Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
nem pedofil csak türelmetlen :o
ergo
nem gerontofil csak türelmes? 😄DDDDDD

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

GabcsiManó
<#smile> türelem rózsát terem... hajrá 😉

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

lehet, de bírom még
meg ahány lánnyal találkoztam eddig..., elég komolytalanok még ebben a korban(sztem)
én meg nem szeretem annyira a komolytalaságot(csak néha)
várok még

GabcsiManó
elbújtál te is biztos...

csak magamból indulok ki 😊, 18 évig semmi...akkor az az 5 év...😊

GabcsiManó
egy kis optimizmus azért 😊 / vagy csak csinálj úgy, bíztatásként 😄/

GabcsiManó
igaz, mien jó hogy figyelmeztetsz 😊

nálam meg a férfiak <#vigyor>

GabcsiManó
kell? szerintem nem... bár a lánytól függ, agyilag mennyire érett mondjuk hozzád... mert ha te még mindig gyerek vagy akkor nemkell várni 😊 de ha beszélgetni is akarsz vele, akkor lehet érdemes várnod..

és még akkor sem biztos, hogy lesz 😊...ki tudja

laca103
az eddigiekbõl eddig azt szûrtem le hogy meg kell várnom míg 23 éves legyek ahhoz hogy legyen egy 17 éves barátnõm...

Normális az ilyen?

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

PíszLávJuniti
akkor autópályát se felejts el építeni 😊
nálam a nõk jönnek be 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

GabcsiManó
a-a.. maximum szolgálófiúk 😊)
bmw meg azért, mert nem kis sziget lesz ám az 😄😄😄

PíszLávJuniti
szigetre minek bmw ? 😮
saját, félvér szolgáló lányok hordjanak mindenhova 😊

GabcsiManó
agysebéész?😄 dehogy... másba belevágni? áá...

és én meg ha nagy leszek, csak szimplán gazdag leszek, és hobbiboltot nyitok 😊 bmw-vel járok majd és egy szigeten lakok majd 😊
/álmodj királylány.../<#vigyor>

zakika
lesz neked ma-na-gger ceged...
en is azt vegesztem bar nem MOon. es szerintem meg agysebesz is lehetsz, csak egy kicsit utana kellene nezni a biologianak 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

GabcsiManó
az még kétes.. de lévén hogy közgazdaságiba tanulok, valószínû valami hasonló lesz a késõbbi suli is.. bár mondták tanárok, akár pszihológus is lehetnék még innen 😊

zakika
es hol szeretnel tovabtanulni?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

GabcsiManó
teljesen igaz.. de a példák segíthetnek, hogy talán mégse rontsuk el annyira... 😊

zakika
ahogy egyik haverom szokta mondani - tiszteld felebarataid agybajait. tehat nem akartam beleszolni, csak felhoztam egy peldat. vegulis mindenkinek joga van hozza hogy elcsessze a sajat eletet. szerencsere nem mindenkit az osztonok vezerelnek

GabcsiManó
ajjajjajj.. tény egyébként hogy ez poénból is lett mondva, mert én továbbtanulok az tuti.. nem véletlenül csinálom az egészet, hogy elmentem középfokú nyelvvizsgázni, jól megszenvedni vele..

de azért jólesett 😄 röhögtem is rajta, meg hízelgett is 😊)

zakika
fejjel a falnak. egyik ismerosom is ugy volt hogy suli utan augusztusban eskuvo egy 5 evvel idosebb pasival. nagy romantika meg minden most meg sajnalja hogy nem tanult tovan es 2 gyerekkel a csaladi kis ABCben eladonak lenni nem valami nagy elmeny. plane ha a ferje nagyon nincs is othon es az ukranokkal uzletel...

