Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
sztem akkor is kell majd a peccs,mert az nem állja,hogy repkednek itt a jobbnál-jobb vasak és igaziból mindenki/majdnem mindenki szenved vele és külfõdi fórumokon is kb ue van

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

villar
fileshare

vilmoskka
az micsoda?

villar
emule pluson is fenn van már

vilmoskka
Figyu ti honnan töltöttétek le a mûködõ verziót?(Ha lehet ingyenes legyen)
Ez mitõl van:::

Xenus.exe Alkalmazáshiba
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.

Ez a Boiling Point
lécci help
thx

koki44
Jó de nekem még az autóra se akar felugrani hanem megáll és nem mozdul sehova csak hátra.

koki44
És hol, mert nekem hátul nem akar a vízbõl felkapaszkodni a pallóra.

koki44
Ha nem jön be az elõzõ akkor meg így. Köszi

koki44
oks akkor most megpróbálom.

ennek memória kell sok csak de mennifog

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

démonigyerek
menni fog
a videókard itt nem is olyan lényeg

Szerintetek ezen a konfigon futni fog?
ASUS A7N8X 2.0
AMD 2.6+
2*512RAM(400Mhz)
Geforce FX 5700LE

Remélem menni fog, mert sok jót hallottam róla.....

don pedro-hoz én személyszerint beúsztam😄 onnan a legjobb menni szentem nemkell senkinek fizetni hülye kódokért meg szarokért csak beúszol hátul van 3ór meg fent a medencénél 3 és ennyi utána simán besétálok hozzá

jah amúgy nemtom de nekem most elég erõs a gépen szerencsére de ígyis megfosatja mediumon a kicsikém szal szentem ezzel a 25x25 ös tereppel jól betettek sokaknak

hát én a maffiával húztam ujjat szóval nekem nemvolt gond viszont az elején amikor donpedro házárol kelett volna infó tõlük igencsak megszenvedtem vele meg amikor laptopot kelett lopni aztis sokadszorra csináltam meg de szintén mentek töltök módszerrel😄

Dave000
én is ott tartok, ez a bajom nekem is, csak én a határõrökhöz nem mehet oda se, mert elég rossz viszonyban vagyok velük... vagy nem lõnek le azonnal?

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Dave000
lépek kettõt és mentek 😄DD, utána ha megölnek (elég soxor elõfordul), visszatöltöm és tanulva hibáimból megpróbálom másképp. Amikor ki kellett nyírni a Hadsereg vezetõjét (Colonel vagy vmi ilyesmi a neve), azt kb. 20x töltöttem újra. Foglalj be egyedül egy egész hadibázist, lol.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Hát nemtom srácok én sem rég kezdtem vagyis reggel 10töl zúzom😄
de a fõszálat csak nemrég kezdtem és miután másodszor is visszamegyek az újságíróhoz kinyírják én felmegyek a tetõre "nyomokat keresni" és kurvára nemtalálok semmit😄
elmentem a határõrszerûekhez õk elküldtek vmi útszéi koccsmába ahol gringoval jól bebasztunk de elõbre nemjutottam...
plz mitkell csinálni? vagy mitkell a tetõnn keresni? stb...

bazza
a "rambózós" küldiket hogy csináljátok meg? MErt én próbáltam rambózgatva, de hamar kinyiffantam...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Dave000
én akkor nem mentem be, hanem elmentem a maffiához és azt mondta a csávó ha csinálok neki 3 küldit, leszervez egy találkát Don Pedroval, meg is csináltam, utána még kért 3000-et azt is megkapta (mivel a 3. küldiért pont annyit kaptam 😄), utána elmentem Don Pedro-hoz és simán bejutottam, a kapu mellet van egy kaputelefon, azzal lehet kinyitni a kaput aztán bemenni kocsival.

villar
híd alatt ami nyugatra vezet ki a városból

Shep
az ok de hol találom, mihez van közel, minden szart megtaláltam csak azt nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Adam II
ÓÓÓ akkor ez simán menni fog! Holnap lesz meg MÁR ALIG VÁROM<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

grebber
A fõszál majd egy kocsmába (bárba vezet) táncol is benne egy jó bébi 😊

Next PC upgrade: 2022

Shep
nag vicc volt, de ettõl függetlenül a kocsma hol van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

akkor ne ruhát vegyél, hanem orrcseppet! <#idiota>

Shep
hol a fenében van a kocsma mert marhára nem találom, lehet venni ruhát is vagy mi a fene mert az esõben tüsszentget az emberem meg ilyenek.

