Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
zakharus provokativus is my name
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nem dícsértem csak azt mondtam ,hogy némelyik mai lányhoz mérten ill. hasonlítva jobban tartom magam ...és ez még nem nagyképûség ...
de ha nem hat nem. kukkoljon teged a szomszed tavcsovel
akt fotót pedig senkinek nem mutattam ill. nem is fogok mutatni magamról .
asszonyod mit szólna ,ha valaki képeket küldene magáró ? - TE nézegesd csak a feleséged ...! 😊
sok 20 évesnél jobban nézek ki annak ellenére ,hogy már szültem ... -igaz ,nekem is van önkritikám és tudom ,hogy az ún. "friss hús" sokat számít és tõlem is vannak jobbak ,aokkal de sokkal jobbak ...
Esetleg egy egy fizetõs webcam cím jön?
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
"Nem vagyok pedofil csak türelmetelen..."
Mindenki vele azonos érzelmi szintû partneket keres...
De egy bizonyos szinten megértelek mert én már mondtam 15 éves lányra hogy idõsebb nálam... de fiatalabb volt nálam 3 évvel...
De nefeledd! : a látszat csal...
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi