Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Bokatörés és szalagszakadás... de már hálisten majdnem túlvagyok rajta, csak sokáig sánta leszek.

DB

A ti kung-futok nem erõs!

DonnieBrasco
Már igen régen lehet kapni... amúgy Alien computers-nél.

DB

démonigyerek
nah
megvan a térkép

démonigyerek
hol vettél te x850xt-t?
asszem még kapni sem lehet Magyarországon

démonigyerek
nekem a gépem
amd 2500 proci
ati 9800pro vga card
512ddr kingstone

és akad mint a szar

démonigyerek
milyen baleset?

DonnieBrasco
Nekem nem röcög be fullon sem <#vigyor1>
X850XT, AMD XP 64 3000 :) 1 GB Kingston RAM
(nem fújolni, súlyos balesetemra kapott biztosítási pénzbõl vettem... senkinek ne legyen izom gépe ilyen áron!)
DB

démonigyerek
ez mijjafranc???

Istencsászár
csaeréld le ezt a vgat már játékra nemvaló manapság

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tömd tele a géped RAM-mal, az a szûk keresztmetszet, nem a grafikus cucc.
circa
Nem az a baj, hogy nemfut a legdurvább grafikával, hanem az, hogy a legszarabbon is annyira szaggat, hogy nemhogy élvezni, játszani se lehet a gameval :((((

circa
Sztem a videókártyámmal van gond: Ati Radeon 9000 64Mb

Szerintem maradéktalanul jól senkinek sem fut :)

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

circa
Nagyon király a game, csak az a baj hogy nekem még minimum konfiguráción is szaggat, akinek megy normálisan az leirhatná milyen gépe van thx.

démonigyerek
megkukkantom majd
és az elküld emberekhez ahol lehet keresni?

démonigyerek
jaja

M@TriX
pfuuuuuuujjj, le vele....

a játék értelme veszne el vazz, meg kell élni virtuálisan, az életben nincsen cheat vazz :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

STREEX
Még mindíg nem tudja senki hogyan lehet használni a csalást a játékban?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

villar
a benzinkút melletti wc szerû helységben van egy létra lelehet menni egy fegyverkereskedõhöz, a falnák álldogáló pasi meg adja a tippeket kihez kell menni ha munkát keresünk.
kocsikereket nem lehet eladni???, mert sikerült egy csomót lopni)))

M@TriX
jaja, csak ha valaki nem tudja, hogy le lehet/kell állítani, akkor az úgy hagyja, aztán csak néz majd :) lásd lentebb

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
:)))

démonigyerek
asszem ha leállítod a motrot akkor viszi magával a kulcsot ls nem bírják ellopni :D

démonigyerek
a hülye kurvája
néha még nyög is
biztos kúrják közbe

DonnieBrasco
Lopakodás közben lesz majd érdekes, ha megcsörren az a dög.... :)

DB

ja. sztem is a lányát keresi Saul, a volt? felesége meg hívogatja is mobilon és rídogál meg aggódik egyfolytában... :) tök hangulatos, megyek az utcán a fegyverkereskedõhöz, ez meg csak vinnyog a telefonban...
M@TriX
ja, ha bekapcsolva hagyták a motort akkor talán nem kel csodálkozni, hogy lenyulják, ez is jó poén :)

M@TriX
jaj én emlékeztem rosszul, ja a Jurassic Park gémben lesz a hug megmentése, kevertem :) sry

robotnyk
lányát
DonnieBrasco
Hát akkor marhaság a cikk, mert szerinem a fõhõs lányáról van szó, legalábbis én totál erre emlékszem :)

DB

DonnieBrasco
GRR ne hergelj már... többen tök világosan leírták, hogy az iránytûn mutatja a piros nyíl, csak a missziók közt (O betû) jelöld ki a megfelelõ küldetést.

DB

M@TriX
pontosabban a hugunkat kell megtalálni, lásd SG cikk

démonigyerek
a térképet hol lehet megtalálni a bázison?

démonigyerek
hogy megtaláljuk a lányunkat
asszem

Rafaelo
mi a játék célja?

