Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

démonigyerek
azt hogy lehet?

démonigyerek
furi ez a game
levettem a gamebe a hangot és highon néhai akadással simán megy!
1ébként most kezdtem az irodából a játékot
most mek a hajóshoz

Dave000
én a fõszálon megyek, ott meg a maffiának kell dolgozni...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

wedge31
Köszi.Én veszek,nekem nagyon bejön.Csinálj indiános küldiket azok nagyon megérik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Dave000
A kikötõben, nem messze van a világítótoronytól, a városban, csak az a gáz hogy több mint 7000 peso, annyit nem költök egy szaros csónakra...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

wedge31
Egy kicsit a játékról is,hol lehet motorcsonakot venni?

manoG
Fostalicska egy játék ez.

00 Blue 00
Vegyél még egy 512-es ramot aztán tudsz játszani! Ennyi nincs vita 1GB-alatt nem mükszik akadásmentesen és pont. 512 a !!!MINIMUM!!! és nem az ajánlott!!!
ez arra elég hogy valamennyire menjen a game. Ha elolvasod a "README" fájlt, ott fel van tüntetve, hogy 512 ramnál SOKAT TÖLT a winyó, és az is le van írva, hogy 1GB minimum kell hogy menjen normálisan!!! Egyébként meg 10.000Ft-ért már kapsz 512-es ramot nem egy egetverõ összeg, és nem b*sz szét az ideg, hogy állandóan megakad! <#papakacsint>

Dave000
Nekem csak a városban szokott, de akkor sem akad, hanem megáll swappelni, állókép vagy 10 sec-ig, utána megint megy simán 30-40 fps-el vagy 5 percig, ez meg így már nem zavar, ha meg kint vagyok a városból, még ennyit se csinál...

Most ott tartok, hogy a government-tõl kéne segítséget kérnem, de ha azok meglátnak kapásból lelõnek, kicsit roszba vok velük 😄, miután legyilkoltam a parancsnokot a base-n 😄, lol, így oldd meg a játékot...

wedge31
Mondom,hogy ramm-tól függ a dolog,nézd meg a kétéves grafikát meg a nemlétezö fizikát.A vidkártyának nem sok köze van /ebben az esetben/az akadáshoz.

démonigyerek
de nekem lowon is rohattul akad
1-2-3 fps-el néha

wedge31
Akkor akad is neki írja is,csak mindenkinél máshol van az a határ amit még idegelés nélkül elvisel.

démonigyerek
nekem igen
de neki nem #733

wedge31
Akkor most mi van? visszaolvastam és félórával ezelött még azt írtad,hogy akad.

démonigyerek

nekem 512 van
másnak is és mégis megy

wedge31
Nekem 1GB/400/rammal megy.

démonigyerek
de volt akinek 2db 256ddr-al ment simán

démonigyerek
neked mennyi ramod van?

wedge31
Kegyetlen jó a game!Tiszta gta hangulat,azzal a különbséggel,hogy itt nem kell mindenáron keresztapáskodni.Én most teljesen átálltam a jó oldalra/ha van egyáltalán ilyen egy dél-amerikai országban/ugyhogy irtom a maffiozókat.A memoria igényröl annyit,hogy akinek nincs 1GB rammja ne tegye fel mert csak idegeskedni fog játszani nem.Pont ez volt a Bloodlines problémája is ammit pecsel se lehet javitani.

démonigyerek
nekem mindenbe jobb és akad

báttyó02
hi.
megvan a game,de eléggé akad!44

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Most dolgozom, de otthonról du. felzuzok néhányat.
00 Blue 00
Ne már, neked valami nem kóser a gépeddel, ilyen konfigal mennie kell az tuti.

