TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maffya
ge force kártyám van nem a leg ujjabb tipus .Ftp-n is kerestem csak ott kéne a gyárto vagy fejleszö cég neve mert ugy vannak katalogizálva mint pl.: Elby-CloneDVD.v2.0.7.3.WinALL.Keymaker.Only-CORE
ha tudjátok ki készitette utána nézek. Ok,??

K.András
De nemár ezen veszekedjünk,inkább keressük meg full verziot,vagy a cracket,bár sehol még utalást sem találtam rá!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
"Na neked is végre leeset???"

Szerintem te nem néztél utána!
Másnak már sikerült vele videot csinálni(fizetés nélkül szal nincsen mi leesen,ha fizetsz akkor viszont akár egész estés videot is össze lehet vele dobni!),+ valszeg nem müxik minden játékkal együtt,ahogyan az sem mind1 milyen kareszod van,szal ha ATI kártyája van valakinek,az eleve felejtse is el mert nem müxik vele!Szal remélem most neked végre valahára leesett...

Maffya
persze hogy kéri söt még ellenörzi is

haj!
1 kerdes: kéri e a dvd-t a jaték inditáskor???

köszi elõre

Maffya
Na neked is végre leeset???

K.András
Jolvan,ez nem müxik amig nem regisztrálod,nem inditja el a játékot sem szal véletlenül sem ingyenes!

K.András
Ne viccelj már,elinditod a profil menedzsert és megmutatod a játék exe-jét és kész is a profil...

K.András
A regisztrácio 27 dolcsiba kerül,ugy biztos több funkcio érhetö el vele...

Maffya
Lehet be nem megy a müködése azt irja hogy vmi profolt kell létrehozni amit +is csináltam de mikor nyomultam a pályán és fel akartam venni baszoptt felvenni .Egyszerüen nem értem? nemtudtok valami olyan encoders progit amivel a fraps-ot zsugoritani lehet ?Probáltam a Virtual Dub-ot de a beállitásaiba olyat h encoder nem találtam. Hozzá kell tegyem én az ilyen video codolásokhoz nagyon keveset konyitok ha leirjátopk mit hogy már nyomom fel a videokat.

toMpEr
LOL, ez ingyenes program

Maffya
Yency! multizunk?MAFFYA ok?

Maffya
Leszedtem ezt a Game cam-ot de nem birom müködésre birni.
Keresek egy full verziot és jelentkezek vele.

Pedig könnyü, csak ne a féket használjátok hanem a kéziféket!

Maffya
csinálok akkor ezzel 1 videot addig keresetek 1 tárhelyet.

Maffya
A rallys résszel SZOPOK MINT A TORKOS BORZ !!! Minek kelett ez ide?

3P
Meg tudtad csinálni ezt a Rally-s részt?
Én nagyon felhúztam magam rajta. Iszonyatosan nem passzol bele a játékba. Valahogy ki kellene kerülnöm, vagy picit lehhiggadva újra nekiugranom :)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

toMpEr
mondjuk van ez a progi ami egybol kicsit csinal belole, de en meg nem probaltam.

vagy a dr. divx-el

toMpEr
nem, irtam lentebb,hogy virtual dubalkell encodolonod.

Maffya
Fraps-ot nem lehet valahogy beállitani h kisebb legyen a méret?

toMpEr
hat 500 megat sehova nem fogsz felrakni szerintem, vag yha fel is rakod senki nem szedi le

Maffya
YencY!Nemsokára nekiláthatunk csak ezt a videot fel akarom tölteni valahogy.

Mattya mikor nyomunk?

Akinek legalább adsl-e van feltétlen szerezze be, az online rész kihagyhatatlan. A demo semmit nem mutat meg. Sokkal királyabb.

Maffya
Mit kell mostcsinálni az avi-val? Kész 500Mb hova töltsem fel ? Kéne csinálni egy tárhelyet ahova akkor tölthetnénk fel Toca cuccot.?

Maffya
ok hamarosan jövök.

toMpEr
utanna mondjuk virtual dub-al encodeolod.

toMpEr
eliditaod a frapsot, bekonfiguralod a videofelvevevo gombot, elinditod a jatekot, megnyomod a gombot es veszi, amig meg nem nyomod ujra.

toMpEr
Inditaskor leelenorzni,hogy valodi-e a lemez es ha nem akkor nem indul el.

Maffya
háát ez a rally ???? Ezt elcseszték ! Meg még amit észre vettem a Bathurt-i pálya átalakitása elég érdekes akkorát emelkedik hogy sokszor az az érzése az embernek mintha az égbe mennél.Hogy kell használni a Fraps-ot készitek egy videot rola? Ok?

bodesz
sztem jó game az.....

