3220
Szerintetek?
-
#2539 egyébként nagyon jó kis topik volt ez anno, kezd átmenni saját fórumok sztájlba
de lehet csak a pia beszél belőlem :c -
#2538 van rá hidd el
a probléma az, hogy az ilyen srácok általában rossz kezekbe kerülnek, és a rossz tapasztalatok miatt megváltoznak :c -
#2537 belül - kívül :) -
Hajnalcat #2536 Gondolom, megnézted a fényképemet, és tippeltél. Mindenki 16-17 évesnek néz. Már annyira megszokott, hogy nem is lepődök meg rajta.Egy előnye van, hogy lassabban látszik majd, ha öregszem. -
#2535 szerintem ez csak természetes -
#2534 bocs nem gondoltam volna hogy ennyi vagy ... -
#2533 most nem is akarahatnál hisz még te is gyerek vagy jóformán... -
ugot2know #2532 a partner a lényeg? -
#2531 neked az jó ? -
ugot2know #2530 10 mp szex?:D -
#2529 látod ,kezdesz úgy gondolkodni ,mint 1 férfi ...:))) -
ugot2know #2528 hát igen,mert nem értem hogy kapcsolódik ez most hozzám -
Hajnalcat #2527 :) Akkor mond meg neki, hogy nagyon tetszik. És lehetne majd egyszer több is barátságból, főleg, hogy ő is egerszegi, de néma gyereknek az anyja sem érti a szavát... -
ugot2know #2526 ike -
Hajnalcat #2525 Naaaaaaaaa! Már Te is hallgatsz? -
Hajnalcat #2524 Ismered tán? -
ugot2know #2523 np,a hülye én vok :D -
Hajnalcat #2522 Attól még hogy van barátom, ugyanúgy szóba állhatna velem... -
Hajnalcat #2521 ???? Ezt meg hogy érted? Vagy én nem értem a férfiakat, vagy túl h*lye vagyok. -
ugot2know #2520 kinyirtad,igy csak hallgat -
#2519 nem szokásom a neten csajozni,kinőttem már abból a korszakból! :) -
Hajnalcat #2518 Akkor megnyugodtam. :)
Tudod, megismertem egy gyereket már itt a fórumon, és amíg nem tudta, hogy van barátom, addig kedves volt, mikor kiderült, akkor már szóba se állt velem többet.Ezért kételkedtem most is. -
#2517 igen! azért mert kiderült,hogy 25 vagy,az nem jelent semmit,dumálunk ugyanúgy! :) -
gergelyanevem #2516 :), értem, lennék a helyedben -
Hajnalcat #2515 Igen. Rosszul látom? -
Hajnalcat #2514 Nem tudok. Egyenlőre még gyereknek érzem magam itt fejben, ez van. Macival alszom, és teljesen gyerekes dolgokat művelek, majd talán 30 évesen felnövök végre. :D -
#2513 ezt miből szűrted le? :| abból,hogy 25 éves vagy,én meg 17-nek hittelek? -
Hajnalcat #2512 Most akkor már nem is állsz szóba velem? :( -
gergelyanevem #2511 most olvasom mit írtam...
nem tudsz megváltozni, vagy nem is akarsz? -
#2510 hát,akkor ezt benéztem...sebaj,de még mindíg fenn' áll a #2508-as mondandóm első fele! :) -
Hajnalcat #2509 25 éves vagyok -
#2508 első gyereknél mindenki fél,de erre van a kismama mamája,akit már nagymamának lehet majd hívni!:D tehát ő hozzá lehet fordulni segítségért,tanácsért meg minden!
emlékszem mikor én pici voltam,akkor a nagymamám mindíg átjött anyukámnak segíteni! de te még fiatal vagy,ráérsz ilyeneken gondolkozni! persze,hogy 17 (17 vagy,nem? ) évesen senki nem akar még gyereket! -
gergelyanevem #2507 és nem akarsz megváltozni? vagy nem is akarsz? -
Hajnalcat #2506 Szóval nekem csak az a dolgom, hogy csináljak gyereket, vagy mi? Mert a Te szemszögödből így látom...Hát nagyon tévedsz.
Először is egy gyerekneveléshez pénz kell, ami jelenleg nincs túl sok, legalábbis nekem. Másodszor, hidd el, nem értek a gyerekekhez, félek, hogy bénán csinálnám és valami baja esne. Tudod, mikor még apró és törékeny, akkor könyen valami baj érheti, és néha még magamra sem tudok vigyázni, mert még gyerek vagyok agyban, nem hogy még egy gyerekre külön...
-
#2505 Az ilyenek miatt fog kihalni ez a nyomorult ország... -
#2504 akkor nem leszel a felségem??:S :D -
React #2503 soha ne mondd, hogy soha :) -
#2502 mért? -
Hajnalcat #2501 "Én pl abban se vagyok biztos, hogy valaha férjhez fogok menni!"
Én biztos, hogy sohasem fogok férjhez menni! És soha nem lesznek gyerekeim. -
React #2500 Hmmmm... egy ritka egyedi eset, ennyire ne bízzál ebben!
Attól meg, hogy valaki nem olyan szempont szerint él, hogy Ő lesz az első és utolsó férfi életemben, attól még nem kurva, se nem hűséges!
Én pl abban se vagyok biztos, hogy valaha férjhez fogok menni!