3220
Szerintetek?
-
#2179 nálamse :) -
gergelyanevem #2178 offról jut eszembe...neked bejön most az iwiw?nálam nem klappol -
gergelyanevem #2177 mondjuk annál azért több kéne :)
de hagyjuk ezt szerintem, mert mindjárt jön zakika, hogy nem kell offolni :)
-
#2176 -
gergelyanevem #2175 :DD, ok, tudom hol a határ...:)
de ez jó volt :D -
#2174 na de azért ne vidd túlzásba.. az olyan izom is bőven elég hogyha a metrón kapaszkodsz akkor látszik csak :D:D:D -
gergelyanevem #2173 értem :)
még gyúrnom kell hogy olyan megvédős legyen :), de már rajta vagyok az ügyön :) -
#2172 hát.. olyan, megvédős :) -
gergelyanevem #2171 biztonság :) ez jó -
#2170 egy kis izom már a tesiórától is lesz ha olyan a tanár :) de amúgy igen, egészségesen kinéző, természetes izom az amúgy is biztonság -
#2169 pont középen -
#2168 cserébe ha boldognak látom őket :) és olyan barátot kapnak akiket megérdemelnek :) -
#2167 meglepo a 12 lenne, de mar lattam olyat is, tehat nem lepodok meg semmin -
Rundstedt17 #2166 15 éves csajszik forever!Annyira sok szépség van köztük imádom öket.De ez 17évesen nem meglepő! -
#2165 mennyiért ? :DDD -
gergelyanevem #2164 attól függ, hogy Budapestet hova vesszük :) -
#2163 és te is biztos az ország másik csücskében lax -
gergelyanevem #2162 én is megyek, nyomok még pár felülést, azért egy kis izom bejön a csajoknak, nem? :)
bye -
#2161 boszik nem jósolnak? :D akkor elnéztem :) ez a boszi álmos, megy aludni :) jóéjt nektek boys :) -
gergelyanevem #2160 akkor te most vagy elemedben igazán,(mondjuk: jósnő= boszi? :) ) -
#2159 mondta valaki hogy nem? :) éjjeli boszi -
gergelyanevem #2158 kösz a bíztatást, kár hogy nem jósnő vagy, akkor már kezdenék örülni :) -
gergelyanevem #2157 de szerintem akkor tutira mindenről meg fogok feledkezni... -
#2156 van :D vonddvissza :D nem adok egy évet se... vége lesz a legényéletnek -
gergelyanevem #2155 hát remélem lesz még akkor sg...najó, azért a pesszimizmusnak is van határa :) -
#2154 várom majd az élménybeszámolókat a barátnőtökről :P -
gergelyanevem #2153 egy lányért bármit...de egyelőre marad a csak így tovább szlogen :) -
#2152 de van környezetemben például csupán három :D de mindegy :D -
#2151 csak így tovább :) ha már egyszer bevállaltad a kopaszok életét, egy lányért is akár?:D vagy a foci előrébbvaló? :P -
#2150 a remény hal meg utoljára - ÁLLÍTÓLAG!!!!!!!!!!!!!!!!
DE hogy jólkinéző jófej szabad csaj nincs az biztos....
-
gergelyanevem #2149 ehh..mindegy, akkor az 1/5-e már majdnem megvan :) -
#2148 mindenki válogat
más nemmarad csak ha türelmesek vagytok :)
tudjátok.. hamupipőke is 100 évig aludt mire jött a herceg :D:D:D (100?) -
gergelyanevem #2147 jah...pont akartam már írni...ez a legrosszabb az egészben... -
gergelyanevem #2146 jó azért nem vagyok fapofa...csak sok időnek kell eltelnie, mire jobban oldódik a hangulat(om) -
#2145 az éhes gyomor is válogat...
az akiért érdemes volna valamit s csinálni az FOGLALT -
#2144 ki lehetett... és meglehet akkoris nyerni lányt úgyis ha nincs humorérzék esetleg.. -
gergelyanevem #2143 már elgondolkodtam rajta, hogy lehet túlságosan válogatós vagyok, vagy nagyok az elvárásaim, de nem tudok magammal mit tenni, ilyen vagyok -
#2142 de ha találsz akkor megérdemelted :) a rendes lánym eg elfogadja ha valaki nemtökéletes... így hát ha valami tán hiányzik belőletek, akkor evvan...
én szurkolok nektek :) csak akad valaki aki még nem az agyonszolizott gyúrósokra bukik /vagy csak én vagyok deformált ízlésű? hogy nemjönnek be? :D/ -
gergelyanevem #2141 ahogy mondod... -
#2140 hidd el kegyetlen nehéz rendes lányt találni akinek még te is tetszel és neked is tetszik