3220
Szerintetek?
-
#2419 hát animált gif-et nem tudok bemutatni, de én meg tudod mit nem értek? Az miért jó, mikor a gyerek összekulcsulja a kezét és össze vissza bujtatja a fejét közötte. meg hogy a lába olyan nevetséges módon csuszik hol össze, hol szét. Meg hogy minek az a ostóba villágító fügyülő a szájába. :D igen, néhány technos szöszenésről beszélek. :D
Mindenkinek megvan az a mozdulata amivel kikapcsolódik, elszáll, révületbe esik. Ugyanez megvolt már az indiánoknál, benszülőt tőrzseknél is. Hát ez az egyik, a fej és hajrázás :) Arról nem is szólva mint ahogy lejebb valaki a pogónál megmagyarázta, ez egyfajta megnyilvánulás: "nesze nézzétek milyen szép hosszú hajam van gec" :D Mint ahogy a madarak mutogatják és rázzát a tollukat a másiknak :D
(Egyébként majdnem seggig érő hajam van, de e fejrázást én sem müvelem. Nem csak mert szemüveges vagyok és féltem, hanem mert egyszerüen nem élvezem. Inkább tipegek egyet lábacskáimon ide oda táncikálva, néha megrázva fejem, vállam, kezem :D Azt én ezzel élvezem a zenét, tömeget :D)
Egyébként hogyan jutottunk ide a topic címétől? -
Hajnalcat #2418 Én azt írtam, hogy sosem tetszettek, mint férfiak, a b*zik.
Jobban szeretem megkérdezni egy férfi eladótól, hogy áll rajtam egy ruha, mint egy nőitől. Ez természetes, hisz az ellenkező neműek mindig jobban meg tudják állapítani, hogy a másiknak mi, hogy áll. <---Félre ne értsétek már...
-
#2417 szerintem nincs baj a buzikkal mármint azzal hogy nem férfiasok... Sokkal jobban szeretek olyan boltban vásárolni ahol látom hogy a srác buzi mert nyugodtan meg merem tőle kérdezni hogy ez meg az hogy áll rajtam mint egy egy eladónőtől... -
Hajnalcat #2416 Én is azt hittem elöszőr, hogy lányok. Komolyan, mikor azt mondták rá, hogy rockegyüttes, akkor azt hittem, hogy rögtön hülyét kapok.Nem gondoltam volna soha, hogy idáig fog süllyedni a rockélet...
Más, nem értem, hogy a mai fiatal lányok mit eszenk egy b*zin, már nem azért, de nekem örök életben a férfias férfik tetszettek, és nem az ilyen nyáladzások. -
#2415 azért több a lány mint a fiú, mert ma már nem az akela a rock hanem a tokio hotel és szépek meg EMOBOYok a srácok akiket én lánynek hittem...
feminim köcsögök vonyítják hogy de kemény vagyok és nagyon tetszika lányoknak mert hogy milyen cuki! pfajj hányingerem van -
Hajnalcat #2414 Igen, sajnos manapság egyre fiatalabbak a rockkoncertre járók és rengeteg ember csak divatból jár oda. Elég elszomorító. :((
Régebben, mikor még én is szinte minden héten jártam, más volt a helyzet...Szinte csak pasik voltak, és azok is normális, vad rockkerek. És ezer százalékkal jobban éreztem akkor magam közöttük, mint most, mikor lassan már több lesz a lány, mint a fiú. Akkoriban tökre jól elvoltunk egymással, most meg ha valamelyikhez hozzászólok valamit, csak úgy haverilag, akkor már meglepődik, hogy miért álltam szóba vele. :S Régebben a pogózás is vadabb volt, de most már olyan gyenge, hogy mikor utoljára voltam Junkies koncerten, akkor szétröhögtem a belem pogózás közben. Régebben az egész Dunántúlt körbejártuk a haverokkal (akik most már 28 évesek kb.) egy jó Junkies koncertért (igen, akkor még nem volt divat a Junkies!) A mai fiataloknak tényleg fogalmuk sincs a rockról. Lakik az utcánkban egy csaj, tipikus 14 éves. Legutóbbi Junkies koncerten még ott rázta a fejét és játszotta a kemény lányt, fel volt öltözve tiszta feketébe és jaj, de menő volt, most meg mikor elmegyek a házuk előtt, akkor mindig diszkó zenét hallgat. Akkoriban egy helyi rockegyüttes (ismerem őket személyesen)énekesének barátnője volt, most meg egy divatmajomé, aki sportkocsival jár, gazdag anyuci, apuci szeme fénye. Ennyit erről... -
Kanál #2413 en meg azt nem ertem hogy miert razzak a fejuket, az miert jo? :D
haverom spyt tanul(!), es webkemen bemutatta tudasat, elso 1 perc egy eros wilting, utana nem tudtam felallni a rohogestol, ubergaz hogy ez a trendaj :C -
skristof #2412 a pogo alapvető lényeg az (volt), h megmutassák az emberek férfiasságukat. talán vmi olyan lehet mint az állatoknál a párzási időszakban a hímek közötti versengés/harcolás. manapság persze az megy amit te is írsz, mert divat lett a rock, főleg a fiatalabb korosztályban, akik nem tudják hol a helyük, ami a korukkal együtt járna. -
#2411 Én is szeretem a focit....
