3056
![](\"http://www.tothegame.com/res/game/1000/logo.jpg\")
-
Csátok! aki tud cracket a játékhoz vagy ha van eggyáltalán legyen szives linket küldeni vagy segíteni abban hogy hogyan lehet elindítani a játékot.Help PLS -
Némi ini módosítással a főmenübe is bekerülnek a multis opciók.
Xenus fórumon próbáltak bele életet lehelni, de elég lehetetlennek tűnt.
Gondolom eredetileg tervbe volt aztán nem lett belőle semmi. -
kis érdekesség mégis mia fr@ncnak nartalmaz a játék multis játékhoz tartozó hangokat???
-
tudom már azt is megnéztem:DD -
Azért fagy ki mert ahhoz már nincs meg a lentebb említett könyvtár : BoilingPoint/Skin/Inventory/X („X” most az a szám amit az ini be írsz).
Ha csinálsz az ebben a könyvtárban található „0” –ás könyvtárról(ez az angol) egy másolatot és átnevezed „X” –re akkor már elindul, de kegyetlen kriksz-krakszok lesznek a játékban. -
jaja azt már én is néztem 6-nál már kifagy -
Kopik az a fegyver csak nem nagyon, ráadásul a fegyverek használódását a kilőtt töltények száma határozza meg így van az, hogy egy sorozatlövő automata fegyver sokkal jobban használódik mint egy sniper.
Példaként a gyilkostól elvett nagyon régóta használt sniperem kegyetlen mennyiségű ember elpusztítása után is 0%os míg a boltban vett Assaultcarabine –m negyed annyi használattól 15%os (ezt már nem használom semmire csak sajnálok megválni tőle). A viszonylag keveset használt Assault Rifle -m 5%on van.
Kocsikerék : Lehet mégsem defektes, teszteld meg, hogy késsel kiszúrod vagy fegyverrel kilövöd az egyik kerekét és akkor megjelenik e ? -
Valahogy ja csak még nem tudom, hogy hogyan.
Végig zongoráztam a game.ini „Language” bejegyzését 1-5ig, mindenféle nyelven elindult csak magyarul nem.
Majd ha Árnyvadász megsasolja vagy felrakja az ő ini –ét akkor kiderül, hogy melyik lett végül is a magyar nyelv.
Ha megvan, hogy mennyi is ez a szám(most legyen X) akkor lehet, hogy kelleni fog még a : „BoilingPoint/Skin/Inventory/X” könyvtár is mert ez tartalmazza a loading szövegeket/képeket és egyéb nem túl fontos dolgokat. -
Árnyvadász #2168 Viszont valamit nem értek. A játék elején ha ránéztem az autóra (lányom kocsija pl.) akkor ott volt az F3 és a kerékcsere. De mostanában, ha ránézek csak az F1 vezetés, F2 csomagtartó jelenik meg. Pedig a pótkerekek megvannak. És a gumin is hallani, hogy már cserélni kéne. Ez vajon miért? -
Árnyvadász #2167 Benzines kannát már vettem az tuti. A repairos táskát még nem láttam, csak upgradeset. Viszont az a fegyver amit a boltban veszek és már nagyon sokat használtam nem kopik. Direkt figyeltem mikor kezd kopni, de ugyanúgy 0%-on van. A hulláktól elvett fegyverek meg ugye alapból kopottak. Változó mennyire.
Ilyen repairos táskát még nem láttam, pedig már távcsöves puskát is tudok venni a boltban. De még csak 2-ik szintű (rangú) a karakterem. De nézem azért :) -
de valahogy csak elő lehet csalni a magyar szöveget nem? hamár benne van -
Csak 2.0 esetén a régebbi qrc –kben még nincs benne !
A látott információk alapján azt gyanítom, hogy a magyar verzió alapból 2.0
Árnyvadász : ha esetleg van kedved állj már meg egy benzinkúton és menj be a boltoshoz, hogy árul e benzines kannát, vagy valamelyik fegyverboltba nézz be van e repair –os táska.
