Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ebben a topikban nem rólam van szó, elkanyarodtunk a témától...
Szóval nem mindig jó, ha a csajjal együtt meg mindenhova a barátja is. Néha a lány is vágyik egy kis szabadságra. Ez nem mindjárt azt jelenti, hogy egybõl meg is akarja csalni a barátját, hisz ha hûséges típus, akkor ez szóba se jöhet. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Csak néha egy kis lélegzetvételhez akar jutni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ment a barátnõjével, barátnõivel. Meg volt még ott sok ember gondolom nem volt egyedül.
Extraboy: Én mindenhova csak úgy megyek. 😊
Az hogy valaki milyen csapodár az jellem függõ és emellett pluszban jönnek a behatások! de szerintem ha valakinek ez nincs benne a jellemében akkor nem jön elõ egy diszkó hatására, ahogy én sem megyek már az "e"-be hanem házibulik, koncertek stb és lassan 3 éve van barátnõm és nincs félrekacsintgatás!
az igényesség és a hûség nem a zenei stilusod függvénye! legalábbis ramélem!!!
Se pénzéhes nem vagyok, se k*rva. Eddig csak egy barátom volt, és ahhoz mindvégig hûséges voltam eddig. De az más kérdés, hogy én rockker vagyok, és nem plázacica, vagy diszkóscsaj.
ahogy olvastam én jobb helyen keresgéltem és jobb is volt a felfogásom!
mert igy lesz egy 15 éves lány pénzéhes, egy 16 éves lány kurva, meg akármelyik diszkós csak azért mert épp követi a "divatot"...
ne vicceljünk már!
Gondolkozzatok!!
Engem nem érdekel ha a barátnõm megnéz mást (fiút, lányt) mert tudom hogy mint társ nem érdekli!
De nem ez a megoldás!
(szerintem)
kedvenc idézetem ezzel kapcsolatban: (itt most konkrétan a kreacionizmusról van szó)
"Nagyjából a következõ módszert használja: Elõveszi a Bibliát, és egy böszme nagy kalapácsot. Sorrol sorra elolvassa a Bibliát, és a böszme kalapáccsal addig csapkodja a valóságot, amíg nem passzol 😄"
Így mûködik kb. az a fanatikus hit, amit ott is mûvelnek.
Aki akar az talál akárki(k) és akármi(k) között összefüggést de nem hiábavaló néha egy kicsit elvontabban gondolkozni errõl a teljesen álltalámosnak mondható témáról...
Nem olyan ritkán szólnak be azért valami értelmeset. Bár már igensok kurvanagy fasságot olvastam ottan de gondolkodásra serkent és ezért szeretem...
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
5 évkorkülönbség ha valamelyik fél 18 alatt van akkor az kurvanagy akárki akármit mond, de ha egy 25 éves nõ jön össze egy 30 éves pasival akkor azt mondom hogy jobb is...