HTML-szerkesztés kezdõknek!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igy van
rengeteg ingyenes kis számlálót találsz

http://webmester.lap.hu
kiindulásnak itt egy link

football without ultras is nothing

batman
Nézd meg az atw honlapján, valszeg nekik is vannak számlálóik, és ott le is van írva a használata. Amúgy meg rákeresel google-ban (counter) és kilök egy csomót. Én úgy tapasztaltam, hogy mindig kb 1 sornyi cuccot kell beszúrni a forráskódba és az adott szolgáltatónál választhatsz néhány típus közül. Valszeg lehet máshogy is flancosabbat, de minek...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

McGrady
hi számlálót hogy tudok tenni az oldalamra?

Kuss!-magyarázta.

drowns41
THX!

http://sum41.uw.hu

persze adatbázis is jó ;)
csak mondtam h elég egy text is
énis adatbázist használok :))

2XP
Bocsi, igazad van, csak felületesen néztem meg a tutorialt :)

Harder
Ajánlanám TLoF scriptjét (v.2.0), ami SQL adatbázis segítségével számolja, hogy mennyiszer lett letöltve egy fájlt. Nálam is az fut a lapon a "letöltések" menüpont alatt
http://www.tutorial.hu/letoltes/index.php?mod_dir=/scriptek/tlof.scripts&

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

ilyen esetre bõven elegendõ egy txt file....

drowns41
Sziaszok!
Azt hogyan lehet megcsinálni egy oldalon, hogy van pár letölthetõ mp3, akkor kiirja mellé hogy hányan töltötték le? Remélem nem fogalmaztam hülyén (már megint)
Köszi, drowns41

http://sum41.uw.hu

McGrady
hello, vki tud olyan oldalt ahol javascript programozáshoz vannak segítségek? vagy akár írhattok is ide : [email protected]
thx
kellemes ünnepeket

Kuss!-magyarázta.

Manoi
A nuke oldalakkal nincsen gond szerintem.
Én magam nem szeretem, de sokaknak gyors és könnyû lehetõséget biztosít, hogy publikálhasson valamit a neten. És a fórum része is elég fejtett ahhoz, hogy jól lehessen használni.
Osztozom Sil véleményében a Zen Gardennel kapcsolatban!
Az egyik olyan oldal volt, aminek hatására elkezdtem a css-el komolyabban foglalkozni. Mindenkinek ajánlom, hogy nézegesse! Kis PHPvel egybekötve fasza oldalakat lehet kihozni nem sok gyakorlással.

A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Sil78
Nagyon kevés jól megcsinált Nuke-os oldalat láttam eddig (0-hoz közelít a számuk). Szerintem sokszor indokolatlanul használják a php-s tartalomkezelõ rendszereket (és pl a flash-t is), csak mert divatos. De nem minden oldalhoz ez a jó megoldás, fõleg, ha nincs összhangban a tartalommal (vagy mondjuk tartalom nincs is). A Nuke meg alapból kifejezetten igénytelenül is néz ki, és kevesen szabják testre.

Amúgy meg egy sima html oldal lehet ám nagyon látványos is, érdemes pl körülnézni a Zen Garden-en.

These are my friends, see how they glisten...

PetruZ
<#én is>

:)
<#erõsen bólogat>

cSuwwi
na igen, de mind egyforma, hiába teszel rá másik stílust esetleg.
én már immunis vagyok az 1kaptafás oldalakra, az ilyen nuke-os szarokat a felismerés után nem is nézem tovább (max. akkor ha nincs más forrás, de ilyen még nem volt eddig)
Inkább legyen csúnyácska, de egyedi szvsz. Vagy aki komolyan gondolja, tanuljon meg programozni html, php-ban és alkosson. szerintem.

shit happens

pl azért, mret megnézem a nuke-os 'oldalad'...
fikázás/félm ON <#eplus2>

Harder
Miért akarjon vki megtanulni fényképezni, mikor az ofotért-ben kapható eldobható 1x használatos gép is, nemigaz? :)

kojotomi
Mért HTML-s honlapot akartok csinálni? Ha valami jobb annál az a PHP-NUKE!Sokkal könnyebb kezelni...szerintem...

ez a megoldás és énis utálom a háttérzajt
:DD

PetruZ
Az nem baj, ha válaszolsz és megmondod, mit kell tennie. Én csak a magam véleményét tettem még hozzá. :)
Sil78
Én se szeretem a háttérzenét (meg egy csomó más felesleges csicsát, lásd pl egérkövetõk) a honlapokon, de ha már megkérdezte, válaszolok. (Szerencsére a legtöbb kezdõ honlapkészítõ nem tudja, hogy a BGSOUND csak IE-ben mûxik, úgyhogy általában szép csend van. De biztos vannak olyanok is, akik szeretik a háttérzenét, mert van erre is kiterjesztés.)

