3220
Szerintetek?
-
#2099 fejjel a falnak. egyik ismerosom is ugy volt hogy suli utan augusztusban eskuvo egy 5 evvel idosebb pasival. nagy romantika meg minden most meg sajnalja hogy nem tanult tovan es 2 gyerekkel a csaladi kis ABCben eladonak lenni nem valami nagy elmeny. plane ha a ferje nagyon nincs is othon es az ukranokkal uzletel... -
#2098 sokk.. szó szerint... 7 ..:'( ... és direkt megbeszéltük hogy várjunk picit, aztán ha 18 leszek elvesz na meg ugye ha már 20 fölött nagy a korkülönbség az nem számít annyira mint tizenéves korban.. -
#2097 temaehes :) jo kis szo
mennyi az a korjulombseg? kekem is volt 16 eves baratnom 21 eves koromban. 1 honapig birta a kapocsolat -
#2096 témaéhesek vagytok? :)
nekem az egész korkülönbségről az a véleményem, hogy egy az hogy akit én ismerek, és teperek érte őt kívülről belülről ismerem, mert barátságnak indult, bár az is először f1ről való vitázással :D
és mivel annyira megismertem, hogy tudjam nem a friss húsra hajt, meg velem azt nem is tudná eljátszani, mert talán nem vagyok igazán a mai lánykategória, főleg a Budapestiekre gondolva... :P
az meg hogy a pénz meg kocsi?? az részemről egy f*sszág, már bocsánat... ezek csak tárgyak... ha kell megtudom én is keresni a pénzt rá amit szeretnék.. és valakit ezért nem vagyok hajlandó kihasználni..
-
#2095 bizony, meselj -
Phat Smoker #2094 mesélj :)) -
#2093 és szerintem meg az én helyzetemből kiindulva, nem olyan indokok játszanak közre ilyen kapcsolatban mint amiket itt sokan írtak :D -
#2092 hát, hogy is mondjam.. mivel én is benne vagyok/voltam a korkülönbség csapdájában, ezért elfogult vagyok.. de tény hogy úgy ismerem a srácot mit a tenyeremet... -
#2091 akkor terjunk vissza temahoz. mindjart meginterjulozlak: neked mint tizeneves lanynak mi a velemenyed egy ilyen kapcsolatrol? -
#2090 dáánke süni... na de mostmár télleg eltértünk témától, főleg hogy jó kis vita lett a képemből :)))) -
#2089 pont azt montam, nem tudom miert nem erted.
a tul dicsertem volna duplan kimeriti (ha nem triplan) a cimben foglaltakat -
#2088 jól nézel ki a képen ,nem tudom ,hogy miért vakoskodik 'zakika' annyira ...:) -
#2087 -
#2086 köszönöm :) (nem is én csináltam ilyenre ) -
#2085 a ps-es, ott van elmosodva :) -
#2084 jólvanna, nem is úgy vettem fel :)
ps-es vagy másik? -
#2083 bocsi, nem ugy gondoltam
mellesleg az a szetmosodot kep rolad jol nez ki. valamit sejted da nem mutat meg teljesen -
Jhon Balu #2082 még mindíg akar valamit a kislánytól? -
#2081 na tessék.. szobára vagyunk küldve :D:D:D -
#2080 lett volna meglepi neki.. -
gergelyanevem #2079 tudom, csak én jegyeztem meg -
#2078 én is a franciáknak drukkoltam de,ha az 50cm-es hajam tarra cserélem a férjem bizti vállópert nyomott volna elém ... -
#2077 én nem is mondtam -tudtommal - a hajviseletedre semmit ... -
gergelyanevem #2076 majd legközelebb...:)
jó ötlet,én is megyek
csáó -
#2075 nem akartok atmenni privibe :)
nem elzavarni akarlak bennetek, de talan jobban oldodtok
en mentem aludni -
gergelyanevem #2074 nem nőttek annyira a szívemhez...aranyosak voltak, de direkt nem is akartam közelebb kerülni hozzájuk
pápá -
#2073 két lány? :D hmmm....
részvétem
/ja és jóéjt :) / -
gergelyanevem #2072 talán ezért nem is éltek túl sokáig...az egyik 3/4 évig a másik 1, 1,5 évig bírta -
gergelyanevem #2071 :) hehe, azt hiszem kisérleti egerek voltak vagy nem tudom(tesóm hozta őket még annó,de már jó ideje nincsenek meg) de jól elvoltak egymással, két lány asszem
-
#2070 mit szívtak? mivel etetted őket? :D szegények... én szédülnék:D -
gergelyanevem #2069 ok elhiszem :)
ááá, a táncolás abból állt hogy pörögtek körbe körbe, :)
-
#2068 komoly :D majd ha meglátod mekkora benga állat hal az egyik akkor elhiszed :D
tangoztak is?:) -
gergelyanevem #2067 ez komoly?(nem tetszik az a szmájli a végén ) :D
amúgy akváriumom az volt, csak egereket tartottunk benne(kinai táncoló egereket :) ) -
#2066 ha bedugom a kisujjam, kajának nézi és bekapja egyetlen szórakoztató bennük :D:D:D -
gergelyanevem #2065 hm...akkor azzal nem sok mindent tudsz kezdeni, nem volt mondjuk sosem halam, de nem is nagyon vágyom rá -
#2064 aranyhal a megengedélyezett :D:D -
gergelyanevem #2063 jah, én is azért írtam hogy az nem az igazi...
de valamilyen kisállatod csak van?(hörcsög? tengerimalac?) -
#2062 anyám kivágna vele együtt :) bár ha fogna nekem halat, éhen se halnék :D
meg rabság a panel egy macseknak szvsz.. -
gergelyanevem #2061 jah, ahogy mondod :)
multkor fogott egy egeret a perzsa cica...
hát panelban is lehetne macsekot tartani, mondjuk nem az igazi -
#2060 vadásznak mi? :P egyszerre miákolnak bittos :D mit nem adnék akár egy kis dögért is...