Inkább az előző mert a táska lehet, hogy szinthez van kötve. Ha bármelyik meg van akkor az tuti, hogy 2.0 -
hát igen mertha tartalmazza a magyar szöveget akkor csak át lehet váltani valahogy
nézzék csak eredeti qrc f3-al megnyitva és ott van vazze -
Árnyvadász #2163 Hoppá!!! Akkor ez olyan mint a FIFA 06, ott is már bentvolt a magyar nyelv, csak kellett csinálni némi fájlátnevezést és rögtön magyar lett. Jó lenne tudni itt mit kell csinálni pontosan. Szerintem rá fogunk jönni! -
lool vazze akinek nem magyar nézzen bele az eredeti qrc-be ott is benne van a magyr szöveg -
Árnyvadász #2161 Értem, de mindenképpen behozom az ini fáljt. -
már minden féle nyelvre átt tudtam váltani csak magyarra nem:((( pont azt próbálgatmo az init átírmi -
Árnyvadász #2159 Akkor holnap behozom a game.ini fájlomat és ott van nyelvi utalás. Nekem polski, hungarian vagy valami ilyesmi van. Nyilván neked az english. És lehet ha ezt átírod akkor menni fog. -
:DDD elindúl a gém de ugyanúgy angol:(( -
ok töltöm azt kiderűl működik-e thx. -
Árnyvadász #2156 Hát remélem működni fog és jó játékot immáron magyarul! :) -
Árnyvadász #2155 Magyar resource.qrc fájl -
Árnyvadász #2154 Okszi, akkor ez a múltkori amit írtál is. Na elkezdtem feltenni. Kb. negyed óra és megvan. -
http://rapidshare.de/ -
Árnyvadász #2152 Elhoztam a fájlt. Mérete 23MB. Kéne hely ahová fel tudnám tenni. Ha tudtok ilyet mondjátok melyik az. Thx! -
ja, akkor nem csoda...
(csak vicc) -
p4 2,2ghz,768mb ram,radeon9600pro -
Milyen konfigon? -
dia #2148 Árnyvadász holnapra ígérte -
na megint feltettem,még midnig szaggat,modnjuk mostmár aránylag játszható :S
még kéne ram.. -
na miújság a magyar stuffal? -
nem tudjátok hogy lehetne a játéknak a zenéjét kicsrélni?:DD -
hát az nagyon coool lenne:DD -
dia #2143 i2-re haragszom mert tudok olyan emberről aki azért nem kezdte el mert i csinálta. Erre abbahagyta...
Na mindegy remélem most megoldódik -
de végülis csak eggy 12-megás filét látok resocure qrc akkor tuti azaz -
hát végülis biztos igaza van mert játékokat magyarosit meg asszem eredetileg ő kezdte el ezt is magyaritani csak azt felfüggesztették mert magyarul jelent meg nálunk... csak jó lenne pontosan tudni melyik file az -
A magyar nyelvi fájl a gyökér könyvtárban van,egy 12 MB os fájl.
Vagyis i2kezt mondta :)
hogyha igaza van,az jó lenne,nem is olyan nagy... -
Látom valamicskét beindult az élet erre a magyar nyelvű dologra én is vevő lennék:D -
Árnyvadász #2138 Gránáttal horgászás :DDD Nagyon jó!! Erre nem is gondoltam. A halasban meg lehet vmi, mert pl. ha cigit, szivart veszel árusnál, akkor azt civileknek odaadhatod, így javul a viszony velük. Kérik majd :)
Szóval emiatt úgy gondolom a halnak is szerepe lehet, de ki fogom próbálni.
dia: Hát ha működik, akkor igen. -
Konzol engedélyezése Game.ini –ben :
A [Console] bejegyzés alá szúrd be ezt a sort :
enabled = 1
A konzolt megnyitni a játékban nálam (magyarbillel) az „ö” vel lehet angollal állítólag a „~” –val. A „version” beírásával lekérhető az aktuális verzió.
Egyébb konzolparancsok.
Az érdekes, hogy szerinte nálam minden 2.0 miközben én tudom, hogy nem.