3220
Szerintetek?
-
React #2459 Eleve ezen a témán nem tudom mit lehet ennyit rágódni... van egy húsz fölötti srác, meg egy 14-15 akár 16 éves lány, nincsenek egy szinten -ez evidens-...beteszi, kihúzza, tovább áll: ennyi :D
és persze vannak kivételek, hurrá :D -
#2458 Szeretsz mindent félreérteni, ahogy látom. -
#2457 bocsi a hibákért de nem vagyok full józan...de a lényeg remélem érthető...
-
#2456 és erősen kétlem hogy te Hajnalcat meg Gabcsimanó ilyenkor 15-16 évesen fogjátok magatokat odakötözni valakihez akiről azt hozszitikek hogy szerelmesek vagytok belé...
-
#2455 ez teljesen személyfüggő --- mondtam annó...
DE körülnézve környezetemen és olvasva titeket ez KOR FÜGGŐ...
-
#2454 talán a csaj már abban a korban eszesebb mint mondjuk 2 évvel ezelőtt(topik cím alapján),de kitudja...nekem soknak tűnik az a 8 év különbség -
#2453 mé mimásra?
-
#2452 de mind1 a kor szerintem,mert lehet akár az is,hogy egy 25 éves fiú,és egy 17 éves lány...vagy egy 35 éves férfi a 25 éves nőtől,vagy Tatter a 20 éves lányoktól:D
mondjuk vegyük a 25 és 17 esetét...ott is fenn áll a veszély a csak hancúr,és szevasz dologra? -
Hajnalcat #2451 :D Hát igen, tudnék mesélni pár k*rvás történetet...hogy mikor, kivel voltak épp a Junkies tagjai koncert előtt és után, de inkább nem teregetem ki az ügyeiket. -
#2450 Lehet, hogy nem annak indultak, de mindkét banda teljesen elkurvult, mint ahogy sok más is ( blümchen rulz :D). Pontosan, pontatlanul 22. -
Hajnalcat #2449 1998-ban még nem volt az. Akkor ez a két ismertebb együttes volt, Junkies és Tankcsapda. És mostanra már mindkettő lejebb vitte, mert divattá váltak. Ha '98-ban eljöttél volna egy Junkies koncertre, akkor azt hiszem, hogy kiakadtak volna a szemgolyóid. Hány éves is vagy pontosan? -
#2448 jó helyre kell járni, nem junkies koncertre. lol. mindig is szánalmas zenének tartottam :)
a legdurvább kb 4-5 éve volt, amikor is egy keményebb barackca - mig 29 koncerten 10-12 évesek jöttek be pogózni, ott topogtak láb alatt :o
-
Kanál #2447 aha azt nekem se sikerult felfogni, meg ugye a fenyrudak amit razni kell mint a hulyenek :D -
#2446 nem nem ismerem. csak hallottam róla. Ismerösöm barátnőjévek kezdett el szórakozni, de szerencséjére akkor elsőre felfogta hogy jó lenne lekopnia. Szegény Ági utána már csak a jegyek miatt sírhatott. -
Hajnalcat #2445 Akkor látom ismered a fickót. Gondolj bele, hogy nekem ő volt az ofőm 4 évig, és hát csak annyit mondok, hogy a barátom egyszer majdnem neki ment...akkor sokat elárultam. Privátban nevet is írok. -
#2444 már legalábbis ha tényleg ugyanarról a fószerről van szó -
#2443 Hjaj a 'Ganzos kecske'? hallottunk róla.. meg akartuk párszor látogatni. Ha már se az igazgatóság se a rendörség de még a szülők se látták el a baját.. -
#2442 Meghívlak egy macisajtra ha beszólsz neki -
Hajnalcat #2441 Öszzefoglalva, vannak még szemét fickók, már bocs...és sajnos egyre többen lesznek, a lányok, meg egyre fiatalabban kezdik űzni az ipart. :/ Hová süllyed a világ? -
React #2440 hát igen, a slussz poén, hogy emellett házas, és anyumat napjába alázza meg, és egy speciális helyzet miatt, ami már végképp nem tartozik a témához, képtelen elválni anyum... -úgyhogy Tomi, nemhogy törődni, köszönni is nehezemre esik neki- -
Hajnalcat #2439 Csak a fickónak nem volt elég az a csaj, akit megkaphatott simán, még olyanok is kellettek neki, akik nem voltak híve az ilyen dolgoknak. Úgymond telhetetlen volt a fószer. Ja, amúgy Kmarha, Te egerszegi vagy, a Ganzba tanított a fickó. -
Hajnalcat #2438 Akkor jó kis életed lehet egy ilyen fiatal csaj mellett... Hiszen annyi idős, mint Te. Akár barátnők is lehetnétek, de ha belegondol az ember, hogy apukáddal lefekszik...hát én is ferde szemmel néznék a csajra. -
#2437 hát figy mindenki a maga sorsa kovácsa
kinek a pap kinek a papné
ki mint vet ugy arat
ki mint veti ágyát ugy alussza álmát -
Hajnalcat #2436 Némelyik ott sem ellenkezett. Gondolhatod, a jobb jegyért mindent... -
#2435 törödj szerintem apuddal nem tudhatod hogy meddig teheted...:S -
React #2434 Igen, csak nem egyedül van...
Én személyszerint ezt szánalmasnak tartom! Még akkor is annak tartanám ha egyedül lenne... bár igazából már jó pár éve nem érdekel mit csinál, nem is beszélünk! -
#2433 nem baj az de legalább addig jó :P:D -
#2432 jó,de gondolom Tatternek havonta van új nője,szóval gondolom nála a szerelem addig tart,amíg meg nem tatterolja!:D
-
#2431 Engem egyeltalán nem érdekel ilyen korkülönbség is. Csak hát Tatter nem szerelmes hanem kurvapecér :D
50 és 23. Ki tudja mire nem képes a szerelem. (ideális esetben persze, a világ nem mindig ilyen kis rózsaszín :D)
Egyébbként meg ahogy Tomi mondta, 50 évesen egyedül én is inkább a 20onkák felé fogok kaccsintani, hátha megnyerem valamelyiket, és nem csak a pénzem segítségével. :D Aztán meg leszarom ki mit gondol :P -
#2430 hát nem tom de ha én 50 leszek és nem lesz társam biztos vagyok benne hogy nem az 40-50 éves korosztályból keresek parnert, főleg ha meg is tehetem hogy ne onnan! -
React #2429 Ő 50, a csaj 23... képzelheted! -
#2428 mesélj -
React #2427 én meg az apámról tudnék mesélni... -
#2426 biztos úszik a pénzben Tatter...hány éves lehet vajon,tuti több mint 50! -
#2425 de ezen a képen a kislány nem ellenkezik! -
Hajnalcat #2424 Pfújjj! Az ilyen pasiktól hányingerem van. Ismertem pár ilyet régebben, az egyik az ofőnk volt...Inkább nem mesélem el, hogy mit csinált a lányokkal. -
#2423 szerintem jelenesetben az öreg igazán jól csinálja... Lehet hogy pénzért veszi a lányokat de mégis olyan lányokat zsebel be ami neki tetszik!
kölscönös örömszerzés ezt igy nevezik nem?! :) -
#2422 ez az ürge egy igazi dzsigoló. láttam már róla vagy husz fényképet, mindegyiken más-más fiatal szépséggel.
De még nem sikerült semmit sem rábizonyítani :))))) -
#2421 Tatter gerjed a kis miniszoknyás lányokra! :| -
#2420 na ki mit akar?? :P