Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos, túlságosan is az. 😞
De ebben a topikban nem rólam van szó, elkanyarodtunk a témától...

sz4bolcs
szerintem is kulcsfontosságu a bizalom.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DJ Skyline
gondolom féltékeny,és szemmel akar tartani,hogy mikor mit csinálsz

Ezt mondjuk én sem értettem soha, hogy miért nem mehetek pl. el a barátnõimmel egyedül szórakozni? Miért kell mindig ott lennie a barátomnak? Mert néha azért rá férne az emberre egy kis kikapcsolódás a barátokkal, barátnõkkel és csak velük. Na, de ez egyéni probléma...
Szóval nem mindig jó, ha a csajjal együtt meg mindenhova a barátja is. Néha a lány is vágyik egy kis szabadságra. Ez nem mindjárt azt jelenti, hogy egybõl meg is akarja csalni a barátját, hisz ha hûséges típus, akkor ez szóba se jöhet. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Csak néha egy kis lélegzetvételhez akar jutni.

sz4bolcs
Én inkább építek erre egy kapcsoaltot. 😊

t0mmy
az hogy elengeded-e ha kell vagy nem... (nagyvonalakban) 😄

sz4bolcs
Mi szerinted a különbség a törõdés és ragaszkodás közt?

Igen, így utólag, egy jó kis fejmosás után (hajat mostam) 😄 , nekem is eszembe jutott, hogy vannak olyan együttesek is, amelyekben van DJ. Pl. ott vannak ezek a Nu-metál bandák, meg ott van a Nine Inch Nails. Szoktam én is hallgatni néha. Depeche Mode-ban is van pl. egy DJ. Enyhén diszkósra is sikeredett a legújabb albumuk, de az elsõ pár szám egész jó.

sz4bolcs
Ismerem a párom, ha bebizonyosodna, hogy mégsem, akkor tévedtem.

t0mmy
de avlamilyen szinten az de nem mindegy hogy hogy adod elõ magad mert a ragaszkodás könnyen taszításba csaphat át...

sz4bolcs
Nem hiszem, hogy egy kapcsolat alappillére a foggal-körömmel való ragaszkodás.

t0mmy
jeee rákkendroll! 😄 de amugy igazad van csak helyesbítenélek hogy amit írtál nem sajnálatos hanem igénytelenül szánalmas!

sz4bolcs
Engem nem zavar. 😊
Ment a barátnõjével, barátnõivel. Meg volt még ott sok ember gondolom nem volt egyedül.

Extraboy: Én mindenhova csak úgy megyek. 😊

Igazad van, nem feltétlen, de a legtöbb lány azért jár el diszkóba manapság, hogy ismerkedjen, és nem a zene miatt. Már nem lényeg nekik, hogy mit nyomat a DJ, hanem az a fontos, hogy hány pasit tudnak felszedni. Ez elég sajnálatos. Én pl. azért szoktam rockbulikba járni, mert imádom a zenét. És nem azért járok oda, hogy pasikat szedjek fel, hanem azért, hogy élvezzem a gitár, dob, ének hangját.

t0mmy
én pl soha nem mennék már diszkóba... de nem mondanám a barátnõnek és nem csinálnék hisztit belõle hogy ha õ el akarna menni... ezzel azt érem el ha én el akarok menni akkor én is mehetek ha neki nem lenne kedve! viszont ha hisztizek akkor cask azért is elmegy vita lesz belõle õ is én is szarul érzem magam és jóval nagyobb az esélye hogy félrelép mint ha egy szónélkül ment volna el!

Extraboy
Nem, de diszkoba alt. nem csak ugy szoktak menni az emberek... legalabbis amennyire en tudom, ha meg mar megy, akkor is csajaval/pasijaval.

t0mmy
jézusom ilyen hozzáállást... miért ha nem velem van valahol akkor rögtön baj van? Ha te elmész esetleg valahova nélküle ha máshova nem is de iskolába, munkába, akkor szerinted õ is húzza a száját??

Extraboy
Pontosan.

laca103
az hogy nem veled megy el a discoba...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

sz4bolcs
Az én barátnõm is el szokott menni discoba... mi ezzel a gond?

