HTML-szerkesztés kezdõknek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
[...] Te romboló állat! Te sátán!
csak mondtam h elég egy text is
énis adatbázist használok :))
http://www.tutorial.hu/letoltes/index.php?mod_dir=/scriptek/tlof.scripts&
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Azt hogyan lehet megcsinálni egy oldalon, hogy van pár letölthetõ mp3, akkor kiirja mellé hogy hányan töltötték le? Remélem nem fogalmaztam hülyén (már megint)
Köszi, drowns41
http://sum41.uw.hu
thx
kellemes ünnepeket
Kuss!-magyarázta.
Én magam nem szeretem, de sokaknak gyors és könnyû lehetõséget biztosít, hogy publikálhasson valamit a neten. És a fórum része is elég fejtett ahhoz, hogy jól lehessen használni.
Osztozom Sil véleményében a Zen Gardennel kapcsolatban!
Az egyik olyan oldal volt, aminek hatására elkezdtem a css-el komolyabban foglalkozni. Mindenkinek ajánlom, hogy nézegesse! Kis PHPvel egybekötve fasza oldalakat lehet kihozni nem sok gyakorlással.
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Amúgy meg egy sima html oldal lehet ám nagyon látványos is, érdemes pl körülnézni a Zen Garden-en.
These are my friends, see how they glisten...
én már immunis vagyok az 1kaptafás oldalakra, az ilyen nuke-os szarokat a felismerés után nem is nézem tovább (max. akkor ha nincs más forrás, de ilyen még nem volt eddig)
Inkább legyen csúnyácska, de egyedi szvsz. Vagy aki komolyan gondolja, tanuljon meg programozni html, php-ban és alkosson. szerintem.
shit happens
fikázás/félm ON <#eplus2>#eplus2>
:DD
A kérdésem a következõ, van egy adott honlap, ha belépsz az oldalra, ie alatt megy a zene, de opera, és mozilla alatt nem.
Mit kell tenni, hogy más böngészõben is hallható legyen a zene???
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
amatõr vagy
amatõrökkel nem foglalkozunk
szevasz
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
A nõk olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetõs
de jó az aláírásod! ::)
Van arra lehetõség, hogy egy honlapon lévõ képeket meg tudjak nézni anélkül, hogy jogosultságom lenne hozzá?
Az oldal php-s, de a publikus képek tulajdonságainál látom az elérési útvonalat. A mappában rengeteg kép van, amit egyenként átírva meg tudok nézni, de mivel a képek nem azonos elnevezéssel vannak csak töredékének jövök rá a nevére.
Van olyan progi, amivel kilistázható az adott oldalon lévõ fájlok neve?
köszi
A nõk olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetõs
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
[...] Te romboló állat! Te sátán!
esetleg Macromedia Dreamviewer
köszi
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Eslõre is köszi!
Vagy ha tudsz angolul, akkor ott a teljes specifikáció a W3C-n, tanulásra meg a W3Schools. A programok közül a Mozilla honlapszerkesztõje meg az Amaya (a W3C által fejlesztett böngészõ) segíthet a szabványok megtanulásában, de pl a Dreamweaver is jó kódot állít elõ. A Microsoft programjait (pl FrontPage, Word) viszont nem ajánlott honlapszerkesztésre használni.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
ez a fórum 1 szar
a wandoo az jobb
ott legalább segítenek az embernek
nem mint itt
na csá
és bocs
bár honnan tudnád hogy van olyan hogy IP-ban..
vagy honnan tudnád mi az IP..