Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Hogy békülök a rendõrséggeg, maffiával, stb.?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
civilekkel komában kell lenni, a gyerekeknek meg szorgalmasan adni a 2pesot, öreg nénit átsegíteni, öregnek szivart, alkesznek piát adni..
mindjárt szeretni fognak
kibaxtam egy civillel
nem volt fegyverem, bemenekültem a kórházba, az meg ott lesekedett az ablakon be, és lõtt, én meg voltam cseles és kimentem a hátsó ajtón, de a kis buzi észrevett és kergetett, de szerencsére volt 1kocsim a közelben, beszálltam, elütöttem, elvettem a cuccait, közbe egy másik civil hátba lõtt
balfax voltam :D
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
már írtam ne légy lusti))))
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Játszál vele gyere rá magad.
Te akarsz házigazda lenni, a cipõmet nem bíznám rád.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
mé nincs?
hol van?
DB
A ti kung-futok nem erõs!
meg az kurvalol, hogy lekéselsz valakit úgy, hogy se nem látja, se nem hallja senki, de egybõl üvöltözni kezdenek, hogy enemy (ergó telepatikusan észlelték, hogy te megölted az egyik társukat) :(.
bakker, lefényképezem a mayort, aztán kiírja hogy ok, elvisze megmutatni abba az épületbe, aztán nem lehet bemenni mert nncs nyitva, este van :(
most várhatok :(
DB
hogy lehet vmit így elbaszni?? :O
2600+, 1GB ram, 6600Gt
Válasz: nem, a drgofüggõséget nem a doki kezeli, hanem a benzinkutas. Ilyen egyszerúû dolgokat sem tudsz?
DB
1. átrakni "A rendszer kezelje..."-re
2. ha lehet, akkor áttenni a lapozófájlt egy másik winchesterre vagy másik partícióra a c:-rõl
nem ront a teljesítményen és a winchestert se terheli jobban, hiszen alapból is megy a dolog mindig.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
http://flickr.com/photos/zolika90/
"# The police station in Puerto Sombra could be destroyed with a single crossbow bolt."
Ezt kipróbálom mielõtt feltenném a patchet :)
DB
nem másról lenne szó mint a vulkánról
az odavezetõ utat semmien térkép nemjelöli éppen ezért szenzációs mert szinte megközelítetlen
elmesélem miis történt épp kocsikáztama hegyekben mikor a kocsim egyszercsak leáll 84kanna benzinnel kiszáltam h legalább a cuccaimat kimentsem de a kocsi egyszerûen meghalt semmitm nemtudtam vele kezdeni fogtam megam és elkezdtem sétálgatni gondoltam úgyis visszatöltöm majd kereserk vmi maffiást aki lekaphat
felsétáltam az út irányába és néztem a térképet az utat seholsem jelölték de ottvolt azon járkáltam:D
miután megtettem 3-4kilómétert az úton eyszercsak egy házat találtam ami lezárta az utat egy nagy kapuval ezt még szerencsére kitudtam nyitni...
mikor mentem még párszáz métert egy katonai bázis szerûséget láttam de mint késõbb kidrült csak pár vulkánkutató volt a helyszínen
láttam 2hangárt is ami a hegy gyomrába vezetettlegalábbis úgytûnt de seholsem tudtam beférkõzni
gondoltam felmászok a vulkánon ami igencsak nehézkesen sikerült de a végén feljutottam és egy óriási õrizetlenül hagyott kutatóközpont szerûre mint kiderül igencsak nem õrizetlen:D
mikor leértem egy katona termett elém és kb 20 a központ többi részére mikor leapritottam a nagyrészét láttam hogy ugyanannyian van nak mint azelõtt
miután mégtöbbet lekaptam mégtöbben lettek és a szemem láttára teremtek újra nem is kevesen ígyhát hiába a 10évi idegenlégió lekaptak...
a dolog persze nemhagyott nyugodni és visszamentem a vulkánhoz de ismét kudarcot valottam persze készítettem pár fotót is csak nemtom hovamenti ez a szemét:D
Más: közben reklámozom a játékot mindenfelé, ahol tudom, hogy értelmes emberek forognak gyakran (pl. Morrowind topic) :))
DB
fotózni ahol tárgyalnak(persze este!!!)
a rendõrségi megbízások tejelnek legjobban szerintem.
a benzinkúttól jobbra tényleg van két hely ahol a banditák harcolnak a kormányzó csapataival, mivel velük jóban vagyok csak oda megyek harc után( ha van kedvem segítek) és összeszedem a kocsikat és fegyvereket.50-500 pesot fizetnek értük
-----------
1.sztori: a benzinkútnál hagytam a húgom kocsiját míg a másikat eladom, hát jövök vissza, kocsu sehol, carramba!
..de nini, látom hogy a kerékárús csávó háta mögül kikandikál valami ismerõs színû kocsiajtó,..hát nem szétszedte míg én oda voltam(kapott is a fejébe egy skulót)...
2.sztori: roszban vagyok a maffiával és amikor mentem egy összecsapás után hullákat fosztogatni, elkezdtek lõni rám de nem láttam senkit...már jól lement az életerõm mire rájöttem hogy a helikopter sorozgat amirõl azt hittem az is katonai...odaszaladtam a katonákhoz azok meg lelõtték mint a vöcsök...
3.sztori: szintén az egyik hullarablásnál még maradt egy katona és mindenhova követet..., jött egy maffiozós kocsi, puff, rálõttem de az kiugrott hogy ellássa a bajom, pont kifogyott a lõszerem és megdermedve a tehetetlenségtõl vártam végzetem mikor,..a katona fegyvert rántott és kampec maffiozós.
--------
különben most már nagy üzemben vagyok útonálló, 4kocsival torlaszt emelek és csak a semlegeseket és szövetségeseket engedek át...volt egy nap hogy 200 pesot összeszedtem))))..meg 7-8kocsiból álló torlasz emelkedett így mentek a mezõn mindenfele a jármûvek.
szóval még egy ilyen hangulatos játékot nem láttam!!!
mert az iránytû a hídra mutat, de ott nincs a mayor