DJ Skyline
DJ! õ...ha valaki DJ az nem egyenlõ azzal,hogy tinidiszkókban lép fel,esetleg hogy diszkóba jár! ugyanis vannak hip-hop,breakbeat,drum & bass és még lehetne sorolni,hogy milyen DJ-k! sõt még asszem a Linkin Park vagy nem tudom már mi klippekben is lehetett látni egy DJ-t hátul megbújva! régen DJ akartam lenni,de nem szerepelt a terveim között a tinidiszkózás! ennyi,ma már csak egy nick név

t0mmy
ez nem kifejezetten a diszkó hatása. én amikor olyan 14 lehettem akkor jártam "e"-be 😛:S Persze nem cajozni cask azért mert trendi volt :S de nem is a zene miatt!!! HÚ DE ROHADT ÉGÕ IGY UTÓLAG... 😄 Na mindegy!
Az hogy valaki milyen csapodár az jellem függõ és emellett pluszban jönnek a behatások! de szerintem ha valakinek ez nincs benne a jellemében akkor nem jön elõ egy diszkó hatására, ahogy én sem megyek már az "e"-be hanem házibulik, koncertek stb és lassan 3 éve van barátnõm és nincs félrekacsintgatás!

DJ? Akkor a neved honnan ered?

Ezt saját tapasztalatból írtam. Eddig csak olyan diszkós lánnyal találkoztam, aki hogy úgymond...hát nem volt valami hûséges.

DJ Skyline
még szerencse,hogy nem járok diszkóba! 😊

t0mmy
a lányok azok lányok!!! nem leszel kevesebb mert rock zenét hallgatsz mint egy olyan lány aki rózsaszinbe öltözik és ugrabugrás a tiesztóra!! 😛
az igényesség és a hûség nem a zenei stilusod függvénye! legalábbis ramélem!!!

Csak az elsõ mondatomban személyeskedtem veled. Tudom, Te jó helyen keresgéltél. 😊 A többieknek üzentem a hozzászólásom másik felét.

Még szerencse, hogy én nem követem. 😄
Se pénzéhes nem vagyok, se k*rva. Eddig csak egy barátom volt, és ahhoz mindvégig hûséges voltam eddig. De az más kérdés, hogy én rockker vagyok, és nem plázacica, vagy diszkóscsaj.

t0mmy
na azért ne pont velem személyeskedj 😊
ahogy olvastam én jobb helyen keresgéltem és jobb is volt a felfogásom!

Az a baj, hogy a legtöbb férfi rossz helyen keresgél. Ne egy diszkóban próbáljátok megtalálni a nagy Õ-t, hanem egy normális helyen. Ennyi.

t0mmy
igen vagy legalább megismerni és nem rögtön "besorolni" õket...
mert igy lesz egy 15 éves lány pénzéhes, egy 16 éves lány kurva, meg akármelyik diszkós csak azért mert épp követi a "divatot"...
ne vicceljünk már!
Gondolkozzatok!!

sz4bolcs
Hát ez az.. ha ilyenek, meg olyanok, és sehogyse megfelelõek, akkor el kéne kezdeni megtanulni SZELIDÍTENI.

t0mmy
Szerintem a legtöbb embernek itt az fáj hogy egyedül vannak mert a lányok diszkósok meg pénzéhesek meg ribancok meg ilyenek meg olyanok! nem lehet hogy m agatokban kellene keresni a hibát?? nem hiszem hogy mindeki a felsoroltakba tartozna, amugy meg mindenkire könnyû ráragasztabni ezeket ha nem jön vele össze, fõleg ha meg sem mered probálni mert félsz vagy mert elkönyveled magadban hogy ilyen vagy olyan...

t0mmy
hagyjad ez arról szól hogy a fiuknak mindent de a lányoknak semmit, analógiája annak ha fiu ezer csajjal mácsó, de ha a csaj akkor ribanc...
Engem nem érdekel ha a barátnõm megnéz mást (fiút, lányt) mert tudom hogy mint társ nem érdekli!

