HTML-szerkesztés kezdõknek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képnek van egy fix szélessége és magassága, az adott. Ezeket az értékeket átteheted %-ra is, akkor nyúlni fog a böngészõ szélességével együtt, de ezzel persze el is torzul az egész. Én nem javaslom.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Elore is koszike a segitseget
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
megtudná vki mondani ,hogy kell honlapot szerkeszteni xara WebStyle 4-el?
macromediat- is "használok"...megtudnátok mondtani,gogy a mac-ban hogy kell feltölteni menüt,hátetret...
addig jutottam el ,hogy ey kép megjelenik!
a lényeg ott van, a vastag betûs részekben van a gond.
<frameset rows="117,*" cols="*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0">
<frame name="topFrame" scrolling="NO" noresize src="file:///D|/New_html/frame4.htm " >
<frameset cols="139,*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0" rows="*">
<frame name="leftFrame" noresize scrolling="NO" src="file:///D|/New_html/frame3.htm ">
<frame name="mainFrame" src="file:///D|/New_html/main.htm ">
Légyszi segítsetek, ha tudtok.
Regisztráció
Ez meg a META:
<META NAME="keywords" CONTENT="ide írom, amit gondolok spaceszel elválasztva">
Hogy lehet megcsinálni azt, hogy ha egy keresõoldalon(pl:google) rákeresek egy szóra, ami az oldalamon található, akkor az oldalak között ott legyen az enyém is.
Feltelepitettem a "appserv-win32-2.3.0" web szerver progit de segitség kellene a configal és használattal kapcsolatban ,hogy meg tudjam jeleniteni és ki tudjam probálni a gépemen a php-ben készült oldalt.
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
- save as ...
- filetipus: gif
- gif options: interlaced
Azért még 1x thx.
By
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy egy képet csak szép lassan fokozatosan töltsön be az oldal??(elöszõr homályos utána lesz csak éles)
ELõre is kösz.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A Xara 4-re már igazán nem lehet panaszkodni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Kéne egy kis segítség :
Van egy hómpédzsem (dddstudio.uw.hu) az elso oldalon ami bejon van egy iframe vagy mi a fene abban van az a mosolyka... na a gondom az , hogy a jobb szélén ott van a scrollbar csikja, bar nem latszik, de a helyet elfoglalja... hogyan lehetne megszabadulni tole ?
dddstudio.tk
Ha azt akarod, hogy más lap legyen az alapértelmezett, egyszerûen megoldhatod: az eredeti index.html-t átnevezed vmi másra, a kívánt lapot meg index.html-re. Szóval nem kell átírni a hivatkozásokat, csak a két fájlt kicserélni.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
hogy kell ezzel netoldalt formázni?megcsináltam,meg minden,de hogy rkom azt a formát fel az oldalamra??
Nekem az a kérdésem lenne a designel kapcsolatban, hogy:Ha mondjuk nekem megy a html szerkesztés, java,flash meg ilyenek persze csak "Macromediás" progikkal(FlashMx,FireWorks,stb).
De persze ez mind csak otthoni gyakorolgatás.
Azt szeretném kérdezni, hogy 1 melóhelyen, -ahol webgrafikával,designel foglalkoznak- hogy mennek az ilyen dolgok.Milyen progikat használnak,vagy csak sima html szerkesztõ és kész?
Mert én személy szerint ezek a progik nélkül nem nagyon tudnék vmi jó javas,dinamikus oldalt készíteni.
Elõre is thx.
By npeter
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
Szerintem ne csak a google-ba tedd be, ezekbe (is) érdemes regisztrálni a lapod:
http://docs.yahoo.com/info/suggest/
http://addurl.alltheweb.com/add_url
http://addurl.altavista.com/addurl/new
http://free.submit-it.com/msnsubmit.htm
A magyarok közül az origo, index, goliat, heureka jut most hirtelen eszembe, ezeken viszont már te keresd meg ezt az opciót ;)