • DannyL
    Télleg érdekel. :-)
  • Sir Quno Jedi
  • DannyL
    Hugodék pontosan hogy is csinálják ezt? :-)
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, itt megértésre találsz fiam ! :DDD
  • Borcsa
    attol h faszcibálo, miért ribanc? :)

az csak jo, nem?
  • Pery
    Hát jó olvasni, hogy ilyen pozitívan álltok hozzá, azt hittem én leszek itt a legújabb pedofil gyökér.

Vlala: nagy igazságokat írtál, jó volt olvasni, köszi, bár félek lehet hogy megfogadom :)

Borcsa: egyenlőre nincs semmi, csak már vagyok olyan tapasztalt, hogy megérzem a dolgok előszelét és most eléggé vihar előtti csend van, ráadásul most úgy érzem, hogy papír csónak leszek a viharban ha érted mire gondolok :)
  • Xboxman
    15 évesen már faszcibáló ribancok,tehát minek várni?Ki kell használni a lehetőséget!
  • Borcsa
    megvárhatod, amig 18 lesz.:)

sztem nem gáz, a hugomék is vmi hasonló szituban vannak.
    és már elég régóta működik.
    szal kitartás.
  • Vlala #1065
    "23 éves harcedzett róka":
    az érzuelmi kötődés nem korfüggő. Ámor nem tud célozni, ezt már ősidők óta tudjuk...
    etz magdban kellene eldöntened. Lehet, hogy érdemes rá várni? Úgy értem, ha tényleg ekkora érzelmi vihart kavar a lány, talán komoly is lehet, ha a számokat (15, 23) elfelejtitek.
    "egyfolytában az kering a fejemben, hogy "Mi a faszt csinálok?" " nem szabad rajta gondolkodni.
    "Megint a szívemre hallgatok, mikor csődöt mond az eszem" /Zanzibar/
    Az érzelmeket az értelem még soha nem tudta megmagyarázni, erre van egy nagyon egyszerű kifejezés: szerelem. Nem hiába nincs normális jelentése sem a szónak! mindenki tudja mi az, de senki nem tudná megfogalmazni. amikor az Értelmező Kéziszótár is csak kertel, az már durva...
  • Pery
    Én nem vagyok egy degenerált fasz, sosem hajtottam kiscsajokra de valamit elindított bennem érzelmileg és most épp be vagyok szarva.
  • Pery
    Jó hogy megtaláltam ezt a fórumot. Baszki én kivagyok. Álmomban nem gondoltam volna, mindig idősebb barátnőim voltak és most jön egy 15 éves csajszi, kedves, aranyos és én a 23 éves harcedzett róka itt állok mint egy darab fasz és nem tudom mit csináljak. Normális esetben ha ez előfordul elbeszélgetek a lánnyal és lebeszélem magamról, de vele még ezt sem tudom megtenni. Úgy érzem, hogy nem akarom elküldeni, de ugyanakkor egyfolytában az kering a fejemben, hogy "Mi a faszt csinálok?" Ha lenne legalább 18, már holnap elvinném valahova randizni, nade baze 15. Mi a faszt csináljak? Komolyan mondom nem hiszem el.
  • steweee
    :)))))
  • Rafaelo
    megbaszni mint egy lovat hogy füstöljön a kis posija neki !!!!!!
  • Vlala #1060
    khm...