Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
(opcionálisan 256-ot, ha esetleg a ramod 512 kivételével a 0 felé konvergálna 😊)
visszavetem kicsit a tuningbol 500mhzet 😊 erre a 25 fpsbol lett kemegy 14 baze..
van különbség a reloaded és a CloneCd vagy a "sima" verzió között
mondjuk bugosságba, többször kilép, lefagy stb.
thanks.
Remélem az UK patcet meg majd nem lehet felrakni ha az amcsival már próbálkoztam <#boxer>#boxer>
õ is ahhoz képest vékonyan fizet, na de ügye az autót is töredék árért veszi be az a szemét 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ajánlom neketek a indiános elsõ küldetést amikor a jaguár támadását kell kmivédeni, majd be csináltam mikor hörgött a hangfalam baloldalt amibõl tudtam hogy a hátam mögé került)))) (infó a bárban a billiárdozó indiánnál)
katonai táborokban jól fel lehet tápolni magunkat a szerte szórt cuccokkal....
A most kiadott patch az USA verzióhoz van!!! Mind a Reloaded, mind pedig a CloneCD UK verzió! Néhány fájlt frissít, néhányat nem, így ez hibát eredményezhet. Más kérdés, hogy jobb cégek úgy írják meg a frissítést, hogy más verzióhoz nem engedik magukat telepíteni. Nade ugyebár a játékban lévõ bugparádé után mit is várhattunk? Amúgy az európai (UK) patch is megjelenik hamarosan.
(A PDF manual címében is benne van az _ENU_ szó, ami az európai verzióra utal)
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
nekem van 2 is belole, es kemeny 20 pezot ad erte - ehhe
enniyre azert meg nalunk se szar a helyzet, hol lehetne jol elsozni?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ThanX
a tetõre fel lehet menni a létrán ahol a reklám van a tetõn, az jó lõ állás, bár én két gránáttal indultam mert a pavilon miatt civilek nem sérülnek, vigyázz a tetõre is utánas mennek ha nem vagy elég gyors)))
a bázisra nem tudok behatolni mert a két helikopterük mindig leszed, lelõttem az egyiket de egy idõ után újra jönnek(((
most egy csomó gerillát kell kinyírnom
vagy banditát? már nem is tudpm
ha a kormányzónál megy is le egy kicsit a népszerûségem akkor is jóval pluszban leszek és újra ad feladatot....
már azt is csináltam hogy kiirtottam a fél rendõr õrsöt gránáttal de nyugodtan üldögélt a bekormozódott irodájában és semmi...szal elég bugos)))
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Azert koszi szepen... Esetleg lehet, hogy az SP2 kellene meki? mert attol hanyok... 😊
másik szempontból: 110/100!!!
Kérek vkit, hogy részletezze, hogy melyik szempont mit takar! 😉
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nincs Valakinek otlete miert nem indul ez a fos el nekem? 😊 Leszedtem ujra, nem CRC hibas egyik sem, probaltam a reloaded, meg a clone verziot is, fel is telepul, aztan jol nem indul el, kicsit tolt (4-5sec) aztan ennyi. Nyomtam crackel, atirtam a regeket (nem eloszor csinalom) de semmi. Sem egy hibauzenet, sem semmi 😊. Valakinek otlete?
ThanX
1Gb ram min, a motor naon optimizálatlanséga miatt
Játszhatóság - na ez a legjobb a game-ben, szinte mindent megcsinálhatsz amit csak akarsz
Irányítás - háááát... ühümm... az FPS részé nemrossz, az autós...
Zene - az sem rossz, vanakinek bejön, vanakinek nem, nekem spec. tecc
100 pontból kb. 60
De összességében nekem bwejövõs
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ezért azért gondolom, mert a következõ dolog történt velem. nem volt kedvem még nyomozgatni gondolom szétnézek a környéken, ki a városból nyílegyenesen, na pár km után gondoltam letérek az utról erre mi van, kis földút minden. odaérek egy kapuhoz vmi villa. humondom, nézem térképen nemigen jelöl semmit, a kapu nem nyílik.
elnézek oldalt a folyónál látom amott egy stég. autót hátrahagytam elúsztam odáig felmáztam oldalt, az ott posztoló mafia tag egybõl megájjt parancsol, de becsapom, hogy az ezredesnek hoztam vmit. na sétálok fel, erre az egyik enemyt kiállt, beindult a haddelhad, na megnézem már mi õriznek itt leszedtem pár manust felértem egy villahoz. bemegyek ott is pár srác, megfektetem õket, gondoltam bekukkantok a szobákba, az egyikbe nyitva "cutscene", hogy itt van Don Pedro 😊 akirõl már a játék elején beszél mindneki 😊
na mondom vazze. 😊
én úgygondolom hogy hosszú idõ óta ez a legjobb gém szal egy 96ot szerintem érdemel
kurvaannyát
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
titkomn a következõ beszálsz egy szép kocsba és teletankolod de nemmuszály mert mondom nemfogyaszt semmit mikor elindulsz szépen nyomnikezded a motor leállító gombot alapértelmezett z 😄 én ezt anno azért csináltam h neidegeljen a motorzúgás de mint késõbbb kiderül egy szuper fogyasztásmentességet értem el így.amíg nyomvatartod a z-t addig nemfogy a benzined persze ezt akkor érdemes ha a dzsungel közepén vagy és van kb 5-6gallon benzined...