3220
Szerintetek?
-
gergelyanevem #2139 a vége kicsit érdekes lett...de talán ki lehet bogózni :) -
gergelyanevem #2138 első az van(mármint kedvesség), derűs hangulat az attól függ mennyit aludtam, beszédkészség az, akkor ha van ha már valakit jobban ismerek. és van miről beszélni -
#2137 és más sincs? kedvesség? derűs hangulat? beszédkészség? -
gergelyanevem #2136 nem..., de ha még humor sincs..:) -
#2135 bebeszéltitek magatoknak hogy a normális nőknek kocsi meg kéró kell? -
#2134 jaja
ahhoz má kocsi kell meg villa
-
#2133 csak hiszed :D szem a lélek tükre ;) meg különben is.. találkoztatok olyan lánnyal akinek feltétel a bombajó humorérzék? kifejődik az... egy hét velem és a családdal és eltanuljátok hogy kell fikázni a kicsit halálra, hogy sírjon a röhögéstől :D -
gergelyanevem #2132 hát azzal nehéz hódítani...:) -
#2131 ereszd ki.... ha bennvan az úgyse jó sehogy se...
ti meg na.. :) ha még a poénkodás nem is megy, de a szépennézés biztosan ;) -
#2130 gondoltam hogy nem bátásból mondtad
de már iggen nagy fesz van bennem -
gergelyanevem #2129 jah, valahol nálam is itt kezdődnek a gondok... -
#2128 naaa.. vagy csak álmos vagy :) tény hogy nem bántásból akartam írni...
senki se pörfikt.. neked ez talán nincs, de más van biztos :) -
#2127 nincs humorérzékem vagy csak naggyon szar
talán ezé nemtok hódítani se -
#2126 mit mondd neked az hogy például vicceltem? -
#2125 nem értékelem magam itten túl...legalábbis nem vettem magamon még észre...
ja bocsi
én még nem vagyok agyilag elég fejlett
18 létemre
télleg kurv@fiatal vagyok.... -
#2124 hááát én már 28 éves sráccal is találkoztam aki megmaradt gyereknek néha :)) meg ne értékeld magatokat annyira túl, meg minket ennyire alábecsülni -
#2123 Vagy egy zseni kiscsajról van itten szó?????????
-
Őszintén sajnálom azt a 22-23 éves férfit aki egy 16 éves lány szintjén van.....
-
#2121 de télleg -
Phat Smoker #2120 ne vedd az életed komolyan, a végén belehalsz! ;-)) -
#2119 nem pedofil csak türelmetlen :o
ergo
nem gerontofil csak türelmes? :DDDDDDD -
#2118 türelem rózsát terem... hajrá ;) -
gergelyanevem #2117 lehet, de bírom még
meg ahány lánnyal találkoztam eddig..., elég komolytalanok még ebben a korban(sztem)
én meg nem szeretem annyira a komolytalaságot(csak néha)
várok még -
#2116 elbújtál te is biztos... -
gergelyanevem #2115 csak magamból indulok ki :), 18 évig semmi...akkor az az 5 év...:)
-
#2114 egy kis optimizmus azért :) / vagy csak csinálj úgy, bíztatásként :D/ -
#2113 igaz, mien jó hogy figyelmeztetsz :)
nálam meg a férfiak -
#2112 kell? szerintem nem... bár a lánytól függ, agyilag mennyire érett mondjuk hozzád... mert ha te még mindig gyerek vagy akkor nemkell várni :) de ha beszélgetni is akarsz vele, akkor lehet érdemes várnod.. -
gergelyanevem #2111 és még akkor sem biztos, hogy lesz :)...ki tudja -
#2110 az eddigiekből eddig azt szűrtem le hogy meg kell várnom míg 23 éves legyek ahhoz hogy legyen egy 17 éves barátnőm...
Normális az ilyen? -
#2109 akkor autópályát se felejts el építeni :)
nálam a nők jönnek be :D -
#2108 a-a.. maximum szolgálófiúk :))
bmw meg azért, mert nem kis sziget lesz ám az :D:D:D -
#2107 szigetre minek bmw ? :O
saját, félvér szolgáló lányok hordjanak mindenhova :) -
#2106 agysebéész?:D dehogy... másba belevágni? áá...
és én meg ha nagy leszek, csak szimplán gazdag leszek, és hobbiboltot nyitok :) bmw-vel járok majd és egy szigeten lakok majd :)
/álmodj királylány.../ -
#2105 lesz neked ma-na-gger ceged...
en is azt vegesztem bar nem MOon. es szerintem meg agysebesz is lehetsz, csak egy kicsit utana kellene nezni a biologianak :) -
#2104 az még kétes.. de lévén hogy közgazdaságiba tanulok, valószínű valami hasonló lesz a későbbi suli is.. bár mondták tanárok, akár pszihológus is lehetnék még innen :) -
#2103 es hol szeretnel tovabtanulni? -
#2102 teljesen igaz.. de a példák segíthetnek, hogy talán mégse rontsuk el annyira... :) -
#2101 ahogy egyik haverom szokta mondani - tiszteld felebarataid agybajait. tehat nem akartam beleszolni, csak felhoztam egy peldat. vegulis mindenkinek joga van hozza hogy elcsessze a sajat eletet. szerencsere nem mindenkit az osztonok vezerelnek
-
#2100 ajjajjajj.. tény egyébként hogy ez poénból is lett mondva, mert én továbbtanulok az tuti.. nem véletlenül csinálom az egészet, hogy elmentem középfokú nyelvvizsgázni, jól megszenvedni vele..
de azért jólesett :D röhögtem is rajta, meg hízelgett is :))