Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nem szokásom a neten csajozni,kinõttem már abból a korszakból! 😊

Akkor megnyugodtam. 😊
Tudod, megismertem egy gyereket már itt a fórumon, és amíg nem tudta, hogy van barátom, addig kedves volt, mikor kiderült, akkor már szóba se állt velem többet.<#szomoru1>Ezért kételkedtem most is.

DJ Skyline
igen! azért mert kiderült,hogy 25 vagy,az nem jelent semmit,dumálunk ugyanúgy! 😊

😊, értem, lennék a helyedben

Igen. Rosszul látom?

Nem tudok. Egyenlõre még gyereknek érzem magam itt fejben, ez van. Macival alszom, és teljesen gyerekes dolgokat mûvelek, majd talán 30 évesen felnövök végre. 😄

DJ Skyline
ezt mibõl szûrted le? :| abból,hogy 25 éves vagy,én meg 17-nek hittelek?

Most akkor már nem is állsz szóba velem? 😞

most olvasom mit írtam...
nem tudsz megváltozni, vagy nem is akarsz?

DJ Skyline
hát,akkor ezt benéztem...sebaj,de még mindíg fenn' áll a #2508-as mondandóm elsõ fele! 😊

25 éves vagyok

DJ Skyline
elsõ gyereknél mindenki fél,de erre van a kismama mamája,akit már nagymamának lehet majd hívni!😄 tehát õ hozzá lehet fordulni segítségért,tanácsért meg minden!
emlékszem mikor én pici voltam,akkor a nagymamám mindíg átjött anyukámnak segíteni! de te még fiatal vagy,ráérsz ilyeneken gondolkozni! persze,hogy 17 (17 vagy,nem? ) évesen senki nem akar még gyereket!

és nem akarsz megváltozni? vagy nem is akarsz?

Szóval nekem csak az a dolgom, hogy csináljak gyereket, vagy mi? Mert a Te szemszögödbõl így látom...Hát nagyon tévedsz.
Elõször is egy gyerekneveléshez pénz kell, ami jelenleg nincs túl sok, legalábbis nekem. Másodszor, hidd el, nem értek a gyerekekhez, félek, hogy bénán csinálnám és valami baja esne. Tudod, mikor még apró és törékeny, akkor könyen valami baj érheti, és néha még magamra sem tudok vigyázni, mert még gyerek vagyok agyban, nem hogy még egy gyerekre külön...

laca103
Az ilyenek miatt fog kihalni ez a nyomorult ország...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

t0mmy
akkor nem leszel a felségem??:S 😄

soha ne mondd, hogy soha 😊

DJ Skyline
mért?

"Én pl abban se vagyok biztos, hogy valaha férjhez fogok menni!"

Én biztos, hogy sohasem fogok férjhez menni! És soha nem lesznek gyerekeim.

Hmmmm... egy ritka egyedi eset, ennyire ne bízzál ebben!

Attól meg, hogy valaki nem olyan szempont szerint él, hogy Õ lesz az elsõ és utolsó férfi életemben, attól még nem kurva, se nem hûséges!
Én pl abban se vagyok biztos, hogy valaha férjhez fogok menni!

GabcsiManó
lehetséges 😊

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

GabcsiManó
<#idiota>

t0mmy
"nem mindenki kurva vanna köztük ribancok is"

IDÉZTEM

DJ Skyline
ehhe...nem mondtam ilyet...

Akkor valahol hasonlítok rád... 😄

Na, látjátok, fiúk, vannak még hûséges lányok az életben és nem mindenki k*rva!

