Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kkr n s gy rk ooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
jo most mar nem hulyeskedek
szt nm klen oy gyrsn ni

Ramadamammy rapidrandi

igatad vn akkor te ne kapkodj oks
Pedig igaz, ne kapkodj az írással, mert énis akkor járok úgy, hogy pár betü kimarad.<#falbav>

naggyon vicces Phat Smo..........
az ékezet nem minden ;-)

rexa megfogadom a tanácsodat hogy ékezetekkl irok
Ajaj vége a topiknak tömzsi idetévedt... részvétem

laca103
érdekes nyelvezetet eregetsz nyelveden

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

van olyan lany vagy no aki nem jar senkivel (vagyon maganyos vok)miota elhagyott a baratnom ja es (maganyos varks vok)))))))
hát szia
laca103
hívjanak!

Hali Tominak hivnak
Speedway
sztem azt amit kell

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

ok már értem
14 évet nem MEGHALADOTTAL
Nem betöltött 14év, születési dátummal számolva.
Meghaladta=betöltötte.
Legalább is logikailag.

Könnyen lehet, de a BTK-ban kb. így írják körül akkor...
Tudtommal az orális szexet nevezi a jogi nyelv fajtalankodásnak.
izgalmat = izgalom
A közösülésen kívül bármi, ami szexuális izgalmat keltésére alkalmas.

A 195. paragrafus szerint meg nem lehet "züllött életmódra" késztetni sem 5 évvel idõsebb nagykorúnak kiskorút.

De mit jelent a meghaladott? Én erõsen a 14,5 évre gyanakszom.
Mi az a fajtalankodás?

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Tévedsz. 14 év a beleegyezési korhatár!! (18 év alatt viszont tilos felvételt készíteni az aktusról)

Egy olyan kitétel viszont van a BTK-ban, hogyha 5 évvel idõsebb a nagykorú, akkor 14 évet nem MEGHALADOTTAL tilos a fajtalankodás, viszont a közösülés NEM.

Ki tudja mit jelent a meghaladott? 14 és fél év?

Az viszont biztos, hogy 15 évessel semmi jogi aggály nem merülhet fel, ráadásul mint itt korábban írták, még a 14 évet se tartják be a GYAKORLATBAN, nem szoktak emiatt elitélni senkit, 13 éves lány TERHES LETT és akkor is megúszta a 25 éves illetõ...

Továbbá: Még 14 éven alulival is lehet legális, ha összeházasodnak, a házasság jogilag nagykorúvá tehet 12 évest is.

Meg a kiscsajt fogjak lecsukni mert hazudott a rendoroknek:-))))
hatosag felrevezetese
ugyhogy eleg szoke lehet az a csaj

eleve hiaba tepkedi meg kulon sajat maganak a ruhajat
ujlenyomat a csajon, bantalmazas, es a sajat bantalmazon az o ujlenyomata van:-)

Hát azért a 15 dúrva, nagyon fiatal, bár igaz bagoly mondja verébnek...
31 vagyok, és 19éves lány jön hozzám mindig <#wink>
Ha jól emlékszem, a btk. 16-tól tesz lehetõvé bármit is,
azalatt még a puszit is megrontásnak veszik. Bár járt úgy ismerõsöm,
hogy a csaj a szemébe mondta, hogy vagy megteszi, vagy õ tépkedimeg a ruháját,
és mindenkinek aztmondja, hogy megerõszakolta. Szép mi?

De nemelyik csak max szexet persze:-) de aze vannak kivetelek

Strahd_
még .)

rvn
Nálam max 3-4 év...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Rejtely max neked. En 17 eves voltam amikor 45 eves ferfivel ossze jottem. Sztem a szulok valasa a gond. Erre nem gondoltal? Amikor elvaltak a szuleim en is mindig az idosebb pasikra buktam. Most is a kedvesem 9 es fel evvel idosebb nalam.

az én nem tom miért szeretik az ien korú csajok a náluk jóóval idõsebb faszikat számomra ez rejtély... amúgy én nem járnék nálam 7 évvel fiatalabbal..

