9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • cSuwwi
    az embed megy a mozilla alapú böngészőkkel, és IE-vel is. (talán még operával is)
  • Max7
    ez is igaz sot meg az embed is csak explorer alol gurul!
  • cSuwwi
    ...ami szerencsére csak IE alatt működik, így a firefoxosok (köztük jómagam) megússzuk a kényszerből ránksózott zene hallgatását...
  • Max7
    <bgsound src="hang.mp3" loop="-1">

ezt tedd be a headba!
  • Dichter
    kereső a topik alján, és beírod, hogy zene, hang, embed, vagy mp3, és láss csodát
  • Johnyy
    HAli ... oylat tud valaki hogy hogy lehet oylat csinálni hogy egy htm lap indulásával egyidőben elinduljon egy hang file ... ???? pl DW-ben iet hogy lehet???
  • Max7
    de ettol fuggetlenul ment valasz a leveledre
  • Max7
    a freemailos cimem nem hasznalom irj ide de csak holnap mert most gondok vannak: [email protected]
  • wudy86
    Köszi!!! Működik. Egyébként írtam neked e-mailt, de nem jött még rá válasz!
  • Max7
    elviekben ugy vannak bealitva a serverkliensek hogy php-ban keresik a php kodokat! egyszeru! php-ra valtoztatod a html nevet egy egyszeruen beilleszted a php-t

ha kell hogy hogy kell szolj es irok ra peldat

BYE: Max7
  • batman
    én nem értek a php-hez egyáltalán, csak rákerestem google-ban, szóval könnyen lehet, hogy hülyeség sajnos, de az elv működik :)
  • pici
    Ki be lépegettem és próbálkoztam. Azóta -ki tudja hogyan?- rendbejött legalábbis eddig minden simán ment. A rossz az benne, hogy egy két percen belül szétkapcsolt, aztán olyan sokat kell várni míg megkérdi a újra kapcsolódást, de nem baj, ezt már kibírom valahogy
  • PetruZ
    Beállítástól függ, de többnyire tényleg nem.
  • Max7
    ezzel csak az a gond hogy a html fileben nem keres php kodot a serverkliens ha jol tudom na mind1
  • batman
    ez wudy86-nak ment, sorry
  • batman
    http://www.tizag.com/phpT/include.php

google első találat...
  • wudy86
    Sziasztok! Van 1 nevnap.php állományom. Ezt milyen paranccsal tudom beilleszteni egy html-be? Valami include-ot mondtak, de hogyan kell pontosan a kódot beírni? Köszi
  • Max7
    RSS-re gondolsz? vagy milyen update-re gondolsz?
  • Zacsy
    már mind1 meg csináltam
    a domain nevet írtam el a users.atw.hu mellé odaírtam a lap nevét is
  • peteragoston
    Tudtok-e olyan programról, ami szól, hogyha egy webcimet update-lnek?
    pliz priviben

• batman
    ez a comment nem fog segíteni rajtad, de azért arra figyelj, hogy nincs ilyen kifejezés, hogy "be exportálni". gondoltam a jövőre nézve egy ilyen info is hasznos lehet :) A szó amit keresel, az "importálni". Nem bántásból, tényleg. Lehet, hogy csak nyelvbotlás volt. Béke veled!
  • Zacsy
    Na akkor a másik a phpbb-bél az egyik leirásba sem találtam hogy melyik SQl Fájlt kell be exportálni és hogy a mit kell csinálni a Config fájlal
    HELP
  • Zacsy
    oké thx
  • Max7
    csak az uw-nal tudod bealitani! minden mashol a php kap esloseget! az index.html-bol csinalj index.php-t az index.php-bol emg home.php-t es meg van oldva a gondod
  • DarkGhost
    nem mindenhol...
  • Dichter
    webszerver beállítás. Ha valami ingyenes tárhelyen hostolsz, akkor bejelentkezés után lehet beállítani.
  • Zacsy
    ha van egy ftp-én két index fájl is egy php meg egy htm, hogy tudom azt megcsinálni hogy a htm legyen a kezdő oldal és ne a php mert mindig az jön be
  • Max7
    mit kell a phpbb-ben segiteni? van hozza magyarositas! az egesz lepesrol lepesre le van irva hogy mit kell csinalni benne...

amikor eloszor latam az egesz rendszert akkor is tok erheto volt az egesz!
  • DarkGhost
    Én tudom hogyan kell telepíteni... Most én is raktam fel egyet ide : http://metalforum.uw.hu

Ha valami problémádvan, akkor talán tok segíteni.
  • Zacsy
    Aki tud csinálni phpbb-és fórumot írjon már egy üzit thx
  • Max7
    mit csinaltal azota hogy elkezdett szarakodni?
  • pici
    Perszehogy, egy ideig minden simán ment örültem is neki nagyon, ezt csak most kezdi csinálni nekem...
  • Rain1
    A TVN nél engedélyezni kell az FTP-t. Be kell lépni az oldalukon, és engedélyezni az FTP hozzáférést.
    EZ megvolt?
  • pici
    Nos vissza tudtam jönni egy kis időre. Nagyon profi oldalad van!!!
  • pici
    Feladom, most mennem kell, mindig kidob a szemét... Néha azért beindul de mire beindulna megint jön Port parancshiba 500 vmi. Majd holnap megnézem, hogy tudtal e valami okosat. Szép estét neked.
  • izb
    Sikerült feltölteni már valamit??
    Vagy most próbálgatod??
  • pici
    Igen www.tvn.hu
  • izb
    Ingyenes a tárhely??
  • pici
    Sziasztok lécci segítsetek... Mit a szöszt akat a Total Commanderem amikor próbálom feltölteni a weboldalamra a dolgokat és állandóan kiírja PORT parancshiba, és ad egy tiszta fehér felületet és nem enged zovább dolgozni :((( Megy az agyamra az egész, már gőzölgök
  • Manoi
    Asszem cserélem... :D