3220
Szerintetek?
  • GabcsiManó
    úristen... mit műveltetek itt :)

Hajnalcat egyetértek veled... attól mert még valakinek van párja attól még mást is meg lehet nézni, és véleményt nyilvánítani, ilyenek ha valaki bízik a szerelmében az nem húzza fel magát, kivéve ha az illető netán topmodell és megválasztották a legszexisebb cicának..

tinidizskók meg egyébként ma már úgy vannak kiképezve, hogyha oda egy kicsit is életképes lány bemegy, akinek megvan a két lába két keze, akkor letámadják..
    nekem is csak mesélték, bankba csak pénzért járok maximum :D
    ilyen helyen meg szinte fel is kínálják magukat a csajok, olyan ruha és a befolyásolható férfiagy egészen rájuk kattan :)))
    bár nem csak Bank típusú hely van... más diszkó, ahol talán kulturáltabban folynak a dolgok, bár én nemtudom :D
  • t0mmy #2378
    szerintem ez igy természetes hogy az ellenkezóő nemüekkel értied meg jobban magad :) legagábbis nagyátlagban ez van!
  • Hajnalcat
    Ez igaz. Néha én is elfelejtem közölni, hogy van barátom, mert ugyebár akkor már mindjárt egy férfi sem állna szóba velem, pedig csak barátkozni akarok. De tényleg, nem tudom, hogy van, de egy férfival jobban megértem magam barátilag, mint egy nővel. Furcsa... :S
  • Hajnalcat
    Huh, micsoda tudományosan fejezted ki magad. :D
  • sz4bolcs
    Elég sztereotip, hogy egyed csak azért megy discoba, mert mással akar párosodni. :D Egyrészt nem gondolom barátnőmről, másrészt nem gondolom magamról.
  • t0mmy #2374
    van barátnőd?
  • t0mmy #2373
    Abban biztos vagyok hogy ha a barátnőm megy el valahova nélkülem akkor nem fog pasizni egy percet sem! És ha hozzá mennek oda ha elhajtani nem is de nem fog nekik olyan jelzéseket adni amitől a srác ugy gondolná hogy nyeregben van( még ha elfelejti közölni hogy neki van ám pasija, mert ugye szeretik az emberek ha tetszenek valakinek)
    Megbízom a páromban és kész...
  • Extraboy
    Hat lehet... bar en tuti nem jo szivvel mondanam azt, hogy menjen el, ha az en bnom lenne.
  • DJ Skyline
    de szerintem ez sem igaz,hogy minden diszkóba járó csaj megcsalja a pasiját,és egy ribanc! lehet csak azért megy el ha van pasija,hogy bulizzon,jólérezze magát,halgassa azt a zenét / táncolhasson arra a zenére amit szeret...
  • Extraboy
    Jah, de az a baj, hogyha "nem engeded" akkor amiatt lesz baj, ha meg elengeded akkor majdnem fix, hogy masokkal is fog kavarni, mivel csajok azert jarnak disco-ba, hogy minel tobb pasit felszedjenek. Nemhiszem, hogy ő is ott ul egy helyben es nezi a tobbieket... valakivel csak elmegy, nem magaba, ha meg magaba akkor 10 perc es kerit valakit akivel lesz.
  • Hajnalcat
    Sajnos, túlságosan is az. :(
    De ebben a topikban nem rólam van szó, elkanyarodtunk a témától...
  • sz4bolcs
    szerintem is kulcsfontosságu a bizalom.
  • DJ Skyline
    gondolom féltékeny,és szemmel akar tartani,hogy mikor mit csinálsz
  • Hajnalcat
    Ezt mondjuk én sem értettem soha, hogy miért nem mehetek pl. el a barátnőimmel egyedül szórakozni? Miért kell mindig ott lennie a barátomnak? Mert néha azért rá férne az emberre egy kis kikapcsolódás a barátokkal, barátnőkkel és csak velük. Na, de ez egyéni probléma...
    Szóval nem mindig jó, ha a csajjal együtt meg mindenhova a barátja is. Néha a lány is vágyik egy kis szabadságra. Ez nem mindjárt azt jelenti, hogy egyből meg is akarja csalni a barátját, hisz ha hűséges típus, akkor ez szóba se jöhet. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Csak néha egy kis lélegzetvételhez akar jutni.
  • sz4bolcs
    Én inkább építek erre egy kapcsoaltot. :)
  • t0mmy #2364
    az hogy elengeded-e ha kell vagy nem... (nagyvonalakban) :D
  • sz4bolcs
    Mi szerinted a különbség a törődés és ragaszkodás közt?
  • Hajnalcat
    Igen, így utólag, egy jó kis fejmosás után (hajat mostam) :D , nekem is eszembe jutott, hogy vannak olyan együttesek is, amelyekben van DJ. Pl. ott vannak ezek a Nu-metál bandák, meg ott van a Nine Inch Nails. Szoktam én is hallgatni néha. Depeche Mode-ban is van pl. egy DJ. Enyhén diszkósra is sikeredett a legújabb albumuk, de az első pár szám egész jó.
  • sz4bolcs
    Ismerem a párom, ha bebizonyosodna, hogy mégsem, akkor tévedtem.
  • t0mmy #2360
    de avlamilyen szinten az de nem mindegy hogy hogy adod elő magad mert a ragaszkodás könnyen taszításba csaphat át...
  • sz4bolcs
    Nem hiszem, hogy egy kapcsolat alappillére a foggal-körömmel való ragaszkodás.
  • t0mmy #2358
    jeee rákkendroll! :D de amugy igazad van csak helyesbítenélek hogy amit írtál nem sajnálatos hanem igénytelenül szánalmas!
  • sz4bolcs
    Engem nem zavar. :)
    Ment a barátnőjével, barátnőivel. Meg volt még ott sok ember gondolom nem volt egyedül.

