Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Choppert imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen>Meg az ilyen fémcsodákat.
Hooligans-ot már kezdettõl fogva lenéztem. Nem voltak valami nagy szám sosem, túl beképzeltek, és pénzéhesek, ráadásul béna számaik voltak mindigis. Megaszart meg nem nézek, szóval fogalmam sincs, kirõl írsz.

"Röhely az ország zenei kultúrája." <---- Ebben egyetértünk. Bár ne lenne igazunk!

Én meg Aerosmith-et, Billy Idolt és Alice Coopert hallgattam gyerekkoromban. Meg ott volt a Metallica-tól a Enter Sandman, az még nagy kedvencem volt már akkor is. Aztán bejött a Guns meg a Nirvana, és most meg már megkomolyodtam egy kicsit, lágyabb stílusra váltottam, a képtáramba meg is lehet tekinteni a felhozatalt. Én most ezt szeretem, mert ez nyugtat meg és kész, de pl. sosem hallgatnék Tokio Hotelt, vagy ilyen óvodás sz*rokat, nem venne rá senki, az biztos.

Iron Maident, Motörheadet sosem szerettem. Azok nem voltak nekem valóak.

t0mmy
az egésszel az a baj hogy ebbõl látszik hogy mi motivál egy zenekart... TCS és Junkies tipikusan pénz zenekar, mert ahogy változni kezdett a rajongótábor úgy kezdtek õk is tunyulni, nyáladzani...
szerintem ennek "hitvallásnak" kéne lennie vagy valami ilyesmi... ha én a choppereket szeretem nem fogok speedmotorra ülni mert az a divat!
ott van pl a huligensz is: amég nem ismerték õket egész aranyos kis csapat volt, most hogy mára "befutottak" nyámnyila marhák lettek! erre képes a pénz!
de nem kell messzebb menni: megasztár: ott volt az a Kontor Tamás is meg kell hagyni MEGASZAR volt a srác, de a célközönség a 13-14 éves lányok mûsoronként szerintem elsms-eztek egy feltöltõkártyát a srácra mert hû de milen különleges meg de édes meg hû de mácsó... Röhely az ország zenei kultúrája és nem is lehet jobb még ilyen a célközönség! tokiohotelen nõnek fel meg brazil sorozatokon!

<#violent> <#vigyor2>

DJ Skyline
a nevemmel ellentétben én rock zenén nevelkedtem úgy 10-12 évesen!😄
Iron Maidenre,meg Motörheadre emlékszem,amiket hallgattam...aztán valamilyen oknál fogva jobban tetszett az elektronikus zene...de ha most rockot akarnék hallgatni,akkor biztos a régebbieket hallgatnám,maiak nem tetszenek...

A Tankcsapda tényleg szánalmas lett...A fickó lassan 50 évesen is azt énekelgeti, hogy jaj, de menõ vagyok, minden csajt megd*gok, és sok pénzem van, jaj, de jól érzem magam, enyém az összes lány, gyere szexeljünk bébi stb...
A Junkiesnál csak a rajongótáboruk lányosodott el. Ezért nem is járok már Junkies koncertre. 1998-2002-ig voltam, és kész, utána már kezdett nyálosodni a dolog.

t0mmy
jajj de szép lett 😄 😛

t0mmy
szerintem maguk az együttesek kurvltak el legjobb példa erre tényleg a dzsákíz megy a tankcsapda... szánalmasak

"gyereülljmellémmeghallgatlak"

RÖHELY

Mesélek neked valamit. Én 17 évesen kötöztem oda magam az elsõ szerelmemhez, és azóta is vele vagyok. Semmi megcsalás, egy pasiváltás sem volt. Úgymond lenni hûséges típus.

