3220
Szerintetek?
-
#1419 Kb. 172cm ,65 kg ,85-90-es mell méret ...,bronzis bőr és fekete haj ,zöld szem .:)
Elég ?
Ja a neve :Szylvia ...:) -
#1418 -
#1417 méretek, kép, cím, telcsiszám, árak ! -
#1416 Meg tudnád adni a címét? -
#1415 szerintem (esetlegesen) friss húst ... :)
A mai világban már némelyik 13 éves megy abortuszra ,úgyhogy nem mindegyik apáca képzőből jön ...
Látam én már olyan kis lányt ,aki apácának készült és közölte ,hogy ő isten jegyese és akkora ku*** ...,akik bárban vagy az utcán ,úton csinálják semmik hozzá képest ... -
#1414 És ez csak fiú 22 - lány 15-ös felállásban fordulhat elő? Szerinted mit akar egy 22 éves fiú egy 15 éves lánytól, aki épp túl van az általános iskolán? Szerelmet? -
#1413 ez mi ? -
#1412 ??? -
#1411 háát igen ...,csak lehet ,hogy utána a nemibeteg gondozóban köt ki vagy a csaj vagy a srác ... -
#1410 Ezt én már hónapokkal ezelőtt egy szóban megfogalmaztam. Másra gondolni sem tudok. -
#1409 azokról nekem is. (17>)
barátőnek nem kellenek, de másra jöhetnek... -
#1408 Van benne igazság tartam rendesen s ahogy cheap mondta ott a pont.
Nem mintha az én korommal pont beleesnék ebbe a szekcióba de sztem is túlzás amit művel a mostani generation, nah majd a next generation (x360,ps3,n:revolution) jah ez nem konzolos topik? :P -
#1407 Ott a pont!!!:) -
#1406 -
#1405 jo is az:)))) -
#1404 valszeg azert teszed mert nincs roluk jo velemenyed.. nekem is eleg sok kellemetlen velemenyem van a fiatal csajokrol.. mint baratno..
-
Taibi #1403 A 22 éves srác ezt akarja:
-
#1402 hát, akkor valszeg én vagyok a másik véglet...
a fiatalabb csajokat egyszerűen lenézem, átnézek rajtuk...
az új generáció kiérdemelte.... -
#1401 a lanyok nemigazan akarnak kisfiukkal jarni
kiveve: ha a csaj idosebb es TELJESITMENYT akar az ágyban.. de ezt egy 14-18 eves nembizti hogy tudja... azert a teljesitmenyhez kell gyakorlat!
de jarni nemhiszem hogy egy 21 eves csaj sok ertelmet lat egy 14-16 eves fiuba.. egy 30 eves se fog beszelgetopartnert latni egy 20 eves fiatal sracban...
szal szerintem ha a lany az idosebb akkor az nem keres sokkal fiatalabb sracokat.. maximum par evvel fiatalabba tud beleszerelmesedni...
es vicces de sajat magamat hazuttolom meg...21 evesen nagyon bejovok egy 27 eves lanynak... es a csaj nemcsak beszelgetni szeretne velem...
a fiuknal mas a helyzet.. a fiuk sokkal nagyobb szazaleka van rakattanva a fiatal csajokra...
es a fiuknak nem mindig a teljesitmeny kell.. egy 18 eves fiunak az is uber ha egy reszeg 15 evest csinalhat meg aki eszmeletenel sincs... persze az ilyen k***g menjen a...
-
barackfa #1400 mit gondoltok erről? -
barackfa #1399 és ha forditott a helyzet?
a lány az idősebb -
#1398 valamilyen szinten igazad van abban hogy van helye holgy is... De abban abszolut nem ertek egyet, hogy a mai lanyok nem cigiznek es fuveznek... En ismerek olyan csajt, asszem 13 eves de olyan szinten szivja azt a szar (napi egy doboz siman)... A piarol nem is beszelve... reszegen latom hazajonni... ez van... elkurvult a vilag... nem lehet mit tenni!... -
#1397 de egyre több az olyan mint amiket írtam.... -
#1396 nem montam hogy nincsenek... -
Vlala #1395 Hová gondoltok? A mai lányok nem cigit és füvet szívnak, nem olyanok :-)
(NEM általánosságban mondom, vannak nagyon helyes, rendes hölgyek is) -
#1394 meg a cigi... -
#1393 es megha csak innanak. de manapsag a fuvezes a meno... -
#1392 meg az a legjobb amikor 14 éves ribancok bebaszva kúratják szét magukat.....de nemigaz hogy nem értik meg hogy attól nem lesznek nagyobb lányok hogy piálnak....sőt...szerintem az kurvára kiábrándító amikor egy nő be van állva mint állat (elnézést a "szép" kifejezésért :D) -
steweee #1391 sok irigy. én szeretem a fiatal lányokat,persze tartós kapcsolat úgyis kizárt. nem baj.ja, és az nem pedofil aki egy szexéhes fiatal lányt nem kefél meg jó alaposan ha az rámászik és kikezd vele, hanem nyomorék hülye -
#1390 pontosan... -
#1389 Elég gáz, hogy a csitrik azt hiszik attól lesznek felnőttek, hogy úgy viselkednek.Pedig sztem egy érett gondolkodású ember ilyet nem csinál, attól lesz felnőtt bazmeg. Rengeteg a 13 éves kis kurva, összejönnek mindenkivel. Majd ha 20 éves lesz nem is lesz neki normális pasija. Nagyon sok a kis majom aki azt hiszi menő a smink, a rúzs, meg a csiricsári ruhák. Sztem ezek bohócok. Aki meg pedofil azt csak sajnálni tudom.... -
#1388 -
Vlala #1387 az egészben ott a probléma, hogy "úgyis megkapja." 14 éves kislányokat a Barbie-babájuk nélkül elengedik "partyzni", aztán csodálkoznak, ha terhesen jön haza, meg "a sok büdös pedofil, fel kellene őket lógatni a farkuknál fogva" dumákkal etetik a közvéleményt. A francokat. Erre utaltam a vizuális nemi erőszak terén, hogy ha a kedves szülő látná féltett gyermekét a "dizsiben", beállna öngyilkos merénylőnek a tálibokhoz. -
#1386 Amelyik 14-15 éves meg akarja kapni az első kenetet :) az úgyis megkapja, amelyik nem, az majd később kapja lényegtelen. A lényeg az, hogy hülye az a "férfi" aki 20 év felett bevállal egy 15 alatti csajt. Azon kívül, hogy egy rakat problémát a nyakába vesz ezzel még azt is bizonyítja, hogy igazi nőt szerezni képtelen. Ha meg szűk lyukba vágyik dugja máshova. Ha meg szerelemből csinálja akkor meg azzal nincs tisztában, hogy az úgyis elmúlik.
(Érzékeny lelkületűektől elnézést kérek szépen! :) ) -
Vlala #1385 dehogy nincs, csak olyan, mint a vírusirtó. Havonta frissíteni kell ;-) -
#1384 Aznemolyan1xű, meg minek ?! Nincs hathatós védelem ezek ellen... :( -
Vlala #1383 akkor gyorsan szerezz be valami "védelmet" -
#1382 Én meg szabad vagyok és semmire sem vagyok felkészítve (de ha mégis, gyorsan el tudom felejteni, ha kell) ! :DDD -
Vlala #1381 Persze, én is talűálkoztam már olyan lánnyal, aki vizuális nemi erőszak nyilvánvaló céljával közelített (mély kivágás, rövid szoknya, észbontó smink), de van egy kétés fél éves kapcsom, meg egy lelkiismeretem, tehát fel vagyok készítve a kísértésre. -
#1380 Sazlé én sem vagyok egy Casanova (nagyonnem), de biztos van olyan fruska, aki tutira be tudna őrjíteni, hiába a 3 évtizedes kondícionálás. A nők veszélyesek ám...