Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hooligans-ot már kezdettõl fogva lenéztem. Nem voltak valami nagy szám sosem, túl beképzeltek, és pénzéhesek, ráadásul béna számaik voltak mindigis. Megaszart meg nem nézek, szóval fogalmam sincs, kirõl írsz.
"Röhely az ország zenei kultúrája." <---- Ebben egyetértünk. Bár ne lenne igazunk!
Iron Maident, Motörheadet sosem szerettem. Azok nem voltak nekem valóak.
szerintem ennek "hitvallásnak" kéne lennie vagy valami ilyesmi... ha én a choppereket szeretem nem fogok speedmotorra ülni mert az a divat!
ott van pl a huligensz is: amég nem ismerték õket egész aranyos kis csapat volt, most hogy mára "befutottak" nyámnyila marhák lettek! erre képes a pénz!
de nem kell messzebb menni: megasztár: ott volt az a Kontor Tamás is meg kell hagyni MEGASZAR volt a srác, de a célközönség a 13-14 éves lányok mûsoronként szerintem elsms-eztek egy feltöltõkártyát a srácra mert hû de milen különleges meg de édes meg hû de mácsó... Röhely az ország zenei kultúrája és nem is lehet jobb még ilyen a célközönség! tokiohotelen nõnek fel meg brazil sorozatokon!
<#violent>#violent> <#vigyor2>#vigyor2>
Iron Maidenre,meg Motörheadre emlékszem,amiket hallgattam...aztán valamilyen oknál fogva jobban tetszett az elektronikus zene...de ha most rockot akarnék hallgatni,akkor biztos a régebbieket hallgatnám,maiak nem tetszenek...
A Junkiesnál csak a rajongótáboruk lányosodott el. Ezért nem is járok már Junkies koncertre. 1998-2002-ig voltam, és kész, utána már kezdett nyálosodni a dolog.
Tudom, hogy mit értettél igazából. Azt, hogy mostanra már sokkal több csaj jár ezekre a koncertekre, mint férfi. De az nem azt jelenti, hogy mind k*rvák is...<#ejnye1>#ejnye1>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
és persze vannak kivételek, hurrá 😄
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
DE körülnézve környezetemen és olvasva titeket ez KOR FÜGGÕ...
mondjuk vegyük a 25 és 17 esetét...ott is fenn áll a veszély a csak hancúr,és szevasz dologra?
a legdurvább kb 4-5 éve volt, amikor is egy keményebb barackca - mig 29 koncerten 10-12 évesek jöttek be pogózni, ott topogtak láb alatt :o
BUDA > miskolc.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
kinek a pap kinek a papné
ki mint vet ugy arat
ki mint veti ágyát ugy alussza álmát
Én személyszerint ezt szánalmasnak tartom! Még akkor is annak tartanám ha egyedül lenne... bár igazából már jó pár éve nem érdekel mit csinál, nem is beszélünk!
50 és 23. Ki tudja mire nem képes a szerelem. (ideális esetben persze, a világ nem mindig ilyen kis rózsaszín 😄)
Egyébbként meg ahogy Tomi mondta, 50 évesen egyedül én is inkább a 20onkák felé fogok kaccsintani, hátha megnyerem valamelyiket, és nem csak a pénzem segítségével. 😄 Aztán meg leszarom ki mit gondol 😛
kölscönös örömszerzés ezt igy nevezik nem?! 😊
De még nem sikerült semmit sem rábizonyítani 😊))))
na ki mit akar?? 😛