Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
éretlennek éretlen,ebben egyetérthetünk.kb. 16-17 éves korban lehet már esetleg vmi változást észlelni (agyban)
Ramadamammy rapidrandi
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ramadamammy rapidrandi
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
hajtottam rá de CSAK azért mert nem tudtam hány éves, nem akartam tole semmit, foleg miután megtudtam hogy milyen fiatal! Csak az abaj hogy már idosebbnek néznek ki a lányok a koruknál és õ szerencsére értelmes is!
Szóval szerencsére jól megvagyunk!
Amugy meg nem ellenzem amikor a nagy kanok megdugják azokat akiket meg lehet!
Ez két emberes dolog sõt mégtöbb! Mert a kislánynak még ott vannak a szülei is akik azért még ilyen korban valamicskét tudnak hatni a kislányra!! Szóval ha ilyen akadályok mellett valakit meg lehet dönteni akkor csak rajta!! Nem a strigula miatt hanem mégiscask egy jó élmény! Jobb esetben még az elsõ is te leszel ami viszont ma már ritka.. :S😄
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Üres lények...
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
És Nem naggyon láttam ellenpéldát még amivel meg lehetne cáfolni a hozzászólást.
Az még elmegy hogy egy 18-19 éves lány 22-25 éves pasival jár (sõt így jó)
De akár elhiszed akár nem, kurv@ nagy különbség van egy 15-16 és egy 18-19 éves lány érzelem világa között.
Öszintén Sajnálom azt a 22-25 éves embert aki egy szinten van egy 15-16 éves lánnyal... Ha az érzelmeket nézzük.
Mert ha külsõre tekintünk iggen nehéz manapság egy lányról megálapítani hogy most egyetemista vagy csak egy kis vihogós tizedikes...
de amíg a helyzetben nem te vagy addig honnan tudod mit akarhat?😛
Ez lehetne a topik záró szava.
Ezt már nem lehet másképp megfogalmazni.
Négy órával az egyedüli témához tartozó hozzászólás után egyedül én alkotok véleményt errõl a különösen jól megfogalmazott hozzászóláshoz?????
Nyissatok egy <#heureka>#heureka>horgász topikot ha ennyire tetszik a téma!
24 literes asszem... 2 pirossapkás aranyhal, egy csiga, két kis algaevõ harcsa 😛 ennyi 😄
Kapjam be?Tegnapig azt hittem fiú vagy egyébként 😄
Milyen halak vannak még?Hány literes?
Ramadamammy rapidrandi
akváriumom most van 😛 benga állat aranyhalak 😊 akkora az egyik mint a tenyerem.. sõt.
Pedig olyan szelidnek és barátságosnak tünsz 😄
Akváriumod se volt?
Ramadamammy rapidrandi
nem,csak poén,de talán volt is egy ilyen film,ahol igy pecáztak...drágább volt a pecabot
Ramadamammy rapidrandi
és halál komolyan kipottyannak a halak? és csak hálóval kell megfogni õket?😄 kiskoromban sokat horgásztam Balcsinál... általában damilt kötöttünk egy botra, mert ugye kicsilánynak jó azis... egyszer fogtam egy snecit 😄 Zsuzsinak neveztem el, de 2 napig bírta a vödörben...
mi is kézigránáttal szoktunk pecázni...bedobjuk és repülnek ki a halak!Másik módszer az akna,csak azt rákokra szoktuk alkalmazni,mivel a halak nem mennek lépre!
Ramadamammy rapidrandi
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség