3220
Szerintetek?
-
Vlala #1379 persze, a lehetőség adott, de az ember egy vadállat, akit a farka irányít?
Nem vagyunk kanos kutyák, hogy az első szembejövő szukára rámásszunk. Ennyi gerinc azért van bennünk. (vagy csak bennem? hoppá, gyülekezik a lincselő tömeg, el kell bújnom :-) ) -
#1378 -
#1377 az meg kicsoda? nem vagom nem is ismerem. -
#1376 van közöd dboyhoz? -
#1375 Csak a megfogalmazással van baj , de azért fedi a valóságot szerintem.
Bár a párkapcsolatokban döntö szerepe jut a vázolt tevékenységnek, ez kortol független. De azért egy 15 éves lányt könnyebb levenni a lábáról egy idösebb pasinak mint a saját korabeli lányokat.
-
#1374 neked jo a pentek delutan?mert akkor en raerek. A tobbi infot mar megkaptad rolam priviben. -
#1373 igaza van Vlala-bnak mert nem tudom reaper4 miert hiszel ilyan hulyesegeket... na mindegy.A hulyeseg faj... -
Vlala #1372 rövid, tömör, lényegretörő, de tartalmilag téves. -
#1371 dugni -
#1370 ok szoval mikor tudunk beszelni??? -
#1369 srorrrrrrrrrrrry fiukak de en mar este aludtam mert hulla egy napom volt... amugy meg sulizom tehat amug sem tudtam volna tovabb fennmaradni... :( meg hat nem is az en gepem hanem a batyame ami meg plussz hatrany ebben.. -
#1368 hova tunt crazygirl? -
#1367 Komolyan topickba ilőő -
#1366 gyere oooorult.. gyere oooorult.. neepsor olvasaaaas. gyere orult.. gyere ooooorult...szuksegem van raaad....:) ehh .. hol vagy man?:) -
#1365 en ruhelltem.. de amiota idekint vagyok uberlol egy nyelv..
mikor lementunk a medencebe baromkodni ossze vissza kiabaltunk nemetul.. osszevissza rohogtem magam:) -
#1364 okes_:)) -
#1363 Keressünk Utáljuk együtt a Németet topic-ot -
#1362 na asszem egyet ertek az elottem szoloval, mert nalam a nemet igen tag fogalom, foleg mikor 10 napot kellett eltoltenem a hulye nemetekkel... Nem meselem el inkabb, mert ez a topic nem arrol szol... :) -
#1361 Én most is utálom -
#1360 danke hubse frajlajn... i mohte gehen zu di market so.. aufiderzehen.. albibek..
ne szidjatok.. tudom hogy szornyu es inkabb nem kene eroltetni.. de annyira tetszik ez a hulye nemet.. pedig hogy utaltam mikor tanulni kellett -
#1359 amugy mar kozben elkuldtem kepet... -
#1358 jajj tenyleg nem szeretnek ilyet latni, mert akkor fog igazan eldurranni az agyam, de most leirom priviben hog miert irtam most ezt. -
#1357 hogy erted?
amugy koszonom!!! ha akarod priviben ird az incidenst -
#1356 kapni kepsz kepet, de igy nem igazan orulok neki,mert tortent mar igy par incidens... -
#1355 [email protected] -
#1354 adj nekem egy mail cimet!PLZ -
#1353 feleslegul ne vegyelek?:))szal kepet mikor kuldod?:) -
#1352 azt tudom hogy jobb lenne, de en most iden megyek dolgozni es abbol a penzbol amit amit keresek, egy digi kamerat fogok venni... NEkem is vehetnel egyet -
#1351 nekem is johet egy kepecske!!! ha lehet.... -
#1350 azt tudom hogy nem mondtad, csak en meg elore szoltam!
Priviben leirom. -
#1349 hat ezek a a kepes dolgok erdekesek... mi a haverokkal szinte minden kiruccanasnal csinalunk kepeket videokat!!!
nagyjabol az elmult 4 evben osszegyult kb 32 giga!!! es ez 18 ezer kep es video.. gondolom videobol jo ha van 1000...
egyet tegyetek meg!!
vegyetel digi kamerat.. valami kicsit! es fenykepezzetek magatokat es a haverokat ezerrel!!! minden alkalommal!!!! hogy miert?? majd 30 ev mulva ujranezni az akkori haverokat tok zsir erzes lesz!!!
es nagyon sajnalom hogy nem volt kameram mar kiskoromban.. mikor 10 eves voltam.. az akkori baratokat is tok szivesen nezegetnem most... en tuti digi kamerat veszek ocsemnek iden!!!!
es igy sosem lenne baj hogy mikori kepet kuldj nekunk:))) -
#1348 Mi a feltétel?
(ja, és nem gondoltam, hogy hazudsz) -
#1347 jo vicc... Nekem mindegy mit csinalsz, mert akkor sem hazudok es siman elkuldom neked. 1 feltetellel! -
#1346 Kérjek? -
#1345 mondjuk fenykeppel nem igazan mert akkor bekene szkennelnem egy olyan kepet, amit meg 1,5 evvel ezelott csinaltak rolam, de nagyon nagy valtozas van. 8.altalanos elotti nyaron voltam 73 kg, ma meg 61kg vagyok... Nm veletlenul, hogy ilyen jopasit tudtam megszerezni, mint amilyen a baratom:) Ha nem hiszel nekem, magadra vess, de ha kersz kuldok kepet is. -
#1344 Hogy tod bizonyítani? -
#1343 igazad van es nem is sertettel meg vele... Nekem meg 1-2 evvel ezelott nem volt olyan jo alakom, hog mindenkinek mutagatnom kellett volna... Most mar, miutan 12kg lefogytam (es ezt bizonyitani is tudom!) mar nyugodt szivvel oltozok ugymond lezserebben, demegis noiesen. Tehat en soha nem oltozkodtam miniszoknya, minitop szerkoba... -
Vlala #1342 Részletezzem? Egyrészt magukra pakoltak 2-3 kiló festéket, aztán a már ismertetett módszerrel jutottak Bacardihoz vagy boroskólához. A poén az, hogy sok esetben a lányok kezdeményeztek, aztán szülői megjelenés esetén - gondolom - úgy tettek volna, mint akivel éppen erőszakoskodnak. Ahogy Crazygirl fogalmazta: kurvul a világ... (mielőtt megkérdeznétek, hogy "mi van, nem volt jobb dolgod, mint majálison 14 éveseket nézni?" elmondanám, hogy volt, áttáncoltuk az estét.)
"állítsátok meg a Földet,
le akarok szállni róla" -
#1341 Mit csináltak? (nemodavalósi vok) -
#1340 nahja... viszont a legtobb tenyleg picsa.. aki nem az valszeg azert nem picsa mert mondjuk rocker vagy nem olyan szep mint azok a picsak meg egyebb masik millio oka lehet. de remelem nem sertettelek meg! de vegulis igazam van.. en se vagyok egy macho gyerek...