3220
Szerintetek?
-
#2499 lehetséges :) -
#2498 -
#2497 "nem mindenki kurva vanna köztük ribancok is"
IDÉZTEM -
#2496 ehhe...nem mondtam ilyet... -
Hajnalcat #2495 Akkor valahol hasonlítok rád... :D
Na, látjátok, fiúk, vannak még hűséges lányok az életben és nem mindenki k*rva! -
#2494 így alakult sajnos,egyszer tán lesz jobb valamikor -
#2493 ugyeeeee... egy év híján énis... -
gergelyanevem #2492 hát az baj,
én nem adom fel könnyen, 18 év után is még hiszek benne hogy lesz értelme az életemnek, valakinek az oldalán -
#2491 ezaz :D végre!!!! :D van fiúba is tündérmese :D -
#2490 -
#2489 én már nem hiszek semmiben,sajnos sok olyan dolog történt,ami után már nincs miben hinni -
#2488 mint minden lánynak! -
gergelyanevem #2487 pedig hasonlóképpen gondolkodom én is...
lehet hogy ez hiba, de ki fog derülni, előbb-utóbb -
#2486 legalább te megértesz ugye? :D neked is tündémese? :P -
#2485 már várjuk ...rajta ,rajta ! :)) -
#2484 hát egyszerre több? :D nem tervezek én előre.. jön egy, ha bejön ez amit mondtam akkor be, ha nem nem... -
#2483 majd kiderül,de szerintem ne ez a "csak egy férfi..." legyen az elképzelés...persze lehet,csak...a mai világban eléggé lehetetlen,hogy találok valakit,megtetszik,és vele élem le az életem... -
#2482 meglássuk, meglássuk!... majd beszúrom ide az esküvői meghívómat nektek -
#2481 nem jó! lehet 3 hét múlva szakítani fogsz a nagy Ő-vel,és akkor ennyi volt a "csak egy férfi lesz az életemben" elgondolás! :| -
#2480 jól -
#2479 de nem is a kérdésre válaszoltál! :) -
#2478 ne de ez nem egyenlő a tündérmesével, hogy ülök csak a palotában és lógatom a hajam az ablakból kifelé :D -
#2477 nem is kell elkurvulni...te abban hiszel,hogy majd jön valaki,akivel leéled az életed nem? hogy azzal majd klaffol miden! jól gondolom-e? -
#2476 türelmes típus vagyok, és akkorsenem fogok elkurvulni :D
de nem is igazán a tündérmese amiben én hiszek... -
#2475 neharagudj de ez kicsit tündérmese,és a herceg fehérlovon amire te gondolsz most!
várod a nagy őt,aki majd eljő,és vele leéled az életed! lehet megvalósul,de ha a mai dolgokat nézzük,nem sok esély van rá...igen,az esély megvan,de sajna nem tündérmesében élünk! :) -
#2474 a-a.. első férfi, és egyben utolsó is...
angyal nem lehetek :D kizárt
de ha már én odáig eljutottam, akkor jól meg fogom gondolni mit csinálok.. erre tanítanak kiskorom óta.. bár néha belebuktam hibába, de az se férfiakkal kapcsolatba volt...
meg tudod, van olyan valaki is aki "vak" és nem akarja tudomásul venni a szándékát egy fiúnak pölö... mondván amiről "nem tudok" az nem fáj...
inkább fájjon mintohgy belemenjek egy olyan kapcsolatba mint a maiak többsége..
szerintem :D -
#2473 mármint egy ember akivel összeházasodsz? lehet,de ezt így ne nagyon jelentsd ki egyenlőre!:)
lehet te nem vagy az a fajta,de kitudja milyen lesz a párod...lehetsz egy angyal,de ha neki nem pálya a dolog,akkor hiába a jóság,szeretet,miegymás a részedről...de ez majd kiderül ha eljutsz addig -
#2472 azért vannak még páran hidd el... és tekintve hogy úgy érzem magam, hogy nekem egy ember lesz az életemben, és nekem nem kellenek az úgymond "kalandok" ezért majd meglátjuk...
de meg alapjáraton, aki meglátott azt mondja hogy tipikusan nem vagyok ez a fajta és ez mind ha beszélek és ha csak rámnéznek látszik állítólag.. -
#2471 azok az idők elmúltak már szerintem! ma már csoda ha nem válással végződik egy házasság! -
#2470 pedig lehet nagyot néznél, ha ismernél :D ugyanazon az úton vagyok mint anyám, önkéntelenül... első és máig az utolsó férfi akivel volt az apu... és 18 évesen jöttek össze... erre még simán nagy esélyem van :) -
Hajnalcat #2469 Choppert imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg az ilyen fémcsodákat.
