3220
Szerintetek?
-
Phat Smoker #2219 helyes..látom pörög a topik! -
#2218 persze :) nekunk mar csak a nosztalgia marad. fiatalabbak hajra
ez olyan mint a nagypapa haborus tortenetei - minel kesobb annal tobb volt a nemet es annal hosebbek a partizanok :) -
#2217 én vok a veszélyeztetett korú :D -
#2216 jaj-jaj-jaj... pont hogy engem kéne félteni, nehogy megrontsanak :D -
ugot2know #2215 hüha,akkor lépek...nehogy megrontsanak :D -
#2214 hát lehet mindenki a saját fantáziája szerint gondolkozik :) -
ugot2know #2213 most miről beszéltek?a köldökről vagy vmi más tájékon jártok? -
#2212 a természet ajándéka :) jó lesz törülközőtartónak :P -
Phat Smoker #2211 tudom nem a méret a lényeg, de mit csináljak, ha egyszer ilyen hatalmasra sikeredett ? :)) -
#2210 hohó :D [hm-hm... nyújtottak? :)))))] -
Phat Smoker #2209 nekem ha hatalmas pocakom lenne, akkor is simán látnám a khm..köldököm :DD -
#2208 azért nehogy elhízz. addig okés amíg látod... a köldököd.. -
ugot2know #2207 jó,akkor 2 hot dogot kérek majd a büfében,nem egyet! -
#2206 10 is akár :P -
ugot2know #2205 remélem royalty lesz,ha már adtam ötletet...5 %? -
#2204 na és akkor gazdag leszek ha kiadom :D király.. -
ugot2know #2203 még dolgozzál rajta és ha még ezt megfejeled,akkor trilógia lehet belőle,mint a Shrekből! -
#2202 attól függ mien verzióra gondoljunk... mi történt vele meg a herceggel a csók után? (vagyis Kovi verzió) vagy hogy a csipkerózsika gyerekei elmentek Amerikába sztárnak? -
ugot2know #2201 közben azárt irhatnád az új verziós csipirózsát! -
#2200 -
ugot2know #2199 és még a jobbik vége felé indultál el... -
#2198 biztos van mai verziós Csipkerózsika is.. csak mi nem tudunk róla :)
nem ugrándozunk a pocakon mert rossz esetben viszontlátom a vacsoráját az illetőnek :D:D:D
-
#2197 naná! -
gergelyanevem #2196 az nem sok :), bár ha már meg van az alap...:)
meg is volt mára a bringázás, 15 km-t szoktam naponta -
#2195 Ez az igazi élet :D -
ugot2know #2194 más nem jelentkezhet?(van szőr rajta?) -
Phat Smoker #2193 én minden reggel csinálok egy felülést, este meg egy lefekvést! :D -
gergelyanevem #2192 akkor jó...mert én sem "úgy" gyúrok, fekvőzöm,meg felüléseket csinálok,meg bicajozom alkalmanként, most is megyek sztem -
Phat Smoker #2191 de nekem tényleg olyan...szeretnéd megtapintani ? ;-)) -
ugot2know #2190 ötödölő -
ugot2know #2189 sőt,ugrálni kitűnő,rajta fekve és a fület odaszoritva kitünő bélhangmozgások születnek!:)
Hát ja,az már egy mai mese lett volna Csipkerózsáról...de még nem szerepelt benn e a klónozás -
#2188 első mondatnál azért nagyotnéztem :P
egyébként meg fogtok egy tollat és bekockázzátok magatokat... mi már csináltunk ilyet :D -
Phat Smoker #2187 ha kockahasam van az baj ? :DD
tudod, egy igazi kockának a hasa is kocka! -
#2186 ezaz :) ne gyúrjatok... az maradjon a plázakandúrok kiváltsága... kis pocak is belefér, mert azon meg puha a fekvés -
#2185 képzeld hozzá... lehet az már nem lett volna happy end, meg gyerekmese?.. -
#2184 tény hogy nem érdemes miattuk, gyúrni meg pláne nem. Egészségesen kell élni, sportolni valamit. A súlyokkal történő edzés nem jó. És csak felfújódott, nem hosszúéletü izmokat érsz el vele. izmos lehetsz tőle, de erős nem, se jól kondícionált. Tud jól kinézni a gyúrt izom, de kb magamutogatáson kívül semmire nem jó. Ha valaki beléd köt hiába vagy izmos, laposra vernek mert csak lassú vagy tőle és nem sokkal erősebb mint korábban. Ha rendesen kisportolt tested van, értem ez alatt hogy saját testel edzettél (úszás, fekvő/felül/húzóckodás stb..) az tényleg jól néz ki, kellően erős és az meg is marad hosszútávon. Ez tapasztalat. :) Vizilabdásként tudom mekkora erőfeszítés az ilyet elérni, gyúrásal meg kb tized annyi, de a minőség is kb hatványozott közöttük. :) Amúgy nem kell a csajok miatt sportolni/izmosodni, de nem hátrány ha van rajtad. :) -
#2183 Basszus, én is ennyit fogok emlékezni ennyi idősen? :D -
ugot2know #2182 jó,de neki a 100 év alatt ez volt az első...a folytatásról meg nem szól a fáma,hogy a következő évben miket csinált -
#2181 itt vagyok :)
anno en is gyurtam de valahogy semmi eredmeny es nem volt motivaciom. de viszont volt ido amikor futottam (mostanaban azt mondjak ra hogy joging). eloszor en is ugy keztem hogy bevagodjak egy csajnal, de nem jott be de viszont a kocogas mardt es neha voltak mas optimistak a falunkban akik csatlakoztak hozzam (neha kijottek a konditerembol es jottek velem futni). mindenesetre az eredmeny az megvolt - lement a kis pocim (teljesen fasza gyerek lettem), izmos lett a labam es eleg jo volt a kitartasom :) na meg pesze jobban ment a csajozas.
visszaemlekezes berekesztve -
kelkaposzta #2180 Lányok miatt nem érdemes gyúrni(annyira ;>), mindent magadért csinálj, gyúrás nélkül is van 100 csaj akit megkaphatsz, és gyúrással is. Más kérdés h mind különböző.