Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
levettem a gamebe a hangot és highon néhai akadással simán megy!
1ébként most kezdtem az irodából a játékot
most mek a hajóshoz
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
ez arra elég hogy valamennyire menjen a game. Ha elolvasod a "README" fájlt, ott fel van tüntetve, hogy 512 ramnál SOKAT TÖLT a winyó, és az is le van írva, hogy 1GB minimum kell hogy menjen normálisan!!! Egyébként meg 10.000Ft-ért már kapsz 512-es ramot nem egy egetverõ összeg, és nem b*sz szét az ideg, hogy állandóan megakad! <#papakacsint>#papakacsint>
Most ott tartok, hogy a government-tõl kéne segítséget kérnem, de ha azok meglátnak kapásból lelõnek, kicsit roszba vok velük 😄, miután legyilkoltam a parancsnokot a base-n 😄, lol, így oldd meg a játékot...
Én konfigom:
alaplap: Abit NF7-S v2.0
cpu: AMD Athlon(tm) XP 3200+ (2200MHz)
ram: 2x256 Infineon DDR400 Dual (512M😎
vga: Abit Siluro GF4 Ti4200 128MB AGP8x
hdd: Maxtor 160GB SATA 8MB 7200rpm
opr.: Windows XP SP2
és ezen is megy normálisan, csak néha akad meg mert kevés a ram.
A játék meg egyszerûen fantasztikus. A Deus EX 1, 2 óta nem kötött le így semmi a géphez. Nekem nagyon tecc. Imádom a FREE mászkálós proggikat, ahol ha esetleg ölni kell, akkor azt meg lehet tenni sunyiban 😉
Nekem bejön! Nem tudom, hogy a stalker milyen lesz, de elõdjének szerintem nagyon megteszi. Ez egy szabad világ, ahol nem vagy egy lineáris "szaladj oszt lõjj szét mindent abban az utcában" eseményhez kötve. Szerintem szuper, bár lehet hogy csak azért tecc, mert már tele a tököm az agytalan doom és más henttõl. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Látom ezt is sikerült szépen elbaszniuk optimalizálás terén <#taps>#taps><#worship>#worship><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
3000 a virtuális memória
a game.ini-be át van állítva ami kell
a grafika lowon is akad nagyon
igy is játszhatatlan
gépem: 2500+ amd, ati9800pro, 512ddr
szvsz 1 patchet mindenképpen érdemes megvárni míg komolyabb véleményt mondunk róla. remélhetõleg a patchben optimizálják a gémet valamelyest. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Ezt írja crackelés után...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"