9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#7902 Kösz szépen! -
ldavid #7901 átküldtem privátban -
#7900 A jobb oldali menü valamiért felmondta a szolgálatot, meg a szöveges részt se találom sehol -
ldavid #7899 pl. így:
<body>
<div id="wrapper">
<div class="left">bal menü</div>
<div id="content">szöveges rész</div>
<div class="right">jobb menü</div>
</div>
</body>
CSS:
#wrapper {margin: 0px auto; width: 900px}
.right {float: right}
.left {float: left}
#content {width: 520px; float: left} -
#7898 de, de ez még a kisebb gond lenne, azt hogy lehet hogy középre tudjak írni? -
ldavid #7897 .urbangreymenu {float:right}
de nem mindkét oldalra akarsz menüt? -
#7896 Két kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban:
Hogy lehetne azt megcsinálni hogy pl. a küldetések menü a másik oldalon legyen? (jó lenne css-el)
A második pedig, hogy a szöveg, amit írni szeretnék középen legyen, és ne a menü alá írja.(próbáltam left css-el de nem lett jó)
Ha valaki tud valami jó megoldást, ossza meg velem pls :)
-
#7895 Írd le kicsit érhetőbben, meg egy link se ártana.. -
eliasd #7894 sziasztok!
van egy meglévő extra.hu-s oldalam, ami elég jó, csak az a abj, hogy nem tudok berakni vendégkönyvet úgy, hogy nem új ablakban jelenik meg... :( tudnátok segíteni??? -
#7893 hát akkor marad az ami van :)
ám köszi -
Cat 02 #7892 Ha írsz magadnak lesz beépülő... egyébként nem hiszem h van olyan amire te vágysz. -
#7891 pff...
és galéria?
ám köszi -
Cat 02 #7890 Olyan nem létezik. Max cutenewst tudnád nagyon átalakítani. -
#7889 Üdv!
Nem linket kérek hanem 2 ajánlást :)
1.Egy php-s fórum kéne,de olyan amit belehet építeni a weboldalba (iframe nélkül :))
2.Egy php-s galéria kéne amit szintén belehet építeni weboldalba
Elére is Köszönöm! -
#7888 tenkz -
#7887 Hali!
Netről szedtem le flash képgalériát, de nem akarnak megjelenni a képek! Valaki meg tudná oldani, hogy működjön, vagy tudna bele tenne egy jó kis flash képgalériát?
Köszi előre is!
Itt a fájl: ez! -
#7886 A háttér színe barna. A háttér KÉP kék.
A kép - mérete miatt - lassabban töltődik be. Addig a háttér látszik. -
#7885 Ja az helyett tényleg kérdőjeleket tesz, sorry :)
Kérdés: miért van az hogy refreshnél barna háttér van amig ujra betöltődik, mikor az eredeti háttér kék? link -
#7884 Sziasztok!
Létezik e a Dynamic Flash Photo Gallery-ből letölthető verzió valahol?
Mert én néztem de http://www.templatemonster.com/dynamic-flash-photo-galleries.php ezt az oldalt találtam de ez meg fizetős :(
Tetszeneke nem ezek a Dinamikus Flash Galériák de kézügyességem nincs ilyet készíteni :( -
#7883 elvileg ezzel müködik
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8_hungarian_ci">
csak nálam nem:p -
Cat 02 #7882 "Megjelentek az els? képek " :)
Ám az oldalalom nekem se jó az Ő betű, ez van head-be
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
mit kéne beírni h menjen ? utf8 at vhogy ? -
#7881 lol, nem csináltam vele semmit:D ez érdekes... Firefoxod van?
egyébként csak Ű Ő betükkel van gondja, lehet azt nem nézted... -
#7880 Nem tudom hogy azóta megjavítottad e, de nekem tökéletesen működnek a ékezetek! -
#7879 Hali, van egy oldalam, amit a webspell motor hajt. Az a gondom, hogy nem tudom sehogy rábírni, hogy müködjenek az ékezetes karakterek. Próbáltam a charset-et már egy csomó kódra átírni, de nem reagál semmit. Ötlete vkinek?
