Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Vettem egy jó kis hummert, jó kis gép megérte az árát, helikoptert mikor lehet majd vezetni, meg venni hol lehet? ja és az ára mennyi lesz?
Egyszer elfogynak a küldetések?
Akivel - ba vagyok annak nem lehet küldetést megcsinálni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem naon szar mer újra kell rakni a gamet 😞
mert az elõzõ vinyom beszart és most új van
most fogom felrakni
1. szétesik
2. minél több kocsit lopok annál inkább utálnak a civilek, meglepett amikor egy öreg néni szigetestül elrepített egy gránáttal<#vigyor>#vigyor>
3. megettek a piranha-k<#hehe>#hehe>
4. az eldobott cuccok eltûntek és amikor a buszt raktam a tetejére az egész összeomlott (agyonütve engem)
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Észrevesznek.
Nyugi lesz még küldetés a maffiától ami visszavisz a katonaságba na akkor lesz kis csetepaté. 😊
Next PC upgrade: 2022
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy a maffiánál az elsõ küldetést meg lehet e úgy oldani, hogy a katonák ne vegyenek észre?
Az a feladat, hogy lopjak el egy dossziét a katonai bázisrol, de sehogy se tudom úgy csinálni, hogy a katonák ne vegyenek észre.
Nekem amióta feltettem a patchet azóta nekem nem szaggat <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Pedig csak 256 ramom van. De szerintem a swap is beleszól.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Next PC upgrade: 2022
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
en multkor egy indiant lattam a leveogben kb 3mre a talajtol kapalt 😊
az ilyen csetepates helyszinekkel en mindig gonba vagyok mert tuti lesz egy barom aki epp elottem akar atfutni persze pechere nem sikerul en meg nmy leszek 😞
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
www.guillotine.atw.hu
Vicces ,hogy a halottakat néha otthagyja ,ahol vannak.
A Puerto Sombra -tól kivezetõ úton keletre már legalább 20 hulla van az úton és körülötte.
Egymás hegyén hátán fekszenek ,van aki a levegõben lebeg mert a földön már nem jutott hely neki.
Rágyújtani pedig nem lehet csak osztogatni a népnek a cigit.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
www.guillotine.atw.hu
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ilyen jelenséggel találkozott vki?
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Másik nállam néha átlátnak sátrakon meg ilyesmin is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A patchet már hivatalosan visszavonták. Amúgy az az USA verzióra van, de egy hiba miatt feltelepül az EU-ra is (a warez verziók EU-sak). Vissza kéne olvasni néha, le lett írva.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere