Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Ki akar most ezzel játszani ?!?! Most jött ki a Barbie Fashion Show ! ;-) <#idiota>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

MikX
Hát ez mondjzk télleg egyértelmû, csak gondoltam van valami, amivel a másikoldallal való kapcsolatomat nem rontom

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Egyértelmû: ha mondjuk maffiát gyilkolsz, akkor government felé nõ factionöd, de ugyanez van ha banditákat vagy gerillákat ölsz. Ha segíted a maffiát akkor government, cia, meg gerillák felé csökken factionöd. Nem lehetsz mindenkivel egyformán kibékülve, mert az általuk adott missziók úgyis összeakasztanak a másik faction-nel.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Dave000
én is ezt kérdezem már egy ideje...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

MikX
Jah, de mi a helyzet a többiekkel?
Hogy békülök a rendõrséggeg, maffiával, stb.?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

villar
nincs mit tenni)))
civilekkel komában kell lenni, a gyerekeknek meg szorgalmasan adni a 2pesot, öreg nénit átsegíteni, öregnek szivart, alkesznek piát adni..
mindjárt szeretni fognak

Bazz legalább az elsõ pár hulla ne számítana valamikor meg kell tanulnom vezetni, ahogy kimentem a kocsival az utcára rögtön magam alá gyûrtem 3 járókelõt azóta meg mindenki sikítozik meg lõ rám <#idiota>

MikX
A Kalandos élet... <#vigyor3>

démonigyerek
hehe
kibaxtam egy civillel
nem volt fegyverem, bemenekültem a kórházba, az meg ott lesekedett az ablakon be, és lõtt, én meg voltam cseles és kimentem a hátsó ajtón, de a kis buzi észrevett és kergetett, de szerencsére volt 1kocsim a közelben, beszálltam, elütöttem, elvettem a cuccait, közbe egy másik civil hátba lõtt
balfax voltam :D

mucius
na feltettem a patchet, utána nem is fagyott, meg is csináltam gyors az adrenalinos teherautó eltolvajlását a governmentnek. csak ugye onnan gyalog kéne menni a következõ küldi-re vagy még ottvan a buszos mission, de annál állandóan kifagy. :O

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

ibronk
Ja, a vége az az hogy azért bemehetsz.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

bár lehet, hogy "bár... legyen, beengedem" :)
"Ez érdekes. Nem látom a listán. Nos, menjen amerre akar"... kb... ezt.
villar
ezt te is letudod fordítani:-> http://www.metamorpho.hu/index.htm
már írtam ne légy lusti))))

villar
a piros x mutatja holvan ha azt a küldit jelölöd ki

démonigyerek
ezt mondja a csaj
mit jelent?

bazza
sztem: SEMMI ÉRDEMLEGES VÁLTOZÁS! :(

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

STREEX
Fenn van a patch a worthdownloading-on..Valaki próbálja ki és mondja meg a véleményét.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

báttyó02
:dddddd
ez jó volt _DDdd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grebber
Ez nem olyan nehéz game hogy másodpercenként kérdezgessél.
Játszál vele gyere rá magad.
Te akarsz házigazda lenni, a cipõmet nem bíznám rád.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ott van a mukso megkérded mennyi gallonja és mondod töltse tele és lám már tele is van.

démonigyerek
ja és ha megvannak a fényképek, és megyek a polgármesterhez, a csaj mondja hogy nincs ott, és télleg nincs ott
mé nincs?
hol van?

démonigyerek
dem eikre kell menni?
mert mindegyikre mentem, de egyikkel sem tankol

DonnieBrasco
Ezt komolyan nem hiszem el. Az életben a benzinkútnál tankolsz. Miért lenne ez itt másképp????? A kasszánál meg fizetsz.