az oldalam -
#7878 Hi
Letöltöttem EZT a galériát felraktam ftp-n és installnál ezt a hibaüzenetet kapom:
Warning: require_once() [function.require-once]: open_basedir restriction in effect. File(/export/cjb/user/cjb/d/r/draenor/gallery2/modules/core/classes/GalleryUtilities.class) is not within the allowed path(s): (.:DOCUMENT_ROOT:/tmp) in /export/cjb/user/cjb/d/r/draenor/gallery2/install/index.php on line 50
Warning: require_once(/export/cjb/user/cjb/d/r/draenor/gallery2/modules/core/classes/GalleryUtilities.class) [function.require-once]: failed to open stream: Operation not permitted in /export/cjb/user/cjb/d/r/draenor/gallery2/install/index.php on line 50
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/export/cjb/user/cjb/d/r/draenor/gallery2/modules/core/classes/GalleryUtilities.class' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /export/cjb/user/cjb/d/r/draenor/gallery2/install/index.php on line 50EZT -
#7877 Köszi,de én konkrétan olyat szeretnék amit belehet "építeni" a weboldalba mind a cutenewst :) -
Cat 02 #7876 http://coppermine-gallery.net/ ?
Elvileg megy cjb-n: http://www.silkroadonline.cjb.hu/gallery/index.php
Bár ez eléggé régen lett telepítve, de gondolom sokat nem változtattak rajta. -
#7875 Üdv!
Szeretnék kérni egy kis segítséget php galéria téren :)
Az lenne a kérdésem,hogy melyiket ajánlanátok cjb-s tárhelyhez.Ugyani amit eddig kipróbáltam mindnek volt valami hibája vagy a telepítésnél vagy nem talált 1-1 fájlt stb.
Előre is Köszönöm -
#7874 Köszi szépen, nagyon jó lett! -
ldavid #7873 ilyen lett - zip
nem tökéletes, de IE6/FF3/Opera/Chrome-ban jó -
#7872 Az jó lenne köszi.
Letöltöttem az oldalt, be is jött a kék háttér, a képeket egyesével elmentettem és olyan könyvtárba raktam mint amit a forrásban ír(img/design) de így se lett jó. -
#7871 Én is éppen .htaccess miatt írtam a tárhelynek (extra). És mondom, nekem leszedték. Amúgy szerintem nincs jogunk azt törölni. -
ldavid #7870 előfordulhat
Ic3 m4n: holnap megpróbálok öszerakni neked egy hasonlót
-
#7869 CattiBrie:cjb.hu-nál van regizve :)
Idavid: csak egy .htaccess van az lehet a baj? -
#7868 Néztem a képeket, el is mentettem őket de valahogy nem jön össze..egy kóddal nem tudnál megdobni? A tartalmi részes képek nemkellenének csak a háttér.. -
ldavid #7867 nem azért mert rejtett fájl(ok) van(nak) benne?
pl. Total Commanderben be lehet kapcsolni az "FTP rejtett fájl látszik" opciót -
#7866 Le vagyok maradva, hogy melyik tárhely.. de én ilyen esetben írni szoktam a szolgáltatónak, hogy törölje.. meg hogy ezért meg ezért nem tudom én.. és akkor letörlik. -
#7865 Hi!
Nem ide tartozik sztem,de hátha tudtok segíteni :)
ftp-n fenntmaradt 1-2 mappa amiket nem tudok törölni.Le lehet azokat valahog törölni?
Előre is Köszönök. -
ldavid #7864 tudtommal nincs ilyen, az túl könnyű lenne.. :)
szórakozni kell vele, hogy jó legyen mind2ben (és nem árt teljes doctype-ot használni)
Ic3 m4n: fix méreteket kell használni, a lap alján lévő kép ismétlődik, a tartalmi rész tetején és alján található képek meg bele vannak rajzolva a háttérbe, és külön háttérként vannak berakva
(FF-ben oldal adatainál megnézheted a képeket) -
rinyavas #7863 Sziasztok!
Gondolom volt már téma, hogy Internet Explorer és Fox-nál nem ugyan olyan a weblap megjelenítése. Esetleg valami korrigáló kód vagy valami megoldás nincs erre? Ami mondjuk kiegyenlíteni az eltéréseket? :) Köszi