Bocs, de ha van egy barátom, akkor nyugodtan megnézhetek attól még más pasit is, hisz nem vakságot, csak hûséget fogadtam. Most mi ebben a bûn?

t0mmy
ezzel nem igazán értek egyet... Fõleg nem az elverõs résszel... mi az hogy ketten megvertek valakit? mit bizonyitottatok vele? ha amugyis beszari volt akkor ettõl biztos keményebb gyerekk lett! de nem tudom te mit csinálnál mint kemény gyerek ha 2 másik kemény elkalapálna?! (sejtem hoználm másik kettõt..:S )
De nem ez a megoldás!

(szerintem)

Egyetértek. A málé csajokat én inkább, már bocs, látom, diszkós vagy, de én a plázacicáknál, vagy diszkós csajoknál értem. Legalábbis a 90%-uk olyan...Azért mennek diszkóba, hogy ott felcsípjenek egy idõsebb fazont, aztán rázzák neki a seggét, kiöltöznek, úgy, hogy fél mellük, fenekük kinn lóg, és még csodálkoznak, ha a pasi le akar velük feküdni. Aztán játszák a barátnõik elõtt, hogy de menõk, mert felcsíptek egy idõsebb fikcót, és persze elmesélik nekik, hogy így meg úgy csinálták az ágyban, persze fele se igaz belõle, mert a csaj még nem volt pasival, aztán mikor oda került volna ténylegesen a dolog, akkor meg el kezdett rinyálni és elfutott.

Én még nem láttam olyan férfit, pedig pár huszonévest ismerek. Inkább azt mondják rá, hogy ááá, még túl fiatal ehhez, aztán hagyják. Nem nagyon létezik olyan férfi, aki szerelmes lesz egy 14-15 éves lányba, az biztos.

sz4bolcs
Szerinted a képzelgés nem elég absztrakt? 😄

kedvenc idézetem ezzel kapcsolatban: (itt most konkrétan a kreacionizmusról van szó)
"Nagyjából a következõ módszert használja: Elõveszi a Bibliát, és egy böszme nagy kalapácsot. Sorrol sorra elolvassa a Bibliát, és a böszme kalapáccsal addig csapkodja a valóságot, amíg nem passzol 😄"

Így mûködik kb. az a fanatikus hit, amit ott is mûvelnek.

laca103
Nem az egyértelmû 100% os összefüggésekre gondoltam.
Aki akar az talál akárki(k) és akármi(k) között összefüggést de nem hiábavaló néha egy kicsit elvontabban gondolkozni errõl a teljesen álltalámosnak mondható témáról...

Nem olyan ritkán szólnak be azért valami értelmeset. Bár már igensok kurvanagy fasságot olvastam ottan de gondolkodásra serkent és ezért szeretem...

sz4bolcs
Bocs, de ahogy az NWO-t beállítják, egy fûszáll elhajlása és az NWO közt is lehet összefüggést találni. ;]

laca103
Bazzeg remélem nem csak én veszem észre az álltalános topikprobléma és a NWO közti összefüggést...

DJ Skyline
szüleimnél 3 év...fater 23,muter 20 volt mikor megismerték egymást

sz4bolcs
apum és anyum közt is 5 év van. És anyum is volt 18 alatt.. amikor megismerkedtke. 😊

laca103
Az ideális korkülönbség szerintem korosztályonkét változó

5 évkorkülönbség ha valamelyik fél 18 alatt van akkor az kurvanagy akárki akármit mond, de ha egy 25 éves nõ jön össze egy 30 éves pasival akkor azt mondom hogy jobb is...

laca103
Húvazzeg Te is mondasz valamit...

laca103
Kurvára osztom amit mondtál...vazze!

sz4bolcs
érted: nem érdekelnek - mégis zavarnak. 😄 Ha nem érdekelnek nem zavarhatnak.

sz4bolcs
:-) látod, milyen dolgotól függünk?

sz4bolcs
Egyikünk sincs híján ilyen "elvakító" befolyásoló tényezõnek, ez is a személyiség.

Ha azon kezdünk töprengeni: "vajon értelmes lenne ha nem lenne szerelmes", akkor rosszul ítéljük meg.