Én konfigom:

alaplap: Abit NF7-S v2.0
cpu: AMD Athlon(tm) XP 3200+ (2200MHz)
ram: 2x256 Infineon DDR400 Dual (512M😎
vga: Abit Siluro GF4 Ti4200 128MB AGP8x
hdd: Maxtor 160GB SATA 8MB 7200rpm
opr.: Windows XP SP2

és ezen is megy normálisan, csak néha akad meg mert kevés a ram.

Glpetyus
Dobj egypár saját képet,pls

800x600-ban high grafon 1.7 AMD, 9800XT és 1GB-rammal simán megy akadás nélkül. Szerintem itt inkább az 1Gb ramon van a hangsúly. (Na jó, meg a grafkártyán.) Egy szó mint száz egy õsrégi procin is szaggatás nélkül elmegy.
A játék meg egyszerûen fantasztikus. A Deus EX 1, 2 óta nem kötött le így semmi a géphez. Nekem nagyon tecc. Imádom a FREE mászkálós proggikat, ahol ha esetleg ölni kell, akkor azt meg lehet tenni sunyiban 😉
Nekem bejön! Nem tudom, hogy a stalker milyen lesz, de elõdjének szerintem nagyon megteszi. Ez egy szabad világ, ahol nem vagy egy lineáris "szaladj oszt lõjj szét mindent abban az utcában" eseményhez kötve. Szerintem szuper, bár lehet hogy csak azért tecc, mert már tele a tököm az agytalan doom és más henttõl. 😉
koki44
Aha akkor ok.

M@TriX
ez nem éppen crackelés függõ 😊 (99%)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

B@dsector
vazzeg az én gépemen is akadozik rendesen <#merges3> -->> uninstall lesz amíg ki nem jön hozzá egy bug fix...
koki44
A reloaded-os verzsönt próbálta már valaki az is ilyen gyász?

démonigyerek
ugye
ennek az atarinak nem kéne játékot csinálnia

démonigyerek
áááááááááááánem!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄
lásd #722

Glpetyus
<#wilting>

Glpetyus
Ehhh...visszaolvastam kicsit...
Látom ezt is sikerült szépen elbaszniuk optimalizálás terén <#taps><#worship><#violent><#kocsog>

démonigyerek
bazzeg
3000 a virtuális memória
a game.ini-be át van állítva ami kell
a grafika lowon is akad nagyon
igy is játszhatatlan
gépem: 2500+ amd, ati9800pro, 512ddr

démonigyerek
ok

Glpetyus
Nem,...a gém 😊

démonigyerek
mi?
a pecs?

Glpetyus
<#wow2>
Kijött...<#wow2>

villar
ha újra índítod regedit megint beállítani és fut..így majd tudsz patchet felrakni a crackosal mem

00 Blue 00
Hát szerintem ezen a gammán csak memória segít!!! Mindent beállogattam amit lehetett a virtuális memóriát felraktam 12GB-ra. Így már kevésbé akad meg, de van amikor olyan szinten megáll a gém mikor megyek a járgánnyal, hogy mire visszaáll a rend már az egegbe repül a szekér!! Röhelyes<#nemtudom>

Sadun Tryst
ehh. itt olvastgatom, h mennyire akad mindenkinél a gém, meg h milyen macera 1általán beizgatni.
szvsz 1 patchet mindenképpen érdemes megvárni míg komolyabb véleményt mondunk róla. remélhetõleg a patchben optimizálják a gémet valamelyest. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

grebber
Még nem loptam el a dokumentumot a katonai bázisról.

Next PC upgrade: 2022

Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert game.dll nem található.
Ezt írja crackelés után...
bazza
A64 2800+, 9550XT

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

démonigyerek
A többi konfigod milyen ?

bazza
ajjaj...nekem is ennyi ram van a gépben. pedig most zúzom le a gammát torrentrõl😞((

démonigyerek
2500+ amd proci
ati 9800pro vodeó kard
512memó

bazza
#703 - rákeresel az oldalon a játék címére!

bazza
milyen a géped?

Szal hol találok cracket ?