Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Methylisocloro
Patch hétvégén várható

ibronk
Á, megpróbáltam hogy a bázis hátuljánál odaállok a kocsimmal a kerítés mellé, és a kocsiról átmászok rajta, de érdekes módon ott sehogy sem tudtam ráugrani még a kocsi tetejére sem, pedig azelõtt a benzinkútnál már sikerült... Szóval muszáj volt bemenni elõl, de nem volt rossz, csomó gyógyszert tudtam szerezni a katonáktól <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Most elvállaltam a maffiától egy küldetést, hogy megölöm az ezredest, de még nem tudom hogyan csinálom meg, mert engem is kajakra utálnak arra felé, és elég sokan védik az utat befelé. Kéne valami távcsöves stukker, mert az ablak mellett ül. <#vigyor3>

Nem. Én még csak most töltöm... 😛

Dave000
na mi van??? mindenki játszik???

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Dave000
nah, az utalós dolog tényleg bejött, azonnal plusszba vok a civilekkel 😄, de a governmentnél kéne vmi hasonló, mert pl az útzárat állandóan kerülnöm kell..., jah vittem virágot a kiscsajnak a bankba, azt mondta lehet hogy találkozunk jövõhéten 😄DDD

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Dave000
Jah 😄

00 Blue 00
Zsír a géped <#nezze><#hehe><#papakacsint>

igen neki csak 20kell a bankos kér 22 de mind mert csak 5ezrem van felhúztam az m16-omat fullosra a kiskatonagyereknél és most nagyon aratok vele meg amit elbórtam távcsövest az újságíró gyilkosától észrevétlenûl lelehet szedni az ellent szerintem a legjobb fegyver én pont a govermentekkel vagyok jóba a maffia meg a gerillák utállnak
Dave000
Don Pedro-nál csak 20.000 kell az info-ért, jelenleg azért a zséért gürizek, úgy hogy a government-nél szinte már teljesen balra van a csúszka. Nem lehet azokkal vhogy egyenlíteni??? mert már szinte vadásznak rám..

hát mpc újrapakolást is módjával csinálja a gém pl volt h csórikám civilt elcsaptam nemnagyon foglalkoztam vele de mikor visszatértem a hotelhez 4nap után még mindíg ott feküdt😄
bezzeg a bázisokon a maffiásokat meg az útszéli freedomfightereket újrabírja pakolni😄
Hát srácok ez a gém állat😄
énvok coolfire vagyis az öccse de már én irogattam a múltkor is
végre megvan a gyilkos meg találtam banki számlaszámot is már csak kell 22lepedõ h a bankos adjon infót de don pedro is eltud igazítani csak szintén pénzért
szóval elkerülhetetlen az h nebalhézz össze senkivel mert a 6bol 4 utálnifog az tuti😄
tudod minehéz küldi még?😄
amikor megkeresed az újságíró gyilkosának fõnökét aztec-ot és mikor odaérsz h kifaggasd jön 3autó és rakétázzák szanazét a házat meglõnek összevissza neked meg 2percig kell várnod aztec bátyára h kivigyen helikopteren😄
ráadásul elsem lehet szaladni mert egy magas hegyen vagytok egy kis faházba és csak 1 híd van amin õk állnak.

amúgy elég részletes a gém szentem pl ha megglövöd a fát pereg a levél mikor rakétázzák a kérót szanaszétpereg atomjaira vagy mikor az azték templom alatti gerilla bázist kell felrobbantani stb...
szentem nagyon jó gém csak van 1 olyan érzésem hétvégére kiviszem😄de remélem nem
Dave000
a gáz az hogy nekem csak a FRAUD gomb jelenik meg 😞, nem tom miért...

villar
van megoldás az ellenséges frakciók ellen is))))!!!!!!!
ha találkozol velük akkor jobb oldalon alul megjelenik két cselekvés ikon...
csalás és rábeszélés.(FRAUD és GRAFT)
nálam bevált amikor don izé táborába mentem és a kapuõr beengedett (ha kocsiban ülsz akkor nagyobb az esélyed hogy nem ismernek fel, ha szerzel egy taxit akkor meg biztos hogy nem)

még ilyet! a táborban bemenekültem egy barakba, becsuktam az ajtót hogy lélegzethez jussak meg növeljem a healtot,mikor nem kinyilt az ajtó és bedobtak egy gránátot???..
úgy megrémültem hogy mozdulni sem tudtam, és kampec....

Quki
Van már hozzá patch?

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

démonigyerek
megígérem! ok nélkül nem fogok törölni, és 20 betûnél többet fogok írni
akkor lécci kérjétek meg a modokat hogy hadd legyek én a házigazda. plz
thx elõre is! ez is 20szónál hosszabb

démonigyerek
nekem a gerilláknál a govementet, az indiánokat és a banditákat kell írtanom

CIAtõl szoktam mindig humvee-t szerezni 😄

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

DonnieBrasco
Nálam is lement véletlenül a civil reputációm, de adtam szivart egy öreg csókának, meg 2 pesot egy kislánynak és máris visszament pozitívba 😊
A CIA-val viszont már -3, kész szerencse hogy nem nagyon találkozom velük!

DB

A ti kung-futok nem erős!

rorr
ramot vegyél és jó lesz!

