3220
Szerintetek?
-
Rundstedt17 #3140 értem erre még nem gondoltam:D.kössz:D -
Ronny #3139 meglepődnék, ha egy 17 éves fruska nem kapaszkodni két kézzel az életvitelhez, amit nyújtani tudnék neki. A környezetemben nagyon sokan be vannak zsongva a fiatal nőkért, de eddig mindig ők dobták a lánykákat, mert ez csak szórakozás...mi más lehetne? -
#3138 Ez a biológia!
Öregszik mindenki, a férfiak is.... -
#3137 A kor haladtával egyre csökken azoknak a száma, akik még jól tartják magukat. -
Bmx01 #3136 Hát nem tudom rokonomnak aki lány és asszem 17éves annak 20 éves pasija van, sztem az még nem nagy korkülömbség, az még belefér. -
#3135 Nagyon nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, gondolod, hogy egy 30-as nő jobban "el van használva", mint egy 20 alatti.
Ez attól függ, hogy ki milyen életvitelt folytat, nem a koron múlik! -
#3134 Szerintem a 20-22 éves korosztály a legjobb :P -
Rundstedt17 #3133 szeretném ha én nem úgy látnám.sose fogom feladni:) -
Rundstedt17 #3132 meg használt is nagyon:D -
Rundstedt17 #3131 rá nézek és nem ragyog úgy mint egy 17 éves csaj:) -
Ronny #3130 ha ebben a hitben jobb neked..:) -
Ronny #3129 a nulla élettapasztalattal rendelkező nőstényeket mindennek mondanám, csak hosszútávú kapcsolatra alkalmasnak nem! Ezt majd te is látni fogod később... -
Rundstedt17 #3128 az idősebb meg semmi izgi nincs bennük:D -
Rundstedt17 #3127 hosszabra is jó csak találj olyat fiatalon aki képes hű maradni hozzád,olyan nincs. -
Rundstedt17 #3126 úristen.több mint undorító,felháborító. -
#3125 BarátaimXDÉn ismerek egy csajt 40éves faszival jár.Kúrnak meg minden és csávónak van egy ugyanannyi idős lány,mint akivel jár.Na ehhez mit szóltok.Undorító. -
Ronny #3124 pár éjszakára talán, de hosszabb távra inkább kihagynám:) -
Rundstedt17 #3123 mert ugye értem én ha 25 nél idősebbre nem de hogy 18 év allatiakra 30 év múltán az már gáz:) -
Rundstedt17 #3122 azért az nem normális hogy egy 30 éves még mindig 16-18 év közötti lányokra hajt.... -
#3121 Végülis most jól beszéltél:-)
Bár ugye te sokkal fiatalabb vagy,így te már ezt nem helyeselnéd az én személyemben:-D
Ha idősebb egy nő az sem baj,ha megvan az összhang,és tényleg szeretik egymást.Persze az idő előrehaladásával uyge a fiatalabbak előnyben,de ez mindkét nemet érinti:-) -
Rundstedt17 #3120 én azt mondom a legjobb az olyan 16-17-18 éves:D -
Ronny #3119 megértem, teljesen "izlés" kérdése a dolog! Nameg egy bizonyos kor után már mindenki a fiatalabbat keresi:) -
Rundstedt17 #3118 az idősebek bár inteligensek,de én egyszerűen nem tudnám elfogadni.csak fiatalabbat -
Ronny #3117 ezt csak akkor tudod biztosan, ha eljutsz odáig. Voltam olyan negyvenhez közeli nővel, aki max. harmincnak nézett ki(ha a szarkalábakat nem számítjuk) és az biztos, hogy Ő még sokáig jól tartott volna magát. Az utolsó mondattal egyetértek, igaz más okból. Persze mindig vannak kivételek... -
Rundstedt17 #3116 nem azért nincs jövője gondolj bele.te mondjuk 30 leszel ő 45.nem bírnád ki később mert egyszerűen nem látnád szépnek,hanem öreg lenne már.ezért egy idős kapcsi egészséges,esetleg a lány fiatalbb pár évvel.de hogy a férfi fiatalabb az nem müködik -
Ronny #3115 mindennek megvan az előnye! A hátránya nálam annyi volt, hogy mostanra már nem tudok komoly kapcsolatokat kiépíteni. A legjobbat adtam és mégis mindig besült a kapcsolat, mert hosszú távon egyszerűen nem tudsz versenyezi a nálad sokszor évtizedekkel idősebb, tehát tapasztaltabb, gazdagabb, stb hímekkel. -
Rundstedt17 #3114 mondjuk én nem tudtam voltam volna elviselni hogy idősebbek nálam....csak is fiatalabb lehet... -
Ronny #3113 sőt, ifjabb koromban volt 15 éves különbség is! Ez fél évig tartott, aztán törvényszerűen befuccsolt. -
Ronny #3112 Elég nagy tapapsztalatom van az ilyen kapcsolatok terén, legtöbbször én voltam a fiatalabbik fél és általában nem egy-két évről volt szó, előfordult tíz éves korkülönbség is, szóval nem a tipikus férfi szemszögből látom a témát.
Sajnos ezek a kapcsolatok nem igazán szoktak hosszútávon működni! Igenis vannak különbségek, egy ideig szépen át lehet ugrálni őket, de egyszer eljön a csőd... -
#3111 Cookie-t. -
Rundstedt17 #3110 a másik inkább az a kérdés hogy mit akar tőlem egy 14 éves lány?:D.gyakran nyomulnak lol. -
Rundstedt17 #3109 mindazonáltal a saját hülyesége majd tanul belőle. -
Rundstedt17 #3108 megértelek szörnyű érzés ismerem... -
#3107 Mivel az a lány a barátom, féltem. -
#3106 Egy "Vadnak születtem" típusú lány 17 évesen elkötelezi magát... gondolhatod mi lesz a vége. Másodkézből hallottam ilyen emberekről. Szerintük pokollá vált az életük. -
Rundstedt17 #3105 miért félsz?fejtsd ki. -
#3104 Attól félek... -
Rundstedt17 #3103 majd ha megkérte:D... -
#3102 Többször is felemlegette már a fiú a lánynak, hogy megkéri a kezét... -
#3101 igen, belülről tényleg nem változunk olyan gyorsan/olyan nagyot, ezt én is tapasztalom:) és ennyiből talán jobban jössz ki a 24-17-ből, mint a 31-25-ből. mert egy 25 éves "férfi":), manapság legtöbb esetben még nem akar gyereket, míg egy 25 éves nő, legtöbbször már ige, 30 éves korról nem is beszélve. de mire a pali 30 lesz, már családot is akar, van egy kis spórolt pénze, a lány meg már évek óta a családról álmodik... na jó, ezerféle helyzet lehetséges, mindegyikben meglehet találni a jót, a lényeg, hogy őszinték legyenek az érzelmek és szeressék egymást.