DB

A ti kung-futok nem erõs!

démonigyerek
kicsit lehet hogy láma vagyok
de tankolni hogy kell?
meikre kell meni?

mucius
kocsiban szundíts egyet reggelig :).

mucius
szerintem nem igazán lehet, mert már az elején mikor dokumentumokat kéne visszalopni a governmenttõl, ott lehetetlen vérontás nélkül ezt megcsinálni.
meg az kurvalol, hogy lekéselsz valakit úgy, hogy se nem látja, se nem hallja senki, de egybõl üvöltözni kezdenek, hogy enemy (ergó telepatikusan észlelték, hogy te megölted az egyik társukat) :(.

démonigyerek
csessze meg
bakker, lefényképezem a mayort, aztán kiírja hogy ok, elvisze megmutatni abba az épületbe, aztán nem lehet bemenni mert nncs nyitva, este van :(
most várhatok :(

DonnieBrasco
Csináld meg a korábban leírt optimalizációkat! Amúgy meg kíváncsi vagyok, hogy lövöldözés nélkül is végig lehet-e vinni a játékot. Az lenne az igazi szerepjáték! :)

DB

démonigyerek
:D
nekem nem akadozik, csaka kocsiban
megcsináltad a #1033-ban leírtakat?

mucius
ha lövöldözni kell, egyszerûen játszhatatlan a játék
hogy lehet vmit így elbaszni?? :O

2600+, 1GB ram, 6600Gt

DonnieBrasco
Gratulálok, újabb két tökéletesen értelmetlen hozzászólás. Kényszered van?
Válasz: nem, a drgofüggõséget nem a doki kezeli, hanem a benzinkutas. Ilyen egyszerúû dolgokat sem tudsz?

DB

démonigyerek
bakker
drogfüggõ lettem a gameben
a dokival lehet kezeltetni?

zolo
Kösz

http://flickr.com/photos/zolika90/

démonigyerek
éljen a mafia!!!!!!!!!!!!!
most újból kezdem a gamet és oda állok lehet

annyit érdemes vele csinálni, hogy:
1. átrakni "A rendszer kezelje..."-re
2. ha lehet, akkor áttenni a lapozófájlt egy másik winchesterre vagy másik partícióra a c:-rõl

nem ront a teljesítményen és a winchestert se terheli jobban, hiszen alapból is megy a dolog mindig.

Dave000
vmi más esetleg??? legalább 100 gerillát kéne leírtanom ahhoz, hogy plusszba kerüljek a governmenttel, biztos van valami módszer...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

démonigyerek
meik tetõre?
mutacc képet?
elõre is thx

zolo
Érdemes a virtuális memoriát piszkálni?Ront a gép teljesítményén?A vinyót nagyon leterheli?

http://flickr.com/photos/zolika90/

zoli80
gyilkolj gerillakat meg maffia tagokat!

Dave000
Nah, vki nem tud arra valami módot, hogy egy kicsit jóban legyek a government-el? Mert már teljesen balra van a csúszkája...

DonnieBrasco
Jó ez a bugfix lista:

"# The police station in Puerto Sombra could be destroyed with a single crossbow bolt."

Ezt kipróbálom mielõtt feltenném a patchet :)

DB

Hát azthiszem megtaláltam a pálya legvédetebb pontját és egyben szerintem leg érdekesebb pontja is egyben
nem másról lenne szó mint a vulkánról
az odavezetõ utat semmien térkép nemjelöli éppen ezért szenzációs mert szinte megközelítetlen
elmesélem miis történt épp kocsikáztama hegyekben mikor a kocsim egyszercsak leáll 84kanna benzinnel kiszáltam h legalább a cuccaimat kimentsem de a kocsi egyszerûen meghalt semmitm nemtudtam vele kezdeni fogtam megam és elkezdtem sétálgatni gondoltam úgyis visszatöltöm majd kereserk vmi maffiást aki lekaphat
felsétáltam az út irányába és néztem a térképet az utat seholsem jelölték de ottvolt azon járkáltam:D
miután megtettem 3-4kilómétert az úton eyszercsak egy házat találtam ami lezárta az utat egy nagy kapuval ezt még szerencsére kitudtam nyitni...
mikor mentem még párszáz métert egy katonai bázis szerûséget láttam de mint késõbb kidrült csak pár vulkánkutató volt a helyszínen
láttam 2hangárt is ami a hegy gyomrába vezetettlegalábbis úgytûnt de seholsem tudtam beférkõzni
gondoltam felmászok a vulkánon ami igencsak nehézkesen sikerült de a végén feljutottam és egy óriási õrizetlenül hagyott kutatóközpont szerûre mint kiderül igencsak nem õrizetlen:D
mikor leértem egy katona termett elém és kb 20 a központ többi részére mikor leapritottam a nagyrészét láttam hogy ugyanannyian van nak mint azelõtt
miután mégtöbbet lekaptam mégtöbben lettek és a szemem láttára teremtek újra nem is kevesen ígyhát hiába a 10évi idegenlégió lekaptak...
a dolog persze nemhagyott nyugodni és visszamentem a vulkánhoz de ismét kudarcot valottam persze készítettem pár fotót is csak nemtom hovamenti ez a szemét:D
villar
ja 2000 pesot