Oh, igen, az a kedvenc hobbym. Nem tudtad?<#bee1>
Tudom, hogy mit értettél igazából. Azt, hogy mostanra már sokkal több csaj jár ezekre a koncertekre, mint férfi. De az nem azt jelenti, hogy mind k*rvák is...<#ejnye1>

PíszLávJuniti
a kivételt hogy állapítod meg ? vízpróba ? 😄 ha túléli akkor boszorkány?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Eleve ezen a témán nem tudom mit lehet ennyit rágódni... van egy húsz fölötti srác, meg egy 14-15 akár 16 éves lány, nincsenek egy szinten -ez evidens-...beteszi, kihúzza, tovább áll: ennyi 😄
és persze vannak kivételek, hurrá 😄

PíszLávJuniti
Szeretsz mindent félreérteni, ahogy látom.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

laca103
bocsi a hibákért de nem vagyok full józan...de a lényeg remélem érthetõ...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

laca103
és erõsen kétlem hogy te Hajnalcat meg Gabcsimanó ilyenkor 15-16 évesen fogjátok magatokat odakötözni valakihez akirõl azt hozszitikek hogy szerelmesek vagytok belé...

laca103
ez teljesen személyfüggõ --- mondtam annó...

DE körülnézve környezetemen és olvasva titeket ez KOR FÜGGÕ...

DJ Skyline
talán a csaj már abban a korban eszesebb mint mondjuk 2 évvel ezelõtt(topik cím alapján),de kitudja...nekem soknak tûnik az a 8 év különbség

laca103
mé mimásra?

DJ Skyline
de mind1 a kor szerintem,mert lehet akár az is,hogy egy 25 éves fiú,és egy 17 éves lány...vagy egy 35 éves férfi a 25 éves nõtõl,vagy Tatter a 20 éves lányoktól😄
mondjuk vegyük a 25 és 17 esetét...ott is fenn áll a veszély a csak hancúr,és szevasz dologra?

😄 Hát igen, tudnék mesélni pár k*rvás történetet...hogy mikor, kivel voltak épp a Junkies tagjai koncert elõtt és után, de inkább nem teregetem ki az ügyeiket.

PíszLávJuniti
Lehet, hogy nem annak indultak, de mindkét banda teljesen elkurvult, mint ahogy sok más is ( blümchen rulz 😄). Pontosan, pontatlanul 22.

1998-ban még nem volt az. Akkor ez a két ismertebb együttes volt, Junkies és Tankcsapda. És mostanra már mindkettõ lejebb vitte, mert divattá váltak. Ha '98-ban eljöttél volna egy Junkies koncertre, akkor azt hiszem, hogy kiakadtak volna a szemgolyóid. Hány éves is vagy pontosan?

PíszLávJuniti
jó helyre kell járni, nem junkies koncertre. lol. mindig is szánalmas zenének tartottam 😊
a legdurvább kb 4-5 éve volt, amikor is egy keményebb barackca - mig 29 koncerten 10-12 évesek jöttek be pogózni, ott topogtak láb alatt :o

aha azt nekem se sikerult felfogni, meg ugye a fenyrudak amit razni kell mint a hulyenek 😄

BUDA > miskolc.

Kmarha
nem nem ismerem. csak hallottam róla. Ismerösöm barátnõjévek kezdett el szórakozni, de szerencséjére akkor elsõre felfogta hogy jó lenne lekopnia. Szegény Ági utána már csak a jegyek miatt sírhatott.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Akkor látom ismered a fickót. Gondolj bele, hogy nekem õ volt az ofõm 4 évig, és hát csak annyit mondok, hogy a barátom egyszer majdnem neki ment<#boxer>...akkor sokat elárultam. Privátban nevet is írok.