bazza
bazzmeg, ez télleg hardcore gém...az elsõ missönt se tom megcsinálni! 😄D

Recommended
Operating System: Windows XP
Processor: CPU Pentium 4 2.4GHz or Athlon 2200
Video Card: Geforce FX 5700 or Radeon 9600 or higher
CD-ROM: CDRom 52x or DVD Rom 16x
RAM: 512 MB RAM

Minimum
Operating System: Windows 98/2000/ME/XP
Processor: Pentium PIII 800 MHz Processor or AMD Athlon
Video Card: NVIDIA GeForce™ or ATI Radeon™ 7000 or higher
CD-ROM: 4X or Faster
RAM: 256 MB RAM

Nálam döccmentesen fut! Tessék beállításokat buherálni! 😉

Adam II
Mi a minimum és az ajánlott gépigény??

00 Blue 00
Állj oda a fal mellé a járgánnyal, keress egy pontot ahol a legalacsonyabban van a földhöz, mássz fel a járgány tetejére azt ugorj be a kerítésen.

koki44
Én még csak most kezdtem vele komolyan játszani de, már el is akadtam, amikor az a küldetés, hogy Találkozzak Don Pedroval a rezidenciájában (meg még valami, amit nem igazán értek) egyszerûen, nem tudok bejutni. A kapunál hiába csengetnék semmi az ajtó, nem nyílik kicsit jobbra, van egy másik ajtó de, ahhoz meg kód kellene, ha még tovább megyek, ott van egy vasajtó de, az se nyílik, pedig van nálam valami kulcs is. HELP ha tudna valaki, mert már egy órája ott mászkálok.

Marcinko
1 fb ram
Barton 3200+
Ati 9600 XT 256 MB. ram Catalyst 5.5 driver

Az akadással nincs bajom de folyamatosan kifagy, pedig a swap file is 4 GB.
MI lehet a megoldás ?

Pedig nagyon tetszene a játék az biztos😊)

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

bazza
a katonáktól h lehet ellopni a dokumentumokat? Nincs vmi halk gyilok módszer? Mert minek a kés, ha azt is meghallják? :S

zolo
Hi.A clone cd-s verzió az amit csak crackelni kell vagy a reloded verzió?

http://flickr.com/photos/zolika90/

démonigyerek
asszem drogot kaptam az egyik csávótól a hídalatt
úgy bepörgött az emberem hogy csak na

démonigyerek
ok

grebber
Hang nélkül inkább inkább nem.Nekem nem akad már csak a városban ott meg nem sokat vagyok.
A küldetések elvégzésével lehet pénzt szerezni gondolom én.

démonigyerek
mivel lehet pézt szerezni?

démonigyerek
kira
már very highon jáccok hang nélkül és nem akad pár perc után
szentem mindenki próbálja ki

démonigyerek
van
már megvan

grebber
Ha nem basztad el a zsét akkor van.

Dave000
bazzeg, nagyban harcolok, erre kinyír egy köcsög leopárd, ezt nem hiszem el, b+

démonigyerek
500?
lehet hogy nincs is annyi
mert dumálok vele egy picit aztán nem történik semmi
hol lehet pézt szerezni?

Dave000
oda menni a faszihoz, és perkálni kell 500 pesot utána motorcsonakkal megcsinálni amit kell és kész

démonigyerek
úgy tûnik
amúgy az elsõ 5percbe akad rendesen
de utána hang nélkül jól megy
hangal akkor sem ment jól

démonigyerek
bakker
elfordulok, aztán vissza és eltûnt a faszi
1ébként mit kell itt csinálni?

báttyó02
jajj ne...mint a driv3r.....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Dave000
majd jön magától, még nagyon az elején vagy

Dave000
hogy-hogy levetted a hangot? egyáltalán? vagy a minõségét?