3220
Szerintetek?
-
#2579 a penzel csak mostanaban van ugy, hogy kell a gyerekneveleshez? valamikor nagyobb volt aszegenyseg es megis tobb volt a gyerek -
#2578 bementek a paphoz fogtok két csövest akik lesznek a tanújk és összead titeket 10 perc alatt
INGYÉR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hajnalcat #2577
Jó van kisfiam. Majd anyuci rendbe teszi a szobádat. -
Hajnalcat #2576 Azért nem akarok megházasodni, és ez a vélemény eggyezik a barátoméval, mert túl sok pénzbe kerülne. Az a sok felhajtás, ami azzal jár, hát az nem nekünk való. Ráadásul ha esetleg lenne valami, akkor a válás is nagy felhajtással járna, az a sok szerződés, meg pénzosztás, stb...Annyira feleslegesnek tartom. Meg ezt az egész házasszágot is. Ha szereti egymást két ember, akkor papírok nélkül is szereti. Összeköltözünk, együtt fogunk élni, de nem fogunk összeházasodni, és ez így jó.
Gyereket meg akkor vállalunk majd, ha lesz elég pénzünk rá, hogy fel tudjuk nevelni. De ahogy most az ország helyzetét nézem...az nagyon soká lesz. Eléggé elszomorító ami most folyik itt... :((( -
#2575 azért nem kell itt túlozni azzal az öregséggel!:D nyanya -
Hajnalcat #2574 Én is látom magamon az öregséget. Az orrom két szélénél, alatta az az egy-egy vonal... E van. :/ Nem használok fiatalító krémeket, mint az a sok mai csirke. :P
-
#2573 nekem is fontosabb a már meglévő stabil kapcsolat mint egy ingatag semmilyen (amiben még egy megcvsalásnak is kell lennie így vagy úgy...) -
#2572 Azért hogy különcködjek én (mivel csak most néztem meg a képed) nem becsültelek volna 18 alá. Megláccik az öregség...
De a hajaddal nekem semmi bajom neked ez áll jól legalábbis ez az én véleményem...
A sminket sokkal szolidabban tegyed föl (ez egy magánjavaslat...) -
#2571 sajnálom ha ezt 8 év alatt nem tudta megállapítani...
-
#2570 gondolom azért bizonytalan mert nem tudja biztosan hogy az a srác-e az igazi akire már 8 évet szánt! -
#2569 mitől bizonytalanodnék el?
-
#2568 akkor meg hol a gond? vagy amig nem ketyeg a biologiai orad addig nyugottan lehet elni .) -
#2567 hajaddal semmi gond, bar en is a hosszu haju csajokat szeretem :) felesegemnek masfel meter volt :) -
Hajnalcat #2566 Nem is azt néztem soha, hogy mennyi pénze van valakinek, hanem azt, hogy milyen rendes, de ezt leírtam már. A kinézet meg nem fontos annyira, csak a szeme legyen igéző, és a barátomnak az van. :) -
#2565 "mert állítólag több férfi szerint is szép a szemem"
én csak 1 ember véleményére szoktam adni :)
persze ezt fordítva is elvárom azért -
#2564 lehet inspiralodni -
#2563 ja, es idovel az ember megkomolyodik :) vagyis tobbynire a nok. ferfiak azok gyerekek maradnak csak mas jatekaik lesznek -
Hajnalcat #2562 Most megyek szombaton esküvőre. :D Nem az enyémre, hanem a barátom haverjáéra. -
#2561 ha csak ezt a kettot nezned hogy penz meg jokepu akkor sok rendes fiu ki van utve. amikor megnosultem nekem se volt penzem es akkor sem es ma sem nezek ki valami jol -
Hajnalcat #2560 Lehet, ki, hogy látja...
Khm...az angyalkás felsőhöz direkt kifestettem magam, mert ez nézett ki jól hozzá, amúgy nem szoktam rúzsozni a számat, és nem szoktam sminkelni magam, csak a szememet festem mindig ki, mert állítólag több férfi szerint is szép a szemem (ezt nem én mondom, hanem a pasik :D), és ha már béna fejem van, legalább azt az egy dolgot, ami szép rajtam, hangsúlyozzam ki...