Azért a diszkóról annyi, hogy nagyos sok diszkóst ismerek (lány/fiú) és azok mind azért járnak ilyen helyekre első sorban hogy ismerkedjenek... (meg persze tuc-tuc miatt is) szal ha mindenki mélyen magába néz akkor szerintem mindenki elismerheti, hogy nme csak a music miatt jár a Bankba, E-be meg a többi trendi helyre...
És hát szerintem se diszkóban lehet megtalálni az igazit de hogy hol azt már nem tom.
A drogra meg nemet kell mondani és kész!
(fú de okos vagyos és most jól megaszondtam mindent) :D -
#2410 hol? - ha megkérdezhetem -
#2409 én nem szeretem a focit,se nézni túlzottan,se játszani...[nem egy sport ember] -
Hajnalcat #2408 Király!
Én meg a sima focit szeretem, de azt nagyon. Mindig kimegyek, ha tehetem, bajnoki meccsre a stadionba. Meg azonkívül mindeféle sportot szívesen megnézek, főleg labdajátékokat.
(OFF: Most úgy ledobtam egy kést az ablakból, hogy simán beleállt a földbe. Még pördült is egyet-kettőt. Bocsánat, de ezt le kellett írnom.) -
#2407 haverom is amerikai focizik,Leányfalun! :D -
#2406 Nagy!:D
Amerikai focizom, szóval nem vagyok pici:D -
Hajnalcat #2405 Mé' mekkora darab vagy Te, hogy fellöktél párat?
-
#2404 akkor én eddig a rosszabb fajtát láttam csak:D
egyszer beálltam én is:D engem akartak ledönteni! ne msikerült. De mondjuk ugy belémrúgtak egy acélbetétessel. Ezért fel is löktem párat:D
na mind1
-
Hajnalcat #2403 Feszültséglevezetés.
Amúgy ha hallgatsz egy kis rockkot, akkor megérzed a varázsát.
Tudom, nem látszom egy vad nőszemélynek, de azért néha bennem is dúlnak bizonyos feszültségek, néha kiordítanám magamból, de ha ott a koncert, akkor kihasználom a lehetőséget. Persze azért kell hozzá egy kis ital is, amitől oda merek menni bátran. Félre ne értsd, nem vagyok agresszív jellem, épp ellenkezőleg, elég szelíd vagyok, amíg fel nem húznak, igaz, sz4bolcs? :D -
Phat Smoker #2402 "..De nem szoktam elesős fajta lenni.." ez jó :DD -
#2401 és mi a jó ebben,hogy dodzsemeztek?:D -
Hajnalcat #2400 Úgymond, ahogy Te írtad, kiadják magukból a gőzt, azért pogóznak.
