3056
-
#2216 alaplapi a hanogod vagy hangkártyád van?
hiába veszel még ramot nekem 1.5GB rammal az erdőkben fut a játék 70-80 fps-t viszont a városban 10-20 fps között mocorog valamikor leesik 1-2 fps-re aztán felpörög 10-20-ra, viszont kipróbáltam hangkártyával és jelentősen megnövelte a teljesítményt. -
#2215 hát léynegesen megdobta a játékélményt ez a magyarositás a számomra,igy legalább értem mit miért csinálok stb.
viszont egyszerüen elviselhetetlen a szaggatás :(
a városba szaggat mint atom,érdekes,az erdőbe egyáltalán nem,de ha valami tüzharcra kerül sor,akkor megint beszaggat,ésnemlehet célozni meg semmi
szal énis inkább elteszem majd későbbre,ha veszek még ramot -
#2214 Csak kicsit kéne visszaolvasni: #2192 -
#2213 Akkor így összegezés képpen sikerült magyar nyelvűvé tenni,vagy nem?
Mert ha igen,akkor vki öszegezze már,hogy mit kell csinálni? /kell az árnyvadász által feltöltt game.ini & resource.qrc?/
Előre is thx :) -
#2212 jajj elbasztam vmit,és a menübe nincs egér
iylen volt már valakinek? -
#2211 nah mostmár mivel van magyarositás,ugydöntöttem hogy leszarom a szaggatást,és végignyomom :@ -
sorrow #2210 hello..
A rapidshare.de 181 percig akar várakoztatni a resource.qrc letöltéssel.
Valaki nem tudná a megaupload.com-ra is feltenni.
Köszönném.. -
Gabe18 #2209 Kösz,akkor megcsinálom ugy. -
#2208 Na akkor felteszem újból a gamet patchekkel eggyütt.
Azt kiprobálom. -
#2207 hát biztos:DDD
de amúgy most próbáltam és így nem jó kifagy a menünél szóval mindenképp másolgatni kell
azt lenne jó tudni hogy a menü skinjeit honnan használja a játék mert akkor egy fotosoppal átlehetne szrkeszteni de végülis....... -
CéZé #2206 mag valószínű hogy vannak olyan mappái is :)
9, 10, 11 -
#2205 aha neked bevan szúrva Language=10 alá hogy ;9 polish 10 hungrian 11 czech na ezt is kiprócálom:DD -
Árnyvadász #2204 GAME.INI -
Árnyvadász #2203 Ja, okés :) Akkor intézkedem... -
#2202 de azért ha itt van az ini fájlod belekukkolnánk milyen utasítás van beleirva:DDD -
Árnyvadász #2201 Na látom megoldódott a helyzet. Szuper! -
#2200 ugyanígy -
#2199 és azzal a qrc megoldással hogy kell eljárni? -
#2198 ez nekem is feltűnt de kipróbáltam az itt belinket qrc-fájlal azzal megvan a telefonos szöveg is valszeg a mienk az nincs teljesen megpeccselve lejebb megtalálod a #2155-hsz be töldsd le az csréld ki így már lesznek telefonos szövegek is -
Gabe18 #2197 Mondjuk ha teleonon felhivnak azt nem feliratozza amit akkor beszélnek,pedig a azt a négyzetet kirakja ahova a feliratok szoktak kerülni. -
Gabe18 #2196 Ez a megoldás tökéletessen működött nálam.Legalábbis az eleje magyar,ugyhogy gondolom később is az lesz.
Szuper,köszi! -
Gabe18 #2195 Ok,akkor én is igy csinálom.
Köszi. -
#2194 én ráraktam mindet:DD
1
1.1
2
-
Gabe18 #2193 Üdv!
Csendben követtem itt az eseményeket.Akkor végülis hány patch-et kell rárakni? -
#2192 na szal a skin\inventory-könyvtárba kell hogy legyen 5 könyvtárad mégpedig
0
1
2
3
4
5
10-est hozz létre másold bele a 0-ás nak a tartalmát
utánna keresd meg a textures\hud\-könxvtárat
ott is találsz
0
1
2
3
4
5
10-hozz létre és másold bele a 0-ás tartalmát
game.ini megnyit keresd meg azt a sort ahol a Language=0 van is ird át Language=10-re
és az eredmény
itt egy kis mellékhatás de hanyagolható
-
#2191 eu-s verzió van neked? mert csak azzal lehet megcsinálni -
#2190 ja dehogyisnem má hülye vagyok:DDD -
#2189 ugyanezt fogod vele elérni ugyanis akkorse lesznek textúráid magyar felirattal:D szal loading képernyő nem lessz másolgatni meg azért kell hogy legalább angolul megjelenjen a menü mivel ahoz is textúrák kellenének -
#2188 :DD én nem is beszéltem 0 nevü mappákról -
#2187 Én azért megvárom azt A ini fájlt :) -
#2186 nekem nincsenek 0 nevű mappák,fel pecseltem 2-ig -
#2185 nyilvi az nyelvi -
#2184 nem kell hozzá semmi mert ha megpeccseled akkor már tartalmazni fogja a magyar nyilvi fájlokat is -
#2183 És kell hozzá az a "Magyar resource.qrc fájl " ?
Amúgy grat!!! -
#2182 ha nem peccseled meg a gémet akkor elindúl alapból sr7.stop-al vagy egy kis regedit szerkesztéssel amit ha visszaolvasol megtalálsz ha megpeccseled akkor meg töltsd le a mini imagét a crackmanworld.com-ról -
#2181 pecsseket felrak azután game.ini-ben megkeresni a Language=0-át azt átírni Language=10-re utána a skin könyvtárban létre kell hozni egy olyan könyvtárat aminek 10 a neve a 0-ás könyvtár tartalmát másoljuk be a 10-es könyvtárba
utána a textures\hud\ könyvtárba is hozzunk létre egy 10-es könyvtárat és másoljuk bele a 0-ás könyvtár tartalmát és késsz is máris magyar lessz a játék:DDDDDDD
megjegyzés: a menü nem magyar vagyis félig igen a játék teljesen magyar
-
#2180 hogy,mondi -
dia #2179 Ez nagyon nem rossz ötlet:)
Most telepítem ujra a játékot
Áruld el a nagy titkot lécci milan:) -
CéZé #2178 megosztanád velünk? -
#2177 na siketrűlt előcsalnom a magyar nyelvet csak annyi a gond vele hogy a töltő képrenyőhöz nincs textúra de amúgy tökéleteseni működik