7285
  • Sonajk @:o)
  • BC
    jaaaaa. magyarok feltűnően jók a legtöbb játékban. autósban, lövöldözősben, ...
  • BC
    :DDD csak az a baj, hogy ezt az okosabb lámák miután beirták a üzenetet el is olvassák (annyi eszük nem lesz hogy előbb olvassanak vissza : ) )
  • K.András
    Szerintem menj a németekkel,ugy van esélyed jo helyezést elérni,magyaroknál nem sok :DDD
    /viccel/
  • BC
    "...::: Isten halott - Nietzsche Nietzsche halott - Isten :::..." :DDD ezt most értettem meg, asszem :DDD
  • Alexease
    En nem merem megjatszani mert nyuszi vagyok (:D), de ha megint jon valaki hogy nem idnul meg hasonlo, valaki kerje el a bankszamla szamat, pin-kodjat, telefonszamat stb. a lamanak, es mondja azt hogy csak abbol lehet sajat, szemelyre szolo kodot generalni neki a jatekhoz:) Kivancsi leszek, ki adja meg:))))
  • BC
    tudom. és nem tudnál vele netre jönni? jó volna már tényleg. franciájk nagyon lagolnak, németekkel jó játszani, de magyarokkal lenne a legjobb : )
  • Alexease
  • Alexease
    Hát csoda, hogy csípem a búrádat. Király az iménti írásod :))) Lott nyerőszámok kimondottan tetszettek :))
  • BC
    tökéletesen igaz : ) bár én még csak 1 hónapja olvasom, de kicsit már nagyon unalmas.
  • Ruffi
    Amugymeg ha végigolvasom a topicot és megtetszik vélemények alapján akkor ugyis megveszem!
  • K.András
    Van hozzá meg nincs hozzá,huzd le vagy mégse,de ha lehuzod tovább eláll erröl biztositalak :D
    Dameon 7.26-at kell neked,majd pedig a bal és jobb egérgombal is klikkelni kell,hálozati meghajtonak tökéletes enterprise bár tényleg jobb lenne a c64.Ha mindez megvan nyomsz egy all options on-t utána meg egy off-ot :DDD
    Ha nem találja a cd kulcsot akkor sincsen gond,a jövö heti ötöslotto nyeröszámait is el fogja fogadni!Ezek után ujrainditod és annyit játszol a TRD2-vel amennyit fizettél érte :DDDD
    azért ezt #2937 még olvasd el kérlek, mert ez nekem is tetszik :))
    Akkor gyere és beszélgessünk róla. Van egy-két infóm a játékrol ha érdekel :))
  • Alexease
    Basszus, mar vegig sem olvasom a topic-ot hogy mi tortent reggel ota, mert latom hogy semmi valtozas:(( Fogyatekosok, lamak, gyerekek, defektesek hegyekben:(((
    Nem hiszem el, hogy ha mar valaki ennyire nem ert a szamitogephez – miert nem vesz konzolt, valszeg ugy is az a stilus?!?! – akkor miert kell meg sajat magat porig alaznia a hulyesegevel?!?! Mindegy, ez van:(((

Bocsi hogy "bunko" vagyok, de a 2,5 honap alatt mar faraszto a dolog:)))) Persze, nem kotelezo olvasni, de hat engem erdekelne a jatek:)) Es persze, tisztelet a kivetelnek:))))
    Vigyázz, én vagyok a MUMUS, ugyanis az enyém is crack-es, de vidáman megy.
  • Ruffi
    Nekem kurvára mind1 amugy h fenn van e vagy sincs...mer engem a játék nem igazán érdekel
    Jaj! Hálásan köszi az infót! Látom az alábbi kis írásom első sorát talán elolvastad.
    Na akkor megyek is töltögetni (egy sört magamnak).
  • BC
    lool mááááá. hát ez szép. sajna téleg ez van : (
    sztem többen vagyunk akiknek már elege van ezekből a crackes baromságokból, szal nemtom mit izénak még : )
  • Ruffi
    Megacity-n fenn van és aszonnyák müködöképes
    Csá all!

