3220
Szerintetek?
  • CSOCSO
    :)
  • krisztike
    nem várta meg szegényt mert már hozzáment az apjához ... :DDD
  • maozedong
    ezt már Fraud is megmondta.. :)
    és végülis nem várt meg ?
  • Sir Quno Jedi
    Én aztán nem maradtam le semmiről, nekem elhiheted...
  • CSOCSO
    ja es elmondhatom hogy sokkal erdekesebb az hogy 30 eves no es 20 eves (32 es 21 hogy pontositsunk) fiu mint hogy egy 22 eves srac es 15 eves KISlany!

Egyes jotulajdonsagok amiket erez az az hogy bar 21 megis nehany dologban sokkal felnotebb vagyok mint masok.. pl az ahogy kifejezem magam erzelmileg es hogy a sok kis huncutsagok, es bohosagok miatt ( neha) fiatalabbnak erzi magat mellettem...

jo persze amit meg 20 evesen ereztem egy 14 eves irant az meg az volt hogy jajj de edes meg stb.. szal.. ahh kurvanehez ez az egesz... szerintem a csajbol kiindulva: NEM LEHET A KORON URALKODNI!
    ha 70 evesen egy 20 eves csajba esel bele akkor ez van... ha 15 evesen egy 25 be.. akkor ez van.. nincs mit tenni.. masok UGYSE fognak megerteni...

emlexem mikor meg irtokicsi voltam es anyumba voltam szerelmes.. vagy valami hasonlo:) mindig mondogattam hogy ugye megvar engem es akkor elvehetem felesegul:D
  • CSOCSO
    haladnak a dolgok. ugy nez ki hogy az erett holgyemeny mar okosabban gondolkozik es nem utasit el...
    Igaz fel a kapcsolattol mert (most) en vagyok a fiatalabb [:))]( 10 ev kor kulonbseg)
    deeee mar megvolt a tobb oras csokolozas is az ágyban
  • krisztike
    ez van ... :(
    így járt a kispicsa ... :)
  • krisztike
    Hááát ... lemaradtál rólam ... most a férjemnek mutatom meg a magyarok istenét ...
  • Sir Quno Jedi
    Mér, most már nem megy, mi ?!
  • Sir Quno Jedi
    Pedig MIT veszített a nyomorult... :FFF
  • CSOCSO
    --------------------------------

szerintem megvan a szexualitas felfedezesenek sajat szepsege...
    mondjuk nembaj ha 15 evesen egy 16-18 eves fiuval egyutt izgulva ertek egymashoz es lesz ami lesz..persze esszel es gumival... az egesz elmondhatatlanul izgalmas lesz.. nahde ha egy 22 eves gyerek szejjelkurja a 15 eves kis puncijat.. az. lehet hogy elvezetesebb de azt kesobb is csinalhatna.. ha 15 vagy keress egy szux hozzad valo gyereket akit imadsz es szeretsz.. tanitsatok meg egymast mindenre es hurra lesz...
    persze en is itt vagyok 21 evesen es a tavalyi 14 eves csajt siman tudtam volna teljesen szivembol szeretni es megadni neki mindent.. dehat elbaszta.. az o baja..
  • krisztike
    és megtanítottam volna a magyarok istenét Neked ...
  • krisztike
    sajnálak ...
    de nem gondolkoztál még azon ,hogy TE közelíted meg rosszul ezt dolgot ... ?
  • Yoyoyo
    en most mint bolcs ember hozzaszolok a témához:D
    nah szal sztem a csajok elvannak szallva maguktol ijen teren h 20+pasival vannak. a pasik meghát nem az ő hibajuk mert hát vannak kurvajocsaj 15 évesek nekem 18 évesen 16 év koruli b.nőim vannak tobbnyire mert a velem egykoruaknak mar idosebb kell és ez azé már tulzas mondjuk 2ev meg nem akkora kulonbseg de h egy 17eves csaj aztmondja nekem h fiatal vok hozza az mar kicsit sok
  • ugot2know
    érett és amit mutat...akkor az nem pirospaprika!
  • Sir Quno Jedi
    Mer pedofil vagyol... Lehet téged kellett volna ismerjelek 18-kor !
  • krisztike
    bővebben ?
  • ugot2know
    Oh!
  • krisztike
    a nők az érett férfiakat szeretik ,akik tudnak vmit mutatni az ágyban ...:D
    szóval ne sírj ! :DD
    lám pl. én ,a férjem mégis fiatalabb 1 hónappal :DDD
  • Sir Quno Jedi
    De mondom, hogy 18 évesen cerelmes vótam a hasonkorú jányba, ő meg egy 35-ös nős férfivel hentergett mindég ! Ez vanik... DE lassan-lassan én is 35 leszek ám !!! :DDD
  • geigermuller
    az nem semmi, 14 éves csaj mit akar 20+x éves fiúktól.
    nemrég hasonló szitu, aztmondta gyereket. erre mit mondjak?
  • CSOCSO
    igy van.. es megis mindenhol 20on eves sracok kurogatjak a 14 eveseket..
    a csaj noveret is 21 eves srac kurogatta.. a szuzesseget meg a karate edzoje vette el.. no comment
  • Vlala #1557
    ez igaz, de állítólag a férfi intelligens lény, aki tud parancsolni az ösztöneinek... állítólag. :)
  • Sir Quno Jedi
    De az alap-agyhalott állapotukban elég ha megszólalnak és elfutok !
  • krisztike
    némelyik 14 éves már úgy néz ki ,mint egy 18-20 éves és nagyon kiéltek sőt ,viszonylag fejlettek is , főleg a smink és ruházkodásuk is már 18-25 éveséhez hasonlít ...
    szóval nem csodálkozom rajta ,hogy sikerült felizgatnia a fantáziád erősebben ...
  • Sir Quno Jedi
    Épeszű ember nem kezd egy kislánnyal.
  • Sir Quno Jedi
    Igen, de a 14 az még nagyon harmatos kategória.
  • CSOCSO
    21 ha pontositani akarunk...
    es szerintem se az a lenyeg hogy a 14 eves miert akar 21 eves baratot ( amugy nem akart.. ez volt a baj:)
  • reaper4
    de vazz a csocso nem 14 szvsz és most az Ő érzelmérő volt szó
  • Sir Quno Jedi
    14 évesnél az még csak kéjvágy...
  • reaper4
    az érzelem nem kor függő. ezzel gondolom nem mondtam újat
  • Vlala #1548
    ez van...
    Most hulllámvölgyben vagy. Ne félj, jön még a hegy... (a titanic kapitánya is ezt mondta :) )
  • Sir Quno Jedi
    14 éves hogyan szaggathatta a vén lelked cimbi, eszednél-e voltál ?!
  • krisztike
    Ez hogyan történhetett meg Veled , Cimbora ...???
    Meséld el ...naaa ... :)
  • CSOCSO
    faszom kivan a csajokkal... eddig egy 14 eves szagatta a lelkem es szivem most egy 33 eves teszi....
  • Sir Quno Jedi
    Gondolhatod mennyit agyaltak rajta anno a SkyNET tervezőmérnökei ! :DDD
  • krisztike
  • Crazygirl
    mind ezt magyarra leforditva annyit jelent gondolom, hogy elsodleges feladatodnak erzed hogy segits a noknek... Fain megfogalmazas...
  • Sir Quno Jedi
    Szívesen, tudod a nőnemű egyedek közművelődésének hathatósan interaktív elősegítése nálam elsődleges direktíva !
  • Crazygirl
    lehet hogy ugy van en nem tudtam rola.... Azert thx