9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
skristof #1927 a tárhelynek kell rendelkezni vele
mint ahogy a PHP is szerveroldali. annak futtatása is a szervertől függ -
#1926 Az nem hülyeség amire azt mondtad hogy hülyeség, sőt pont az a megoldás. Magyarul a szerveroldali annyit jelent, hogy a szerverre kell telepíteni. Ilyen jogod neked nincs, ezért mondtam hogy beszélj az adminnal.
A #1921-ben említett win-es elérési útvonal meg nem azért van, hogy a saját gépeden kéne megadni az útvonalat, hanem a leírás ezen része arra vonatkozik, hogy kell megadni az elérési útvonalat ha maga a server windows-os. -
#1925 Ezen a lépésen nem tudok túljutni:
If ImageMagick is installed on your system and you want to use it, you need to input the full path to the 'convert' program below. On Windows the path should look like 'c:/ImageMagick/' (use / not \ in the path) and should not contain any space, on Unix is it something like '/usr/bin/X11/'. -
#1924 Az mit jelent hogy szerveroldali? Fel kell töltenem a tárhelyre vagy a tárhelyemnek kell rendelkeznie? (Az utóbbi sztem hülyeség) -
#1923 Hali skacok!
Szeretnék pár mp3 - at feltölteni egy ingyenes tárhelyre a webrádiómhoz. Olyan tárhely érdekelne, ahol nincs fileméret korlát. Szóval pár tipp kéne még hogy hol próbálkozzak. no atw, uw ,tar -
skristof #1922 de gondold végig
a gépedről hogyan tudná valaki más is elérni
jó ez igy kicsit hülyeség, de leegyszerűsítve :)
szoval a lényeg h szerveroldali és kész :) -
#1921 If ImageMagick is installed on your system and you want to use it, you need to input the full path to the 'convert' program below. On Windows the path should look like 'c:/ImageMagick/' (use / not \ in the path) and should not contain any space, on Unix is it something like '/usr/bin/X11/'.
Ez nem azt jelenti, hogy a számítógépen kell megadnom az elérési útvonalát? -
#1920 az imagemagick egy szerveroldali program, nem a saját gépeden lévőét kell megadni. Azt, hogy a szerver rendelkezik-e vele, kérdezd meg a dox.hu adminjától egy mailben. -
#1919 a második kérdést lehagytam :)
Szóval itt egy próba az oldalból.
Azt szeretném kérdezni, hogy a baloldalon vannak menüpontok egy sávban, a jobboldali sáv pedig üres. Hogyan tudom megoldalni azt hogy pl. rányomok a médiára és a jobb oldalra írja ki hogy Vide, Audió, stb. -
#1918 Sziasztok. Lenne 2 fontos kérdésem.
1. A www.dox.hu-n béreltem tárhelyet és ott adnak MySql adatbázist is.
Namost feltöltöttem egy fotógaléria készítő progit, amihet le kellett töltenem egy Imagemagick nevű programot. Miután beállítottam az adataimat az adatkezelő bázisban, kérte a számítógépről linkeljem be a mappáját. Beraktam a d:/image mappába, de mikor beírom az elérési útját ezt írja ki:
The installer can not find the 'd:/image/' directory you have specified for ImageMagick or it does not have permission to access it. Check that your typing is correct and that you have access to the specified directory. -
#1917 tuttok az emule nevű progihoz magyarosítást?
tudom hogy ez nem ide tartozik
de azért megkérdem -
skristof #1916 igen
mert ha pl egy wmedia plug-in-t teszel az oldaladba valszeg van olyan böngésző ami nem is támogatja, illetve nem tölti le gépre, és az meg tudjuk milyen.... -
#1915 Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha az avi-t konvertálod swf-nek (google: "convert avi to swf", vagy "avi2swf" és úgy illeszted be a lapba, máskülönben soha nem lehetsz biztos benne, vajon letöltődik-e vagy egyből a lejátszás indul. -
#1914 szóval, valaki egy videólejáccót? :)) -
#1913 Töltsd le és a csomagban van install leírás, azt kövesd. -
#1912 Rájöttem mi ez, de nem tudom instalállni. A fotógaléria neve : Coppermine. Ha valakinek megvna vagy tudna segíteni benne, megköszönném. -
#1911 Sziasztok!Ilyen vagy ehhez hasonló képgalériát szeretnék. Remélem tudtok segíteni. -
#1910 Hello! Valaki nemtud olyan scriptet, hogy videót lehet lejátszani egy oldalon. avi formátumot. már régen keresem, de még nemtaláltam. elöre is köszi -
SmokeDT #1909 Kösz már meg is van...
http://www.corpedia.com/welcome/clearcacheie6.doc -
SmokeDT #1908 Hmm..egyszerűen hangzik.