DonnieBrasco
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ térdenállva könyörgök, ezt FEJEZD már be!! :((( Nem tudod elképzelni, mennyire idegesítõ ez a kétszavas folyamatosan beírkálos stílus! Nem azért kértem, hogy fejezd ezt be, mert majd akkor rádszavazok a topicgazda választásnál, hanem egyáltalán - amíg ilyen a stílusod ne is álmodj ilyesmirõl, majd csak 8-10 év múlva. Az utolsó 5 beszólásdból négynek a világon semmi értelme nem volt, már ne is haragudj.

Más: közben reklámozom a játékot mindenfelé, ahol tudom, hogy értelmes emberek forognak gyakran (pl. Morrowind topic) :))

DB

villar
írtam már hogy a tetõre kell felmászni egy létrán és onnan az erkélyt letudod
fotózni ahol tárgyalnak(persze este!!!)
a rendõrségi megbízások tejelnek legjobban szerintem.
a benzinkúttól jobbra tényleg van két hely ahol a banditák harcolnak a kormányzó csapataival, mivel velük jóban vagyok csak oda megyek harc után( ha van kedvem segítek) és összeszedem a kocsikat és fegyvereket.50-500 pesot fizetnek értük
-----------
1.sztori: a benzinkútnál hagytam a húgom kocsiját míg a másikat eladom, hát jövök vissza, kocsu sehol, carramba!
..de nini, látom hogy a kerékárús csávó háta mögül kikandikál valami ismerõs színû kocsiajtó,..hát nem szétszedte míg én oda voltam(kapott is a fejébe egy skulót)...
2.sztori: roszban vagyok a maffiával és amikor mentem egy összecsapás után hullákat fosztogatni, elkezdtek lõni rám de nem láttam senkit...már jól lement az életerõm mire rájöttem hogy a helikopter sorozgat amirõl azt hittem az is katonai...odaszaladtam a katonákhoz azok meg lelõtték mint a vöcsök...
3.sztori: szintén az egyik hullarablásnál még maradt egy katona és mindenhova követet..., jött egy maffiozós kocsi, puff, rálõttem de az kiugrott hogy ellássa a bajom, pont kifogyott a lõszerem és megdermedve a tehetetlenségtõl vártam végzetem mikor,..a katona fegyvert rántott és kampec maffiozós.
--------
különben most már nagy üzemben vagyok útonálló, 4kocsival torlaszt emelek és csak a semlegeseket és szövetségeseket engedek át...volt egy nap hogy 200 pesot összeszedtem))))..meg 7-8kocsiból álló torlasz emelkedett így mentek a mezõn mindenfele a jármûvek.
szóval még egy ilyen hangulatos játékot nem láttam!!!

démonigyerek
amikor a polgármestert kell lefényképezni, akkor hol találom?
mert az iránytû a hídra mutat, de ott nincs a mayor

démonigyerek
én sem

grebber
Hát én feltettem a patchet de eddig nem észlelek semmi.

Ja ezt én is megtaláltam de spoprt kocsi kulcs kell hozzá.