GabcsiManó
sokk.. szó szerint... 7 <#shakehead>..:'( ... és direkt megbeszéltük hogy várjunk picit, aztán ha 18 leszek elvesz <#nevetes1> na meg ugye ha már 20 fölött nagy a korkülönbség az nem számít annyira mint tizenéves korban..

zakika
temaehes 😊 jo kis szo
mennyi az a korjulombseg? kekem is volt 16 eves baratnom 21 eves koromban. 1 honapig birta a kapocsolat

GabcsiManó
<#vigyor3> témaéhesek vagytok? 😊
nekem az egész korkülönbségrõl az a véleményem, hogy egy az hogy akit én ismerek, és teperek érte õt kívülrõl belülrõl ismerem, mert barátságnak indult, bár az is elõször f1rõl való vitázással 😄
és mivel annyira megismertem, hogy tudjam nem a friss húsra hajt, meg velem azt nem is tudná eljátszani, mert talán nem vagyok igazán a mai lánykategória, fõleg a Budapestiekre gondolva... 😛

az meg hogy a pénz meg kocsi?? az részemrõl egy f*sszág, már bocsánat... ezek csak tárgyak... ha kell megtudom én is keresni a pénzt rá amit szeretnék.. és valakit ezért nem vagyok hajlandó kihasználni.. <#nemtudom>

zakika
bizony, meselj

mesélj 😊)

GabcsiManó
és szerintem meg az én helyzetembõl kiindulva, nem olyan indokok játszanak közre ilyen kapcsolatban mint amiket itt sokan írtak 😄

GabcsiManó
hát, hogy is mondjam.. mivel én is benne vagyok/voltam a korkülönbség csapdájában, ezért elfogult vagyok.. de tény hogy úgy ismerem a srácot mit a tenyeremet... <#lookaround>

zakika
akkor terjunk vissza temahoz. mindjart meginterjulozlak: neked mint tizeneves lanynak mi a velemenyed egy ilyen kapcsolatrol?

GabcsiManó
dáánke süni... na de mostmár télleg eltértünk témától, fõleg hogy jó kis vita lett a képembõl 😊)))

zakika
pont azt montam, nem tudom miert nem erted.
a tul dicsertem volna duplan kimeriti (ha nem triplan) a cimben foglaltakat

krisztike
jól nézel ki a képen ,nem tudom ,hogy miért vakoskodik 'zakika' annyira ...😊

zakika
<#wow3>

GabcsiManó
<#vigyor5> köszönöm 😊 (nem is én csináltam ilyenre <#idiota>)

zakika
a ps-es, ott van elmosodva 😊

GabcsiManó
jólvanna, nem is úgy vettem fel 😊
ps-es vagy másik?

zakika
bocsi, nem ugy gondoltam
mellesleg az a szetmosodot kep rolad jol nez ki. valamit sejted da nem mutat meg teljesen

még mindíg akar valamit a kislánytól?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

GabcsiManó
na tessék.. szobára vagyunk küldve 😄😄😄

GabcsiManó
<#vigyor> lett volna meglepi neki..

tudom, csak én jegyeztem meg

krisztike
én is a franciáknak drukkoltam de,ha az 50cm-es hajam tarra cserélem a férjem bizti vállópert nyomott volna elém ...

krisztike
én nem is mondtam -tudtommal - a hajviseletedre semmit ...<#fejvakaras><#nemtudom>

majd legközelebb...😊
jó ötlet,én is megyek
csáó

zakika
nem akartok atmenni privibe 😊
nem elzavarni akarlak bennetek, de talan jobban oldodtok

en mentem aludni

nem nõttek annyira a szívemhez...aranyosak voltak, de direkt nem is akartam közelebb kerülni hozzájuk
pápá

GabcsiManó
két lány? 😄 hmmm....
részvétem <#szomoru1>
/ja és jóéjt 😊 /

talán ezért nem is éltek túl sokáig...az egyik 3/4 évig a másik 1, 1,5 évig bírta

😊 hehe, azt hiszem kisérleti egerek voltak vagy nem tudom(tesóm hozta õket még annó,de már jó ideje nincsenek meg) de jól elvoltak egymással, két lány asszem

GabcsiManó
mit szívtak? <#idiota> mivel etetted õket? 😄 szegények... én szédülnék😄