Extraboy: Én mindenhova csak úgy megyek. :)
  • Hajnalcat
    Igazad van, nem feltétlen, de a legtöbb lány azért jár el diszkóba manapság, hogy ismerkedjen, és nem a zene miatt. Már nem lényeg nekik, hogy mit nyomat a DJ, hanem az a fontos, hogy hány pasit tudnak felszedni. Ez elég sajnálatos. Én pl. azért szoktam rockbulikba járni, mert imádom a zenét. És nem azért járok oda, hogy pasikat szedjek fel, hanem azért, hogy élvezzem a gitár, dob, ének hangját.
  • t0mmy #2355
    én pl soha nem mennék már diszkóba... de nem mondanám a barátnőnek és nem csinálnék hisztit belőle hogy ha ő el akarna menni... ezzel azt érem el ha én el akarok menni akkor én is mehetek ha neki nem lenne kedve! viszont ha hisztizek akkor cask azért is elmegy vita lesz belőle ő is én is szarul érzem magam és jóval nagyobb az esélye hogy félrelép mint ha egy szónélkül ment volna el!
  • Extraboy
    Nem, de diszkoba alt. nem csak ugy szoktak menni az emberek... legalabbis amennyire en tudom, ha meg mar megy, akkor is csajaval/pasijaval.
  • t0mmy #2353
    jézusom ilyen hozzáállást... miért ha nem velem van valahol akkor rögtön baj van? Ha te elmész esetleg valahova nélküle ha máshova nem is de iskolába, munkába, akkor szerinted ő is húzza a száját??
  • Extraboy
    Pontosan.
  • laca103
    az hogy nem veled megy el a discoba...
  • sz4bolcs
    Az én barátnőm is el szokott menni discoba... mi ezzel a gond?
  • DJ Skyline
    DJ! ő...ha valaki DJ az nem egyenlő azzal,hogy tinidiszkókban lép fel,esetleg hogy diszkóba jár! ugyanis vannak hip-hop,breakbeat,drum & bass és még lehetne sorolni,hogy milyen DJ-k! sőt még asszem a Linkin Park vagy nem tudom már mi klippekben is lehetett látni egy DJ-t hátul megbújva! régen DJ akartam lenni,de nem szerepelt a terveim között a tinidiszkózás! ennyi,ma már csak egy nick név
  • t0mmy #2348
    ez nem kifejezetten a diszkó hatása. én amikor olyan 14 lehettem akkor jártam "e"-be :P:S Persze nem cajozni cask azért mert trendi volt :S de nem is a zene miatt!!! HÚ DE ROHADT ÉGŐ IGY UTÓLAG... :D Na mindegy!
    Az hogy valaki milyen csapodár az jellem függő és emellett pluszban jönnek a behatások! de szerintem ha valakinek ez nincs benne a jellemében akkor nem jön elő egy diszkó hatására, ahogy én sem megyek már az "e"-be hanem házibulik, koncertek stb és lassan 3 éve van barátnőm és nincs félrekacsintgatás!
  • Hajnalcat
    DJ? Akkor a neved honnan ered?
  • Hajnalcat
    Ezt saját tapasztalatból írtam. Eddig csak olyan diszkós lánnyal találkoztam, aki hogy úgymond...hát nem volt valami hűséges.
  • DJ Skyline
    még szerencse,hogy nem járok diszkóba! :)
  • t0mmy #2344
    a lányok azok lányok!!! nem leszel kevesebb mert rock zenét hallgatsz mint egy olyan lány aki rózsaszinbe öltözik és ugrabugrás a tiesztóra!! :P
    az igényesség és a hűség nem a zenei stilusod függvénye! legalábbis ramélem!!!
  • Hajnalcat
    Csak az első mondatomban személyeskedtem veled. Tudom, Te jó helyen keresgéltél. :) A többieknek üzentem a hozzászólásom másik felét.
  • Hajnalcat
    Még szerencse, hogy én nem követem. :D
    Se pénzéhes nem vagyok, se k*rva. Eddig csak egy barátom volt, és ahhoz mindvégig hűséges voltam eddig. De az más kérdés, hogy én rockker vagyok, és nem plázacica, vagy diszkóscsaj.
  • t0mmy #2341
    na azért ne pont velem személyeskedj :)
    ahogy olvastam én jobb helyen keresgéltem és jobb is volt a felfogásom!

• Hajnalcat
    Az a baj, hogy a legtöbb férfi rossz helyen keresgél. Ne egy diszkóban próbáljátok megtalálni a nagy Ő-t, hanem egy normális helyen. Ennyi.