Hooligans-ot már kezdettől fogva lenéztem. Nem voltak valami nagy szám sosem, túl beképzeltek, és pénzéhesek, ráadásul béna számaik voltak mindigis. Megaszart meg nem nézek, szóval fogalmam sincs, kiről írsz.
"Röhely az ország zenei kultúrája." <---- Ebben egyetértünk. Bár ne lenne igazunk!
-
Hajnalcat #2468 Én meg Aerosmith-et, Billy Idolt és Alice Coopert hallgattam gyerekkoromban. Meg ott volt a Metallica-tól a Enter Sandman, az még nagy kedvencem volt már akkor is. Aztán bejött a Guns meg a Nirvana, és most meg már megkomolyodtam egy kicsit, lágyabb stílusra váltottam, a képtáramba meg is lehet tekinteni a felhozatalt. Én most ezt szeretem, mert ez nyugtat meg és kész, de pl. sosem hallgatnék Tokio Hotelt, vagy ilyen óvodás sz*rokat, nem venne rá senki, az biztos.
Iron Maident, Motörheadet sosem szerettem. Azok nem voltak nekem valóak. -
#2467 az egésszel az a baj hogy ebből látszik hogy mi motivál egy zenekart... TCS és Junkies tipikusan pénz zenekar, mert ahogy változni kezdett a rajongótábor úgy kezdtek ők is tunyulni, nyáladzani...
szerintem ennek "hitvallásnak" kéne lennie vagy valami ilyesmi... ha én a choppereket szeretem nem fogok speedmotorra ülni mert az a divat!
ott van pl a huligensz is: amég nem ismerték őket egész aranyos kis csapat volt, most hogy mára "befutottak" nyámnyila marhák lettek! erre képes a pénz!
de nem kell messzebb menni: megasztár: ott volt az a Kontor Tamás is meg kell hagyni MEGASZAR volt a srác, de a célközönség a 13-14 éves lányok műsoronként szerintem elsms-eztek egy feltöltőkártyát a srácra mert hű de milen különleges meg de édes meg hű de mácsó... Röhely az ország zenei kultúrája és nem is lehet jobb még ilyen a célközönség! tokiohotelen nőnek fel meg brazil sorozatokon!
-
#2466 a nevemmel ellentétben én rock zenén nevelkedtem úgy 10-12 évesen!:D
Iron Maidenre,meg Motörheadre emlékszem,amiket hallgattam...aztán valamilyen oknál fogva jobban tetszett az elektronikus zene...de ha most rockot akarnék hallgatni,akkor biztos a régebbieket hallgatnám,maiak nem tetszenek... -
Hajnalcat #2465 A Tankcsapda tényleg szánalmas lett...A fickó lassan 50 évesen is azt énekelgeti, hogy jaj, de menő vagyok, minden csajt megd*gok, és sok pénzem van, jaj, de jól érzem magam, enyém az összes lány, gyere szexeljünk bébi stb...
A Junkiesnál csak a rajongótáboruk lányosodott el. Ezért nem is járok már Junkies koncertre. 1998-2002-ig voltam, és kész, utána már kezdett nyálosodni a dolog. -
#2464 jajj de szép lett :D :P -
#2463 szerintem maguk az együttesek kurvltak el legjobb példa erre tényleg a dzsákíz megy a tankcsapda... szánalmasak
"gyereülljmellémmeghallgatlak"
RÖHELY
-
Hajnalcat #2462 Mesélek neked valamit. Én 17 évesen kötöztem oda magam az első szerelmemhez, és azóta is vele vagyok. Semmi megcsalás, egy pasiváltás sem volt. Úgymond lenni hűséges típus. -
Hajnalcat #2461 Oh, igen, az a kedvenc hobbym. Nem tudtad?
Tudom, hogy mit értettél igazából. Azt, hogy mostanra már sokkal több csaj jár ezekre a koncertekre, mint férfi. De az nem azt jelenti, hogy mind k*rvák is...
-
#2460 a kivételt hogy állapítod meg ? vízpróba ? :D ha túléli akkor boszorkány?