Hogyan törölje? (IE6) -
#1907 Az az egy-két ember törölje a cache-ét a böngészőből, és a legújabbat fogja kapni! -
SmokeDT #1906 Hali!
Epp egy oldalon dolgozok és naponta újjitok rajta és nagyon úgy tűnik, hogy egy-két embernek nem a legfrissebb változatot tölti be. Hogy tudom az megcsinálni, hogy mindig a legújjabb változat jöjjön be?
thx. -
#1905 A másik érdekes dolog, hogy bizonyos javascript példáknál _self ablakban üres ablak nyílik, és ott akarja lejátszani quicktime a zenét. Nem tudom hogy lehet lehetne kiszedni ezt az alapértelmezett témát. :-( -
#1904 Már sikerült megoldani, írtam tegnap, csak az a gond, hogy bármi más onclick eseményre elnémul a háttérzene.
a href meg azért kellett volna, mert mit csinálok, ha egy képet akarok linkelni, s arra tenni egy onover sound-t es onclick sound-t? :-) -
#1903 adj azonosítót a képnek, bár ez csak tipp. egyébként az < a href > kódsor nem jó, ha tényleg így akartad használni... -
#1902 Egyszerű! a href-t szedd ki. csak az img maradjon, es a javascriptre mutató onclick esemény.
Ennek csak az a hátránya, hogy más elem onclick részénél leáll a muzsika. -
skristof #1901 azért a megoldást is megoszthatnád másokkal -
#1900 Ok, ez is megoldva...
Akkor már csak az a kérdés, hogy hogyan lehetne megoldani azt, hogy ne álljon le a zene, ha egy másik elemre onclicket rakok. -
#1899 Nem tudok rájönni, hogy play, stop-t miért nem lehet img-re rakni, javascript:;, ahref-ként úgy, hogy onClick esemény legyen az aktiválása.
magyarul:
(a href="javascript:;" img src="*.jpg" width="xxx" height="xxx" border="0" onClick="playSound() /a)
Így simán müxik:
(input type=button value="Play Sound" onClick="playSound()")
-
#1898 Őszintén szólva nem ez volt a kérdés. :-)
Egyébként Flash oldalnál vajon miért nem zárod be?
Mellékesen play és stop gomb is lesz.
És egyébként szakdolgozatra csinálom, szóval offline lesz.
Amúgy ez alatt jó zene fog szólni, nem valami lopott **ar.
Már csak arra kell rájönnöm, hogy hogyan állítom be a folytonosságot, s ne csak egyszer játsza le. Javascript alatt mi a parancs MM_controlSound alatt? -
Bandras2x #1897 Igen. Erre jöttem rá most én is -
#1896 Őszintén szólva ha egy weboldal hangot ad, én azonnal zárom is befelé -
#1895 Köszi, közben sikerült rájönnöm! :-)) -
#1894 Hi!
Ha HTML alatt fut egy hang, akkor milyen javascript segítségével, vagy kóddal tudom elérni azt, hogy leállítson minden addigi hangot? Létezik erre valami nosound parancs? -
#1893 -
#1892 azért annyit tennék ehhez hozzá, hogy a flash használata nem zárja ki a Photoshop egyidejű használatát...szóval egy PS-ben szépen elkészített grafikát ha ügyesen tudsz animálni flashben, azért nekem az nagyon tetszik. de persze ez szubjektív. -
#1891 Én meg lusta vagyok hozzálátni, de a keretet helyettesítő rész megvan.
Már csak az a kérdés, hogy egy div tartalma lecserélhető-e az oldal újratöltése nélkül :) -
skristof #1890 nekem már sikerült -
skristof #1889 mondtam h nemjóak :)
köszi -
#1888 Ezért akarok leszokni róla ;)