3220
Szerintetek?
  • PeeVee
    uniu: ja, nemcsúnya.. sőőt! dehát ez hogy ő 20on éves csávóval tolja, aki eléggé egy szánalmas, lapátoló, drogos töcs.. ezzel leírja magát elég sok ember szemében! és ha most ilyen már..ebbe ez az idegesítő, hogy milyen jó csajok hova süllyednek! dehát ha nekik az elég..
    Raszkolnyikov: ha szeret miért csalt meg egy 20éves csákóval aki kiváncsi volt milyen 20évesen egy 15évessel?:D hát én elvből ott hagynám, már bocs, de.. ha megcsal az elég durva, pláne 15évesen 20évessel... :S na mind1.. én már elküldtem volna valahova... !!csak tanács!!: )
  • uniu
    miert kene megnezned ? senki nem kotelez ra!
    PeeVee: kitalalom! Ez a Reka nevu csaj tetszik neked!:)
  • tRs Shaman
    Te is ennek a világnak a része vagy s akárhogy is útálod igazából semmit nem teszel azért,hogy másképp működjön.Így van ezzel az emberek 99%-a.Szar ez,szar ez,de kényelmes ha inkább nem csinálok semmit hogy változzon valami körülöttem.Bocs az offért!
  • tRs Shaman
    Ha nagyon szeretitek egymást mér csalt meg?komám komám te tévedésben élsz
  • Raszkolnyikov
    Ez jó topik! Nem akarom elolvasni az egészet,de az én barátnőm 15 éves és nagyon szeretjük egymást. Én 17 vagyok, de megcsalt egy 20 éves egyetemistával. És elmondta neki, hogy már régóta teccik neki. De istenem! Én 20 évesen nem 15 esztendős lányok után akarnék csámborogni.
  • laca103
    na látjátok!

én mondom az ember 18 alatt és 100as iq fölött nem talál barátnőt

(persze a KIVÉTEL ERŐSÍTI A SZABÁLYT)

Bocsássatok meg de nekem ez a meglátásom, sajnos televagyok sztereotípákkal de ahogy mepróbálom eloszlatni őket rögtön ott van előttem a fenti kijelentésem élő példája, vagy hallok róla..

Hát igen jól el van szarva ez a globalizált társadalom. Manapság nem divat az érték. (a délutáni agymoSHOWk, és a többi kibeb@szott valóságsokk -t látva)

Ajánlom mindenkinek a The new world order című topikot.

És Drábiknak a az Uzsoracivilizáció 3adik kötetének utolsó nagyobb fejezetét.

• lona15
    Ez még nem is akkora gáz mint az
    Pl.:barátnőm 16 barátja 45.
    Apám lehetne 2* is!!!!!
    Pusy
  • PeeVee
    igazad van... ez a helyzet errefele is.. egyik lány, nevezzük Rékának (16) a 23~éves 8 általánost végzett primkó, bunkó, tahó..val jár! aki füvel, fával csalja.. és annyiszor rinyált már hogy milyen hülye, meg paraszt, de neeem.. annyira szereti... eh.. a csávo meg egy szánalomarc!! kérdeztük mi a munkája a pasijának.. hát..:P aszondja góré.. jó és hol? hát ott a tsznél(vagyhola...) ott pakolja a kukoricát a kocsikra! de őő irányitja ám! szal amikor kaszálnak, akkor is ő mondja mindenkinek hogy hol, meg persze "néha" besegít:P hát igen, szakmunkit se nyomta le hát azéért... ja arra is büszke, hogy csomoszor együtt basznak be és multkor a diszkóban egy másik csávoval smárolt, azt meg megverte, és hát igen.. na mind1 leszarom igazából... ha ez a szintje, maradjon is ott! és van még 1-2 lány aki kb ugyanez.. na szal versengenek! na ennyi volt a véleményem.. (ja és meg kell hogy jegyezzem, hogy a csávonak cigire, drogra! és piára van pénze, szal körülmények... és szakmunkira se képes elmenni^^)
  • LeePí17
    eggyetértek az előttem hozzászólóhoz....
    de az se néz ki jól hogy 40éves hölgy 1 20éves palival jár...de nem?
  • laca103
    A kor sztem számít, és nagyon. Ne próbálja nekem bemesélni senki azt h egy 17 éves lány és egy 45 éves Férfi azonosos érzelmi ill. szellemi érettségi szinten van, ami sztem egy igen lényeges tényező a párkapcsolat tartóssága szempontjából.