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

kacsa1982
ez egy érdekes téma!!!!!!!!!!!!!4

azt hát
Mr Csé
szopatni

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Strahd_
felvágni a barátnõi elött....

A kérdést úgy is fel lehet tenni, h mit akar egy 16 éves csaj egy 22 éves pasitól?
Én 21 voltam amikor betámadott egy 14 éves kiscsaj (18-nak hitte mindenki)
Amikor megtudtam h hány éves,kicsit másképp láttam a dolgot.
well 7 ev az idealis kor kulombseg,de 10 az meg jobb
Mr Csé
lola

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Fujj, ne is említsd, hányok tõle!<#wow3>

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

Azért még mindig Faludyék vezetik a korkülönbségi listát. <#gonosz2>

Teljesen megértelek. Bár én hálát adok az égnek, hogy "már" 16 voltam mikor összejöttünk, mert nálunk is kemény menet lett volna elfogadtatni másokkal, hogy ez nekünk így jó.
Kívánom, hogy Ti is legalább úgy legyetek, mint mi: 2 éve boldog házasságban.<#love11>

GabcsiManó
fogadd õszinte gratulációm, remélem én is ilyen "sorsra" jutok.. fõleg hogy olyan helyzetbe vagyok, mint amilyenbe Te voltál 9 éve, csak itt nem 27 éves a legényke hanem 23 <#szeret><#lookaround>

na most lehet, ribancozni, hogy fúúúj, meg biztos menõzni akarok 😛 csak nyugodtan... lényeg, hogy én tudom és Õ is hogy nem...nagyon nagyon nem... ellenségemnek se kívánom olyanokat, amiket nekem kell végigszenvedni már 3 éve....:S

ajánlani ajánlhatok, de nem szándékozok társkeresõt nyitni, csak zavar az általánosítás csöppet... ezért mondom 😊

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

uniu
nem. azert jok a 30-40 es fickok 😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

uniu
nekem is ajanlhatsz!😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Vannak ám. Ali ismerek olyan csajokat, akikrõl itt írtok. Kocsi, lóvé, stb. Ugyan már. Jelentkezzen már az, akinek mindene megvan és 25 alatt van. Nem sokan lesznek.

laca103
JÉ!

Ilyenek is vannak...

Gondoljatok csak bele: meg tudnál pontosan különböztetni egy 60 és egy 69 éves embert életkorilag? Nem hiszem. Viszont egy 16 és egy 27 évest már annál inkább.
Amíg nem vagy benne nem tudhatod milyen.
Én 23 vagyok, a férjem 32. Na? Lehet hasra esni. Ha valaki kér priviben képet, szivesen küldök, hogy lássátok, nem látszik a különbség.
16 voltam, mikor összejöttünk, õ meg 27. És? Én érettem voltam a koromnál, és jó volt vele. Nem volt kocsija, háza, pénze, csak önmaga. Nekem csak ez kellett és kell ma is.
Szóval az elején lehet hogy számít, de késõbb már marhára nem.

Nekem is van olyan srác haverom, aki a maga pöttöm 18 évével egy 26 éves lánnyal kavar... na ezeket a lányokat valóban nem lehet megérteni. 😄 Amúgy egy 27 éves fiú és egy 20 éves lány tökéletesen ideális. Hol itt a gond? 😉
Fordított helyzetet láttatok már? Majd' hanyattestem, amikor a helyi kisnagymenõ a maga 15 évével és 6 elvégzett osztályával barátnõm régi osztálytársát kóstolgatta... és, ami a legdurvább: a csaj hagyta!

GabcsiManó
énnem 😄 én szolgáltatom csak az ellenpéldákat 😛

www.kreativ-otletek.eoldal.hu