Kmarha
már legalábbis ha tényleg ugyanarról a fószerrõl van szó

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Hjaj a 'Ganzos kecske'? hallottunk róla.. meg akartuk párszor látogatni. Ha már se az igazgatóság se a rendörség de még a szülõk se látták el a baját..

laca103
Meghívlak egy macisajtra ha beszólsz neki <#wave><#wave>

Öszzefoglalva, vannak még szemét fickók, már bocs...és sajnos egyre többen lesznek, a lányok, meg egyre fiatalabban kezdik ûzni az ipart. :/ Hová süllyed a világ?

hát igen, a slussz poén, hogy emellett házas, és anyumat napjába alázza meg, és egy speciális helyzet miatt, ami már végképp nem tartozik a témához, képtelen elválni anyum... -úgyhogy Tomi, nemhogy törõdni, köszönni is nehezemre esik neki-

Csak a fickónak nem volt elég az a csaj, akit megkaphatott simán, még olyanok is kellettek neki, akik nem voltak híve az ilyen dolgoknak. Úgymond telhetetlen volt a fószer. Ja, amúgy Kmarha, Te egerszegi vagy, a Ganzba tanított a fickó.

Akkor jó kis életed lehet egy ilyen fiatal csaj mellett...<#szomoru1> Hiszen annyi idõs, mint Te. Akár barátnõk is lehetnétek, de ha belegondol az ember, hogy apukáddal lefekszik...hát én is ferde szemmel néznék a csajra.

t0mmy
hát figy mindenki a maga sorsa kovácsa
kinek a pap kinek a papné
ki mint vet ugy arat
ki mint veti ágyát ugy alussza álmát

Némelyik ott sem ellenkezett. Gondolhatod, a jobb jegyért mindent... <#levele>

t0mmy
törödj szerintem apuddal nem tudhatod hogy meddig teheted...:S

Igen, csak nem egyedül van...
Én személyszerint ezt szánalmasnak tartom! Még akkor is annak tartanám ha egyedül lenne... bár igazából már jó pár éve nem érdekel mit csinál, nem is beszélünk!

t0mmy
nem baj az de legalább addig jó 😛😄

DJ Skyline
jó,de gondolom Tatternek havonta van új nõje,szóval gondolom nála a szerelem addig tart,amíg meg nem tatterolja!😄

Kmarha
Engem egyeltalán nem érdekel ilyen korkülönbség is. Csak hát Tatter nem szerelmes hanem kurvapecér 😄

50 és 23. Ki tudja mire nem képes a szerelem. (ideális esetben persze, a világ nem mindig ilyen kis rózsaszín 😄)

Egyébbként meg ahogy Tomi mondta, 50 évesen egyedül én is inkább a 20onkák felé fogok kaccsintani, hátha megnyerem valamelyiket, és nem csak a pénzem segítségével. 😄 Aztán meg leszarom ki mit gondol 😛

t0mmy
hát nem tom de ha én 50 leszek és nem lesz társam biztos vagyok benne hogy nem az 40-50 éves korosztályból keresek parnert, fõleg ha meg is tehetem hogy ne onnan!

Õ 50, a csaj 23... képzelheted!

t0mmy
mesélj

én meg az apámról tudnék mesélni...

DJ Skyline
biztos úszik a pénzben Tatter...hány éves lehet vajon,tuti több mint 50!

t0mmy
de ezen a képen a kislány nem ellenkezik!

Pfújjj! Az ilyen pasiktól hányingerem van. Ismertem pár ilyet régebben, az egyik az ofõnk volt...Inkább nem mesélem el, hogy mit csinált a lányokkal.

t0mmy
szerintem jelenesetben az öreg igazán jól csinálja... Lehet hogy pénzért veszi a lányokat de mégis olyan lányokat zsebel be ami neki tetszik!

kölscönös örömszerzés ezt igy nevezik nem?! 😊

Kmarha
ez az ürge egy igazi dzsigoló. láttam már róla vagy husz fényképet, mindegyiken más-más fiatal szépséggel.

De még nem sikerült semmit sem rábizonyítani 😊))))

DJ Skyline
Tatter gerjed a kis miniszoknyás lányokra! :|

t0mmy
na ki mit akar?? 😛