Volt egyszer hosszú hajam, de nagyon rondán néztem ki vele, nem állt jól. Többen is mondták, hogy vágjam le, mert a rövid haj sokkal jobban áll. De Te milyen nőies hajra gondolsz? Mert mást nem tudok elképzelni... :S
És egyáltalán nem bántottál meg, tisztelem az őszinte embereket, én is mindig kimondom a véleményem, sok fórumról azért is tíltottak ki, mert túl őszinte voltam, és nem tetszett nekik. Szóval nyugodtan írd le legközelebb is, amit gondolsz. ;) Az ember csak tanulhat a hibákból. -
#2559 teljesen érthető.
de ha azt mondanád neki, hogy most kellene egy kis szünet neked emiatt, hogy új tapasztalatokat szerezz stb, megbánnád.
legalábbis szerintem. 8 év nem lehet véletlen...
jaéshogy miért bánnád meg? én egy ilyen húzást nem bocsájtanék meg a páromnak. -
#2558 csutortokon elment az internetem es csak kedden lett megjavitva. es sokaig tartot vegigolvasni a sok hozzaszolat
kozben voltam egy eskuvon is (hogy jo peldaval is szolgaljak hajnalkactnak) -
Hajnalcat #2557 Nem partyképes barátom van. Nincs sok pénze, nem is néz ki túl jól (csak ha borostája van és pár mm-es a haja), de rendes gyerek, és ő a legokosabb férfi, akivel valaha találkoztam. És hidd el, hogy ismerek párat és egyik sem buta és mind érett felnőtt férfiak (28 év körüliek).
Szerintem ha Te is 8 évig egy nő mellett lennél, és soha az életben nem lett volna senki más az életedben, akkor Te is elbizonytalanodnál ennyi idő után. -
#2556 szia
rég láttalak ...
mesélj ! :) -
#2555 doktor ur, en olyan hatarozatlan vagyok. vagy megsem? -
#2554 Én a fényképed alapján kb.20-22 évesnek nézlek ...(már bocs )
Az öregedés pedig nem fog lassabban látszódni ,ha ilyen korban így fogod sminkelni magad -mivel ez nem előnyös a számodra és a frizurád dat is nőiesebben kellenne megoldanod - sőt ,inkább plusz éveket fog rád írni .
És a férfiak - nem azokról beszélek ,akik csak könnyíteni akarnak magukon ,- nem szeretik az olyan nőket ,akik nem "nők" és nem önmaguk , és határozatlanok .Akik rendelkeznek ezekkel a jelzőkkel azok kihívást jelentenek és azok a nők érdekesek a számukra .
Nem azt mondom ,hogy így nem eshetsz pofára 1 krapek miatt ,de nagyobb a lehetősége ,hogy nem csak 1 alkalomra kellesz és nagyobb az esélye ,hogy hosszabb ideig is együtt maradtok ... (ki tudja ? )
(bocsi ,ha megbántottalak ) -
#2553 nekem holnap... :S -
ugot2know #2552 részegen tudod le? -
#2551 igaza van franconak erősen kétlem ha volna egy NORMÁLIS (nem csak partyképes) FÉRFI BARÁTOD akkor is így gondolkoznál. 25 vagy és nem most kéne elbizonytalanodnod e téren ... Kérdezd csak Krisztikét!!!!!!!!!
Mellékesen télleg ki fogunk halni és ez nem poén.... -
#2550 király most lesz forgalmi vizsgám .... -
#2549 Ez szép monológ volt...
-
#2548 amúgy jódolog ittasan szpelni, ige :| -
#2547 hm, egész jók méghozzá -
#2546 van kép? :| -
#2545 np
sg-n mindenki kanos, szardle -
#2544 vannak nagyon jó fiú barátaid?
nagyon sok marhaságot mondasz már bocsi, amit akár EGY jó érett fiúbarát ki tudna törölni belőled -
#2543 paraszt hsz, de valahol igazad van -
#2542 miért? terméketlen vagy? -
#2541 fogsz, különben apád szanaszét szaggat -
#2540 remélem nincs igazad :c