3220
Szerintetek?
-
#2659 de egy papirtol sem
-
#2658 De attól nem lesz érett. :D Mivel hogy nem piros? -
#2657 de meglehet ...engedélyt adok neked rá :DDD -
#2656 akkor Én már az vagyok ... -
#2655 de lehet ,hogy kukacos vagy mérgezett ...szóval vigyázz ,ha beleharapsz ! :) -
#2654 fuha. egy elarusito nenit a huszas evei vegen mar meg se lehet... sajnalni? -
#2653 Érettségi bizonyítvánnyal rendelkezik -
#2652 piros almat -
#2651 mit nevezünk érettnek ?:))) -
#2650 van még egy két ilyen topik pl az hogy vannak-e lányok itt az SG-n?? -
#2649 hát ja. Nem nagy talány, hogy mit akar egy érett pasi egy "kislánytól"....
-
#2648 csak nehogy elússzon a hajó...nnna,mondom majd beszélünk róla másútt' -
#2647 te ilyen vagy én meg ilyen.. nekem így jó :) majd kiderül kinek módszere vált be...
-
#2646 mióta mondtam a dolgot,azóta lassan 2 hét eltelt...
mind1 majd beszélük még róla -
#2645 mondom, van oka annak a két évnek is... és az az eset közel sem volt olyan "egyszerű" nem véletlen hogy így viselkedek..
na de nem magántopik ez.. -
#2644 hát 2 év az nem kevés idő szerintem! de azóta a bizonyos eset óta is sok idő eltelt -
#2643 neked lehet úgytűnik hogy húzom, de nagyon nem.. -
#2642 nagyon húzod az időt szerintem! mondtam,hogy akkor SMS,vagy telefon...dehát te tudod... -
#2641 beszéltem vele, és arról ugyan nem, de haladok a célom felé, úgy ahogy tudok... ha beválik igen ha nem nem.. megoldom valahogy :) -
#2640 és azóta beszéltél az illetővel,azzal kapcs amit regélek neked?:) nem hiszem! -
#2639 mindenki más típus.. nekünk is megvan még mindig az oka hogy miért nem.. amúgy én is 1 hónap alatt simán megfoghattam volna.. -
#2638 ok...szerintem nem éri meg 2 évig ostromolni valakit...ha 1 hónap alatt nem tudok düllőre jutni a csajjal,akkor annyi,nem erőltetem tovább -
#2637 hoppá :) lemaradtam... egy kcsit egyszerűbben ha kérhetem? :) -
#2636 nem sok az a 2 év? én nem ostromolnék ennyi ideig egy csajt! sőt lehet 1 hónap után azt mondanám,hogy ok,keresek mást -
#2635 nem szokásom egyébként, csak itt van most valaki aki alátámassza azokat amiben reménykedek.. :) -
#2634 Segond, megszoktam. :)) -
#2633 :) hát így jártak a rózsák
ez igen hülye kérdés volt tőlem, belátom :D -
#2632 Jó, persze, máskülönben nem lettem volna vele. A mi rózsáink meghaltak amikor kaptam egy kutyát, hehe. :)) -
#2631 jó volt vele azért? :)
hát, türelem rózsát terem :) én is várok :P bár kicsit több mint 2 év de :D sebaj...
(nyavajgós azt hiszem... én is ötös voltam, de erre a szóra nem emlékszem... :D) -
#2630 írd be a word-ba aztán kiderül! :) -
#2629 Csak biztosra akartam menni. :) De akármilyen egy év is volt, most szívok mint egy torkosborz, 2 éve semmi értelmes lény nem tévedt a közelembe. Na de ez nem a "nyavajgós" részleg. (pontos j-vel kell írni hogy nyavajgós? - anyám, pedig ötös voltam nyelvtanból annak idején) -
#2628 kedves mosoly... gúnys kacaj már miért? :) örülök hogy nem csak én vagyok iylen felfogású :D -
#2627 Ez most kedves vigyor vagy gúnyos kacaj? :) -
#2626 -
#2625 Egy évig. -
#2624 meddig voltatok együtt? ha szabad kérdezni.. -
#2623 Apu elment vele sörözni aztán megkedvelte. Hozzáállás kérdése. Tudta hogy úgysem tennék marhaságot, ez azért fontos. Aztán végül mindenki megkedvelte a srácot. -
#2622 és az miért lenn jobb neki ha egy korabelei sráccal lenne aki csak tényleg kihasználja? -
#2621 hát nem tudom,lehet azt mondanám a lányomnak,hogy keress inkább a saját korosztályodban -
#2620 pont ezt gondolom... ha egyszer agyban két ember ugyanolyan akkor 10 év se számít szinte..