Szóval akkormost mi is van. Van hozzá crack, vagy nincs hozzá crack. Most akkor lehúzzam a cd, dvd, stb. romom, vagy ne húzzam le. Ha lehúzom őket, a frigóban tényleg tovább eláll, vagy nem? Na akkor most Daemon Tools 3.46, vagy 64.3? Most akkor jobb egér gomb, vagy bal egérgomb ha klikkelni kell? Hálózati meghajtónak jó lesz a letett Enterprise 128Kb-m is, esetleg ruházzak be egy C64-re? Aztán ott nyomjam az "all options on"-t, vagy a "no options all"-t? Ha nem találná install után a CD kulcsot, adhatom neki a WC kulcsot is? Biztos elfogadja? Azt mondjátok indítsam újra és már fut? Na akkor újra indítom. Fut, tényleg fut. Bocs , de most megyek mert futnom kell utána.

UI: Imádom ezt a TOPIC-ot :))
  • BC
    need for speed lényege: a sebesség. agyontuningolt csodagépekkel száguldozol törés nélkül. lehet élvezni, (bár az RD2 mellet eltörpül a játékélménye, nálam)
  • BC
    NFSU a maga nemében jó, 90% Need for Speed élmény volt számomra, de az igazi Need for Speed mégiscsak a legelső. az nagyon angy gém. rengeteget játszottam vele. csak sajna olyan régi, hogy az ujabb gépeinken már nem indul L : (
  • Sil3nt
    azért ne legyünk igazságtalanok, inkább mond azt hogy neked ez a rész (nfsu) nem jött be...persze sokan vannak így vele de mégtöbben akiknek tetszik....
  • BC
    már tették fel ezt a kérdést, s sztem nincs rajta csodálkozni való, hogy már tele a tökünk ezzel a sok kérdéssel, ami tök ugyanaz. mert ha mást kérdezne vki, arra rendesen válaszolni fogunk, megígérem!
  • BC
    1etértek
  • IMYke2.0.0.0
    NFS:U annyira szar volt, hogy már a harmadik pálya után uninstalláltam - pedig ez nálam nagy dolog: a NFS-sorozat nálam eddig mindig nyerő volt.
    A NFS:U2 pedig egy rókabőr lesz - a sok elvakult emberke pedig beszopja, mint a torkosborz a marketing dumákat.
    Sajnálatos, hogy idáig is tud süllyedni a Játékok világa...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
    -----------------------------------------
  • BC
    grafixja egy állat, itt egyesek szerint, akik a demo t próbálták, meg ilyenek, a fizikája szar. na ez igy nem igaz. kifejezetten jó (ez nem azt jeleni hogy nincs nála jobb), érdemes kipróbálni.
    és nem csak egy egyszerű arcade, az a simulator modja, az igen. a pro-simulator modja az tényleg pro. próbáld ki, érdemes...
  • FREAK
    csak kíváncsiságból... szerinted az NFSU grafikája mit tudott az istentelenül eltúlzott tükröződéseken kívül?

még szép, hogy jobb, bebaszna, ha nem lenne jobb
  • Johnny23
    csőváz !! Na milyen sztetek a game (persze csak akinek műxszik) ?????

Jobb a grafikája az NFSU-nál ??

Kezelhetőség,mennyire élethű ???
  • Clava
    Igazad van Akinek meg elindul akkor asz meg játszon vele vagy segíten másoknak elindítani nem az hogy esetleg a másik bénázik és feltesz egy kérdést aztán meg lehordja a gecibe mert neki már elindult oszt szarik az egészbe csak az a lényeg hogy menjen már vele neten tolni valaki.
  • K.András
    Kb 500-an kérdezték meg ua-t amit te!Szal ennyit erröl...
  • Tumor
    nem u.az !!! tette ezt a kérdést fel előttem valaki ?! NEM ! akkor meg vagy leszarsz, vagy adsz normális választ... mert ez a rinyálás,hogy "jajj mért nem lehet megérteni hogy nincs crack" már kezd rosszabb lenni,mint aki csak bejön azt beböfög hogy nemindul....
  • tepi5
    tud valaki mondani 1 cd kulscot? vagy küldeni emailra?
  • K.András
    Mondjuk incselkedni sem illik!:)
  • Glpetyus
    :DDDD
  • BC
    most nyomulok gémelni netre

mijé nem tud senki jönni?? bénák vagytooooook, VEGYÉTEK MEG!!! : )
  • BC
    :D
  • BC
    hm?