Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az is lehet hogy pár éven belül megváltozik a véleménye...de akkor már 18 felett lesz a csaj....
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én csak azot mondom, hogy pl nekem "fiatal" koromban nagyon nem ment a csajozás, pedig a lányok szerint jóképû és humoros voltam, és mindig is nagyon izmos. csak sajnos nagyon béna voltam beszélgetés terén, a összes lány aki nagyon tetszett akkor, mind tõlem idõsebb palikkal járt, akik sec-pec befûzték õket azzal a csipetnyi varázzsal, magabiztossággal, ami csak az évek alatt ragadnak az emberre. és igen, irigyeltem õket ezért, és persze én is fikáztam az olyan csajokat, akik tõlük idõsebb palikkal járnak. persze nem azt mondom hogy aki ügyes, fiatalon is nem szedhet fel egy csomó nõt, de én akkoriban nem voltam az. mostanra viszont fordult a kocka, mindig én irányítok egy kapcsolatban, fel sem merül egy nõben, hogy ne így legyen. korábban ez sok veszekedés forrása volt, egy fiatal fiú azért még nem igazi férfi, és egy nõ sem így gondol rá.különben meg nehéz lenne általánosítani, a tini lányok még nem felnõttek, bár tök jó velük kefélgetni, de ha vmelyik azt mondja hogy neki a 30 éves már öreg, azért az még nem a világ bölcsessége, mert lehet hogy a barátnõjének mondjuk 40 éves a faszija. mivel sok középiskolás csajom volt, tudom hogy így van.úgyhogy mindenki olyan csajra hajtson, akinek megfelel életkorban.mivel jól menõ szórakozóhelyeken dolgozom biztonsági õrként, rengeteg embert ismerek, aztán mindig röhögünk a kolegákkal, mikor egy veszett jó csaj kézenfogva megjelenik vmi nyomorult kis csírabogyóval, akit úgy húzgál magával mint vmi kiskutyát, a srác meg teljesen a csaj alá rendeli magát, és szentül hisz szerelmük szentségében, és már alig várja hogy a csajszi elunja a dolgot, és hazamenjenek és végre megkefélhesse, csaj azt nem tudja szegényke, hogy mi meg épp arról beszélgetünk közben, hogy éppen ki hogy baszta/szopatta meg a csaját! volt már olyan (saját szememmel láttam) hogy a gyereket azzal hagyta ott a csaja, hogy elmegy egy kóláért a pulthoz, majd kiment egy barátommal a parkolóba, lecumizta, lenyelte, majd valóban vett 2 üdítõt és visszament a fiújához, aki boldogan, forró csókkal üdvözölte!!!

vagy hogy azért mert nem úgy gondolkodik, hogy "ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ éretebb tapasztaltabb idõsebb férfi...óóómegyek is lefexem vele"
ha jól emléxem a fiatalabb csajok gondolkodásáról vol szó...
az egy másik dolog hogy te a személyed elleni sértésnek vetted, és rögtön mondod, hogy "nem lehet komolyan venni".
nem is kell komolyan venni, ugyanis ezek a gondolatai...
tehát nem azért vannak hoyg te komolyan vedd, csak õt ezek motiválják...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezt kurvára embere válogatja...
meg is lehet fordítani...
van egy haverom, aki (most harminc akárhány), 18 éves korában, 40 éves barátnõje volt. (mondjuk neki azt mondta a csaj hoyg azért szereti a fiatalabb fiúkat mert jobban teljesítenek...de nem akarok vitát indítani...).
Tehát ha nekem akárcsak megcsókolni kéne egy 40-es nõt, szerintem rosszul lennék....
a csajoknál szerintem ugyan így van...
pl ismerek olyan csajt, aki azt mondta hogy inkább örökké szûz maradna minthogy lefeküdjön egy 30-35 éves (idézem) "vén fasszal"....
ha jól emléxem akkor ez a csaj 16 éves volt, és szerintem (magánvélemény) sokkal normálisabb gonolkodású mint az ifjú plázacicák (akikrõl te beszéltél)....

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

ha a cigi annak szinonímája (egyéb szívással kapcsolatos tevékenység) amire én gondolok akkor végülis már nem mindegy? 😄
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
hát ezzan....én ilyen fasz alak vagyok...
(persze mindezt csak akkor ha nincs tartós kapcsolatom)

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
ezért érdekes ez a téma...
a 950 hozzászólásbó llegalább 500 errõl szól.
másrészt ha a kislányok foglalkoztatják forduljon orvoshoz
Nekik még be tudod adni, hogy azért pici és puha, hogy ne fájjon, igaz?

ha gondolod priviben meg dumálhatjuk persze az illetõ veve(nickje) nem érdekel csak a stori
az ienek miatt hülyülnek el a tizen éves csajok
de szerintem a túlzottönbizalom nagyképûséghez vezet...
az egészséges adagban talán még jó is, de ha az ember túlzásba viszi...
ismerek én itt is olyat aki 3x évesen rászállt egy 17 éves csajra.....
véletlen....részleteket hagyjuk

->
->
->
->
->
->
->
->
-> 

már visznek is a zsaruk, mert azt már nehéz eltitkolni !
bazz, ezt a fogalmazást! úristen,hány éves vagy?!
Figy, ez semelyik btk.-ba foglalt tényállást nem meríti ki, semelyikbe nem ütközik. Csak gondolj bele, ha büntetndõ lenne 18 év alatt a szex, a gimik háromnegyede sitten ülne.

megnézném egy anya mit szólna egy ilyenhez 😄DD
Miért is visznek el akkor a zsaruk?
A cselekedetet meg is kezdem a legközelebbi találkozásnál!
A lovag