Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo most mar nem hulyeskedek
Ramadamammy rapidrandi
Nem betöltött 14év, születési dátummal számolva.
Meghaladta=betöltötte.
Legalább is logikailag.
A 195. paragrafus szerint meg nem lehet "züllött életmódra" késztetni sem 5 évvel idõsebb nagykorúnak kiskorút.
De mit jelent a meghaladott? Én erõsen a 14,5 évre gyanakszom.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Egy olyan kitétel viszont van a BTK-ban, hogyha 5 évvel idõsebb a nagykorú, akkor 14 évet nem MEGHALADOTTAL tilos a fajtalankodás, viszont a közösülés NEM.
Ki tudja mit jelent a meghaladott? 14 és fél év?
Az viszont biztos, hogy 15 évessel semmi jogi aggály nem merülhet fel, ráadásul mint itt korábban írták, még a 14 évet se tartják be a GYAKORLATBAN, nem szoktak emiatt elitélni senkit, 13 éves lány TERHES LETT és akkor is megúszta a 25 éves illetõ...
Továbbá: Még 14 éven alulival is lehet legális, ha összeházasodnak, a házasság jogilag nagykorúvá tehet 12 évest is.
hatosag felrevezetese
ugyhogy eleg szoke lehet az a csaj
ujlenyomat a csajon, bantalmazas, es a sajat bantalmazon az o ujlenyomata van:-)
31 vagyok, és 19éves lány jön hozzám mindig <#wink>#wink>
Ha jól emlékszem, a btk. 16-tól tesz lehetõvé bármit is,
azalatt még a puszit is megrontásnak veszik. Bár járt úgy ismerõsöm,
hogy a csaj a szemébe mondta, hogy vagy megteszi, vagy õ tépkedimeg a ruháját,
és mindenkinek aztmondja, hogy megerõszakolta. Szép mi?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
Én 21 voltam amikor betámadott egy 14 éves kiscsaj (18-nak hitte mindenki)
Amikor megtudtam h hány éves,kicsit másképp láttam a dolgot.
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
Kívánom, hogy Ti is legalább úgy legyetek, mint mi: 2 éve boldog házasságban.<#love11>#love11>
na most lehet, ribancozni, hogy fúúúj, meg biztos menõzni akarok 😛 csak nyugodtan... lényeg, hogy én tudom és Õ is hogy nem...nagyon nagyon nem... ellenségemnek se kívánom olyanokat, amiket nekem kell végigszenvedni már 3 éve....:S
ajánlani ajánlhatok, de nem szándékozok társkeresõt nyitni, csak zavar az általánosítás csöppet... ezért mondom 😊
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Amíg nem vagy benne nem tudhatod milyen.
Én 23 vagyok, a férjem 32. Na? Lehet hasra esni. Ha valaki kér priviben képet, szivesen küldök, hogy lássátok, nem látszik a különbség.
16 voltam, mikor összejöttünk, õ meg 27. És? Én érettem voltam a koromnál, és jó volt vele. Nem volt kocsija, háza, pénze, csak önmaga. Nekem csak ez kellett és kell ma is.
Szóval az elején lehet hogy számít, de késõbb már marhára nem.