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
bocs hogy megkérdezem de már kezdek belebolondlni hogy mi és hogy van most.annyit tudok hogy a starforce 3.3.35.02 és 1.1 ben 3.3.36.01 no igen de ez azt védi hogy ne lehessen írni/emulálni vagy azt hogy ne lehessen telepíteni feltört gamet vagy hogy ne lehessen elindítani mert nekem be se jön ha emulálom írni meg nem fogok

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bazza
Értem...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

toMpEr
nem.

bazza
Az elsõ rész is KIRÁLY??????????????,

MErt lehet, hogy kölcsönkérem....
Az is jó?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

toMpEr
Mondjuk most latom,hogy eleg gaz, hogy meg a 3.3.33-asat se tudtak meg megcsinalni, mert a Race Driver 2 StarForce 3.3.35.02-t hasznal, valamint az 1.1-es patchben felpatcheltek 3.3.36.01-re.

3P
Rally-val ti hogy boldogultatok?

toMpEr
Sajnos az csak regebbi verziora vonatkozik, itt egy tegnapi post a hivatalos alvohol forumbol:

If its the latest version of StarForce 3.3.33.xx you will have to wait for the next Alcohol release which may remedy this. I stress "may" as StarForce3 is a very difficult protection.

Tehat a 3.3.33.xx verzioju Starforceon dolgoznak, meg kell varni a kovetkezo verziot. Mar tokuk kivan az egesz vedelemmel, nagyon nehez feltorni.

BaziJoe
Nem tudom lehet,hogy neked van igazad de én ugy nézem a legujabb Alcoholban ami nekem van ez benne van de lehet,hogy én látom rosszul "Starforce 1/2/3".

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

toMpEr
Azert le legyel benne olyan biztos a alcohol-os sracok ejjel nappal dolgoznak a starforce 3-on, mert ez a munkajuk es meg mindig nem sikerult megoldaniuk.

ubi
igazad van!semmi sem lehetetlen, csak idõ kérdése...Doom3-at kicsi gyorsabban fogják feltörni
BaziJoe
Ember azt még nem találták ki amit nem lehet másolni, vagy feltõrni, mert ami 1 és 0-bol ál azt fellehet törnicsak ezzel nem foglalkoztak mert ha a DOOM 3 volna már feltõrtékvolna ez tuti!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
Ember azt még nem találták ki amit nem lehet másolni, vagy feltõrni, mert ami 1 és 0-bol ál azt fellehet törnicsak ezzel nem foglalkoztak mert ha a DOOM 3 volna már feltõrtékvolna ez tuti!

3P
Túl vagyok a kaminos versenyen is, eddig nem volt rossz, simán lehetett nyerni mindenhol :)
Most értem oda a Vintage kupához, na itt már picit szívok, az elsõ futamon max csak 2. tudok lenni, de hát nem lehet mindig nyerni. Az elsõ körben felküzdöm magam a 2. helyre, onnan már csak követem az elsõt, a többieket meg alaposan le is hagyjuk...

Az tetsztett eddig a legjobban, hogy alapvetõen különböznek vezetésre a különbözõ bajnokságok járgányai. :)

arty
Foggalmam sincs mi lehet a realis szazalek, mivel nem jatszottam vele :)

A demo alapjan a 3-4 versenymodbol a DTM volt egyedul nagyon rossz. A jaguar, a forumla ford es a mustang(?) teccett. Ha nem hagyjuk magunkat megteveszteni a jatek hulye cime alapjan, akkor lehet akar 90% feletti ertekeles is realis. Foleg, hogy ugy latom a codemasters most vegre supportalja a kiadott jatekat ...

Forza.

Alexease
A karier modot sajnos "elrontottak". Egyszeruen csak az "arkadosabb" jatekra epitkeztek:/
Alexease
Igen! Es hetente tudnek ilyen es hasonlo statisztikakat mutogatni, hasonlo szamitastechnikai, internetes osszehasonlitasokkal.
A keleti orszagokkal szemben mindenhol hasonlo, vagy rosszabb az eredmeny, foleg az internet hasznalat, ismeretek tekinteteben. A nyugati orszagokkal szemben meg egyszeruen nevetseges.
3P
Hát szomorú ez a statisztika...

A karrier modban soha nincs idõmérõ, mindig random valahonnan a középmezõnybõl kell rajtólni?

Alexease
Csak van egy kis kulonbseg magyarorszag es a tobbi volt keleti orszag kozott! Az EU-t, a Skandinav teruleteket nem mondom, mert ott a szamitogep+internet 95% felett van (a mi 8%-al szemben :/)!!