HTML-szerkesztés kezdõknek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy bannolnak meg ilyesmi
lehet még nevet regisztrálni
football without ultras is nothing
fórumozz normálisan , használj keresõket, olvass vissza.
vagy menj el.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Sil másodszor írja le, ott a google, ott a startlap, ott a minden, ne kérdezz már lámaságokat, aztán neked áll feljebb ha leoltanak.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
hol lehet olyat nézni?
de amig ilyen kérdései vannak, h hogyan lehet több oldalból álló weblapot csinálni, hetöööö
de bölcs maradtál volna...
olvass leírásokat, tutorialokt! #1661-ban a link
hello
vagy mit
az lenne a kérdésem hogy a honlapomra hogyan tudok letöltés menüpontot csinálni?
full kezdõ vagyok
tegnap kezdtem el
ja meg hogy tudom azt megcsinálni hogy az oldalam ne csak 1 oldalból áljon
hanem több-bõl?
pl ha rámegyek a letöltés menüre akkopr kirakja hogy milyen cuccok vannak fent<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
A banner felül nem a saját oldalam hirdetése, hanem a banda új lemeze.
A design pedig hozzá készült. (Hosszú lenne elmesélni, miért ilyen és mi köze a háborúhoz a csapatnak, de ha nagyon kell az info bemásolom <#nevetes1>#nevetes1>) A "nyálas divatzene hûdemenõ kistiniknek" kifejezést szerintem eltévesztetted, mert ha megnézed a letöltések menüpontot, akkor bizony belehallgathatsz pár számba. Szerintem egyáltalán nem nyálas. A vendégkönyvben nagyon dícsérik, a többségnek tetszik. Nm tehet róla, de biztos mindenki más az izlése. Ez nekem egy jó dolog, hogy elmondhatom, hogy van egy saját honlapom, ez volt a célom, elégedett vagyok. A többi meg nem érdekel. Egyébként köszi, hogy leaglább megnéztétek és véleményt mondtatok.(Egyébként, ha van még valami akkor azt is szivesen fogadom) Nekem ennyit megért, hogy írjak. Jó éjt mindenkinek!
http://sum41.uw.hu
ha elakadsz, itt ez a topik segítségre.
de ha mégis tutorial kéne, akkor például. remélem jó az URL
programnak meg csakis a notepad...
persze könnyedebb pl a Macromedia Dreamviewer
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Elõre is köszi mindenkinek!
BODY { cursor: auto !important; }
a { cursor: pointer !important; }
Csak be kell ezt másolni mondjuk Wordpad-be, elmenteni userContent.css néven, és berakni a Profilon belül a chrome nevû mappába.
These are my friends, see how they glisten...
[...] Te romboló állat! Te sátán!
firefox ruleZ, nekem is az van, 1.0 mégis megváltozott a pointerem, szal....
beszámolód után 'izgatottan' léptem be az oldalra.
design nekem sem tetzik, sõt, sztem kimondottan ronda... bocsika, ez a véleményem
de ha ez az elsõ oldalad, akkor hajrá, kezdésnek mindenképp jó
Aztán mégis rászántam magam a belépésre (megjegyzés: a Belépés felirat nagyon sötét, nem elég kontrasztos, így alig látszik, és nem különül el a háttértõl), és belépés után meg ugye "élvezheti" az ember ezt a szörnyû, összevissza színvilágot, a mintás alapon mintás háttérrel. Meg egy jó nagy reklámbannert, frame formájában (a saját oldaladat talán nem a saját oldaladon kéne reklámozni). Arról nem is beszélve, hogy a reklámframe és a nem scrollozható menüframe együttes hatásaként a menü nem látszik teljesen 800x600-as felbontásban.
Én igazán nem ismerem ezt az együttest, nem is hallottam õket soha (bár kósza emlékeim alapján kapásból be volt nálam sorolva a "nyálas divatzene hûdemenõ kistiniknek" kategóriába), de azt hiszem, ezután sem akarom jobban megismerni.
Ez biza azt jelenti hogy 180 lapon kell javítanom
<#fejvakaras>#fejvakaras><#rinya>#rinya><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2>
A keretekket (meg még ey csomó dolgot) javítani fogom, csak a környezetemben nincs olyan gép ami 800x600-as felbontásban dolgozna, így nem tudtam ezt visszaellenõrizni.
Megoldás: minden oldalon az az elem legyen default selected, amelyik sorszámú. Az elsõn az 1., a másodikon a 2., stb.
Abban nem vagyok biztos, hogy nincs-e vmi más, használható esemény, de megnézem.
Egy apró megjegyzés: a keretek méretét lehetõleg úgy add meg, hogy 800x600-as felbontásnál is látsszon a tartalmuk, mert így elég gáz, hogy nem látszik a menü rendesen.
Készülget egy weboldalam és gondom van a képgalériámmal. A képek egyenkénti lapozásánál beleraktam egy jscriptet, hogy a sorozat tetszõleges képére lehessen onnan is átmenni:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">function ugras(hova) { window.location.href = hova.options
Sajnos a választólistában alapban megjelenõ Kep_1.html-t ebbõl a listából nem lehet kiválasztani, ami kínos. Nem hajlandó erre a lapra ugorni. Mi az, amit elszúrtam?
A Hahót Galéria-ban meg is lehet nézni, bár nagyon fapados még.
THX
Fórum >> Operációs rendszerek, felhasználói programok >> és mellette az oldalakt. Szóval azt hogy egymás mellett 2 ilyen, és ha az elsöbe kiválasztok valamit, akkor az a másodikra befolyással legyen pl: elsöben kiválasztom hogy Január, akkor a másodikba csak Hétfö, keddet lehessen választani, ha az elsöben február, a másodikban csak szombat vasárnap, és hogy amikor a másodikba kiválasztottam az egyiket akkor bejöjjön egy oldal vagy magától ,vagy okra kattintva. Remélem értitek miröl beszélek.<#help>#help>
$post_order = 'asc';
$post_time_order = 'ASC';
és átírni erre:
$post_order = 'desc';
$post_time_order = 'DESC';
Utána pedig ezt kell megkeresni:
$start = floor(($forum_topic_data<'prev_posts'>'prev_posts'> - 1) / intval($board_config<'posts_per_page'>'posts_per_page'>)) * intval($board_config<'posts_per_page'>'posts_per_page'>);
és átírni erre:
$start = floor(($forum_topic_data<'topic_replies'>'topic_replies'> + 1 - $forum_topic_data<'prev_posts'>'prev_posts'>) / intval($board_config<'posts_per_page'>'posts_per_page'>)) * intval($board_config<'posts_per_page'>'posts_per_page'>);
Aztán elmenteni a fájlt, és feltölteni, és ennyi. ;-)
hpd ofkórz
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.