3220
Szerintetek?
-
#2339 igen vagy legalább megismerni és nem rögtön "besorolni" őket...
mert igy lesz egy 15 éves lány pénzéhes, egy 16 éves lány kurva, meg akármelyik diszkós csak azért mert épp követi a "divatot"...
ne vicceljünk már!
Gondolkozzatok!! -
#2338 Hát ez az.. ha ilyenek, meg olyanok, és sehogyse megfelelőek, akkor el kéne kezdeni megtanulni SZELIDÍTENI. -
#2337 Szerintem a legtöbb embernek itt az fáj hogy egyedül vannak mert a lányok diszkósok meg pénzéhesek meg ribancok meg ilyenek meg olyanok! nem lehet hogy m agatokban kellene keresni a hibát?? nem hiszem hogy mindeki a felsoroltakba tartozna, amugy meg mindenkire könnyű ráragasztabni ezeket ha nem jön vele össze, főleg ha meg sem mered probálni mert félsz vagy mert elkönyveled magadban hogy ilyen vagy olyan... -
#2336 hagyjad ez arról szól hogy a fiuknak mindent de a lányoknak semmit, analógiája annak ha fiu ezer csajjal mácsó, de ha a csaj akkor ribanc...
Engem nem érdekel ha a barátnőm megnéz mást (fiút, lányt) mert tudom hogy mint társ nem érdekli! -
Hajnalcat #2335 Bocs, de ha van egy barátom, akkor nyugodtan megnézhetek attól még más pasit is, hisz nem vakságot, csak hűséget fogadtam. Most mi ebben a bűn? -
#2334 ezzel nem igazán értek egyet... Főleg nem az elverős résszel... mi az hogy ketten megvertek valakit? mit bizonyitottatok vele? ha amugyis beszari volt akkor ettől biztos keményebb gyerekk lett! de nem tudom te mit csinálnál mint kemény gyerek ha 2 másik kemény elkalapálna?! (sejtem hoználm másik kettőt..:S )
De nem ez a megoldás!
(szerintem) -
Hajnalcat #2333 Egyetértek. A málé csajokat én inkább, már bocs, látom, diszkós vagy, de én a plázacicáknál, vagy diszkós csajoknál értem. Legalábbis a 90%-uk olyan...Azért mennek diszkóba, hogy ott felcsípjenek egy idősebb fazont, aztán rázzák neki a seggét, kiöltöznek, úgy, hogy fél mellük, fenekük kinn lóg, és még csodálkoznak, ha a pasi le akar velük feküdni. Aztán játszák a barátnőik előtt, hogy de menők, mert felcsíptek egy idősebb fikcót, és persze elmesélik nekik, hogy így meg úgy csinálták az ágyban, persze fele se igaz belőle, mert a csaj még nem volt pasival, aztán mikor oda került volna ténylegesen a dolog, akkor meg el kezdett rinyálni és elfutott. -
Hajnalcat #2332 Én még nem láttam olyan férfit, pedig pár huszonévest ismerek. Inkább azt mondják rá, hogy ááá, még túl fiatal ehhez, aztán hagyják. Nem nagyon létezik olyan férfi, aki szerelmes lesz egy 14-15 éves lányba, az biztos. -
#2331 Szerinted a képzelgés nem elég absztrakt? :D
kedvenc idézetem ezzel kapcsolatban: (itt most konkrétan a kreacionizmusról van szó)
"Nagyjából a következő módszert használja: Előveszi a Bibliát, és egy böszme nagy kalapácsot. Sorrol sorra elolvassa a Bibliát, és a böszme kalapáccsal addig csapkodja a valóságot, amíg nem passzol :D"
Így működik kb. az a fanatikus hit, amit ott is művelnek. -
#2330 Nem az egyértelmű 100% os összefüggésekre gondoltam.
Aki akar az talál akárki(k) és akármi(k) között összefüggést de nem hiábavaló néha egy kicsit elvontabban gondolkozni erről a teljesen álltalámosnak mondható témáról...
Nem olyan ritkán szólnak be azért valami értelmeset. Bár már igensok kurvanagy fasságot olvastam ottan de gondolkodásra serkent és ezért szeretem...
-
#2329 Bocs, de ahogy az NWO-t beállítják, egy fűszáll elhajlása és az NWO közt is lehet összefüggést találni. ;] -
#2328 Bazzeg remélem nem csak én veszem észre az álltalános topikprobléma és a NWO közti összefüggést... -
#2327 szüleimnél 3 év...fater 23,muter 20 volt mikor megismerték egymást -
#2326 apum és anyum közt is 5 év van. És anyum is volt 18 alatt.. amikor megismerkedtke. :) -
#2325 Az ideális korkülönbség szerintem korosztályonkét változó
5 évkorkülönbség ha valamelyik fél 18 alatt van akkor az kurvanagy akárki akármit mond, de ha egy 25 éves nő jön össze egy 30 éves pasival akkor azt mondom hogy jobb is...
-
#2324 Húvazzeg Te is mondasz valamit...
-
#2323 Kurvára osztom amit mondtál...vazze!
-
#2322 érted: nem érdekelnek - mégis zavarnak. :D Ha nem érdekelnek nem zavarhatnak. -
#2321 :-) látod, milyen dolgotól függünk? -
#2320 Egyikünk sincs híján ilyen "elvakító" befolyásoló tényezőnek, ez is a személyiség.
Ha azon kezdünk töprengeni: "vajon értelmes lenne ha nem lenne szerelmes", akkor rosszul ítéljük meg. -
#2319 Mert egyszeruen idegelnek az ilyen "termeszetu" emebrek... szerintem te sem tudnad sokaig hallgatni, hogy "huu de helyes pasi, hambi, telcsi... stb." -
React #2318 Nem tudom... úgy gondolod ha egy lány -bármilyen értelmesnek is hisszük- ha szerelmesen elviseli, hogy megalázzák, vagy épp kihasználják akkor rosszul ítéltük meg, és mégse olyan értelmes? Vagy betudhatjuk a szerelemnek ami "elvakította"? (+öl, butít és nyomorba dönt :D) ? -
#2317 Miért rossz a találkozás velük? -
#2316 Igy van... ez csak szimpla velemeny, orulok ameg nem talalkozok ilyenekkel (bar sajna igyis sokkal talalkozok). -
#2315 úgy sem érdekelnek az ilyenek, akkor minek ítélkezni felettük? -
#2314 Meg jo, hogy nem... az ok, hogy valakit csinosnak talalok, de legalabb akkor irtozatos paraszt modjara nem kezdem el mondani a bnom elott. Amugy sem erdekel ilyenkor mas csaj, a max az, hogy csinosnak talalom... azmeg eleg sok midnenkire raillik.
"ismerek egy pár olyan lányt,akik még akkor is azt mondták,hogy de jó pasi,amikor jártak valakivel!:|" - Na ez az osszes kozul a legparasztabb...
"és ezek közül egyik sem több 15-nél..." - Ezt meg mindjart gondoltam... :], "felnottebb" csajnak meg sem fordul ilyen a fejebe. -
#2313 na de te gondolom nem mondod akkor hogy hú de jó csaj,mikor van barátnőd...ismerek egy pár olyan lányt,akik még akkor is azt mondták,hogy de jó pasi,amikor jártak valakivel!:|
de olyat is,akinek hetente másik barátja van...és ezek közül egyik sem több 15-nél... -
#2312 Neeem :) halisten nem mind az, sok rendes csaj van, csak nehez olyat talalni. -
#2311 de az már előítélet, hogy ezek mind plázacicák. Ha így lenne, akkor főleg miért foglalkoztatna ez bennünket, hiszen nem érintenek plázacicák? Ha pedig igen, akkor az kölcsönös kihasználás.
Arról meg lemaradtam, hogy miért baj, ha valaki tetszik, és szóvá teszed. :D -
#2310 #2308 - Ennek csak orulok, hogy vannak "normalis" felfogasu emberek is... de ettol fuggetlen azokat sem itelem el akik ezeket a kis plazapicsakat kihasznaljak, vagyis talan eros fogalom, hogy kihasznaljak, de egyaltalan nem puszta szerelembol vannak vele, tisztelet a kivetelnek persze.
#2309 - Mert irtam, hogy utalom mindig azt hallgatni ahogy nyavalyognak ilyen hulye hangon hogy "huu de helyes pasi" (bar csak ilyenkor nyavajognanak, de ezek mindig) es erre irtam, hogy viszont ilyen alapon magamat is neha "elitelhetnem" amikor megszolalok, hogy de jo csaj... mert vegulis ugyanazt jelenti :] csak ellenkezo nemben persze :D -
#2309 Miért szidhatnád magad? -
#2308 Nem tudom mi a baj, én ha tetszene egy tizenéves - se használnám ki. Sokan meg nem így gondolkodnak, de tehetek én erről? -
#2307 Viszont, csakhogy igazsagos legyek, igy szidhatnam akar magamat is, ha valamikor megszolalok, hogy "hu de jo csaj".
#2306 - szerintem 17+ -
#2306 de ennyi erővel feltehetnénk azt a kérdést is,hogy hány év különbség az ideális? 1-2-3-4-5 év? de hogy a címnél maradjunk,úgy is feltehetném,hogy hány éves lány illik egy 22 éves sráchoz?:D -
#2305 #2292 / #2294 - Lehet, hogy igazad van ebben, hogy szerelmet, de az en velemenyem szerint nem igazan, vagy csak en nem latom. Igazabol majdnem mindegyik ilyen kis "picsa" csaj aki a kornyekemen lakik, folyton azt hallom toluk, hogy "huuu de helyes pasi". Namost ez a nyavajgas utan amit kb minden 3. pasira mondanak, nem hiszem, hogy kulonosebb erzelem fuzne oket hozza, bar lehet, hogy nagyon sok esetben neked van igazad. A masik resze, hogy en 15 eves vagyok, es lehet h csak en vagyok ilyen "hulye", de akarmikor kerdeztek baromira leszartam, hogy mit mondanak arra h szuz vagyok (magyarul nem kamuztam olyanokat, hogy mar nem stb...), mert ennyi erovel nyugodtan elmehetek k*rvazni amikor kedvem tartja, csakhogy elveszitsem, mellesleg akinek evvel novok a szemebe avval meg nem igazan allok szoba :] -
Phat Smoker #2304 azt mondta amit hallani szerettél volna :)) -
#2303 hát teis? :D -
#2302 jólvanna dehát.... -
#2301 azért eléggé érdekes,hogy egy 15 éves lánynak 22 éves pasija van! legalábbis nekem fura! pont erről dumáltunk a hugom barátnőjével (14 éves),hogy bejön-e neki a huszon éves korosztály! azt mondta nem! és helyes,keressen a saját korosztályában magának párt szerintem! -
gergelyanevem #2300 kell is :)
nem vagy egyedül vele :D