Nem tudom, hogy az növeli e a civilek felé a pontjaid, de lehet a bankban átutalni valami civil szervezetnek pénzt.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

DonnieBrasco
Én kizárólag akkor szavazok rád, ha megígéred, és be is tartod, hogy csak akkor szólsz hozzá amikor mondanivalód van, nem törölsz ok nélkül hozzászólásokat és a beírásaid átlag 20 betûnél hosszabbak lesznek. Ez ugyanis fórum, nem chat!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Újrapakol egy rakás npc-t, például az út mellett lövöldözõ embereket is.

hiba
bazzeg setalok a tengerparton 2 katona fegyvert fog ram azittem lelonek elekdztem hatralni, mondjak ok rendben mehetek, erre valai megsebesit azittem meglottek elkezdek futni erre latom, egy kigyo lohol utanam es mar ugrik is ram 😊)

Dave000
ja és felõlem is lehetsz hgazda, tehát IGEN!

Dave000
LENNE egy kurva érdekes kérdésem: Lehet valahogy békülni is azokkal akikkel rosszban vagyok???, mert például a civilekkel is olyan roszbann vagyok, hogy meglátnak az utcán és vagy elrohannak, vagy elõrántják a stukkert és használják. Pl a legidegesítõbb: leállok beszélgetni az egyik csávóval, és miközben beszélgetek, látom az egyik civil odabasz egy gránátot közénk, BUMM! vége, hát azt hittem felgyújtom a gépet... vhogy békülni kéne, meg a governmentel sem ártana békülnöm. MÁS: nem tom ti hogy mentek busszal, odamegyek a csávóhoz és annyit mond: GET LOST. és kész, túl rosszba vok velük v mi?

démonigyerek
nekem is
hmuda!: jó lesz ez, csak pár pecs kell, meg 1024mb memó
nekem sajna 512 van 😞

MikX
Ettõl függetlenül nekem a kedvencem eddíg

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hmuda
Kipróbáltam. Látszik rajta, hogy oltári jó ötlet az egész, így elsõre egy dél-amerikai Deus Ex-nek tûnik. Csak sajnos piszok módon optimalizálatlan lett szerencsétlen. Kár érte...

Majd pár patch után visszatérek rá, de jelenleg nem éri meg szenvedni vele (megcsináltam a leírt "optimalizációs" tanácsokat, de minimális lett csak a javulás, még most is játszhatatlan).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

démonigyerek
nem pakol újra senkit

Shep
tényleg meg lehet ölni mindenkit a területen, vagy van akit újrapakol a gép?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

démonigyerek
kihalt a topik?

démonigyerek
a fényképezõvel fényképezett képeket hova menti a game?

MikX
Igen, ezen és is gondolkodtam,
Meg a banditák egyik embere mondta, hogy a fõnök beszélni akar velem, de akkorra már az ellenségeim voltak, odamentem, megöltem az össueset, a fönökkel egyött, és ilyenkor már nekik nem tudok missiózni?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Neked stabilan fut?
Nekem be-be röccen néha, fõleg ha nem egy adott területen mozgok, hanem mászkálok a városon kívül

villar
nem tudja valaki hogy lehetne az ellenséges frakciókat békítgetni hogy ne csak a rendõrség megbízását válalhassam?

koki44
Pedig egy párszor mér leírták!<#smile>
Sajátgép-->Tuladonságok-->Speciális-->Teljesítmény-->Beállítások-->Speciális
ha végzel beállítás parancs mert csak úgy fogadja el!

Rafaelo
még

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

M@TriX
na beröffentettema gémet, szerintem azért a graf elég jó és a hangulat is igaz még csak most érkeztema városba kissé kihalt, de azért igényes
mint egy lelkes túrista használtam a fényképezõm is 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zolo
Visszaolvastam,de azt nem tom hol lehet virtuális memóriát állítani?Plíz help

http://flickr.com/photos/zolika90/

bazza
Van vkinek szabad ideiglenes tárhelye, ahova feltölthetem a most összeütött design alapot, hogy megnézzétek milyen?! Hogy csicsázzak még rajta, vagy olyan ronda, hogy hagyjam abba most rögtön...😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
hát eléggé! 😊)

Shep
ez komoly tényleg ilyen összetett a game? menten lefordulok a székrõl

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zolo
Hi!TUdna valaki mondani egy megfelelõ beállítást ehhez a géphez:Amd 1900+,512 ram/400 ddr,geforce ti4200 with agp8x?Mostani beállítás?800x600x32 medium és néha eléggé beszaggat

Zolo

http://flickr.com/photos/zolika90/

Mondjuk így is elég komplex, egy dolog, hogy nem rakták bele, hogy minden civil máshogy reagáljon, ha elütik, meglövik, vagy megdobálják kosárral vagy flakonnal pl

ibronk
Hát vannak érdekességei a játéknak.
Az város meg a maffia bázis között vágok át kocsival a dzsugelen, mert az út túl hosszú, meg a földuton elég szar menni, egyszerübb mindenen át 😄
Erre egyszer csak találok egy CIA ügynököt aki egy kis fa asztalnál ül egy hacker csávóval a dzsugel közepén, és mikor odamegyek hozzájuk megtámadják a CIA-ést a méhek, majd meg is ölik, a hacker elrohan, közben akkor vettem észre hogy körülöttünk meg valami gerilla harcosok vannak, és figyelnek. Mibe keveredtem? <#vigyor3>
Aztán akkor odaértem a maffia bázisra, és gondoltam egyet hogy megdobom a szemeteskosárral a Pedrót, erre az meg dühöngve, morogva kirohan a házból és futkoz körben az udvaron mint egy nyügös 6 éves, de egyszer csak hirtelen eltünt, nem került vissza a székébe se. <#hehe> De aztán abbahagytam, szal nem tom mi lett vele, de lehet valami bug, mert azok akadnak bõven. Meg kár hogy néha akad ahogy odaérek valahova, kevés az 512 ramom sajna, de egyébként jó kis játék 😊

bazza
hát, most csinálgatom a designt 😊)

démonigyerek
ok
akkor milyen?

bazza
nem😊