DJ Skyline
így alakult sajnos,egyszer tán lesz jobb valamikor

GabcsiManó
ugyeeeee... egy év híján énis... <#nemtudom><#smile>

hát az baj,
én nem adom fel könnyen, 18 év után is még hiszek benne hogy lesz értelme az életemnek, valakinek az oldalán

GabcsiManó
ezaz 😄 végre!!!! 😄 van fiúba is tündérmese 😄

GabcsiManó
<#bee1>

DJ Skyline
én már nem hiszek semmiben,sajnos sok olyan dolog történt,ami után már nincs miben hinni

DJ Skyline
mint minden lánynak!<#hehe>

pedig hasonlóképpen gondolkodom én is...
lehet hogy ez hiba, de ki fog derülni, elõbb-utóbb

GabcsiManó
legalább te megértesz ugye? 😄 neked is tündémese? 😛

krisztike
már várjuk ...rajta ,rajta ! 😊)

GabcsiManó
hát egyszerre több? 😄 nem tervezek én elõre.. jön egy, ha bejön ez amit mondtam akkor be, ha nem nem...

DJ Skyline
majd kiderül,de szerintem ne ez a "csak egy férfi..." legyen az elképzelés...persze lehet,csak...a mai világban eléggé lehetetlen,hogy találok valakit,megtetszik,és vele élem le az életem...

GabcsiManó
meglássuk, meglássuk!... majd beszúrom ide az esküvõi meghívómat nektek <#vigyor>

DJ Skyline
nem jó! lehet 3 hét múlva szakítani fogsz a nagy Õ-vel,és akkor ennyi volt a "csak egy férfi lesz az életemben" elgondolás! :|

GabcsiManó
jól <#bee1>

DJ Skyline
de nem is a kérdésre válaszoltál! 😊

GabcsiManó
ne de ez nem egyenlõ a tündérmesével, hogy ülök csak a palotában és lógatom a hajam az ablakból kifelé 😄

DJ Skyline
nem is kell elkurvulni...te abban hiszel,hogy majd jön valaki,akivel leéled az életed nem? hogy azzal majd klaffol miden! jól gondolom-e?<#smile>

GabcsiManó
türelmes típus vagyok, és akkorsenem fogok elkurvulni 😄
de nem is igazán a tündérmese amiben én hiszek...

DJ Skyline
neharagudj de ez kicsit tündérmese,és a herceg fehérlovon amire te gondolsz most!
várod a nagy õt,aki majd eljõ,és vele leéled az életed! lehet megvalósul,de ha a mai dolgokat nézzük,nem sok esély van rá...igen,az esély megvan,de sajna nem tündérmesében élünk! 😊

GabcsiManó
a-a.. elsõ férfi, és egyben utolsó is...
angyal nem lehetek 😄 kizárt <#vigyor><#ravasz1>
de ha már én odáig eljutottam, akkor jól meg fogom gondolni mit csinálok.. erre tanítanak kiskorom óta.. bár néha belebuktam hibába, de az se férfiakkal kapcsolatba volt...
meg tudod, van olyan valaki is aki "vak" és nem akarja tudomásul venni a szándékát egy fiúnak pölö... mondván amirõl "nem tudok" az nem fáj...
inkább fájjon mintohgy belemenjek egy olyan kapcsolatba mint a maiak többsége..

szerintem 😄

DJ Skyline
mármint egy ember akivel összeházasodsz? lehet,de ezt így ne nagyon jelentsd ki egyenlõre!😊
lehet te nem vagy az a fajta,de kitudja milyen lesz a párod...lehetsz egy angyal,de ha neki nem pálya a dolog,akkor hiába a jóság,szeretet,miegymás a részedrõl...de ez majd kiderül ha eljutsz addig

GabcsiManó
azért vannak még páran hidd el... és tekintve hogy úgy érzem magam, hogy nekem egy ember lesz az életemben, és nekem nem kellenek az úgymond "kalandok" ezért majd meglátjuk...

de meg alapjáraton, aki meglátott azt mondja hogy tipikusan nem vagyok ez a fajta és ez mind ha beszélek és ha csak rámnéznek látszik állítólag..

DJ Skyline
azok az idõk elmúltak már szerintem! ma már csoda ha nem válással végzõdik egy házasság!

GabcsiManó
pedig lehet nagyot néznél, ha ismernél 😄 ugyanazon az úton vagyok mint anyám, önkéntelenül... elsõ és máig az utolsó férfi akivel volt az apu... és 18 évesen jöttek össze... erre még simán nagy esélyem van 😊