3220
Szerintetek?
-
#2700 feszes cicit és popsit, valamint szűk p'ncit -
#2699 és egy 30 éves faszi egy 17 éves lánytól? -
#2698 Én kb. ugyan ilyent hallottaqm csak a lányon még bikini se volt, a barátnője helyett a 20 éves faszija csinálta dugás előtt.
Engy hét mulva az egész iskolája tudta, ki, mikor, hol, hogyan dugta meg.
Ja és mielőtt képeké sírmátok, elmondom nektek, nincsenek meg neke, ha meglennének, le lennének titkosítva. Amugy se tehetm fel őket pedofilia miatt.
A kérdésre a válasz: Egy 22 éves faszi egy 15 éves csajtól pedifiliát akar :D -
#2697 Ez má a tetőfok :) -
#2696 ezt #2695 -
#2695 Emlékeztek arra, hogy egy 15 éves fiú megerőszakolt majd felgyujtott egy 18 éves lányt?
Így néz ki fordítva a dolog :) -
#2694 Mert a lányok akarják a kalandot :D és mi a f*t akarnának egy kis pöcs fiutól??? Amugy régen barátnőm egy 20 éves pasiért hagyott el :P
Amugy én is tudni akarom :D:D:D:D -
#2693 Mit erősködsz, nem látod h. ebben a topicban maguk a hölgyek bizonygatják h. jó is az ha a 15 éves csaj 22 éves v. idősebb pasival jár. :D
Inkább engedj a kísértésnek... -
#2692 min 200 évet neki a hűvösön nagy kandúr cigányok közé, ahol mindennap megerőszakolnák min 60 öltés, de nem folytanák meg -
#2691 durva... -
#2690 Van aki ezt... :/ -
#2689 hheehhhee :D -
#2688 Ez igy nem igaz :P van erre is ellenpélda -
#2687 én inkáb azt kérdezném hogy miért nem akar egy 22 éves csaj semmit egy 15 éves sráctól? -
#2686 komoly kérdés...
komoly rá a válasz!
mindenki tudja mit akar! -
#2685 par eve meg a apuci kislanya volt, mindig az apjanal volt meg ha sokan is voltak es "ferfitema" akart lenni o ott uldogelt... -
Hajnalcat #2684 Akkor meg minek teszed? -
suexID #2683 Öcsém, ez a topik az eSGé egyik mélypontja. Szégyen ezt olvasni, immár... -
#2682 szivesen felnevelted volna a kepek lattan ne tagadd -
#2681 csak a teloban lattam, de en is ezt montam neki -
#2680 :-))) Tedd ki a fotókat! -
#2679 tapasztalat (frissen talalva)
multkor a sogornak szulinapja volt igy osszejot a rokonsag. az unokatesojanak a lanyanak (16 eves) speci telefonja volt, hat elkertem megnezni (jo nagy kijelzos). es mit latok - bikinis fotok rola, es meg milyen jok. alitolag a baratnoje csinalta...
tehat aki nem gerjed be ilyen csajoktol (plane a bikinis fotoiktol) az vagy buzi vagy impotens... persze az ertelmi szintjuk meg alacsonyan van, de biologialag parszat eve mar reg egy gyazdag ur felesege lenne -
TheTerminator #2678 Ha úgy vesszük a csávó nem pedofíl csak türelmetlen!! De lehet agyilag annyi mint a csaj csak a kora szaladt el vele. -
#2677 ennyi volt ?????
kifulladt a téma????
-
#2676 itt nem a becsajozásról van szó...csak úgy mellékesen megjegyezném
-
#2674 igaz -
#2673 korukat nézve igen,
bár tényleg furcsa ez a 11 év(kicsit sok)
de ki tudja...lélekben kevesebb a különbség köztük, lehet -
#2672 jóvan de az egyik még jóformán kamasz (mint én) a másik már egy felnőtt ember... -
#2671 hát eddig így vettem észre :)
értelmes dolgok = amik érdekelnek (gondolom :D)
mindenkit nem érdekelhet ugyanaz :), de attól még értelmes dolgok azok is, amik engem kevésbé érdeklenek(jó, kivétel az van,mint mindig) -
#2670 ebben is van némi igazság ... -
#2669 jaja...szinte ettől függ minden (szerintem), hogy ki hogyan viselkedik
amúgy az értelmes dolgok meg minddenkinek mást jelentenek... -
#2668 látod ebben nem asok igazat mert embere válogatja és attól is függ az egész ,hogy milyen környezetben nőtt fel az illető ... -
#2667 az a baj ,hogy te az értelmiszinteket a korral párosítod ...:/ -
#2666 LEhet hogfy a lányok korábban érnek... DE CSAK TESTILEG VAZZE!
Nem találkoztam olyan lánnyal még aki a kinézetéhez méltóan gondolkodott volna...
Lehet hogy hogy úgy néz ki mint egy 20 éves de nem nagyon tudsz vele értelmes dolgokról beszélgetni... -
#2665 sajnálom azt a 27 es pasit aki veled egy szinten van...
akármennyire is ... mégis csak 11 év akárhova is tesszük a liberalizmust...
Milyen lehet az a 27 es férfi aki egy 16 os lány szintjén van????? -
#2664 formás esetleg és izmos popo is egyben 1 hapsinál ... -
#2663 jes, fak anal -
#2662 érett segg i -
#2661 Én nem is vagyok rossz boszi és nem mondtam azt ,hogy az almáim rosszak ...nem kell egyből rossznak hinni :( -
#2660 te lenni rossz boszi?
akkor inkab nem harapok az (h)almaidba