Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Szega kicsim, bebbbrunyálok hacsak rádnézek ! Hukk !
Diszkréten letapiz, az utcán állok nem biztos hogy tisztán látják.
- Szerreted ha tapiznak azt látom ! Hikk !
Hozzádnyomul.
- Érzed ezt a dákót a hátadban... Hukkk ! EZ mind a tiéd lehet bébii !
A lég-szeszkoncentrációtól megszédülsz, elgyengülsz és érzed, ahogy rádnehezedik teljes súlyával.
- Megcsöcsörészlek arranyvirág...
Érzed ahogy lassan nedvesdni kezdessz. A nyála kéjesen végigfolyik a kulccsontodon.
- Mmmmm, gluágluá...
Öklendezni kezd, de ezúttal még visszafojtja és tovább nyormorgat mindkét kezével. Fáj nagyon, de valahogy mégis élvezed férfias õserejét, mait az lakohol végleg kontrollállatlanul felszabadított. Lassan szétnyitod a combajidat, ahoyg lejjebb kotorászik.
- Tudom ám én, hogy csak AZT akarod ! Mindegyik ribanc azt akarja !
Belemarkol a lábaid közé, elõször célt téveszt, de aztán megremegsz. Sóhajtani sem mersz.
.
.
.
Parancsolj, hogyan tovább ???
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
na igy nem tom leirni, de ha eljáccanád Mr. részeg disznajt, talán menne
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a másik: tehát a habzsolásrol csak annyit, hogy ha az ember 17-18 éves koráig nem ismerkedik meg bizonyos számu foszerrel, és nem lesz vele vmilyen (nem feltétlenül testi) kapcsolata, akkor utána komoly meglepetések érhetik.
Pöttyet félrelátod a helyzetet!
Amúgy tökmindegy. De úgy vettem ki szavaidból, hogy asszed, 16 éves pöcök vagyok vagymi.
Hát nem. 24 vagyok és másfél éve boldog párkapcsolatom van.
Ennyit errõl!
Þór vígi þessi rúnar
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szóval nemértem... 25 éves koromíg kell hogy várjak, míg normális nõk szóbaállnak velem?😞 Nah megyek inkább vissza a gitármögé és elpengetem bánatom😄
A csaj aranyos volt de annyira más jellegû (számomra totál gyerekes) dolgok érdekelték, hogy 2 hónapnál tovább nem is müködött a dolog ... nem is tudom már ki kezdeményezte a kapcsolatot.
Egyébként, érdekes módon ha a barátnõjével összefutottunk akkor a viselkedése átment óvodásba, viszont ha csak ketten voltunk akkor tudott normális lenni ...
Na mindegy, ez ma már nosztalgia ...
Egyébként 17 már elmúltam mikor elõször mentem diszkóba, mármint nem sulibálba hanem ki az éjszakába ...
Megszületendõ gyeremekemnél sem lesz ez másként ...
By the perception of illusion we experience reality.
[/cserf][/fülünyúl]
ha meg vki emiatt züllik le, hát mindenki a maga cseresznyéjének a pogácsa.
Legyen szerelmes, legyen barátja a suliból, de azért ne hülyüljön meg. Régen a cigányoknál volt csak divat, hogy 14 évesen már nemi életet élnek, de úgy látszik, ezt kezdi a mi társadalmunk is átvenni. Ezt szomorúan tapasztalom.
Én pl. 15 éves koromban nem mentem bele az éjszakába, voltak szerelmeim, de a smárolásnál tovább nem mentünk, mert nem akartam. Volt annyi eszem, hogy tudjam, nem maradok le semmirõl. 18 évesen vesztettem el a szûzességem, de sikerült megalapozni az életem a tanulással, mindennel, és ma már mondhatom azt, hogy bármit megengedhetek magamnak. Én jobbnak látom, ha egy 15 éves van annyira érett gondolkodású, hogy nem csak a sulit nem tojja le, hanem azzal is tisztában van, hogy elõbb a jövõjét kell megalapoznia. Nálam itt kezdõdik az érett gondolkodás, nem ott, hogy kefél keresztbe-kasba, de ésszel...
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szoval amilyen baromagyu liberalista vagyok, szerintem mindenki csinálja azt ami jolesik neki.
és ha tizennégyéves a csaj? na akkor mi van. nem engem zárnak börtönbe miatta. szerinetm ne kell feltétlenül mások viselkedése felett itélkezni. ha nekik igy jo...
A szexuálpszicholgusok sem azt mondják, meg a felvilágosítók sem, hogy a lány érzelmileg felkészültebb az együttlétre, hanem azt, hogy fizikailag érettebb... Az hogy érzelmileg ki milyen érett azt hadd ne a kora döntse el. És láttam már olyan 20 ves csajt aki érzelmileg a 14 éves szinten rekedt meg mert azóta is csak 7-8 évvel idõsebb pasikkal járt és azokat meg nem érdekelte, hogy hogyan viselkedik... Hivatalos helyre nem vitték el, dugni meg jó volt alapon bántak, voltak vele... Életében nem tudta, hogy milyen gyengédnek lenni, vagy hogy orgazmusa lehet attól is ha gyengéden szerelmeskedik valakivel és nem volt egy kapcsolata is.... És ez sajnos egyre durvább lesz.. Én továbbra is azt mondom, hogy beteg az az ember aki 14-17 éves csajokkal kezd úgy, hogy azok 5-6 évvel fiatalabbak nála... És mivel ez egy fórum csak a saját véleményemet és tapasztalataimat mondtam el.
Már kezdtem azt hinni h. csak én gondolkodok így.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

-Stohl Buci: Aki jobban tudja, hogy hogyan kell élni és ezt hajlandó megosztani Katával küldjön sms-t csak 2 millió forint sms-ként😊))) Fizessen, hogy segíthessen😊))