3220
Szerintetek?
  • Rundstedt17
    Nekem a ,15-ös 16-os fiatal husik
  • Rundstedt17
    :D így van:D
  • t0mmy #2257
    érdekes! de most ilyen 20on évesen is a fiatalok kellenek meg biztos vagyok benne hogy majd 60-70 évesen is az kell majd! ja jo kis 20asok:D:D:D hmmm :D:D:D:D
  • t0mmy #2256
    nem is kell amég fiatal az ember addig kell szorakozni a fiatalokkal! meg persze 60 felett:D:D:D:D
  • Rundstedt17
    Jaja..semmi szükségem komoly kapcsolatra..Csak néhány fiatal picsára....
  • t0mmy #2254
    hehe ez a beszéd... Gerincre minddel! :D
  • Rundstedt17
    Ja a jó kis fiatal picsákat ki kell használni.Na persze én amúgysem akarok semmilyen csajjal sem komoly kapcsolatot.Csak szórakozni.Én személy szerint a 15éves plázacicákat imádom.
  • t0mmy #2252
    tapasztalat! ;)
  • Extraboy
    "nem is kell ám keresni de használni annál inkább!! :D" - Ez tetszik :D
  • t0mmy #2250
    nem is kell ám keresni de használni annál inkább!! :D
  • Extraboy
    Igaz, de en max akkor hasznalnam ki, ha mar ugyis "itt van", de keresni az eletbe nem fogom oket :D Van ilyen a sulimba is elég :S
  • t0mmy #2248
    nem kell elkerülni csak UTÁNA! azért mert a stilusátol undorodsz azért lehet hogy frenetikusat tudnál vele dugni! nem?! :)
  • Extraboy
    Egyetertek... akit meg lehet, az meg is erdemli. Miert hagynek ki ilyen lehetoseget lol? Ha meg en olyan vagyok, hogy pusztan joindulatbol se hasznalom ki mekkora k*rva, akkor ugyis megteszi mas, nem? De! Mellesleg akin igy latszik, hogy ilyen kis picsa azt messzire elkerulom, utalom az ilyeneket.
  • t0mmy #2246
    én 22 vagyok a barátnom 16 hogy mit akarok tőle?! :D hehe

hajtottam rá de CSAK azért mert nem tudtam hány éves, nem akartam tole semmit, foleg miután megtudtam hogy milyen fiatal! Csak az abaj hogy már idosebbnek néznek ki a lányok a koruknál és ő szerencsére értelmes is!

Szóval szerencsére jól megvagyunk!

Amugy meg nem ellenzem amikor a nagy kanok megdugják azokat akiket meg lehet!
    Ez két emberes dolog sőt mégtöbb! Mert a kislánynak még ott vannak a szülei is akik azért még ilyen korban valamicskét tudnak hatni a kislányra!! Szóval ha ilyen akadályok mellett valakit meg lehet dönteni akkor csak rajta!! Nem a strigula miatt hanem mégiscask egy jó élmény! Jobb esetben még az első is te leszel ami viszont ma már ritka.. :S:D
  • Extraboy
    Ez nem igaz, direkt kitertem az en commentembe is, hogy vannak nagyon rendes es aranyos csajok, akiknek kozuk nincs az ilyen picsakhoz, es oket sajnalom igazan, ha valami buzi kihasznalja oket.
  • laca103
    Főleg a topikcímadó típusesetek következtében..
  • laca103
    Ebben a korban dől el kiből lesz az...
  • GabcsiManó
    pedig úgy tűnik itt mindenki a 15 éves korosztályt a plázapicsákhoz sorolja..
  • laca103
    Amúgy a pláza picsákkal nem is igazán lehet mást kezdeni...

Üres lények...
  • laca103
    Kivételek mindig akadnak amik erősítsék a szabályt
  • GabcsiManó
    jó hát ahogy te gondolod, van amiben egyetértek veled, de asszem nem kéne általánosítani, hogy minden pasi csak dugni akarja a plázapicsákat.. mert találkoztam olyan kapcsolattal már aminagy korkülönbséges volt, így tizenévesen, és 3 éve vannak együtt... és semmi gond... mind a ketten értelmesek... pedig a csaj velem egykorú..
  • laca103
    Onnan kérlekszépen hogy én se vagyok ám fából.

És Nem naggyon láttam ellenpéldát még amivel meg lehetne cáfolni a hozzászólást.

Az még elmegy hogy egy 18-19 éves lány 22-25 éves pasival jár (sőt így jó)

De akár elhiszed akár nem, kurv@ nagy különbség van egy 15-16 és egy 18-19 éves lány érzelem világa között.

