9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#2887 az embed megy a mozilla alapú böngészőkkel, és IE-vel is. (talán még operával is) -
#2886 ez is igaz sot meg az embed is csak explorer alol gurul! -
#2885 ...ami szerencsére csak IE alatt működik, így a firefoxosok (köztük jómagam) megússzuk a kényszerből ránksózott zene hallgatását... -
#2884 <bgsound src="hang.mp3" loop="-1">
ezt tedd be a headba! -
#2883 kereső a topik alján, és beírod, hogy zene, hang, embed, vagy mp3, és láss csodát -
#2882 HAli ... oylat tud valaki hogy hogy lehet oylat csinálni hogy egy htm lap indulásával egyidőben elinduljon egy hang file ... ???? pl DW-ben iet hogy lehet??? -
#2881 de ettol fuggetlenul ment valasz a leveledre -
#2880 a freemailos cimem nem hasznalom irj ide de csak holnap mert most gondok vannak: [email protected] -
#2879 Köszi!!! Működik. Egyébként írtam neked e-mailt, de nem jött még rá válasz! -
#2878 elviekben ugy vannak bealitva a serverkliensek hogy php-ban keresik a php kodokat! egyszeru! php-ra valtoztatod a html nevet egy egyszeruen beilleszted a php-t
ha kell hogy hogy kell szolj es irok ra peldat
BYE: Max7 -
#2877 én nem értek a php-hez egyáltalán, csak rákerestem google-ban, szóval könnyen lehet, hogy hülyeség sajnos, de az elv működik :) -
pici #2876 Ki be lépegettem és próbálkoztam. Azóta -ki tudja hogyan?- rendbejött legalábbis eddig minden simán ment. A rossz az benne, hogy egy két percen belül szétkapcsolt, aztán olyan sokat kell várni míg megkérdi a újra kapcsolódást, de nem baj, ezt már kibírom valahogy -
#2875 Beállítástól függ, de többnyire tényleg nem.
-
#2874 ezzel csak az a gond hogy a html fileben nem keres php kodot a serverkliens ha jol tudom na mind1 -
#2873 ez wudy86-nak ment, sorry -
#2872 http://www.tizag.com/phpT/include.php
google első találat... -
#2871 Sziasztok! Van 1 nevnap.php állományom. Ezt milyen paranccsal tudom beilleszteni egy html-be? Valami include-ot mondtak, de hogyan kell pontosan a kódot beírni? Köszi -
#2870 RSS-re gondolsz? vagy milyen update-re gondolsz? -
#2869 már mind1 meg csináltam
a domain nevet írtam el a users.atw.hu mellé odaírtam a lap nevét is -
#2868 Tudtok-e olyan programról, ami szól, hogyha egy webcimet update-lnek?
pliz priviben
-
#2867 ez a comment nem fog segíteni rajtad, de azért arra figyelj, hogy nincs ilyen kifejezés, hogy "be exportálni". gondoltam a jövőre nézve egy ilyen info is hasznos lehet :) A szó amit keresel, az "importálni". Nem bántásból, tényleg. Lehet, hogy csak nyelvbotlás volt. Béke veled! -
#2866 Na akkor a másik a phpbb-bél az egyik leirásba sem találtam hogy melyik SQl Fájlt kell be exportálni és hogy a mit kell csinálni a Config fájlal
HELP -
#2865 oké thx -
#2864 csak az uw-nal tudod bealitani! minden mashol a php kap esloseget! az index.html-bol csinalj index.php-t az index.php-bol emg home.php-t es meg van oldva a gondod -
DarkGhost #2863 nem mindenhol... -
#2862 webszerver beállítás. Ha valami ingyenes tárhelyen hostolsz, akkor bejelentkezés után lehet beállítani. -
#2861 ha van egy ftp-én két index fájl is egy php meg egy htm, hogy tudom azt megcsinálni hogy a htm legyen a kezdő oldal és ne a php mert mindig az jön be -
#2860 mit kell a phpbb-ben segiteni? van hozza magyarositas! az egesz lepesrol lepesre le van irva hogy mit kell csinalni benne...
amikor eloszor latam az egesz rendszert akkor is tok erheto volt az egesz! -
DarkGhost #2859 Én tudom hogyan kell telepíteni... Most én is raktam fel egyet ide : http://metalforum.uw.hu
Ha valami problémádvan, akkor talán tok segíteni. -
#2858 Aki tud csinálni phpbb-és fórumot írjon már egy üzit thx -
#2857 mit csinaltal azota hogy elkezdett szarakodni? -
pici #2856 Perszehogy, egy ideig minden simán ment örültem is neki nagyon, ezt csak most kezdi csinálni nekem... -
Rain1 #2855 A TVN nél engedélyezni kell az FTP-t. Be kell lépni az oldalukon, és engedélyezni az FTP hozzáférést.
EZ megvolt? -
pici #2854 Nos vissza tudtam jönni egy kis időre. Nagyon profi oldalad van!!! -
pici #2853 Feladom, most mennem kell, mindig kidob a szemét... Néha azért beindul de mire beindulna megint jön Port parancshiba 500 vmi. Majd holnap megnézem, hogy tudtal e valami okosat. Szép estét neked. -
izb #2852 Sikerült feltölteni már valamit??
Vagy most próbálgatod?? -
pici #2851 Igen www.tvn.hu -
izb #2850 Ingyenes a tárhely?? -
pici #2849 Sziasztok lécci segítsetek... Mit a szöszt akat a Total Commanderem amikor próbálom feltölteni a weboldalamra a dolgokat és állandóan kiírja PORT parancshiba, és ad egy tiszta fehér felületet és nem enged zovább dolgozni :((( Megy az agyamra az egész, már gőzölgök -
#2848 Asszem cserélem... :D