Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez olyan mint a nagypapa haborus tortenetei - minel kesobb annal tobb volt a nemet es annal hosebbek a partizanok 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
nem ugrándozunk a pocakon mert rossz esetben viszontlátom a vacsoráját az illetõnek 😄😄😄
meg is volt mára a bringázás, 15 km-t szoktam naponta
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Hát ja,az már egy mai mese lett volna Csipkerózsáról...de még nem szerepelt benn e a klónozás
Ramadamammy rapidrandi
egyébként meg fogtok egy tollat és bekockázzátok magatokat... mi már csináltunk ilyet 😄
tudod, egy igazi kockának a hasa is kocka! <#nevetes1>#nevetes1>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ramadamammy rapidrandi
anno en is gyurtam de valahogy semmi eredmeny es nem volt motivaciom. de viszont volt ido amikor futottam (mostanaban azt mondjak ra hogy joging). eloszor en is ugy keztem hogy bevagodjak egy csajnal, de nem jott be de viszont a kocogas mardt es neha voltak mas optimistak a falunkban akik csatlakoztak hozzam (neha kijottek a konditerembol es jottek velem futni). mindenesetre az eredmeny az megvolt - lement a kis pocim (teljesen fasza gyerek lettem), izmos lett a labam es eleg jo volt a kitartasom 😊 na meg pesze jobban ment a csajozas.
visszaemlekezes berekesztve
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
de hagyjuk ezt szerintem, mert mindjárt jön zakika, hogy nem kell offolni 😊
de ez jó volt 😄
még gyúrnom kell hogy olyan megvédõs legyen 😊, de már rajta vagyok az ügyön 😊