Öszintén Sajnálom azt a 22-25 éves embert aki egy szinten van egy 15-16 éves lánnyal... Ha az érzelmeket nézzük.
    Mert ha külsőre tekintünk iggen nehéz manapság egy lányról megálapítani hogy most egyetemista vagy csak egy kis vihogós tizedikes...
  • gergelyanevem
    ilyen nincs...nem lehet általánosítani csak így...nem egyforma minden 22 és 15 éves srác illetve csaj..,eleve erre a kérdésre nincs válasz...csak saját tapasztalatból esetleg
  • GabcsiManó
    reagáltam rá.. azelőtt meg ki is fejtettem hogy szerintem nagyon nem így van....
    de amíg a helyzetben nem te vagy addig honnan tudod mit akarhat?:P
  • laca103
    Erről van itten szó kéremszépen.
    Ez lehetne a topik záró szava.
    Ezt már nem lehet másképp megfogalmazni.

Négy órával az egyedüli témához tartozó hozzászólás után egyedül én alkotok véleményt erről a különösen jól megfogalmazott hozzászóláshoz?????

Nyissatok egy horgász topikot ha ennyire tetszik a téma!

• GabcsiManó
    nem elég jellemző a nevem? :D
    24 literes asszem... 2 pirossapkás aranyhal, egy csiga, két kis algaevő harcsa :P ennyi :D
  • ugot2know
    Régebbe nnekem is volt,csak sokat kellett vele foglakozni...takaritani,mivel ha túl sok kaját szórsz be és ne meszik meg,akkor az el kezd bomlani és mérgező anyagként lesz jelen a vízben!Aranyhalam nekem is volt,5 évig élt...és mivel nagy tenyerem van,azért azt mondhatom,hogy az enyém is akkora lehetett!
    Kapjam be?Tegnapig azt hittem fiú vagy egyébként :D
    Milyen halak vannak még?Hány literes?
  • GabcsiManó
    kabbe :D nevet is kapott vizet is, füvet is... ő adta fel túl korán.. simán megette volna a bátyám, de én nemhagytam :D
    akváriumom most van :P benga állat aranyhalak :) akkora az egyik mint a tenyerem.. sőt.
  • ugot2know
    Kinyirtál egy halat!
    Pedig olyan szelidnek és barátságosnak tünsz :D
    Akváriumod se volt?
  • GabcsiManó
    volt benne víííz :D de kaja nem... füvel szórtam be neki dísznek... lehet nem értékelte /kicsike voltam télleg/
  • ugot2know
    belefulladt a vödörbe...vizet kellet volna beletenni!
    nem,csak poén,de talán volt is egy ilyen film,ahol igy pecáztak...drágább volt a pecabot
  • GabcsiManó
    el :D
    és halál komolyan kipottyannak a halak? és csak hálóval kell megfogni őket?:D kiskoromban sokat horgásztam Balcsinál... általában damilt kötöttünk egy botra, mert ugye kicsilánynak jó azis... egyszer fogtam egy snecit :D Zsuzsinak neveztem el, de 2 napig bírta a vödörben...
  • GabcsiManó
  • Extraboy
    "Mit akar egy 22 éves srác 15 éves csajtól" - Szerintem megdugni... es ha a csaj akkora k*rva (mar bocsanat a kifejezesert...), hogy avval menozik, hogy minel idosebb pasija van stb... (rengeteg ezt csinalja) akkor meg is erdemli. Hogy oszinte legyek teljesen egyetertek azokkal akik ki is hasznaljak oket, es szerintem jol teszik. Valoszinu "furcsa szemekkel" olvassatok ezt a post-ot, pedig ha elgondolkozik rajta barki, miert van az, hogy a rendes csajokat ilyen szempontbol alig tudjak kihasznalni? Mert nem adja magat oda pusztan "divatbol"... persze ettol fuggetlenul kozuluk is sokat kihasznalnak sajnos, pedig oket milioszor jobban tudom sajnalni egy ilyen miatt, mintha egy 15 eves, magat 18-20nak kepzelo kis p****-val tettek volna ugyanezt.
  • ugot2know
    pecázás
  • ugot2know
    mitől lennél veszélyeztetett?elmúltál 16,nem?:)
    mi is kézigránáttal szoktunk pecázni...bedobjuk és repülnek ki a halak!Másik módszer az akna,csak azt rákokra szoktuk alkalmazni,mivel a halak nem mennek lépre!
  • Phat Smoker
    meg minél idősebb a nagypapa, annál jobb tanuló volt az iskolában :))
  • GabcsiManó
    naaa igen :D.. képzelheted, hogy bociszemekkel hallgattam és tátott szájal ,hogy a papa milyen bátor... kislánytrémisztget nagypapa létére:D
  • zakika
    van ez igy... egy kis kezigranat es jonnek a halak az arral doglotten, csak ossze kell szedni :)
  • GabcsiManó
    az én nagyapán azt mesélte nekem mikor még 1 méter körüli voltam, hogy hogyan horgásztak a Balcsiba talált háborús (nemtudom hülyeséget mondok e vagy nem) valami bombákkal? bedobták és jöttek a halak... vagy csak kamu volt?:D és azóta ebben élek? :D