Azért írnék pár dolgot a pogóról, mert látom, rosszul látod a dolgot. :D
Nem összerugdossák egymást! Csak lökdösik egymást, nekimennek egymásnak, de nem durván, csak olyan haveri módon, hogy senkinek se fájjon. Meg van a megfelelő védekezési állás, amit fel szoktam venni, hogy a melleimet ne üssék meg véletlenül, és a többieknek is van védekezési állása. Vigyázunk egymásra, hogy ne legyen senkinek sem komolyabb baja. Ha pl. valaki véletlenül elesik, azt rögtön felsegítjük. Ez alap dolog! Úgymond természetes. Én is néhányszor elestem, és mindig rögtön felsegítettek. De nem szoktam elesős fajta lenni, szóval elég jól birom általában. :D És sohasem volt még komolyabb sérülésem, néha ráléptek a lábamra, de ez szerintem diszkós táncikálásnál is szokott lenni. -
#2399 Mi a jó a pogóba?
Én mindig azt látom, hogy sok ember összevissza rugdossa egymást és 10 könnyebb ember megpróbál földönteni egy 200 kilós mammutott:D
Szóval értelme mi?:D
-
#2398 a discos dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy az emberek azért járnak discoba, hogy kiadják magukból a gőzt. Emberfüggő az, hogy ki hogyan ereszti ki. Vannak a gyökér fajták és vannak a normális. Én szerencsére (remélem) a norm. közé tartozom.
Tegnap előtt voltam discoba. Kötekedő emberekkel term. összefutottunk. pl. meglöktem egy kb. 50 kilós gyereket, nem lehetet több 16-nál. Odafordul és elkezd magyarázni. Lerendeztem beszélgetéssel. Másik! Sok külföldi emberke is volt, egy angol társasággal össze is haverkodtunk. Furcsa mód normálisabbak voltak mint a magyarok:S
Visszatérve. A disco előtt többször próbáltak adni nekünk drogot... másik szép dolog.
Szóva lösszegezve a disco jó dolog, csak tudni kell kezelni az ott lévő balhésabb embereket. -
#2397 nincs kivel,nincs hova...mondjuk akiket ismerek,és haverok (3 ember),azok közül egyik dolgozik,néha hétvégén is,a többi kettő meg nem valami "mikor megyünk már bulizni" típus...meg már én sem -
#2396 miért nem? -
Hajnalcat #2395 Igen, persze. -
Hajnalcat #2394 Egyre öregebb lesz az ember, annál lustább is lesz. Mondjuk én még mindig szívesen elmegyek bármilyen rockbuliba simán és ott pogózok. Ki, hogyan reagál az öregedés első jeleire, az változó. :D -
#2393 és mi van ha csak a másnapi orvosvizsgára készült???
bizonyíték nélkül ne ítélj -
#2392 nemvoltam még.. ilyen helyeket nem nagyon díjazom... :) -
Hajnalcat #2391 Voltam ám egyszer-kétszer régebben én is, de csak osztálykiránduláson. Meg egyszer Vonyarcon a Magyar Tengerben. De akkor még kb. 14 éves voltam. Csak kíváncsiságból mentem el, és mikor bementem a női WC-be, akkor láttam egy injekciós tűt a WC kagyló mellett. Na, erről ennyit...Ááá, nem járnak oda drogosok, ááá, nem... -
#2390 én házibulikban voltam eddig,de 3 éve sehol nem voltam! :|
[befásult] -
#2389 én egyszer voltam :) -
#2388 szerintem ilyen negativ dolgokban nem szabad másokra hallgatni ki kell probáálni azért.. persze ha nem teljesen ellentétes az értékrendeddel.
-
Hajnalcat #2387 Én is tudok diszkó nélkül élni, bár néha elvonási tüneteim jelentkeznek a hiányától. :D De ezen a letámadós dolgon még mindig ki vagyok akadva. -
#2386 azért egyszer el kell menni egy dizszibe az életben... persze nem olyanba amitől itt óvnak hanem olyan helyre aminek a nevében valami CLUB elnevezés van az már annyira rossz nem lehet :) -
#2385 voltál már diszkouban? én még soha,és nem is vágyok oda! :| -
#2384 tanicccsss mester! -
#2383 velem van az erő... -
#2382 jajj hogy bírod? :S:D:D:D:D -
#2381 mondom, nekem is mondták :D
óvakodj amíg lehet :D én is tudok diszkó nélkül élni.. -
Hajnalcat #2380 Erről a letámadós dologról még nem hallottam. Tényleg így van?Akkor jobb is, ha nem járok diszkóba, még a végén letámadnának. :D