Harder
honlapon a zene suxx..

PetruZ
Sztem meg takarítsd le a zenét a weblapról. A legtöbb ember utálja. Én gyûlölöm...
Sil78
BGSOUND helyett EMBED-et (autostart="true" és hidden="true" paraméterekkel) vagy OBJECT-et kell használni hozzá.

marsu
Sziasztok.

A kérdésem a következõ, van egy adott honlap, ha belépsz az oldalra, ie alatt megy a zene, de opera, és mozilla alatt nem.
Mit kell tenni, hogy más böngészõben is hallható legyen a zene???
Harder
Frame-ekkel. felsõ frame-be teszed a bannert és menüsort, az mindig látható lesz, alatta meg egy másik frame-be nyitod meg a tartalmat.

ne sírj<#action>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sehogy
amatõr vagy
amatõrökkel nem foglalkozunk
szevasz

Nosö, az lenne a kérdésem, hogy adott egy oldal amit állandóan látni szeretnék (speciel egy banner + menûsor) és arra a lapra hívnék be más lapokat azt hogy tudnám megoldani?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Manoi
Ja!

A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

mrteo
Köszi, akkor ezek szerint ha szerencsém van akkor véletlen ráhibázhatok a fájl nevekre, egyébként esélytelen?

A nõk olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetõs

szerintem nincsen

de jó az aláírásod! ::)

mrteo
Üdv!
Van arra lehetõség, hogy egy honlapon lévõ képeket meg tudjak nézni anélkül, hogy jogosultságom lenne hozzá?
Az oldal php-s, de a publikus képek tulajdonságainál látom az elérési útvonalat. A mappában rengeteg kép van, amit egyenként átírva meg tudok nézni, de mivel a képek nem azonos elnevezéssel vannak csak töredékének jövök rá a nevére.
Van olyan progi, amivel kilistázható az adott oldalon lévõ fájlok neve?
köszi

A nõk olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetõs

köszi!!!

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

batman
aki szereti a wysiwyg cuccokat, annak javaslom EZT az oldalt! Sajna angolul van az egész, de egész érdekes.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

frontpage is jó neked, de NEM ajánlom
esetleg Macromedia Dreamviewer

ya, köszi a linket, asszem kezsének jó lesz!

milyen progit javaslotok, ha olyan kellene, hogy legyen benne valami varázsló amivel összedobhaték egy egyszerû oldalt, de nem szeretném megtanulni a kódolást...

köszi
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

köszi a felvilágosítást, de azért jól jönne valami segtség, azért ha eszeébe jut valakinek valami jegyzet az szóljno!
Eslõre is köszi!

Sil78
Hopp, közben törölték, amire válaszoltam, sorry...

Sil78
Ez nem igaz... Nézd: Google keresés (pl a 2. találat a htmlspec.web.elte.hu, az egy nagyon jó hely erre a célra, akár ott is meg lehet tanulni).

Vagy ha tudsz angolul, akkor ott a teljes specifikáció a W3C-n, tanulásra meg a W3Schools. A programok közül a Mozilla honlapszerkesztõje meg az Amaya (a W3C által fejlesztett böngészõ) segíthet a szabványok megtanulásában, de pl a Dreamweaver is jó kódot állít elõ. A Microsoft programjait (pl FrontPage, Word) viszont nem ajánlott honlapszerkesztésre használni.

ja nem, kitiltották.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

hagyd, má elment.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

javaslom a gamestar forumot, ott vannak ilyen jo arcok...

semmi baj, viszlát.

megyek is el
ez a fórum 1 szar
a wandoo az jobb
ott legalább segítenek az embernek
nem mint itt
na csá
és bocs

hát ha te annak örülsz..
bár honnan tudnád hogy van olyan hogy IP-ban..
vagy honnan tudnád mi az IP..

<én STnek küldtem privit, nemtudtam melyik modinak a köre a software forum..remélem bannolják ezt az arcot>