3220
Szerintetek?
-
steweee #1619 a nők között is vannak pedofil ferdehajlamúak. mondjuk én személy szerint elhányom magam mikor egy gyönyörű, fejlett 20-25 éves nő egy vele egykorú, de inkább fiatalabb sráccal mászkál kézenfogva, játszva a hősszerelmest, én meg tudom mikor elmegy szórakozni a komolyabb palik buli után jól partybavágják, a barátja meg nem is tud róla. persze az ilyen egy balek, meg is érdemli, de sajnos manapság egyre nagyobb divat a csajok körében hogy nyomi emberkéket tartanak állandó barátnak, akikkel kimehetnek emberek közé megsétáltatva mint egy kiskutyust, közbe meg nagy ordaskurvák. szakmai ártalom -
#1618 ezt már én is megfigyeltem. férfiszemmel úgy tűnik, hogy a nők hamarabb elveszítik a vonzóságukat. kiváncsi lennék egy nő véleményére :) -
#1617 Nem igazán értem a kérdést -
#1616 az én csajom 21 éves : ) én meg 20 ß )
erre mi a magyarázat? -
#1615 Szerintem ez ideális korkülönbség,mert a legtöbb lány (sajnos) 20 éves kora után "elvirágzik" (elhizik,narancsbör,logó cici+ha észreveszi ezeket elkezdi sz*rrá festeni magát és a haját,ami szintén taszitó),míg a legtöbb férfi úgy 40 éves koráig tartja magát.Lehet még tovább feszitem a húrt,de talán a 10 év korkülönbség még ideálisabb,mert úgy nagyjából egyeznek az "eröviszonyok" férfi és nö között,értem ezalatt hogy ha 35éves férfiak közt ha szétnézel,ugyanannyi a "még jó" pasi,mint nök közt 25-ön felül a jó csaj,arányaiban. -
#1614 akkor jó -
#1613 Sok mindenben egyezik a véleményünk Kedves!!! Én mondjuk ezt nem bánom... -
#1612 az idézet valahogy olyan Győzikésen hangzik ... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1611 én tudom ezt ...ezt már mondtam neked ... -
#1610 Nem a kor számit ez kellene tudomásul venni!!! -
Phat Smoker #1609 háde szérétéd á bőre illatát ? :) -
#1608 ugy az egész lány illata,de ez nem konkrétan csak a parfümjére vonatkoztatva... -
Phat Smoker #1607 nálam egy múltbéli szép emlék következtében, hormonjaim szaglószervemmel egybekötve hevesen reagálnak 'Laura Biagiotti - Venezia' nevű illatkölteményére! :) -
Phat Smoker #1606 :))) -
#1605 minek az illata ? :DDD -
#1604 24 éves voltam amikor volt egy 16 éves barátnöm de még az illata most is az orromban van...
-
#1603 nagyon jó vagy ... -
Vlala #1602 ööö... a mezeket kimosatni?
(gyéká 22 az pont két focicsapat - a kispadosok nem számítanak, mert azok úgysem izzadták össze a mezt) -
#1601 kis gangbang :)
annyi emberhez már tervezett beosztás kell :Ddfdsfdsdfdsf -
#1600 'PedoFiling' -
Phat Smoker #1599 alakítsuk át a topik nevét:
'Mit akar 22 srác egy 15 éves csajtól ?'
ötletek ? :)) -
#1598 ez igy van...igazandibol nemnagyon egyezne a vilagnezetem egy ilyen koru csajjal...2 eve,az utolso golyataborban,amit szerveztunk,egyetlen szervezo sem kufircolt egy golyalannyal sem.ilyenre meg nem volt pelda.inkabb masszivan ittunk 6 napig:)rajottunk,hogy ok mar egy masik nemzedek...kinottunk beloluk:)meg a manonak van kedve porogni egy fiatal csajjal,en mar csapagyasra porogtem magamat:)
lasd motto alul:) -
#1597 ha magadra gondolsz ... van esélyed és nagyobb a lehetőséged ,mint egy vele egykorúnak ... -
#1596 ok köszi erre én is gondoltam de gondoltam hogy megkérdezem vki véleményét is! -
#1595 jah,mért ne?
papám és mamám közt is van 5 év különbség -
#1594 Egy 17 éves srácnak van esélye egy 14-15 éves csajnál?
Attol eltekintve,hogy hogy néz ki...stb! -
T1 #1593 jaja egy 22 éves egy 15 évestől csak egyett akarhat: a testét.. -
#1592 Mind azért ugyanolyan,mert azt hiszik mások mint a többiek... -
vg #1591 Amúgy, nem minden lány olyan mint amilyennek TI leírárok, de ez egy másik történet... -
vg #1590 Hát ez egy jó kérdés! -
#1589 Vagy magától kezd másik"botot"keresni...Ha a srácnak van esze-és szereti-hosszú porázra engedi a csajszit... -
#1588 háát öööö
ööö
arra,hogy majd elkezd öregedni a csóka és azt észreveszi,hogy nem is nekivaló már a véncsóka,mivel van nála fiatalabb is.
Addig még nincs gond míg a kiscsintánz meg nem jelenik -
#1587 Burkoltan mire célzol? -
#1586 amíg a csaj rájön egy-két dologra -
#1585 De meddig? -
#1584 hát ehhez csak gratulálni tudok -
vg #1583 Ez a topic semmi bazzz. Én 28 vagyok, a barátnőm 16, és nagyon szerejük egymást... -
#1582 22 éves srác elopja a 15 éves csajt a korabeliektőőőő :) -
#1581 De amikor ezt nyitottad ezt a topicot ,akkor a Krójer még nem is volt 22éves
még most sincs
akkor maradt az Audi-s kötsög -
#1580 csak nem a Krójer volt? :DDD
vagy az az Audi-s kötsög?