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

démonigyerek
meg ha leállítod a motrot akkor a benzin nem fogy ki
de volt már nekem olyan hogy leállítottam a motrot
aluttam
aztán csak a fele benya volt meg
lehet hogy benzint loptak?

még egy tipp:
nem vagyok benne 100%-ig biztos, de azt vettem észre, hogy ha a kocsiból való kiszállás elõtt leállítom a motort, akkor nem lopják el, amíg alszok/vásárolok/mástcsinálok
vagy csak szerencsém volt sokszor... :)
démonigyerek
jó a game
még párszor elmondom
még olyan gamet nem is láttam amibe ennyi mindent lehetett volna csinálni

M billentyû , vagy megnézed a controls-ban.
démonigyerek
ilyen játékot életembe nem láttam
elõpször nem teccet mert csak járkáltam
de mostmár naon teccik
ugy leköt mint a gta: vice city

ja mégvalami. a fegyverkereskedõnél kapható táskák nem javításra valók, hanem upgrade. pl. nagyobb tár, nagyobb lõtáv, gyorsabb reload, s mindezek 1-2-3 szinten.
szerintem javitani nem lehet, legalábbis meg nem jöttem rá. olyan fegyvert kell keresni, aminél a wear 0 %
nálam még nem kopott el, amióta 0%-osan felvettem, azóta olyan. vannak nagyon leamortizált hardverek is, azok bizony elakadnak elég sûrûn, de a kitárazás-betárazás javítja esetileg.
démonigyerek
a térkép az hol van???

DonnieBrasco
Hát ja, a zsarolás jól fizet. Én úgy értettem, hogy a buszozás nagyon jól fizet a csomagfutárkodáshoz képest :)

DB

amúgy nézte már vki, hogy mi a difi a medium és hard között? mert óvatosságból medium-on kezdtem, de nagyon lufi... dõlnek az ellenfelek szerteszét, ha dráma van. eddig egyszer krepáltam be, részegen kitántorogtam a bárból és elcsapott egy kocsi.. :))))
Hát az a 400 peso nem valami sok. Gyorsabb és jobban fizet a rendõrfõnök, és ráadásul még plusz jattot is lehet szedni a küldetésbõl. A 2. küldinél pl. a polgármesternek meg kell mutatni az elõzõben készített képet, de õt is le lehet húzni egy 500-assal, meg a rendõrfõnöktõl is leesik még vagy 500. Egy 5 perces küldivel 1000+ peso nem rossz... :)
Egyébként halálos a szövege a fõhõsnek, pl. ebben a fotós küldiben lazán este 9 táján bekopogok a major ablakán, hogy "helló, nem érdeklõdik a fotózás iránt? neem? na akkor nézze meg ezeket a képeket, és majd fog..." :)))
DonnieBrasco
Szerencséd van mert én is azt kaptam meg elsõ küldetésnek. El kell lopni egy térképet a katonai bázisról. Ugyanazon a bázison kaphatod meg a csomagcipelõ küldetést is, illetve a bejáratnál áll egy buszos fickó, nála lehet lezsírozni a buszozást. Amúgy szvsz bármelyik város buszpavilonjánál lehet sofõrködést vállalni.

DB

démonigyerek
vezessek buszt?
azé kapok pénzt?
hol kell?
nekem nincs szerencsém
#869 hsz
te azt letudod nekem fordítani?

DonnieBrasco
A katonai bázison (ne kérdezd, melyiken, a kezdõvárostól kb. 6 km-re K, DK felé. De nem éri meg, mert elég messze kell vinni, ráadásul én amikor vittem a csomagot és már majdnem odaértem, véletlenül elütöttem egy katonát (ezek a rohadt gázolások az agyamra mennek!!), erre még kettõ elkezdett lõni, kénytelen voltam õket is elütni. Ennek ellenére nem lettem ellenség a governmentnél hálistennek, a kocsit a bázis kerítésénél hagyva beügettem a táborba és megkaptam a 70 pénzt. De hát az édeskevés! Ha sok pénzt akarsz keresni, vezess buszt :)

DB

démonigyerek
mienk
kira a game!!!!!!!!!!!!!!!!!
a san andreas mellett ezzel fogok nyomulni egész szünetben

démonigyerek
hol lehet ezt a csomagküldö melót elvállalni?