Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mi van a programozókkal elõször a Dugeon Lord tista bug meg befejezetlen most meg ez?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Játszhatatlan a game mert a vinyó állandoan dolgozik és ezáltal akad a game mint a picsa és kilépked a virtuális memoria kicsi meg minden 😞
Kalap fos az egész gépem nincs mese.
Next PC upgrade: 2022
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Attól mert nem vette meg,véleménye lehet,ilyen vagy olyan.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Saját kép
Next PC upgrade: 2022
utolsó 3napban egyre jobban vártam erre nem tudom honnan leszedni<#sir>#sir>