9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
:) #2167 az én kérdésemre is tud vki választ adni ?:D -
#2166 ne százalékban add meg a frém méreteit, hanem fix értékekkel, akkor minden felbontásban akkora lesz. -
pici #2165 Sziasztok! Az lene a problémám, hogy készítettem framet 17-es monitorral, de ha valaki 15-el nézi össze vissza műxik. A kérdésem az lenne, hogy esetleg ezt valahogya le lehet fixálni, hogy minden képernyőn ugyanúgy mutassa? Köszi a segítséget -
:) #2164 SZiasztok! Olyat szeretnék htmlebe hogy 1 wav hang szóljon de csak 1x aztán egyből 1 másik hang de az folyamatosan legyen!
szóval egymás után legyenek a hangok,de a második folyamatos legyen.. hogy tudnám ezt elérni ? vki segitsen pls!
thx -
#2163 <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- innen
function click() {
if (event.button == 2)
{
alert('Jobb klikk letiltva!');
}
}
document.onmousedown = click;
// eddig -->
</SCRIPT>
Ezt másold a HEAD-be -
#2162 embed -
#2161 én is tudom hogy ki lehet játszani, de oda szeretném irni egy hibaüzenetben, hogy én csináltam, vagy valami ilyesmit (pl: utolsó szerkesztés időpontja...) -
#2160 a jobb kattintás letiltására az itteni guruk azt mondják könnyen kijátszható, szal felesleges, szerintem fogadd meg a tanácsot. a másikat nem tudom, de nézd meg a súgóját. szerintem beágyazott doksiként, vagy egyszerű html paranccsal -
#2159 2 dolgot nem tudok:
Hogy lehet az oldalra zenét berakni Macromedia Dreamweaver 2003 MX-el?
Hogy lehet ugyanezzel a progival letiltani a jobb kattintást? -
#2158 nincs is, úgy teljesen fasza -
#2157 Kösz, igyekeztem. De elméletileg 1024x768-ban fullscreenes böngészővel nem kéne vízszintes scrollbarnak lennie. -
#2156 jaja, scrollozgatni kell, ami szerintem főleg a vízszintes scrollozás esetén zavaró, de a design nekem nagyon bejön, le a kalappal! -
#2155 Köszi. Igen, erre utólag én is rájöttem. 800x600-ban ugye most "kiesik" a böngészőből. -
#2154 nekem kurvára tetszik!
csak annyi megjegyzésem lenne, hogy én a helyedben 800x600-ra optimalizáltam volna -
#2153 most ezen dolgozok. Kritika? -
skristof #2152 hello all!
olyan kérdéssel fordulok ide, hogy hogyan lehet megoldani biztonságos filefeltöltést szerverre. gondolok itt pl olyanra, mint amilyenek ezek az SG-s képfeltöltők is. Tehát hogy a szerverről információkat ne lehessen kinyerni... segítséget előre is köszi -
#2151 4 cellára 1 képet?
vagy 4 felé vágod a képet, és mindegyikbe külön külön berakod
vagy az a 4 cellát egyesíted, de nem mindegy, hogy a 4 cella hogy helyezkedik el (lehet egymás mellett, egymás alatt, vagy 2x2-ben)
legegyszerűbb vizuális módban kijelölni a 4 cellát, és merge-zni -
Nadi #2150 Hogy lehet egy képet 4 cellára felosztani?
Dreanweaverben vagy Frontpage-ben -
Nadi #2149 Nekem nem mükszik eggyikkel sem. Valaki leírná WYSWYG módba?? -
#2148 A BGSOUND csak Internet Explorer alatt műxik (ezt nem is bánom, így legalább nem zavar). Ha olyat akarsz, ami a többi böngészőben is működik, akkor EMBED vagy OBJECT kell a háttérzenéhez (az EMBED asszem nem szabványos, de elvileg működik).
Pl:
<embed src="zene.mp3" autostart="true" hidden="true"> -
Nadi #2147 Felraktam a zenét is FTP-re meg minden.Nem az a baj, hogy le kéne zárni a / jellel? -
Nadi #2146 Beírtam a body rész után és még sem szól a zene -
Nadi #2145 Nekem mondhatok teljesen Láma vok hozzá erre bizonyíték az oldalam. -
#2144 ha zenét akarsz betenni, flash-el lenne talán érdemes (csinálni vagy keresni kell hozzá egy szimpla vezérlőt), és kiolvassa a könyvtárból az egyik zenét, tekerheted, lelőheted, stb. -
#2143 Hát kikapcsolni aazt én sem tudom, de a LOOP az ismétléseket határozza meg (ha 0, akkor végtelenítve játtsza le), tehát ha 1-re rakod, egyszer lejáttsza a mjuzikát, és bekussul. A gond csak ott van, hogy minden frissítés után újrakezdni. :) -
Nadi #2142 A CoD Klánunk honlapját. Aki tudna segíteni képeket szerezni és használhatóvá alakítani az jelentkezzen már.
Előre is köszi -
#2141 Sorry, de azt már nem tudom, hogy hogyan lehet kikapcsolni.
Milyen honlapot csinálsz? -
#2140 body tag után. -
Nadi #2139 És ezt melyik rész után kell beírni? -
Nadi #2138 Thanks -
#2137 <BGSOUND SRC="h01.mp3" LOOP="3">
<P>
<SOUND SRC="h01.mp3">
<P>
-
Nadi #2136 1-2 engem is, de ettől még én is szeretnék rakni az oldalamra. -
#2135 Azt nem tudom, hogy kell de ha megcsinálod lehessen kikapcsolni ugyanis engem néha az őrületbe kergetenek a zenélő oldalak. :) -
Nadi #2134 Hogy lehet háttérzenét berakni az oldalra(mp3 formátumba)? -
#2133 Hali all!
Hogy lehet megoldani, hogy amit küldeni akarnak az e-mail-omra kűdjék?
-
#2132 Mondjuk phpBB: egyszerűen telepíthető (php futtatási lehetőség kell hozzá, meg egy MySQL adatbázis), nagyon könnyű kezelni, nem kell hozzá programozási ismeret. -
#2131 saját fórum
csinálni egy fórumot = írni egyet
html nélkül = lehetetlen -
lynk #2130 Hy all tudna valaki mondani egy olyan programot amivel lehet csinálni fórumot és nem kell hozzá html kód ismeret? -
Nadi #2129 Fogom,vágom,érzem,érzékelem. -
#2128 És mégsem :) Mellesleg nem azzal van a gond, hogy én nem tudnék ilyen képeket csinálni, hanem a megrendelő adta elénk, hogy ő konkrétan ezt akarja.