9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • :)
    az én kérdésemre is tud vki választ adni ?:D
  • cSuwwi
    ne százalékban add meg a frém méreteit, hanem fix értékekkel, akkor minden felbontásban akkora lesz.
  • pici
    Sziasztok! Az lene a problémám, hogy készítettem framet 17-es monitorral, de ha valaki 15-el nézi össze vissza műxik. A kérdésem az lenne, hogy esetleg ezt valahogya le lehet fixálni, hogy minden képernyőn ugyanúgy mutassa? Köszi a segítséget
  • :)
    SZiasztok! Olyat szeretnék htmlebe hogy 1 wav hang szóljon de csak 1x aztán egyből 1 másik hang de az folyamatosan legyen!
    szóval egymás után legyenek a hangok,de a második folyamatos legyen.. hogy tudnám ezt elérni ? vki segitsen pls!
    thx
  • Dichter
    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    <!-- innen
    function click() {
    if (event.button == 2)
    {
    alert('Jobb klikk letiltva!');
    }
    }
    document.onmousedown = click;
    // eddig -->
    </SCRIPT>

Ezt másold a HEAD-be
  • Dichter
    embed
  • Danee
    én is tudom hogy ki lehet játszani, de oda szeretném irni egy hibaüzenetben, hogy én csináltam, vagy valami ilyesmit (pl: utolsó szerkesztés időpontja...)
  • batman
    a jobb kattintás letiltására az itteni guruk azt mondják könnyen kijátszható, szal felesleges, szerintem fogadd meg a tanácsot. a másikat nem tudom, de nézd meg a súgóját. szerintem beágyazott doksiként, vagy egyszerű html paranccsal
  • Danee
    2 dolgot nem tudok:
    Hogy lehet az oldalra zenét berakni Macromedia Dreamweaver 2003 MX-el?
    Hogy lehet ugyanezzel a progival letiltani a jobb kattintást?
  • batman
    nincs is, úgy teljesen fasza
  • Dichter
    Kösz, igyekeztem. De elméletileg 1024x768-ban fullscreenes böngészővel nem kéne vízszintes scrollbarnak lennie.
  • batman
    jaja, scrollozgatni kell, ami szerintem főleg a vízszintes scrollozás esetén zavaró, de a design nekem nagyon bejön, le a kalappal!
  • Dichter
    Köszi. Igen, erre utólag én is rájöttem. 800x600-ban ugye most "kiesik" a böngészőből.
  • batman
    nekem kurvára tetszik!
    csak annyi megjegyzésem lenne, hogy én a helyedben 800x600-ra optimalizáltam volna
  • Dichter
    most ezen dolgozok. Kritika?
  • skristof
    hello all!
    olyan kérdéssel fordulok ide, hogy hogyan lehet megoldani biztonságos filefeltöltést szerverre. gondolok itt pl olyanra, mint amilyenek ezek az SG-s képfeltöltők is. Tehát hogy a szerverről információkat ne lehessen kinyerni... segítséget előre is köszi
  • cSuwwi
    4 cellára 1 képet?
    vagy 4 felé vágod a képet, és mindegyikbe külön külön berakod
    vagy az a 4 cellát egyesíted, de nem mindegy, hogy a 4 cella hogy helyezkedik el (lehet egymás mellett, egymás alatt, vagy 2x2-ben)
    legegyszerűbb vizuális módban kijelölni a 4 cellát, és merge-zni
  • Nadi
    Hogy lehet egy képet 4 cellára felosztani?
    Dreanweaverben vagy Frontpage-ben
  • Nadi
    Nekem nem mükszik eggyikkel sem. Valaki leírná WYSWYG módba??
  • Sil78
    A BGSOUND csak Internet Explorer alatt műxik (ezt nem is bánom, így legalább nem zavar). Ha olyat akarsz, ami a többi böngészőben is működik, akkor EMBED vagy OBJECT kell a háttérzenéhez (az EMBED asszem nem szabványos, de elvileg működik).
    Pl:
    <embed src="zene.mp3" autostart="true" hidden="true">
  • Nadi
    Felraktam a zenét is FTP-re meg minden.Nem az a baj, hogy le kéne zárni a / jellel?
  • Nadi
    Beírtam a body rész után és még sem szól a zene
  • Nadi
    Nekem mondhatok teljesen Láma vok hozzá erre bizonyíték az oldalam.
  • cSuwwi
    ha zenét akarsz betenni, flash-el lenne talán érdemes (csinálni vagy keresni kell hozzá egy szimpla vezérlőt), és kiolvassa a könyvtárból az egyik zenét, tekerheted, lelőheted, stb.
  • PrasCo
    Hát kikapcsolni aazt én sem tudom, de a LOOP az ismétléseket határozza meg (ha 0, akkor végtelenítve játtsza le), tehát ha 1-re rakod, egyszer lejáttsza a mjuzikát, és bekussul. A gond csak ott van, hogy minden frissítés után újrakezdni. :)
  • Nadi
    A CoD Klánunk honlapját. Aki tudna segíteni képeket szerezni és használhatóvá alakítani az jelentkezzen már.

Előre is köszi
  • Freddy02
    Sorry, de azt már nem tudom, hogy hogyan lehet kikapcsolni.
    Milyen honlapot csinálsz?
  • Freddy02
    body tag után.
  • Nadi
    És ezt melyik rész után kell beírni?
  • Nadi
    Thanks
  • Freddy02
    <BGSOUND SRC="h01.mp3" LOOP="3">
    <P>
    <SOUND SRC="h01.mp3">
    <P>
  • Nadi
    1-2 engem is, de ettől még én is szeretnék rakni az oldalamra.
  • Random work
    Azt nem tudom, hogy kell de ha megcsinálod lehessen kikapcsolni ugyanis engem néha az őrületbe kergetenek a zenélő oldalak. :)
  • Nadi
    Hogy lehet háttérzenét berakni az oldalra(mp3 formátumba)?
  • Freddy02
    Hali all!
    Hogy lehet megoldani, hogy amit küldeni akarnak az e-mail-omra kűdjék?
  • Sil78
    Mondjuk phpBB: egyszerűen telepíthető (php futtatási lehetőség kell hozzá, meg egy MySQL adatbázis), nagyon könnyű kezelni, nem kell hozzá programozási ismeret.
  • cSuwwi
    saját fórum

csinálni egy fórumot = írni egyet
    html nélkül = lehetetlen
  • lynk
    Hy all tudna valaki mondani egy olyan programot amivel lehet csinálni fórumot és nem kell hozzá html kód ismeret?
  • Nadi
    Fogom,vágom,érzem,érzékelem.
  • Dichter
    És mégsem :) Mellesleg nem azzal van a gond, hogy én nem tudnék ilyen képeket csinálni, hanem a megrendelő adta elénk, hogy ő konkrétan ezt akarja.