Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erõs!
DB
amd 2500 proci
ati 9800pro vga card
512ddr kingstone
és akad mint a szar
X850XT, AMD XP 64 3000 :) 1 GB Kingston RAM
(nem fújolni, súlyos balesetemra kapott biztosítási pénzbõl vettem... senkinek ne legyen izom gépe ilyen áron!)
DB
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
a játék értelme veszne el vazz, meg kell élni virtuálisan, az életben nincsen cheat vazz :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
kocsikereket nem lehet eladni???, mert sikerült egy csomót lopni)))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
DB
DB
DB
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
de volt már nekem olyan hogy leállítottam a motrot
aluttam
aztán csak a fele benya volt meg
lehet hogy benzint loptak?
nem vagyok benne 100%-ig biztos, de azt vettem észre, hogy ha a kocsiból való kiszállás elõtt leállítom a motort, akkor nem lopják el, amíg alszok/vásárolok/mástcsinálok
vagy csak szerencsém volt sokszor... :)
még párszor elmondom
még olyan gamet nem is láttam amibe ennyi mindent lehetett volna csinálni
elõpször nem teccet mert csak járkáltam
de mostmár naon teccik
ugy leköt mint a gta: vice city
szerintem javitani nem lehet, legalábbis meg nem jöttem rá. olyan fegyvert kell keresni, aminél a wear 0 %
nálam még nem kopott el, amióta 0%-osan felvettem, azóta olyan. vannak nagyon leamortizált hardverek is, azok bizony elakadnak elég sûrûn, de a kitárazás-betárazás javítja esetileg.
DB
Egyébként halálos a szövege a fõhõsnek, pl. ebben a fotós küldiben lazán este 9 táján bekopogok a major ablakán, hogy "helló, nem érdeklõdik a fotózás iránt? neem? na akkor nézze meg ezeket a képeket, és majd fog..." :)))
DB
azé kapok pénzt?
hol kell?
nekem nincs szerencsém
#869 hsz
te azt letudod nekem fordítani?
DB
kira a game!!!!!!!!!!!!!!!!!
a san andreas mellett ezzel fogok nyomulni egész szünetben