3220
Szerintetek?
  • hnoemi
    16 voltam amikor a barátom 27. Jó, elég érett gondolkodású voltam már akkor, de nem volt semmi gáz, minden ment simán. Tehát ha a szülők nem tiltják és elég felnőttek hozzá (agyban), akkor talán...... én nem bántam meg és nem is ezért lett vége.
  • t0mmy #2618
    mik? :P
  • krisztike
    hogy mik vannak ...? :)
  • Puskapor
    de végülis jah 15 nagyon kevés....
  • Puskapor
    ez a topic nagyon kemény :D
    valyon mit akarhatnak a férfiak a fiatal csajoktól :D
    Friss hús vazzeg :D
    vagy surmó és a saját korabeliek komolytalannak tartják :D
  • sz4bolcs
    Nem.
  • krisztike
    oké
  • krisztike
    látom ,imádod a K. Tomit ...
  • Hajnalcat
  • Hajnalcat
  • sz4bolcs
    Ezt inkább így kellett volna:

"Hát aki a Megasztárból von le következtetést egy ország zenei kultúrájára az kb. egy szinten lehet azokkal a 13-14 éves kislányokkal, akik elsmsezik a kártyájukat Kontor Tomira...
  • sz4bolcs
    Dühösen sem vagy aggresszív, csak ilyen naív állatka. ;]
  • sz4bolcs
    Hát aki a Megasztárból von le következtetést egy ország zenei kultúrájára, annak úgy kell.. :D

"Ha jó zenét akarsz hallgatni, menj ki az utcára" -Legalábbis itt Pécsett..
  • Hajnalcat
    Te aztán profin leírod az egészet.Köszönöm.
    El is mentem a használati utasítást. ;)
  • krisztike
    hát nem egészen ...
  • krisztike
    az nem baj ...vágás nélkül is átlehet alakítani ...
  • krisztike
    igen ,megpróbálok berakni vagy e-mailben elküldeni.
    a szemhéj festése pedig az alkalomtól függ :nappal ,este ,alkalom beli smink lesz . a fekete szemcerka használata pedig ellensúlyozza az egészet ...csak ne legyen mellette rajtad 1 kg vakolat.
    úgy vettem észre ,hogy vékony a szád ezért az ajkaddal azonos színű szájkontúrt használhatsz és vízálló szájfényt -ha rúzs is használsz ,akkor a szád közepén kend fel a szájfényt így szélesebbnek és egyben erotikusan nőiesebbnek és duzzattabbnak látszik majd az ajkad .ha a szádat is fested akkor a szemedet hansúlyozni kell csak szemceruza ,erősen -de nem összeragadt szempillákkal-spirálozva és kész a sminked .
  • PíszLávJuniti
    úh.
    [megilyedt]
  • Hajnalcat
  • Hajnalcat
    Ezt elgépeltem, mindjárt rakom a képet...
  • Hajnalcat
    Kriszti! Ilyen hajra gondoltál?

Baba
  • Hajnalcat
    Oké, mihelyst megnő egy kicsit jobban a hajam, lefényképeztetem. :P
  • PíszLávJuniti
    Lassan nem lesz mibe kapaszkodni :C
  • Hajnalcat
    Amúgy most a hajam még fiúsabb lett, mert rövidre vágták. A nőnek mondtam, hogy ne túl rövidre, errefel annyit dumált közben egy másik nőnek, hogy azt se nézte, hogy mit csinál, aztán nekem meg be volt csukva a szemem és mikor kinyitottam, már tök rövid volt hátul. :S Mind1, úgyis meleg van. :D
  • DJ Skyline
    képet majd a végeredményről!:D
  • Hajnalcat
    Hát rám férne egy kis igazítás, az biztos. :D
    Kriszti! Köszönöm a tippet.
    Sajnos sosem volt sminktémában ennyire hozzáértő barátnőm, aki segítene a fejem renoválásában. Kár, hogy nem egerszegi vagy. :( Ezt a szemfestős dolgot megpróbálom, már vettem zöld szemceruzát, de van fekete is. :) A szemhéjfestés nem túl k*rvás? :S
    Akkor tudnál belinkelni majd egyszer egy olyan hajú lányos képet, amilyenre Te gondolsz?
  • ugot2know
    itt jó a smink és a szerkó?smink
  • ugot2know
    ROTF :D
  • krisztike
    most kinevetsz ?
  • DJ Skyline
    :D
  • krisztike
    nem igaz ...
    ha 5 perc alatt fog sminkelni ,akkor jön el az idő ,hogy nem lesz rajta csak szem ceruza és spirál
  • ugot2know
    Topmodell leszek (bevezető rész)
  • krisztike
    ... utána fekete szemceruzát és tust használni úgy ,hogy bentről kifelé haladva erősödjön és a szemhéjadon vastagodjon ill. szélesedjen .A szemhéjad közepétől zöld v. lila színű szemhéj színezőt használj és az középtők befelé keskenyedjen .Spirálként fekete vagy kék spirált használj.
    A hajadot megtudnám csinálni de így elmagyarázni nehéz .(nem kell hosszúnak lennie ,hogy nőiesebb legyen )
  • krisztike
    Nem azt mondtam ,hogy csúnya a fejed .
    A szemedet pedig úgy kellenne kihangsúlyoznod ,hogy először is az arccsontod szélesebb és erősebbnek tűnjön ...
  • zakika
    anyit nem de egyet biztosan
    off: ma olvastam egy irast (blog) a singlikrol. sajna csehul volt, igy nem tudom belinkelni, de nagyon ki lettek figurazva plane a kulfoldi vallalatokban vezeto pozicioban dolgozo karrieristak :)
    Majnalcat: penzt kene keresni :) vagy meg tanulsz? en is sokaig eltem a szuleim nyakan. suli utan is eltartot egypar veig amig megkerestam annyit amenyit a faterom aki vasutas volt
  • t0mmy #2584
    nem is szabad addig gyereket vállálni amég nem tudod biztosítani azt a körülményt amit maganak is szeretnél/szerettél volna!

zakika: te vállalnál ennyi gyereket olyan körülmények között??
  • Hajnalcat
    Nekem most per pillanat 5 ezer Ft az össz vagyonom, szóval ne beszélj itt sok pénzről, mert nekem nincs. Az más kérdés, hogy anyám és apám fizeti pl. az internetet is, ők nem szegények, de ha most az utcára kerülnék, akkor ott kódolhatnék az utcasarkon. Ennyit a gyereknevelésről...Ha majd lesz pénzem, akkor vállalok gyereket, addig nem. Jó környezetben akarom felnevelni és nem a híd alatt.
  • zakika
    akkor meg nehezebb volt :) anyukamek 10 (vagyis 11 csak egy meghalt kis koraban) voltak testverek. belinkeljem a kepet a hazrol? 1 szoba es 1 konyha...
    az van, hogy minel tobb van az embereknek annal jobban meg akarjak tartani es meg a sajat gyerekukkel se osszak meg
  • Hajnalcat
    Sajnos manapság már egy gyereket is nehéz eltartani, nem hogy még 6-7-et.
  • Hajnalcat
    Nem a múltban élünk, hanem a jelenben.