Engem pl kifejezettenn irritál sőt határozottan dühös leszek attól h ha egy velem egykorú lány(17) egy 25 éves izomagyú, nevét leírni helyesen alig tudó, autótuningoláson és piáláson kívűl máshoz nem igazán értő, vadparasztal jár.

Ebben a szar világban ahol a csajok azon versengenek h kinek van minnél primkóbb "pasija" , nem hiszem h egy mély párkapcsolatot tudna kezdeni az ember tizenévesen.

• volut
    Figyuzzatok! Apum 61 anyum 48. Emmá döfi!(Én30)
  • Magnumrolcsi
  • uniu
    es mi volt a szakitas oka ?? (nem allt fel ?:))
  • Chief
    így van!
  • vadoclany
    Nekem is jo volt
    Miert ne lenne jo? akkor nem lettem volna 5 evig vele. Kedves volt. Laktam vele.
    Ha ket ember szereti egymast a kor nem szamit
  • Vlala #1764
    Érdekes.
    17 évesen 45 éves pasi? Neki jó, de... Neked? Ez már több, mint érdekes.
  • vadoclany
    Parom es en koztem 9 ev van. Es akkor az gusztustalan?
    En vagyok 25 O 34.:-)
    Es jol megvagyunk. 17 eves koromban meg volt 45 eves ferfi 5 evig. Nagyon jol megvoltunk. Akkor most?:-))

• vaaa
    egy évet még várnod kell
  • akyyy
    én 19, csaj 13, jajj :S
  • krisztike
    a szüleim között 3 év van a dédszüleim között pedig 5 volt szerinted akkor nem voltak normálisak ?
    (ja,a férjem és köztem 1 hónap van ...:D )
  • Looooser
    Hát egy gusztustalan párosítás mindenki maradjon a saját korosztályánál..... max1-2 év de 7????? na ne viccelj!!!
  • dia
    Honnan tudná még nincs 15:)
  • krisztike
    nyugodj békében ...
    és neked mi a véleményed az ilyen kapcsolatról -22éves kontra 15évessel -?
  • nxfn
    flém az flém
  • krisztike
    ez nem flém volt ,hanem csak válasz .
    téged pedig nem kérdeztelek ...
  • nxfn
    loálos
  • nxfn
    ne flémelj, köszi
  • krisztike
    nem bántottalak ...:)
  • Beja
    mit bántol.
  • vadoclany
    Vannak itt jah kimondottan stilusuak:-)
    At kell nezni rajtuk:-)
  • krisztike
    kihe szósz ?

(ilyen a te stílusod )
  • Beja
    há mit akar.
    minek kérded
  • krisztike
    látom a szókincsed már annyira fejlett ,hogy legalább nyöszörögni tudj ,ha valaki végrehajt rajtad 1 bal alsó madárfogást ...:)
  • nxfn
    na te is itt kurválkodsz -.-
  • vadoclany
    Tan ismered?
  • vadoclany
    nyami?
    "[nem mintha ő nem baszna el sok időt sg-s topikok olvasásával :c]" ?
  • nyami
    ha 15 éves vagy :/
  • nyami
    de ráérsz

[nem mintha ő nem baszna el sok időt sg-s topikok olvasásával :c]
  • LeePí17
    ebbe teljesen igazad van h 14 muljon el....
    van 1 ismerősöm..17 éves...közel 30éves pasival akart járni....
    tom h nem a kor számít..de akkoris....
  • vadoclany
    kedves=kedvesem